Results 1 to 15 of 33
Thread: Εγωισμός...
-
18-12-2009, 00:59 #1
Εγωισμός...
Καλησπέρα σε όλους.. Είμαι νέο μέλος κ απίστευτα στεναχωρημένη. Μόλις πριν από μία εβδομάδα βγήκα από μία σχέση 2 χρονων. Είμαι κουρέλι, συντετριμένη. Η σχέση μου με το αγορι μου, ήταν εκπληκτική. Ήμασταν ερωτευμένοι, αγαπιόμασταν τρελά, περνάγαμε υπέροχα. Τους τελευταίους 3 μήνες, είχαμε καποια προβληματάκια, τα οποία αντιμετωπίζαμε αμέσως. Στον τελευταίο μας τσακωμό (βράδυ), πάνω στα νεύρα μου, του είπα να χωρίσουμε. Σηκώθηκα να φύγω κ με ρώτησε αν θέλω να με πάρει το βράδυ να μιλήσουμε κ του απάντησα όχι. Εννοείται ότι δεν έκανε την κίνηση να με πάρει. (Εκείνος 2 φορές που μου είχε κάνει το ίδιο, εγώ ήμουν αυτή που έκανε την πρώτη κίνηση). Τον πήρα την επόμενη μέρα το μεσημερι κ μου είπε ότι τώρα είναι αργά, ότι θυμήθηκα να τον πάρω πολύ αργά. Μου είπε ότι με λατρεύει, ότι μ'αγαπάει αλλά δε γυρίζει πίσω. 'Οτι εγώ ήμουν αυτή που του είχα πει να χωρίσουμε κ δε με συγχωρεί.( από την αρχή της σχέσης μας μου είχε τονίσει, ότι αν τον αναγκάσω "να περάσει απέναντι", δεν έχει γυρισμό). Τις πρώτες μέρες μετά το χωρισμό μας ήταν γλυκός μου έλεγε ότι μ'αγαπάει αλλά ότι δε μπορούμε να είμαστε μαζί, ότι θα είναι δίπλα μου σε οτιδήποτε τον χρειαστώ, να με στηρίζει σε ότι κάνω. Σιγά σιγά μου τα έκοψε όλα κ τις γλύκες κ τις αγαπούλες. Προσπάθησα να του εξηγήσω αλλά είναι αμετάκλιτος. Μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο κ όταν του λέω ότι τον αγαπάω μου απαντάει κ εγω αλλά ότι δε γυρίζει.
Ο εγωισμός του μας χώρισε. Πνίγει τα συναισθήματά του, αφήνει τον εγωισμο του να διαλύσει όλα όσα χτίζαμε 2 χρόνια. Κ όλα αυτά για το τίποτα. Είναι κ εκείνος το ίδιο χάλια. Το βλέπω... Παρ' όλα αυτά συνεχίζει κ απομακρύνεται κάθε μέρα όλο κ περισσότερο. Πόσος εγωισμός χωράει σ'έναν άνθρωπο κ πως μπορεί να υπερνικά τόσο εύκολα τη δύναμη της αγάπης????
- 18-12-2009, 03:28 #2
Ντανσκ....σε διαβεβαιώ πςωα αν εξαφανιστείς για ένα διάστημα, μια χαρα θα του περάσει ο εγωισμος. Το αίμα του πίσω θέλει και σύ όσο παρακαλάς, τόσο τον κάνεις πιο σίγουρο και δυνατό....Σκέψου το.
18-12-2009, 07:08 #3
dansk καλημερα
για να ειμαι ειλικρινης, δεν εχω πιστεψει τον λογο που επικαλειται ο φιλος σου για τον χωρισμο σας...
αν ηθελε να ειστε μαζι και τον πειραζε που εφυγες εσυ, κι ας γυρισες την επομενη, θα ειχε νευρα για λιγο η πολυ καιρο η και για παντα, δεν θα ηθελε να εχει επαφες μαζι σου, εστω εκτος απο ενα τηλεφωνημα καιοταν του περνουσαν τα νευρα θα ξαναγυρνουσε.
το γεγονος οτι σου μιλουσε γλυκα τοσες μερες, για αγαπη και στηριξη, ενω εκοψε και τις αγαπες τωρα, με κανει να πιστευω οτι ηθελε να χωρισετε για αλλους λογους, η δεν το ειχε αποφασισει ακριβως, αλλα η εξελιξη αυτη τον \"βολεψε\" ωστε να τον κανει.....
αν ηταν μονο εγωισμος, το γεγονος οτι και ο ιδιος το ειχε κανει, το γεγονος οτι εσυ εκανες το πρωτο βημα εστω και την επομενη μερα(σιγα την καθυστερηση) και οτι τον παρακαλουσες να γυρισει, θα του ειχαν δωσει το πατημα να γυρισει πισω,δεν θα το κρατουσε μανιατικο...
ειπες οτι εδω και κατι μηνες ειχατε αρκετες διαφωνιες αλλα στο τελος τα βρισκατε. τι ειδους διαφωνιες ηταν αυτες?
τον λογο τον ξερει αυτος...ειτε κουραστηκε απο την σχεση(=του τελειωσε) ειτε τον απασχολει καποια αλλη γνωριμια.
δεν βλεπω τι αλλο μπορεις να κανεις απο το να δωσεις χρονο σε αυτην την αποσταση για να διαπιστωσει αν ηταν ωριμη η αποφαση του η τελικα δεν μπορει χωρις εσενα και θελει να τα ξαναβρειτε..
18-12-2009, 08:12 #4
dansk, τι είδους προβλήματα έιχατε?
κι εσύ γιατί του ζήτησες να χωρίσετε?http://www.mazi.org.gr/
18-12-2009, 09:46 #5
Καλημέρα dansk!Γιατί τσακωθήκατε;
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-12-2009, 11:08 #6
αντε ντε απαντησε γιατι τσακωθηκατε,
γιατι τα ερωτοδικεια, τελευταιως ειναι σε καμψη.....
:cool::P
18-12-2009, 11:11 #7
:P:P:P
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-12-2009, 11:29 #8
:cool:
18-12-2009, 15:12 #9
δεν ηταν τοσο απλα τα πραγματα.. ειχαμε 18 χρονια διαφορα. τους τελευταιους 3 μηνες σκεφτοταν πως θα αντιμετωπιζαμε τους δικους μας, οι οποιοι θα αντιδρουσαν σε αυτη τη διαφορα μας. Remedy, ειχες δικιο.. αυτου του ειδους τα προβληματα ειχαμε. Τα αντιμετωπιζαμε, γιατι του ελεγα οτι δεν ειναι ακομα ο καιρος να σκεφτομαστε κατι τετοιο, αφου δεν ηταν στα αμεσα σχεδια μας να τους το πουμε. Αλλα παρ\'ολα αυτα εκεινος το σκεφτοταν συνεχεια. Εκεινο το βραδυ του ειπα να χωρισουμε γιατι δεν ηθελα ν τον βλεπω ετσι προβληματισμενο. Την επομενη μερα, οπως σας ειπα, μιλησαμε το μεσημερι κ μου ειπε οτι μου ειπε, το βραδυ ομως βρεθηκαμε, Συζητησαμε κ βρεθηκαμε να κανουμε ερωτα. Το θεμα ειναι ομως οτι μου λεει συνεχεια οτι δε γυρναει πισω λογω του οτι δε του τηλεφωνησα αμεσως κ οχι λογω αυτων των προβληματων. Μεσοβδομαδα που ξαναβρεθηκαμε, τον φιλησα κ μου ειπε οτι δεν ειναι σωστο αυτο κ του απαντησα οτι ειναι γιατι μπορει να ειμαστε χωρισμενοι αλλα ειμαστε δυο ανθρωποι που αγαπιουνται κ βρεθηκαμε να ξανακανουμε ερωτα. Με ποναει το γεγονος οτι ξερω οτι μ\'αγαπαει κ ειμαστε χωρια.
18-12-2009, 15:29 #10
sorry για την παρεμβαση,
αλλα αμα υποθεσουμε οτι το ατομο που αναφερεσαι ειναι κοντα στα +- 40,
σε καμια περιπτωση δεν ειναι αγορι....
αυτο και συνεχιστε.
18-12-2009, 15:53 #11
σωστη η παρατηρηση σου.. αλλα δεν ηθελα να αναφερω στην αρχη πως εχει η κατασταση..
18-12-2009, 15:55 #12
Originally posted by dansk
δεν ηταν τοσο απλα τα πραγματα.. ειχαμε 18 χρονια διαφορα. τους τελευταιους 3 μηνες σκεφτοταν πως θα αντιμετωπιζαμε τους δικους μας, οι οποιοι θα αντιδρουσαν σε αυτη τη διαφορα μας. Remedy, ειχες δικιο.. αυτου του ειδους τα προβληματα ειχαμε. Τα αντιμετωπιζαμε, γιατι του ελεγα οτι δεν ειναι ακομα ο καιρος να σκεφτομαστε κατι τετοιο, αφου δεν ηταν στα αμεσα σχεδια μας να τους το πουμε. Αλλα παρ\'ολα αυτα εκεινος το σκεφτοταν συνεχεια. Εκεινο το βραδυ του ειπα να χωρισουμε γιατι δεν ηθελα ν τον βλεπω ετσι προβληματισμενο. Την επομενη μερα, οπως σας ειπα, μιλησαμε το μεσημερι κ μου ειπε οτι μου ειπε, το βραδυ ομως βρεθηκαμε, Συζητησαμε κ βρεθηκαμε να κανουμε ερωτα. Το θεμα ειναι ομως οτι μου λεει συνεχεια οτι δε γυρναει πισω λογω του οτι δε του τηλεφωνησα αμεσως κ οχι λογω αυτων των προβληματων. Μεσοβδομαδα που ξαναβρεθηκαμε, τον φιλησα κ μου ειπε οτι δεν ειναι σωστο αυτο κ του απαντησα οτι ειναι γιατι μπορει να ειμαστε χωρισμενοι αλλα ειμαστε δυο ανθρωποι που αγαπιουνται κ βρεθηκαμε να ξανακανουμε ερωτα. Με ποναει το γεγονος οτι ξερω οτι μ\'αγαπαει κ ειμαστε χωρια.
ε αμαν πια!
δεν ειναι δικο σου το κολημα
απλα εκεινος κολα ασυστολα
και συ μενεις ενεη να αναρωτιεσαι γιατι αφου αγαπιεστε δεν ειστε και ομορφα μαζι η σκετο μαζι...
αλλα αλλο το αγαπιεμαι
αλλο το ξερω πως να φερθω στη ζωη μου γενικως και στην αγαπη μου ειδικως....Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
18-12-2009, 16:04 #13
ερευνητρια,
καπου βρηκες, παρτο αλλιως.
18-12-2009, 16:09 #14
Originally posted by krino
ερευνητρια,
καπου βρηκες, παρτο αλλιως.
τι εννοεις?
βασικα αυτο μου βγηκε να πω.. αλλα οκ...
ωραιο το σχετικο με το η ζωη σου ,το φαρμακο σου...(ασχετο αλλα με αρεσε)Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
18-12-2009, 16:18 #15
Το θέμα δεν είναι πως θα αντιδρούσαν οι δικοί σας, ή τουλάχιστον, δεν είναι μόνο αυτό. Το σημαντικό είναι ότι εκείνος φαίνεται να υπολογίζει κάποιες παραμέτρους που για εσένα δεν μοιάζουν αρκετές για να υπερνικήσουν τη \'δύναμη της αγάπης\'.
Μια σχέση χρειάζεται και κάποιες προϋποθέσεις για να σταθεί και όχι μόνο σκέτη αγάπη...αυτές μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου. Μπορεί και οι δικές σου απόψεις για μία σχέση να διαφοροποιηθούν στην πορεία της ζωής σου, ενώ υποθέτω πως οι δικές του είναι ίσως περισσότερο κατασταλαγμένες.
Άρα, είτε εμείς λέμε ότι είναι \'άχρηστες λεπτομέρειες\' είτε όχι, σημασία έχει εκείνος τι πιστεύει. Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να προσπαθείς να τον πείσεις ότι δεν είναι έτσι κι είναι αλλιώς, γιατί ναι μεν είσαι σίγουρη για αυτό που νιώθεις τώρα, αλλά εκείνος ίσως εστιάζει και σε άλλα πράγματα.
Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
27-06-2025, 23:24 in Σχέσεις και Επικοινωνία