Μηπως τελικα φταιω? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Banned
    υ.γ ο μικρος ολη μερα κανει σαχλαμαρες.φοβαμαι οτι θα αργησει πολυ να ωρημασει.
    μηλισα με την δασκαλα του και μου ειπε οτι αν δεν κανει τωρα χαζομαρες ποτε θα κανει?
    επεισης το πρωι στο σχολειο ενω τα αλλα παιδια βαζουν τα μππουφανακια τους στην ντουλαπα ο μικρος βαζει εμενα να του το φτιαξω στην ντουλαπα.
    και γενικα βλεπω οτι ειναι καπως πισω σε νουμοσυνη απο τα αλλα παιδια.πυστευω οτι εχει το συνδρομο υπερκινητικοτητας.ολη μερα χτυπιεται,ακομα και οταν βλεπει παιδικα προγραμματα ο κωλος του παει περα δωθε,και θελέι να παιζει ταυτοχρονα και με τα αυτοκινητακια του και να τρωει.δεν μπορει να ηρεμησει.
    αυτες τις μερες προσπαθω να του μαθω την αλφαβητα αλλα τπτ.ωρες ωρες απορω αν του κοβει :(

Senior Member
    χεχεχε,τίποτε δεν έχει ο γιόκας σου βρε συ!Μια χαρά παιδάκι είναι,είσαι εσύ που ανησυχείς υπερβολικά,και η δική σου υπερβολική ανησυχία σε κάνει καθετί μικρό να το κάνεις τεράστιο.Λοιπόν,πανικούλα,� �την πράξη.Θα αρχίσεις να τον αφήνεις να κάνει λάθη.Το μπουφάν μόνος του στο ντουλάπι.Και ας πέσει κάτω και σήμερα,και αύριο.Θα μάθει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.Το διάβασμα μόνος του,ακόμη κι αν μείνει αδιάβαστος για λίγες μέρες.Θα καταλάβει πως η μαμά δεν τον ελέγχει,άρα είναι ελεύθερος να κάνει και τη στραβή,δεν θα φοβάται,θα το νιώσει πως η μαμά δε φοβάται μη κάνω την στραβή,γιατί μου έχει ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!ωωωπ,ανεβαίνει στα μάτια του ο εαυτός του,κοίτα ρε,κρεμάω το μπουφάν μου μόνος μου,σαν τους άλλους,δεν το κάνει η μαμά για μένα.
    Σκέψου λοιπόν,σε τι άλλο βλέπεις πως μένει πίσω από τ\'άλλα παιδιά;Tι κάνουν αυτά που ο παίδαρός σου δεν κάνει μόνος του;Nα μην το ξανακάνεις γι αυτόν.Kαι να μην τον παρατηρείς συνεχώς,θα δεις,το έχω κάνει κι εγώ,αδιαφόρησε(υποκρίσου,γ� �ατί ξέρω πως θα νιώθεις στην αρχή πως δεν μπορείς να αδιαφορήσεις),γύρνα το κεφάλι και φύγε όταν αρχίζει να φέρεται με ένταση και υπερκινητικότητα.Το κάνει γιατί επιζητά με λάθος τρόπο την προσοχή,πρέπει να μάθει να την επιζητά με σωστούς τρόπους,με τις ικανότητες και την αξία του.Όχι έμμεσα.
    Μη στεναχωριέσαι,εγώ δε θα σ\'αφήσω,θα είμαι μαζί σου για να σε βοηθάω κάθε μέρα,να με ρωτάς ό,τι θες,ακόμη και κάτι που σου φαίνεται μαλακισμένο.Για να σε απασχολεί,σημαίνει πως δεν το έμαθες,άρα χρειάζεται να ασχοληθείς για να το μάθεις.way to go panik,ωσότου το πανικούλα το κάνουμε Ευτυχούλα!(γαμώ τις ξενερωσιές,βρες άλλο εσύ,λολ):P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    σευχαρηστω πολυ.εισαι πολυ γλυκεια.
    να σου πω παει νηπειο ακομα.ξερεις εχει πολλα νευρακια οταν νευριαζει γιατι δεν γινεται το δικο του κανει απυστευτα πραγματα.κλωτσαει επιπλα πορτες βγαζει αφρους γινεται ολοκοκκινος και εγω τον πιανω τον βαζω απαλα κατω και προσπαθω να τον ηρεμησω με χαδια και παιζοντας και ξεχνιεται.προσπαθω να τον ηρεμησω και να μην χτηπησει καπου.τροω και εγω μεν αδεσποτες αλλα ενταξη.
    αν κανει κατι πολυ κακο του βαζω τημωρια.του κρηβω ενα αγαπημενο του παιχνιδι.αν τον δεις πως κανει χτυπιεται σαν τρελλο αλλα δεν τον αφηνω να περασει το δικο του.
    προσπαθω να ειμαι απολυτη σε αυτα π ΔΕΝ πρεπει να κανει.

Banned
    rain σευχαρηστω που υπαρχεις :):):):)

Senior Member
    Καλό μου,αααχ.:):)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned

Banned
    rain θα σου αναφερω και κατι εντελως μαλακισμενο.μια φαση π εγινε.
    γνωρησα καποιον αλλον παλυ και του ζητησα να κανουμε σεξ σε ενα ξενοδοχειο.
    ηταν μντελο γυμνασμενος και γενικα αντρας π μονο κατι γκομεναρες θα κυκλοφορουσαν μαζι του.
    τεσπα καναμε ερωτα και ποναγα φοβερα.δεν το ευχαρηστηθηκα καθολου.
    με ποναγε και λογο μεγαλης δυναμης π ειχε μου αφησε παντου μελανιες πανω μου.
    αυτη η φαση με εκανε να σηχαθω τους ερωτες μιας βραδιας κιας μην το κανα συχνα.
    προτειμω μονη παρα να ξαναζησω ενα τετοιο μαρτυριο.μπλιαξ!!
    σαν βιασμος ηταν αυτο.να ποναω τρομερα και να μην το ευχαρηστιεμαι.

Banned
    απο τοτε εκατσα και σκευτικα σοβαρα το ολο θεμα με μενα.

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    σευχαρηστω πολυ ρειν.τα εχω υποψην ΟΛΑ οσα γραφεις.
    εχω κατσει και εχω σκευτει πολυ σοβαρα οτι τελικα το μονο π αξιζει στην ζωη μου ειναι αυτο το παιδι και τπτ αλλο.
    και αποφασησα να φτιαξω τον εαυτο μου απο μεσα προς τα εξω,να με γυρησω αναποδα οπως ειπες μια φορα ,για να ειναι καλα και ο μικρος.πριν ειναι αργα.
    θα βρω και την παλια ψυχολογο .εστω μια φορα τον μηνα.
    σχετικα με τον πετραν δεν ειανι οτι νευριαζω με οτι λεει η νιωθω οτι απειλουμαι.
    νιωθω οτι απο την πλευρα του υπαρχει μεγαλη κακια.που ξερεις μπορει να ειναι κανενας ασχημοπ-υστας και να μην σταυρωνει ο ιδιος γκομενο,να ζηλευει π εγω τους αλλαζω σαν πουκαμισο.χααχ.μπορει επισης να ειναι καποιος αντρας που να εχει φαει βαρβατο κερατο απο μια σαν εμενα .τι να πω.γιαυτο να νιωθει αποστροφη για μενα.χεστηκα ομως.αν με ειχε μπροστα του θα αλλαζε γνωμη,.

δεν θα σε βρησω ρειν.λαθος καταλαβες.εισαι η μονη π δεν με εχει γραψει εδω πλεον και εκτος αυτο γενικα δεν βριζω στην ζωη μου.
    πολυ σπανια.μονο εδω μου βγενει λολ/

Μόνο στο ιντερνετ αποκαλείς τις μανάδες των άλλων ως π*ρνες ε?

Page 2 of 2 FirstFirst 12