Η ΑΥΛΑΙΑ ΠΕΦΤΕΙ. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 111
    Senior Member
    πραγματι μαρμα...
    οχι μονο δεν εχει δικαιωμα να ανακατευεται στα προσωπικα σου, αλλα δεν ειναι καν σε θεση να τα γνωριζει, εφοσον απ οτι φανταζομαι δεν εχει συζητησει ποτε μαζι σου...
    απορω για μια τετοια σταση απο καποιον που αυτοαποκαλειται λειτουργος της υγειας...
    λιγη περισσοτερη σοβαροτητα και υπευθυνοτητα δεν θα εβλαπτε..

Originally posted by marma
    καλησπέρα ξανά σε όλους σας.Δεν ξέρω με ποιο δικαίωμα ο ellin ανακατεύεται στα προσωπικά μου και σαν γιατρός δεν νομιζώ ότι πρέπει να ασχολείται με εμένα και να το χει πάρει τόσο πατριωτικά
    καταρχην.......εσυ πιστευεις πως η ελλιν ειναι γιατρος?

Junior Member
    Εάν διάβασα σωστά ο ellin υποννοεί ότι εάν μιλήσω εδώ θα προχωρήσω σε χειρότερα επίπεδα?Καταλαβαίνετε τι εννοεί?

Junior Member
    κυριε γιατρε η \"γιατρε\", κανε στον εαυτο σου και σε μας την χαρη, να περιοριστεις στην δουλεια σου.....εδω δεν προσφερεις καμια καλη υπηρεσια ουτε στον οδυσσεα ουτε σε κανεναν αλλον....
    αφενος γιατι δεν σε εβαλε κανεις μεσολαβητη,αφετερου γιατι δεν σε εβαλε κανεις ουτε δικαστη...
    αν θες να συζητησουμε επι της ουσιας,εχεις απολυτο αδικο στα οσα περιεργα ηρθες να υποστηριξεις...
    ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και δικαιουται ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΟΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΙ.
    για τα υπολοιπακαι επειδη ο οδυσσεας ειναι σε ασχημη κατασταση ψυχικη, δεν θα επεκταθω, σε συμβουλευω να βρεις τροπο να τον βοηθησεις να βρει την ιατρικη υποστηριξη που χρειαζεται και να βγαλεις την μουσουδα σου απο τα προσωπικα θεματα της κοπελας του .....ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

telika den katalabenete tipota etsi?lipame pou apo edo mesa \'\'neara kamakia\'\' to metetrepsan telika se laiko dikastirio opos eipes.mipos to mono pou sas kaie einai to kous-kous?? lipamai kirie isaggelea alla tha sou po oti proti eseis tha eprepe na tis exete pei oti edo den tha eprepe gia logous \'\'deontologias\'\' na apantisei efoson thelete na legeste foroum psyxologias.pote o idios psixologos-psixiatros den dexete tous \'\'antipalous\'\' astenois,ektos kai ean to epithimoun kai oi dio apo kinou.lipame pou fereste telika san laiko dikastirio eseis.ego egrapsa edo kai sas to tonisa meta apo paraklisi tou odysea.den tha eprepe kai ayto ithela na prolabo,na epitrepsete na parembei toulaxiston sto diko tou post i proin kopela tou.lipamai ilikrina lipamai.

Senior Member
    marma, επίσης θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ πιο πατριωτικά όλα αυτά που προξένησε η σύζυγος και συνεχίζει να προξενεί.

διάβασα ορισμένα πριν από λίγο και φρίκαρα.τα μισά να είναι αλήθεια, φτάνει.

αλλά ορισμένοι άνθρωποι όπως θα είδες, δεν έχουν την ικανότητα να δουν κάτι σφαιρικά.
    http://www.mazi.org.gr/

Junior Member
    Δεν ξέρω αν είναι γιατρός και αν υπάρχει καν και όχι δεν ξέρω καν ακουστά την ύπαρξη του

Senior Member
    Εάν διάβασα σωστά ο ellin υποννοεί ότι εάν μιλήσω εδώ θα προχωρήσω σε χειρότερα επίπεδα?Καταλαβαίνετε τι εννοεί?
    υποθετω οτι εννοει οτι θα εκθεσεις τον οδυσσεα και θεματα της σχεσης σας...

Senior Member
    ελλην αν εχεις σκοπο να συνεχισεις συζητηση εδω,σεπαρακαλω να γραψεις ελληνικα...προσωπικα δεν διαβασα την τελευταια σου απαντηση,αρνουμαι να διαβαζω κορακιστικα απο υποτιθεμενο επιστημονα μαλιστα

Originally posted by ellin
    κυριε γιατρε η \"γιατρε\", κανε στον εαυτο σου και σε μας την χαρη, να περιοριστεις στην δουλεια σου.....εδω δεν προσφερεις καμια καλη υπηρεσια ουτε στον οδυσσεα ουτε σε κανεναν αλλον....
    αφενος γιατι δεν σε εβαλε κανεις μεσολαβητη,αφετερου γιατι δεν σε εβαλε κανεις ουτε δικαστη...
    αν θες να συζητησουμε επι της ουσιας,εχεις απολυτο αδικο στα οσα περιεργα ηρθες να υποστηριξεις...
    ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και δικαιουται ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΟΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΙ.
    για τα υπολοιπακαι επειδη ο οδυσσεας ειναι σε ασχημη κατασταση ψυχικη, δεν θα επεκταθω, σε συμβουλευω να βρεις τροπο να τον βοηθησεις να βρει την ιατρικη υποστηριξη που χρειαζεται και να βγαλεις την μουσουδα σου απο τα προσωπικα θεματα της κοπελας του .....ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

telika den katalabenete tipota etsi?lipame pou apo edo mesa \'\'neara kamakia\'\' to metetrepsan telika se laiko dikastirio opos eipes.mipos to mono pou sas kaie einai to kous-kous?? lipamai kirie isaggelea alla tha sou po oti proti eseis tha eprepe na tis exete pei oti edo den tha eprepe gia logous \'\'deontologias\'\' na apantisei efoson thelete na legeste foroum psyxologias.pote o idios psixologos-psixiatros den dexete tous \'\'antipalous\'\' astenois,ektos kai ean to epithimoun kai oi dio apo kinou.lipame pou fereste telika san laiko dikastirio eseis.ego egrapsa edo kai sas to tonisa meta apo paraklisi tou odysea.den tha eprepe kai ayto ithela na prolabo,na epitrepsete na parembei toulaxiston sto diko tou post i proin kopela tou.lipamai ilikrina lipamai.
    ελλιν...τώρα κατάλαβα γιατι γραφεις γκριγκλις και όχι ελληνικα...
    η μοναδική ελληνική λέξη που έγραψες σε προηγούμενο ποστ ήταν το όνομα μου και το έγραψε Θεωφανεια, δηλαδή εντελώς ανορθόγραφα. Με λίγα λόγια αυτό θα μας επιβεβαίωνε πως όχι μόνο δεν είσια γιατρός, (ξέρω πως διδάσκουν γραμματική στα σχολεία), αλλα μας δουλεύεις και από πάνω...

Senior Member
    marma, αν αυτό είναι το πρόβλημα άνοιξε ένα άλλο θέμα δικό σου.
    http://www.mazi.org.gr/

Junior Member
    marma, επίσης θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ πιο πατριωτικά όλα αυτά που προξένησε η σύζυγος και συνεχίζει να προξενεί.

διάβασα ορισμένα πριν από λίγο και φρίκαρα.τα μισά να είναι αλήθεια, φτάνει.

αλλά ορισμένοι άνθρωποι όπως θα είδες, δεν έχουν την ικανότητα να δουν κάτι σφαιρικά.

ti iponoeis agapite mou?
    ela pes to eytheos....... ela na gelasei kai to pardalo katsiki....

Junior Member
    Παιδιά,δεν είχα ποτέ μου σκοπό να καθήσω εδώ(δεν προσβάλλω κανέναν σας) και να αναλύσω τη σχέση μου ούτε να εκθέσω τον Οδυσσέα σε καμία περίπτωση.Γενικότερα δεν είχα σκοπό να γράψω τίποτα.Αλλά ο λόγος που έγραψα είναι ότι στενοχωρήθηκα αφάνταστα με αυτά που λέγονται για μένα γιατί δεν ισχύουν.

Παιδιά,δεν είχα ποτέ μου σκοπό να καθήσω εδώ(δεν προσβάλλω κανέναν σας) και να αναλύσω τη σχέση μου ούτε να εκθέσω τον Οδυσσέα σε καμία περίπτωση.Γενικότερα δεν είχα σκοπό να γράψω τίποτα.Αλλά ο λόγος που έγραψα είναι ότι στενοχωρήθηκα αφάνταστα με αυτά που λέγονται για μένα γιατί δεν ισχύουν.
    μαρ..δεν υπάρχει περίπτωση να σε δικάσει κανείς επειδή σου τελείωσε σε μια σχέση. Είναι φυσιολογικό και έχει συμβεί σε όλους μας. Για μένα θα ήταν χειρότερο να κάτσεις με κάποιον που δεν αγαπάς και να τον κοροιδεύειε, παρά να κάθεσα με κάποιον χωρίς να το θέλεις....

Senior Member
    μην ανησυχεις μαρμα...
    ειναι δικαιολογημενο το παραπονο σου , για να μη πω η αγανακτηση σου...
    απλα καταλαβε οτι καποιος βρισκεται σε πολυ ασχημη ψυχικη κατασταση , χωρις αυτο να σημαινει οτι του δινει το δικαιωμα να καταφερεται εναντιον σου...
    οποιος εχει ματια ανοιχτα, ειδε και καταλαβε....

Junior Member
    Δεν μπήκα εδώ για να κατηγορήσω κανέναν.Ο Οδυσσέας και μόνο αυτός γνωρίζει γιατί έφυγα από αυτή τη σχέση.Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έφυγα από αυτή τη σχέση ούτε λόγω των παιδιών,ούτε λόγω των χρεών που θα περίμενε ίσως επιφανειακά κάποιος.Οι λόγοι ήταν καθαρά θέματα συμπεριφοράς και απαιτήσεων ας το πω έτσι που με πίεζαν σαν άνθρωπο και δεν μπορούσα να λειτουργήσω ως ο εαυτός μου.Δεν τον κορόιδεψα ποτέ στα συναισθήματα μου.Ίσα ίσα προσπαθούσα παρόλο που υπήρχαν προβλήματα και από τη δική μου οικογένεια.Εγώ όμως ήμουν δίπλα του.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast