Το μέλος Θεοφανία και ...η σεξουαλική μου ζωή - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 125
    Banned
    petran ειμαι σιγουρη οτι εχεις το ιδιο δορυφορικο ταψι στο κεφαλι με τον τυπο στην φωτο σου.αλληως δεν εξηγητε η μαλακια σου :P xixiixixixi

Originally posted by nature
    Μετά από σκέψη αποφάσισα ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να διαμαρτυρηθώ.
    Αισθάνομαι ότι έχω δοκιμάσει όλους τους άλλους τρόπους. Ίσως έτσι τελικά ευαισθητοποιηθούν αυτοί που πρέπει, και προφυλαχθούν ενδεχόμενα νέα μέλη από αυτή τη χυδαία κατ’ εξακολούθηση συμπεριφορά.

Αν ήταν μια φορά, θα το παρέβλεπα. Αν ήταν δυο, θα το συγχωρούσα. Είναι όμως κατ’ εξακολούθηση. Χωρίς μέτρο, χωρίς ίχνος ηθικής και χωρίς σταματημό.

Ως εδώ λοιπόν.

Το μέλος Θεοφανία, αν κάποιος αμφισβητήσει τα λεγόμενά της, προβαίνει σε κακοήθη σχόλια για τη προσωπική και σεξουαλική του ζωή. Η για να το πω αλλιώς, παρηγορεί και υποστηρίζει μόνο όσους της λένε ναι σε όλα. Είναι να μην ακούσει αντίθετη άποψη. Τότε θολώνει …και όποιον πάρει ο χάρος. Το κάνει για όποιον της κάτσει στραβά, αλλά εδώ μιλώ για μένα.

Στις 11/12 κατά τα γνωστά, διέπραξε την ίδια ανήθικη πρακτική εις βάρος ενός μέλους στο θέμα «αργά ή όχι?». Επειδή με ενοχλεί αυτό το θέαμα, το καταδίκασα δημόσια την επόμενη μέρα. Κάτι που έκανε και άλλο μέλος πιο συγκαλυμμένα, ανοίγοντας πάντως και ξεχωριστό θέμα, «διαγραφή μηνυμάτων». Για να εισπράξω χτες, το εξής σχόλιο:

Originally posted by Θεοφανία
    αγάμητη μεσόκοπη, ή κρυφοαδελφη.

Ένα ολόκληρο φόρουμ, καθώς και οι διαχειριστές το πέρασαν στο ντούκου….

Τόση ανθρωπιά εδώ μέσα???? Μόνο για τη πάρτυ του ο καθένας?
    Ισως να μην το είδαν….
    Το μέλος που άνοιξε το θέμα διαγραφή μηνυμάτων, παρακάλεσε να μην της το κάνουμε μπάχαλο. Το σέβομαι. Είναι ένας από τους λόγους που άνοιξα αυτό το θέμα. Όχι για να γίνει μπάχαλο. Για να εκφράσω όμως τον αποτροπιασμό μου και να προστατέψω την τιμή και αξιοπρέπειά μου καθώς και ενδεχόμενα νέα μέλη από το δηλητήριο που (μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης…) πάντα είναι έτοιμη να εξαπολύσει η Θεοφανία

Προβληματίστηκα για το αν έπρεπε να παραθέσω ένα μικρό σταχυολόγημα από τα σχόλια που αν και παραβίαζαν τους όρους χρήσης δεν αντιμετωπίστηκαν όπως έπρεπε και άφησαν τη Θεοφανία ανεξέλεγκτη στη μανία της για χυδαίο σχολιασμό της σεξουαλικής μου ζωής και του κρεβατιού μου, χωρίς να έχω δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα..

Κατέληξα να μην το κάνω. Δεν θέλω να είμαι ένα από τα μέλη που λασπώνουν το χώρο, παρότι είναι ήδη πολύ λασπωμένος.

Θα παραθέσω μόνο ένα από τα πολλά τέτοια σχόλια του μέλους Θεοφανία που αφορούν τη σεξουαλική μου ζωή και είναι ενδεικτικό του μένους της και της εμμονής της. Έκανε ειδική εγγραφή από την Αμερική με το νικ theofania, για να στείλει ένα και μόνο ποστ:

Θαυμάστε:

theofania
    Newbie

Registered: 5-11-2009
    Member Is Offline
    Εστάλη στις 5-11-2009 στις 09:08

…………………………………………� �….

PS. Gia opoion den katalave eimai h theofania.

PS.2. Nature have some sex, exeis arxisei kai ektithesai epikindyna.

PS.3 Filia ap thn hliolousth New York....

Ούτε ο Ατλαντικός δεν μπόρεσε να την κάνει να ξεχάσει την εμμονή της με τη σεξουαλική μου ζωή!! Τότε μόνο η RainAndWind είχε καταδικάσει τα out of the blue διηπειρωτικά σεξουαλικά πυρά που δέχτηκα.

Καταλαβαίνω ότι αν το θέμα δεν σας αφορά προσωπικά και αν τα νεύρα σας είναι τεντωμένα από τη δύσκολη καθημερινότητα, το θέμα μου θα σας ενοχλήσει. Όμως η κοινωνική μου συνείδηση προσωπικά δεν θα μου επέτρεπε να αδιαφορήσω αν ήμουν στη θέση σας, όταν βάλλεται η τιμή και η υπόληψη κάποιου μέλους.
    Κάτι που νομίζω έχω κάνει συχνά εδώ μέσα.

Η ανοιχτή αυτή επιστολή είναι το μόνο που μπορούσα πλέον να κάνω.
    -Για να προστατέψω τη τιμή και την υπόληψή μου.
    -Για να απαντήσω στη Θεοφανία με τον δικό μου καθαρό, ευθύ και όχι χυδαίο και ύπουλο τρόπο
    -Για να προστατευτούν ενδεχόμενα νέοι υποψήφιοι στόχοι
    -Για να αφυπνίσω την έννοια της αλληλεγγύης που στις μέρες μας τείνει να ξεχαστεί από το λεξιλόγιο του σύγχρονου έλληνα.

ΥΓ. Θεοφανία θα με βρίσκεις μπροστά σου όποτε κάνεις σχόλια κάτω από τη ζώνη, τόσο για μένα, όσο και για οποιοδήποτε άλλο μέλος.
    Ως εδώ ήταν.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

nature...

Είμαι σε αυτο το φόρουμ δυο χρόνια τώρα. Συμμετέχω ενεργα, άλλοτε σωστά, άλλοτε όχι. Είμαι άνθρωπος άλλωστε.
    Με έχουν βρίσει πολλές φορές. Δεν στάθηκα, ξέρεις γιατί?
    Γιατί ότι και να μου προσάψει κάποιος, ξέρω ποια είμαι.
    Αγανακτείς γιατί θεώρησες πως το αγάμητη μεσόκοπη το είπα για σένα.
    Ναι, για σένα πήγαινε.
    Θες να σου πω τους λόγους?
    Έχεις κοντά στα χίλια μηνύματα και είναι ζήτημα αν τα δεκα από αυτά είναι αλληλουποστήριξης ή συμπαράστασης.
    Μπήκες εδώ μέσα για να ικανοποιήσεις το εγώ σου, (φαντάζομαι πως σου είναι αδύνατο στον έξω κόσμο), και επειδή δεν βρήκες πρόσφορο έδαφος άρχισες τις επιθέσεις.
    Πρώτο \"θύμα\" η ρέμεντι.
    Επειδή δεν συμφώνησε μαζί σου σε κάποια θέματα και επειδή δεν είχες πια επιχειρήματα, (είναι το αδύνατο σημείο σου), ξέθαψες την κόντρα με τον Πάνο123456κλπ και έκανες το θέμα μπούλινγκ μόνο και μόνο για να την πεις στην ρεμ.
    Ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκα μαζί σου, (ναι, είναι αλήθεια πως μου ησουν αδιάφορη), και έκανα το μέγα σφάλμα να σου πω τη γνώμη μου.
    Δεν μου απάντησες ποτέ.
    Φυσικό, γιατί είπαμε, τα επιχειρήματα δεν ήταν ποτέ το φόρτε σου.
    Ξαφνικά απέκτησα άλλο ένα φαντασματάκι να με ακολουθεί και να προσπαθεί να με ακυρώσει οπουδήποτε και αν έγραφα μόνο και μόνο από προσωπική εμμονή.
    Έφτασες ακόμη να χλευάσεις το ταξίδι στην Τρίπολη, όταν πήγαμε να δούμε τον Κηπ, αντιδρώντας στα καλά λόγια που έγραψε για μένα.
    Βλέπεις, όποιος σε λέει αγάμητη είναι κακός και άχρηστος άνθρωπος.
    Η λύσσα σου εχει φτάσει στο απροχώρητο. Γίνεσαι σύμμαχος του κρίνο, (που εδώ θέλω να πω πως αν εξαιρέσω τρεις κακές του στιγμές, συνήθως διαφωνούσα επικοδομητικά μαζί του), και τον σιγοντάρεις σε ένα θρεντ που έχοντας πλέον ξεφύγει άρχισε να παραλληρεί εναντίον του κηπ βάζοντας μπροστά την αρρώστια του.
    Απο κει φυσικά είναι και το απόσπασμα που πήρες, μόνο που όπως πάντα πήρες μόνο αυτό που σε βόλευε.
    Κάποια στιγμή, (ευτυχώς), ο αντμιν πέταξε με τις κλωτσιές τον προστατευόμενο σου, (πάνο123φτου και βγαίνω), και το φόρουμ πήρε τους παλιούς, καλούς ήρεμους ρυθμούς του.
    Που ήσουν τότε?
    Δεν σε είδα πουθενά να βοηθάς, να στηρίζεις να συμμετέχεις.
    Σε είδα πολύ έντονα όμως μόλις πήρες είδηση πως κάτι συμβαίνει. Τι σημαίνει αυτο? Καραδοκούσες.
    Γιατί?
    Γιατί τελικά χτύπησα φλέβα με το αγάμητη μεσόκοπη.
    Άντε γαμήσου λοιπόν μπας και ησυχάσουμε. (Που πολύ αμψιβάλω αν θα υπάρξει κανένας ήρωας).

Senior Member
    θεοφανία, αν κάποιος διαφωνούσε μαζί σου εδώ και 2 χρόνια μέσα στο φόρουμ, θα σου άρεσε να τελειώσει ένα ποστ του με τις 2 τελευταίες σου φράσεις?
    http://www.mazi.org.gr/

Originally posted by arktos
    θεοφανία, αν κάποιος διαφωνούσε μαζί σου εδώ και 2 χρόνια μέσα στο φόρουμ, θα σου άρεσε να τελειώσει ένα ποστ του με τις 2 τελευταίες σου φράσεις?
    Αρκτος, επειδή δεν θέλω να το τραβήξω και άλλο, το τηλεφωνο μου το ξέρεις. Αν θες να το συζητήσουμε, παρε με.

Senior Member
    θα το συζητήσουμε.και από κοντά αρκεί να σου έχουν περάσει τα νεύρα. :cool:

και πραγματικά θα έλεγα να σταμήσετε να μιλάτε μεταξύ σας.

όπως καταλαβαίνεις βέβαια η nature θα σου απαντήσει και με το δίκιο της ( μην πεις τίποτα ).

το θέμα είναι μπορείτε να το λήξετε εδώ?
    http://www.mazi.org.gr/

Originally posted by arktos
    θα το συζητήσουμε.και από κοντά αρκεί να σου έχουν περάσει τα νεύρα. :cool:

και πραγματικά θα έλεγα να σταμήσετε να μιλάτε μεταξύ σας.

όπως καταλαβαίνεις βέβαια η nature θα σου απαντήσει και με το δίκιο της ( μην πεις τίποτα ).

το θέμα είναι μπορείτε να το λήξετε εδώ?
    αρκτος...να εισαι σίγουρη πως αν κάποια στιγμή τα πούμε θα σταματήσεις να κάνεις τον πυροσβέστη. Θα προτιμούσα να μη μου απαντησεις εδω. Θενκς

Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Ειναι ζητημα αν απο τα 927 μηνυματα σου υπαρχουν 4-5 που να αφορουν κατι αλλο πλην των καυγαδων, με ευαισθησια τρομερα επιλεκτικη παντοτε.
    Originally posted by Θεοφανία
    Έχεις κοντά στα χίλια μηνύματα και είναι ζήτημα αν τα δεκα από αυτά είναι αλληλουποστήριξης ή συμπαράστασης.
    Aυτο που αναφεραμε και οι 2 ειναι ολη η ουσια. Απο εκει και περα δεν εχει νοημα να βριζεις και πρεπει να τροποποιησεις το μηνυμα σου, οχι για την νατουρ, αλλα ως ενδειξη σεβασμου στο φορουμ και στα ατομα που εχουν μιλησει μαζι σου

10 μηνυματα παντως που ειπες ειναι παρα πολλα:P
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

ΟΛΑ - ΕΙΝΑΙ - ΔΑΝΕΙΚΑ...
    ΘΥΜΙΣΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ...ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ...
    ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ...ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ...ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΕΧΟ ΝΑ ΚΡΙΝΩ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ
    ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
    ΥΓ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΕΞΥΠΝΗ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ

ΑΠΕΧΩ...ΜΕ \"Ω\"

ΕΞΑΡΤΙΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΕΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ...ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΚΤΕΘΗΚΑ.

Senior Member
    Λογικα κανεις πλακα. Πες μου εσυ σε ποσες εχω πει κατι κακο και για ποιο λογο.
    Και μαλιστα με συγκεκριμενες κοπελες που μαλλωσα εχω ζητησει και δημοσια συγνωμη οπως η weird και κυριως η sofia που της ειχα φερθει πολυ ασχημα
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Λογικα...δεν κανω πλακα ... συντοπιτη μου...και μονος σου αναφερθηκες σε προσωπα και ονοματα.
    Εγω απλα εκφραστηκα στην αισθηση που μου βγαζεις τα χρονια που εισαι μελος.
    Με ολη την καλη μου διαθεση σε παρακαλω να το σκεφτεις πιστευω πως κατι τρεχει και σε εχει πληγωσει και εχεις υψωσει τοιχο και αντιδρας αναλογα.
    Απλα θυμαμαι το αρχικο σου ποστ.

Εαν θες το συζηταμε χωρις εκνευρισμους εφηβικους και παντα με καλη διαθεση.

Καλο βραδυ.

Φιλικα
    Μαργαριτα

Senior Member
    δεν εχω εκνευριστει καθολου. Αν ισχυαν αυτα που λες θα ειχα μαλωσει με ολες τις κοπελες του φορουμ και κυριως με τιποτα δεν θα ζητουσα συγνωμη οσο αδικο και αν ειχα.
    Οταν υψωνεις τοιχο δεν προσπαθεις να συμφιλιωθεις με κανεναν, ενω εγω εχω κανει ακριβως το αντιθετο και μαλιστα σε μια περιπτωση εχω ζητησει συγνωμη απλα και μονο για να της κανω το χατηρι και ας πιστευω οτι εχω το απολυτο δικαιο με το μερος μου :)

Originally posted by just_40
    Λογικα...δεν κανω πλακα ... συντοπιτη μου...και μονος σου αναφερθηκες σε προσωπα και ονοματα.
    Εγω απλα εκφραστηκα στην αισθηση που μου βγαζεις τα χρονια που εισαι μελος.
    Με ολη την καλη μου διαθεση σε παρακαλω να το σκεφτεις πιστευω πως κατι τρεχει και σε εχει πληγωσει και εχεις υψωσει τοιχο και αντιδρας αναλογα.
    Απλα θυμαμαι το αρχικο σου ποστ.

Εαν θες το συζηταμε χωρις εκνευρισμους εφηβικους και παντα με καλη διαθεση.

Καλο βραδυ.

Φιλικα
    Μαργαριτα
    Μαργαρίτα...αν είχες όλη την καλή διάθεση να μιλήσεις με τον Ολα για πράγματα που τον απασχολούν, γιατί δεν του στέλνεις ένα πμ? Άλλωστε η ίδια είπες πως συμμετέχεις πολλά χρόνια εδώ, αλλά δεν συμμετέχεις ενεργα. Τι ήταν αυτό που σε παρακίνησε να τον θυμηθείς και μάλιστα σε αυτό το θέμα?

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    petran ειμαι σιγουρη οτι εχεις το ιδιο δορυφορικο ταψι στο κεφαλι με τον τυπο στην φωτο σου.αλληως δεν εξηγητε η μαλακια σου :P xixiixixixi
    Μετά από κάθε τέτοιου επιπέδου σχόλιο που πετάς,δε χρειάζεται το χιχιχι για να μη γελάσουμε.Δεν έχεις ξέρεις κανένα άσυλο στην κριτική,ούτε η οποιαδήποτε κατάσταση,αγχώδης ή άλλη που αντιμετωπίζεις δικαιολογεί τα πάντα.Ξέρω δεκάδες άτομα που αντιμετωπίζουν ανίατες ασθένειες με αξιοπρέπεια.Εσύ μάλλον πιστεύεις πως μπορείς να λες ό,τι γουστάρεις(εχμ,επειδή;παρα� �άτω;)και οι άλλοι να μη στη λένε γιατί έχεις το ακαταλόγιστο;Αυτή είναι η θέση που σε βάζεις μόνη σου,ελπίζω να έχεις σε κάποια φάση το θάρρος να αντιμετωπίσεις τα γιατί.

Θεοφανία,μέτρησα τα posts της nature για συμπαράσταση.Ήταν περισσότερα από δέκα.Μάλιστα παρατήρησα πως ήταν πολύ περισσότερα στην αρχή,μετά έκοψαν σε συχνότητα.Γιατί άραγε;Xμ,δεν ξέρω,αλλά όταν σε ένα περιβάλλον κάποιοι συστηματικά σου φέρονται εχθρικά μάλλον το θεωρείς αφιλόξενο;Λέω γω τώρα,a wild guess.

Η just me να φανταστώ ότι θα φάει την ίδια κριτική που έφαγα εγώ,του στυλ γιατί ψάχνω παλιά ποστς και γιατί δεν το βουλώνω όταν πέφτω σε πραγματάκια που δεν συμφέρουν;
    Η άρκτος γιατί να σε πάρει τηλέφωνο και να μη στα πει εδώ;Για να μη χαλάσει η μαγιά της ηρεμίας;
    Hρεμία τεχνητή,με επικάλυψη σοκολάτα δεν υπάρχει.Δεν είναι κέικ ξέρεις να το γλασάρουμε και να πάνε κάτω τα φαρμάκια.Το παραδέχτηκες λοιπόν ότι το αγάμητη μεσόκοπη απευθυνόταν στη nature.Αν γαμιόμαστε ή δε γαμιόμαστε σε τι σε αφορά κυρά μου;Στη Mέτρον Aνάλυση δουλεύεις;

Κοινώς,παραδέξου πως σε άπειρες φάσεις κακοποιείς μέλη για να τελειώνουμε.Το ίδιο και ο όλα δανεικά κι αγύριστα,που σέρνει το χορό των μάτσο αρσενικών του εξαρτητικού χώρου.Ναι,αξίζετε την ειρωνεία.Όταν κάποιος αρνείται,προτιμότερο να μην του συνεχίζεις την παραμύθα του.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast