Το μέλος Θεοφανία και ...η σεξουαλική μου ζωή - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 125
    Senior Member
    Originally posted by RainAndWindΚοινώς,παραδέξου πως σε άπειρες φάσεις κακοποιείς μέλη για να τελειώνουμε.Το ίδιο και ο όλα δανεικά κι αγύριστα,που σέρνει το χορό των μάτσο αρσενικών του εξαρτητικού χώρου.Ναι,αξίζετε την ειρωνεία.Όταν κάποιος αρνείται,προτιμότερο να μην του συνεχίζεις την παραμύθα του.
    Νομίζεις πως η αλαζονεία θα σώσει το χορό?

Senior Member
    Καθεσαι και ασχολεισαι μαζι μου απο την αρχη ενω δεν σου δινω καμια αξια. Βρε κατι μου θυμιζει ολο αυτο.
    Εισαι εκτος τοπου και χρονου. Τοσο απλα
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Originally posted by RainAndWind

Θεοφανία,μέτρησα τα posts της nature για συμπαράσταση.Ήταν περισσότερα από δέκα.Μάλιστα παρατήρησα πως ήταν πολύ περισσότερα στην αρχή,μετά έκοψαν σε συχνότητα.Γιατί άραγε;Xμ,δεν ξέρω,αλλά όταν σε ένα περιβάλλον κάποιοι συστηματικά σου φέρονται εχθρικά μάλλον το θεωρείς αφιλόξενο;Λέω γω τώρα,a wild guess.

Η just me να φανταστώ ότι θα φάει την ίδια κριτική που έφαγα εγώ,του στυλ γιατί ψάχνω παλιά ποστς και γιατί δεν το βουλώνω όταν πέφτω σε πραγματάκια που δεν συμφέρουν;
    Η άρκτος γιατί να σε πάρει τηλέφωνο και να μη στα πει εδώ;Για να μη χαλάσει η μαγιά της ηρεμίας;
    Hρεμία τεχνητή,με επικάλυψη σοκολάτα δεν υπάρχει.Δεν είναι κέικ ξέρεις να το γλασάρουμε και να πάνε κάτω τα φαρμάκια.Το παραδέχτηκες λοιπόν ότι το αγάμητη μεσόκοπη απευθυνόταν στη nature.Αν γαμιόμαστε ή δε γαμιόμαστε σε τι σε αφορά κυρά μου;Στη Mέτρον Aνάλυση δουλεύεις;

Κοινώς,παραδέξου πως σε άπειρες φάσεις κακοποιείς μέλη για να τελειώνουμε.Το ίδιο και ο όλα δανεικά κι αγύριστα,που σέρνει το χορό των μάτσο αρσενικών του εξαρτητικού χώρου.Ναι,αξίζετε την ειρωνεία.Όταν κάποιος αρνείται,προτιμότερο να μην του συνεχίζεις την παραμύθα του.
    ρειν...προφανως μου απάντησες σε λάθος ποστ έτσι?
    Σε πείραξε που έθιξα το θέμα με τους ομοφυλόφιλοφυλους και πως μπορεί να τραβάς κάποιο ζόρι με το θέμα?
    Κοίτα....δεν με αφορά, (κυρά μου-χαρακτηρισμος δικος σου), αν γαμιόσαστε ή όχι, αλλα να σου θυμίσω κάτι?
    Εδω είναι φόσουμ αλληλουποστήριξης και όχι φόρουμ μη, ή, κακογαμημένων. Σόρι, αλλα αν θες να ξαναμιλήσουμε και να μη βριζόμαστε, φρόντισε την άλλη φορά να έχεις επιχειρήματα και όχι να βγάζεις απωθημένα πάνω στον καθένα.
    Όσο για την άρκτος, της είπα να με πάρει τηλ, για τον απλούστατο λόγο του ότι ξέρω πως σέβεται αυτό το χώρο και δεν θα ήθελε να τον κάνουμε για άλλη μια φορά μπουρδέλο έτσι όπως φροντίζουν μερικοί.
    Κατάλαβες \"κυρά\" μου?

Senior Member
    Originally posted by vince
    Originally posted by RainAndWindΚοινώς,παραδέξου πως σε άπειρες φάσεις κακοποιείς μέλη για να τελειώνουμε.Το ίδιο και ο όλα δανεικά κι αγύριστα,που σέρνει το χορό των μάτσο αρσενικών του εξαρτητικού χώρου.Ναι,αξίζετε την ειρωνεία.Όταν κάποιος αρνείται,προτιμότερο να μην του συνεχίζεις την παραμύθα του.
    Νομίζεις πως η αλαζονεία θα σώσει το χορό?

Senior Member
    Δεν απάντησα σε λάθος thread,έχω να κάνω επιλογή από πολλά που έχετε κάνει τις ίδιες μαλακίες και μπερδεύομαι.:P:P

Απωθημένα δεν έχω,έχω όμως αρχές.Κάνε μία αντικατάσταση και θα το πιάσεις.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Δεν απάντησα σε λάθος thread,έχω να κάνω επιλογή από πολλά που έχετε κάνει τις ίδιες μαλακίες και μπερδεύομαι.:P:P

Απωθημένα δεν έχω,έχω όμως αρχές.Κάνε μία αντικατάσταση και θα το πιάσεις.

Λυπάμαι, αλλα δεν κατάλαβα τίποτα. Η....δεν έχεις να πεις τιποτα, εξ ου και το ακαταλαβίστικο...........

Senior Member
    vince,με αυτό που εσύ βλέπεις έτσι,τονίζω πως άνθρωποι που θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερο βαθμό ευαισθησίας καθώς αντιμετωπίζουν ήδη διαχωρισμούς από την κοινωνία,διατηρούν άλλους,επειδή δεν τους περιλαμβάνουν.Είναι υπενθύμιση των επιλογών.Ή συντηρείς βία,ενώ ήδη λαμβάνεις από την κοινωνία,ή επιλέγεις κι εσύ να κακοποιείς γιατί κάποιοι κακοποίησαν και κακοποιούν.Violence is a learned pattern.Κι εδώ,στο φόρουμ αυτό,η βία μαθαίνεται.Αυτό έκανα μόλις,για να καταδείξω σε τι μορφή μπορεί να εκφραστεί.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Ειναι τραγικο το να μιλας ασχημα σε αλλους επειδη τολμησαν με την σειρα τους παλιοτερα να μιλησουν ασχημα σε καποιον αλλον.
    Αν δεν το καταλαβαινεις ειναι αρρωστο αυτο που κανεις και πρεπει να το κοιταξεις
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Αυτό έκανα μόλις,για να καταδείξω σε τι μορφή μπορεί να εκφραστεί.
    δεν μας το εξηγείς αυτό γιατί είναι λίγο δισνόητο?

Τι κατέδειξες? Σε ποια μορφή εκφράστηκε?

Banned
    Originally posted by Θεοφανία

Εδω είναι φόσουμ αλληλουποστήριξης και όχι φόρουμ μη, ή, κακογαμημένων.
    χεχεχε....
    α καλο.... πολυ καλο μαλιστα.....
    αν ειναι ετσι τα φορουμ υποστηριξης, καιρος να μαθω πως λειτουργουν τα φορουμ μισους για να δω τις διαφορες....

Τουλαχιστον δεν γινεται να εχετε μισος με πιο .... τακτ?
    Οχι τιποτα αλλο, μπας και κατσει ο τιτλος.....

:cool:

Originally posted by krino

Εδω είναι φόσουμ αλληλουποστήριξης και όχι φόρουμ μη, ή, κακογαμημένων.
    χεχεχε....
    α καλο.... πολυ καλο μαλιστα.....
    αν ειναι ετσι τα φορουμ υποστηριξης, καιρος να μαθω πως λειτουργουν τα φορουμ μισους για να δω τις διαφορες....

Τουλαχιστον δεν γινεται να εχετε μισος με πιο .... τακτ?
    Οχι τιποτα αλλο, μπας και κατσει ο τιτλος.....

:cool:
    Καταλαβαίνω την απορία σου, καθώς είσαι απ τα κατ\' εξοχήν φιλειρηνικά μέλη.
    Λυπάμαι που γκρεμίζω τα ονειρα σου.

Banned
    όντως αυτό δεν είναι φόρουμ υποστήριξης.
    και απορώ πως γραφώ ακόμα εδώ μετά τα όσα τράβηξα εδώ από άτομα που μπαίνουν μονό και μονό για να πληγώσουν.
    ρειν έχεις πολύ δίκιο σε όλα και γενικά βρίσκω πολύ σωστά αυτά που λες. ουτε και εγώ είμαι ρατσίστρια και μισώ κάθε είδους ρατσισμού από μικρή.
    απλά την λέω σε άτομα που μου έχουν προσβάλει στο παρελθόν εδώ μεσα.τους την φύλαγα και διαβάζοντας τι γίνεται βρίσκω ευκαιρία να τους την πω.
    όσο για τον κρίνο αν είναι γκέι η όχι που πιστεύω ότι (επειδή πήγε με άλλον άντρα ότι δεν είναι) ένας άνθρωπος πολύ καληεργημενος και σαν άθεος καταλαβενω ότι είναι πολύ ψαγμένο άτομο.
    δεν καταλαβενω όμως γιατί φέρετε τόσο μουλωχτά .βλέπω ότι εμφανίζετε περισσότερο σε καυγάδες αν και με είχε βοηθήσει παλιά σε πολλά θέματα.
    αν δεν με πλήγωνε ποτέ δεν θα του μίλαγα τόσο απαίσια.
    ρειν ναι φέρομαι έτσι εδώ αλλά δεν φέρομαι ξέροντας ότι θα με δικαιολογήσετε λόγω ψυχ προβλημάτων μου.γιατι μονό εσείς εδώ ξέρετε τι έχω και κανείς άλλος.
    στην real ζωή κανείς δεν ξέρει τι έχω και φέρομαι εντελώς φυσιολογικά.

έχω σκεφτεί και αποφασίσει ότι δεν θα ξανακάνω λάθη στην real μου ζωη.θα προσπαθήσω σκληρά μόνη με τον εαυτό μου.θα με αγαπήσω και θα με φροντίζω και το παιδί μου ένα παραπάνω και εδώ μέσα ας κόψετε τους λαιμούς σας.
    ξερώ πια άτομα είναι όμορφα μέσα τους και τι ρολό βαράνε και όταν γραφώ κάτι απευθύνομαι σε αυτά που ξερώ ότι θέλουν να βοηθήσουν και όχι να μαχαιροσουν.αυτα.

υ.γ και τα ψυχολογικά προβλήματα που αντημετοπιζω δεν είναι δα και τα πιο σοβαρά εδώ μέσα για να δικαιολογούν όλη την σταση μου.;)

υ.γ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΝ(ΣΚΑΤΑΝ)δεν έχω διαβάσει ποτέ μήνυμα υποστήριξης από τον κυρ πετραν. πάντα τα μηνύματα του προς εμένα είναι γεμάτα ειρωνεία και απεχθεια. γιατί να μην την πω σε έναν τέτοιο τύπο που χωρίς να με γνωρίσει υπονοεί πως είμαι η χειρότερη ***** εδώ και φέρεται σαν να είναι ανώτερος μου σε όλα?

Senior Member
    παιδια..νομιζω οτι ολοι εχουμε χασει λιγο την μπαλα εδω μεσα......τι βγαινει με το σου πα..μου πες....εχουμε μπει εδω μεσα για αλλο σκοπο...γιατι δεν θελει να το καταλαβει κανεις?τωρα καποιος για να μου την \'\'πει\'\' και θα αναφερει την διαμαχη μου με την ραιν..για να προλαβω λοιπον λεω το εξης...προσπαθησα οσο μπορουσα και σε ενα βαθμο πιστευω οτι καταφερα και αποκατεστησα την σχεση μου μαζι της...αυτος πρεπει να ειναι ο σκοπος ολων μας...εχουμε που εχουμε προβληματα γιατι πρεπει να δημιουργουμε και αλλα?νομιζουμε οτι ετσι ικανοποιουμαστε αλλα στην ουσια αυτοκαταστρεφομαστε...δωστ� � πια τα χερια...ας πεσει λιγο ο εγωισμος του καθενος...δεν ειναι κακο....σκοπος ειναι να βοηθησει ο ενας τον αλλον..ολοι ειμαστε ανθρωποι γιατι πρεπει να μεταμορφωνομαστε σε ζωα?

Senior Member
    Παρακαλώ όλους τους συμμετέχοντες, να μην μετατρέψουν το θέμα σε αρένα.
    το άνοιξα για συγκεκριμένους λόγους που εξέθεσα στο 2ο μου ποστ.

Οποιος έχει να πει κάτι σχετικό ας το κάνει.

Αλλιώς ας κοιτάξει τα υπόλοιπα θέματα της επικαίρότητας.

Οπως εγώ σεβάστηκα την παράκληση της άρκτου να μη μπαχαλέψουμε το θέμα της και συγκρατήθηκα, παρόλο που είχα πολλά να πω,
    έτσι παρακαλώ να μην μπαχαλέψετε τη ανοικτή δική μου διαμαρτυρία.

Εδώ το θέμα δεν είναι αρένα.
    είναι η διαπόμπευση της σεξουαλικής ζωής ενός μέλους από κάποιο άλλο.

Είναι η χρήση της σεξουαλικής ζωής ενός μέλους σαν όπλο όταν ....τελειώνουν τα επιχειρήματα.

Σήμερα είμαι εγώ, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος, αν δεν το σταματήσουμε.

Banned

Καταλαβαίνω την απορία σου, καθώς είσαι απ τα κατ\' εξοχήν φιλειρηνικά μέλη.
    Λυπάμαι που γκρεμίζω τα ονειρα σου.

εγω φιλειρηνικο (πρωην) μελος??
    ας γελασω......

Οσο για το λυπασαι, μην λυπασαι καθολου.
    Καθε ονειρο που γκρεμιζεται, ειναι ανοιγμα για να δημιουργηθει ενα καινουριο.

;)

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast