Results 46 to 60 of 125
-
16-12-2009, 13:46 #46
Originally posted by panikoula
όντως αυτό δεν είναι φόρουμ υποστήριξης..
panik,
θα σου πω δυο γραμμες και οτι καταλαβες - καταλαβες.
Οχι δεν ειναι φορουμ υποστηριξης, σε αυτο εχεις δικαιο.
Το λαθος ομως δεν ειναι το φορουμ, αλλα δικο σου γιατι εσυ ετσι ηθελες να ειναι και δεν βγηκε σαν τετοιο.
Βρες ενα ειδικο (δεν ξερω πως και ποιον, αυτο ειναι δικη σου ευθυνη) που να εχεις καλη χημεια μαζι του και δες τι θα κανεις με τα προβληματα σου.
Καθεσαι και αναλωνεσαι εδω μεσα, για το τι κανει ο πετραν και ο καθε πετραν και παλαιοτερα εγω.
Ο πετραν και εγω και καμποσοι ακομα, τα προβληματα τους ειτε τα εχουν λυσει ειτε τα διαχειριζονται.
Εσυ παραμενεις με τα σκατα σου τοσα χρονια.
Το μονο που εχεις μαθει να ψελλιζεις ειναι οτι τους γραφεις ολους και κοιτας την παρτη σου. Ετσι ειναι ομως? αυτο λες οτι φταιει?
Θες λοιπον να συνεχιζεις να ζεις με τα προβληματα σου?
προτιμας να τα λυσει αλλος αντι για σενα?
Εχασες.....
οι υπολοιποι που τους βριζεις, σε εχουν χεσμενη,
αυτοι καλα περνανε και ισως καποιοι να χαιρονται που δεν μπορεις να σταυρωσεις αντρα ουτε για πλακα.
Ισως καποιοι να χαιρονται γιατι εχουν υλικο για να δουλεψουν.... αυτος ειναι ο πονος σου γιατι ετσι υπαρχει θεμα για κουβεντα.
Η ζωη ομως ειναι δικη σου και εσυ την χαραμιζεις, οχι οι αλλοι.
- 16-12-2009, 13:50 #47
ΜΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΑΑΑΣΣΣΣ MOD ΕΔΩΩΩΩ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???????????????????
16-12-2009, 13:58 #48
Originally posted by nature
Είναι η χρήση της σεξουαλικής ζωής ενός μέλους σαν όπλο όταν ....τελειώνουν τα επιχειρήματα.
Σήμερα είμαι εγώ, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος, αν δεν το σταματήσουμε.
σορρυ που το λεω,
αλλα ακρη δεν θα βρεις.
Αυτος που εχει μαθει να εχει αυτη την οπτικη, δεν βλεπω το λογο να σου (μας) κανει την χαρη να το δει και ετσι.
Προσωπικα μου εχουν χρεωσει οτι ειμαι (κρυφο)γκει.
Το οτι τους εχω χεσμενους ειναι σιγουρο.
Το οτι η γνωμη της συντροφου μου μετραει πιο πολυ απο καθε κατινια, αυτο ειναι παραπανω απο σιγουρο.
Εχει γουστο ο καθε, τυπακος στυλ ολα ειναι δανεικα η απληρωτα, να ξερει καλυτερα απο την συντροφο μου, το τι ειμαι και τι δεν ειμαι.....
:D:D:D
16-12-2009, 14:05 #49
Ιστορία για αγρίους….
Άπτεται το ζήτημα σας, με την διαδικτυακή επικοινωνία και τον σκληρό γραπτό λόγο. Μόνο που ανοίγει ένα τέτοιο θέμα, αυτός που το ξεκινά, αισθάνεται θιγμένος από την όλη κατάσταση και προσπαθεί να σώσει την φήμη του, συγκεκριμένα, διότι μιλάω με στοιχεία εγώ, την φήμη της φύσης(nature). Όταν θίγεται το σύμπαν δεν προκαλεί το ίδιο άμεση απάντηση αλλά μέσα στη φυσική ροή των γεγονότων του περιλαμβάνει και τους συκοφάντες του. Έχει πέσει ποτέ κεραυνός να σας κάψει όταν είπατε ψέματα; Όχι. Δεν απαντά το σύμπαν, η φύση είναι σιωπηλή, ξέρει ποια είναι ,δεν θίγεται , ειδικά όταν αυτή εκφράζεται επί το πλείστον ως μία φαινομενικά ασήμαντη πτυχή της όπως ένα μικρόβιο τα οποία σημειωτέον τα σιχαίνομαι.
Αυτοί όμως που δεν έχουν τα στοιχεία της φύσης θίγονται και συγχέουν το σύμπαν με τα συναισθήματα και τις βρισιές (εγωισμοί) οι οποίες βρισιές μου αρέσουν κατά κύριο λόγο.
Για ποιο λόγο, επειδή εγώ ως αδαής δεν έχω θέση, είναι κακό να είσαι αγάμητος ή κακο********ς μέσα στη ζωή είναι και αυτά, υπάρχουν λόγοι σοβαροί και ασήμαντοι αλλά ποιος μπορεί να θιχτεί από αυτά; Κανείς. Η ζωή είναι αλλού.
ΥΓ: Φορουμ υποστήριξης, δευτερεύουσας υποστήριξης, και κάποιας ενημέρωσης , συμπληρωματικής.
16-12-2009, 14:11 #50
Originally posted by krino
Είναι η χρήση της σεξουαλικής ζωής ενός μέλους σαν όπλο όταν ....τελειώνουν τα επιχειρήματα.
σορρυ που το λεω,
αλλα ακρη δεν θα βρεις.
Αυτος που εχει μαθει να εχει αυτη την οπτικη, δεν βλεπω το λογο να σου (μας) κανει την χαρη να το δει και ετσι.
Προσωπικα μου εχουν χρεωσει οτι ειμαι (κρυφο)γκει.
Το οτι τους εχω χεσμενους ειναι σιγουρο.
Το οτι η γνωμη της συντροφου μου μετραει πιο πολυ απο καθε κατινια, αυτο ειναι παραπανω απο σιγουρο.
Εχει γουστο ο καθε, τυπακος στυλ ολα ειναι δανεικα η απληρωτα, να ξερει καλυτερα απο την συντροφο μου, το τι ειμαι και τι δεν ειμαι.....
:D:D:D
Σιγά μην αρχίσουμε να δημοσιεύουμε και φωτογραφίες από τη κρεβατοκάμαρά μας, για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες!!!!
Ομως, κοίτα. εσένα δεν ιδρώνει το αφτί σου, για τους λόγους που γνωρίζεις πολύ καλά.
Οπως και το δικό μου για τους ίδιους λόγους, που έχω δημοσιεύσει σε ανύποπτο χρόνο.
Ομως θεωρώ υποχρέωσή μου να καταδείξω αυτή τη πρακτική, όπως και έκανα.
Είναι μια πρακτική αντιαισθητική και κυρίως ...επικίνδυνη.
Είναι μια πρακτική που είναι εξ ορισμού αντίθετη με κάθε έννοια σεβασμού και επιχειρηματολογίας και ως εκ τούτου δεν έχει θέση εδώ μέσα.
Είμαι σίγουρη ότι κάποιοι στο μέλλον θα βρούν πολύ χρήσιμη τη διαμαρτυρία μου αυτή.
16-12-2009, 14:32 #51
Είναι μια πρακτική που είναι εξ ορισμού αντίθετη με κάθε έννοια σεβασμού και επιχειρηματολογίας και ως εκ τούτου δεν έχει θέση εδώ μέσα.
Είμαι σίγουρη ότι κάποιοι στο μέλλον θα βρούν πολύ χρήσιμη τη διαμαρτυρία μου αυτή.
Το δεν εχει \"θεση εδω μεσα\" δεν το κρινεις με τελεσιδικα κριτηρια ουτε εγω - ουτε εσυ, ουτε οι αλλοι που διαφωνουν με εσενα η εμενα.
Οπως γνωριζεις τετοιες κρισεις, τις εχουν αυτοι που πληρωνουν το ρευμα και τελος.
Οσο για την χρησιμοτητα της διαμαρτυριας σου,
δεν διαφωνω, αν σε εκφραζει, να το συνεχισεις, και αστους να σκουζουν.
Ισως δε, οσο σκουζουν τοσο καλυτερα.....
:cool:
Προσωπικα ομως, φροντιζα παντα να μην ξοδευω το χρονο μου αλλα να τον διαχειριζομαι εποικοδομητικά.
Εδω και μηνες, οσο κραταγα μια σταση οπως εσυ, εκτιμησα οτι ο χρονος μου πηγαινε εντελως στραφι.
Κριμα δεν ειναι?
16-12-2009, 14:39 #52
Originally posted by krino
Το δεν εχει \"θεση εδω μεσα\" δεν το κρινεις με τελεσιδικα κριτηρια ουτε εγω - ουτε εσυ, ουτε οι αλλοι που διαφωνουν με εσενα η εμενα.
Οπως γνωριζεις τετοιες κρισεις, τις εχουν αυτοι που πληρωνουν το ρευμα και τελος.
Οσο για την χρησιμοτητα της διαμαρτυριας σου,
δεν διαφωνω, αν σε εκφραζει, να το συνεχισεις, και αστους να σκουζουν.
Ισως δε, οσο σκουζουν τοσο καλυτερα.....
Προσωπικα ομως, φροντιζα παντα να μην ξοδευω το χρονο μου αλλα να τον διαχειριζομαι εποικοδομητικά.
Εδω και μηνες, οσο κραταγα μια σταση οπως εσυ, εκτιμησα οτι ο χρονος μου πηγαινε εντελως στραφι.
Κριμα δεν ειναι?
Δεν έχει θέση, σύμφωνα με τη ΔΙΚΗ ΜΟΥ αισθητική, τις αξίες μου και τη λογική μου. Αν έτσι ακούγεται καλύτερα.
Κατά τα άλλα συμφωνώ.
16-12-2009, 14:40 #53
Aντε παλι.
Ποτε δεν σε ειπα γκει επειδη πας με αντρες. Λουγκρα σε ειπα και εχει διαφοραΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
16-12-2009, 14:42 #54
Αλλο ένα ...διαμάντι για τον ιστορικό του μέλλοντος.
16-12-2009, 14:42 #55
Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου όταν ανοίγονται ΄ξεχωριστά θέματα με τίτλο \'το τάδε μέλος μου την είπε\', \'δείτε τι μου έκανε το τάδε μέλος\', \'το δείνα μέλος είναι έτσι\' κλπ... Φυσικά αν κάποιον τον εκφράζει αυτός ο τρόπος ας το κάνει. Η πορεία ενός τέτοιου θέματος πάντως και το αποτέλεσμα του δεν εξαρτάται ούτε από τις επιθυμίες του θεματοθέτη, ούτε από το δίκιο ή άδικο που έχει.
16-12-2009, 14:43 #56
Παρακαλώ όλους τους συμμετέχοντες, να μην μετατρέψουν το θέμα σε αρένα.
το άνοιξα για συγκεκριμένους λόγους που εξέθεσα στο 2ο μου ποστ.
Οποιος έχει να πει κάτι σχετικό ας το κάνει.
Αλλιώς ας κοιτάξει τα υπόλοιπα θέματα της επικαίρότητας.
Οπως εγώ σεβάστηκα την παράκληση της άρκτου να μη μπαχαλέψουμε το θέμα της και συγκρατήθηκα, παρόλο που είχα πολλά να πω,
έτσι παρακαλώ να μην μπαχαλέψετε τη ανοικτή δική μου διαμαρτυρία.
Εδώ το θέμα δεν είναι αρένα.
είναι η διαπόμπευση της σεξουαλικής ζωής ενός μέλους από κάποιο άλλο.
16-12-2009, 15:06 #57
Και ποιο ειναι το θεμα σου; Να την πεις σε συγκεκριμενο μελος οπως εκανες παλιοτερα με το μπουλινγκ; Αυτος ειναι ο σκοπος της ζωης σου δηλαδη;
Εχει καταντησει γελοιο ολο αυτο και να αφηνεις επισης τα φιλαρακια σου να λενε οτι γουσταρουν αλλα να θιγεσαι αλλου. Βγαλε επιτελους το κεφαλι σου απο το χωμα και κοιτα την πραγματικοτητα γιατι ολα εχουν τα ορια τους και προσωπικα δεν με τρελαινει η ιδεα οτι γινεσαι ρεζιλι με την επιλεκτικη σου ευαισθησιαΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
16-12-2009, 15:06 #58
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Λουγκρα σε ειπα και εχει διαφορα
μου αρεσεις, γιατι εισαι επεξηγηματικος.
Μια απορια μονο,
ποτε θα βρεθουμε στο ιδιο κρεβατι για να κανουμε παιχνιδακια?
16-12-2009, 15:09 #59
Αλλο ένα ...διαμάντι για τον ιστορικό του μέλλοντος.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
16-12-2009, 15:16 #60
Παρακαλώ όλους τους συμμετέχοντες, να μην μετατρέψουν το θέμα σε αρένα.
το άνοιξα για συγκεκριμένους λόγους που εξέθεσα στο 2ο μου ποστ.
Οποιος έχει να πει κάτι σχετικό ας το κάνει.
Αλλιώς ας κοιτάξει τα υπόλοιπα θέματα της επικαίρότητας.
Οπως εγώ σεβάστηκα την παράκληση της άρκτου να μη μπαχαλέψουμε το θέμα της και συγκρατήθηκα, παρόλο που είχα πολλά να πω,
έτσι παρακαλώ να μην μπαχαλέψετε τη ανοικτή δική μου διαμαρτυρία.
Εδώ το θέμα δεν είναι αρένα.
είναι η διαπόμπευση της σεξουαλικής ζωής ενός μέλους από κάποιο άλλο.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση