Results 61 to 75 of 125
-
16-12-2009, 15:21 #61
Originally posted by marina38
Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου όταν ανοίγονται ΄ξεχωριστά θέματα με τίτλο \'το τάδε μέλος μου την είπε\', \'δείτε τι μου έκανε το τάδε μέλος\', \'το δείνα μέλος είναι έτσι\' κλπ... Φυσικά αν κάποιον τον εκφράζει αυτός ο τρόπος ας το κάνει. Η πορεία ενός τέτοιου θέματος πάντως και το αποτέλεσμα του δεν εξαρτάται ούτε από τις επιθυμίες του θεματοθέτη, ούτε από το δίκιο ή άδικο που έχει.
- 16-12-2009, 15:24 #62
Μαρινα λεμε το ιδιο πραγμα. Τετοια θεματα ειναι καθαρα για να δημιουργησουν εντασεις οταν απευθυνονται σε συγκεκριμενα ατομα και ας κανει η nature οτι δεν το βλεπει
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
16-12-2009, 15:31 #63
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Μαρινα λεμε το ιδιο πραγμα. Τετοια θεματα ειναι καθαρα για να δημιουργησουν εντασεις οταν απευθυνονται σε συγκεκριμενα ατομα και ας κανει η nature οτι δεν το βλεπει
16-12-2009, 15:32 #64
Originally posted by marina38
Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου όταν ανοίγονται ΄ξεχωριστά θέματα με τίτλο \'το τάδε μέλος μου την είπε\', \'δείτε τι μου έκανε το τάδε μέλος\', \'το δείνα μέλος είναι έτσι\' κλπ... Φυσικά αν κάποιον τον εκφράζει αυτός ο τρόπος ας το κάνει. Η πορεία ενός τέτοιου θέματος πάντως και το αποτέλεσμα του δεν εξαρτάται ούτε από τις επιθυμίες του θεματοθέτη, ούτε από το δίκιο ή άδικο που έχει.
Συγνώμη Μαρίνα, αν σου χαλάω τη σούπα.
Ειλικρινά, με βάση την εικόνα που έχω σχηματίσει για σένα που είναι αυτή ενός ανθρώπου με αξίες και όμορφη επιχειρηματολογία, θα περίμενα να έχεις κάτι πιο χρήσιμο να πεις σχετικά με το αν είναι θεμιτό να χρησιμοποιείται σαν όπλο σε μια διαφωνία η σεξουαλική ζωή ενός μέλους, όποια και αν είναι αυτή.
Αν μεθαύριο κάποιου του τη δώσει και αρχίζει να πετάει σχόλια για τους οργασμούς σου και τη συχνότητα των σεξουαλικών σου επαφών, κατ’ εξακολούθηση και επί μήνες, ακόμα και διηπειρωτικά, να υποθέσω ότι θέλεις να το προσπεράσω σαν να μη συμβαίνει τίποτα???
Εξαρτάται φυσικά αν θέλουμε να είμαστε κοινωνία αλληλεγγύης και αξιών ή απλά κοινωνία παρηγοριάς.
Ξέρεις, κατά τη ταπεινή μου γνώμη, η αλληλεγγύη είναι πολύ ανώτερη της παρηγοριάς. Γιατί από τη μια βοηθά το συνάνθρωπο, από την άλλη απαιτεί και κάποιο –μικρό ή μεγάλο- (ξόδεμα) εκ μέρους μας. Δίνουμε δηλαδή, κομμάτι από το χρόνο μας και την ηρεμία μας. Ρισκάρουμε πολλές φορές. Αντίθετα, η παρηγοριά, πιστεύω ότι είναι πολύ πιο «ανέξοδη» ψυχολογικά, άσε που σου δίνει και ένα μεγάλο ψυχολογικό αντάλλαγμα. Νοιώθεις ανώτερος, αφού ο άλλος σε έχει ανάγκη και είσαι το οξυγόνο του. Και το μόνο που έχεις ξοδέψει για να παρέξεις σκέτη παρηγοριά είναι ο χρόνος σου. Ενώ έχεις εισπράξει την αίσθηση του «ανώτερου». Με την αλληλεγγύη όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ δεν εισπράττεις, αντίθετα ρισκάρεις, ξοδεύεις, αλλά οι αξίες σου σε οδηγούν να την παρέχεις. Δεν δίνεις κάτι που ο άλλος σε έχει ικετέψει να του δώσεις. Δίνεις κάτι επειδή σου βγαίνει αυθόρμητα. Ισως εδώ να είμαι λίγο οφ τόπικ αλλά παρασύρθηκα…. Ισως μπορούμε να κάνουμε αυτή τη κουβέντα σε κάποια άλλη ευκαιρία. Δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι ενδιαφέρουσα……
Συγνώμη, αλλά εδώ το σχόλιό σου είναι φτωχό και ανεπαρκές.
Με όλη τη κατά τα άλλα εκτίμησή μου.
PS. Συμφωνώ ότι η πορεία ενός τέτοιου θέματος είναι απρόβλεπτη και δεν εξαρτάται από τις επιθυμίες του θεματοθέτη. Βέβαια ακόμα και σ\' αυτό, καλό είναι καθένας να καταλαβαίνει πότε η παρουσία του είναι καταχρηστική σε ένα θέμα. ....Τι ζητάω τώρα, θα μου πεις. Και θα έχεις δίκιο.
Πάντως επειδή δεν θέλω να γίνει καφενείο, και ό, τι είχα να πω το είπα, θα παρακαλέσω τον αντμιν να κλείσει το θέμα σε λίγες ώρες.
Ο, τι κατάλαβε ο καθένας κατάλαβε.
16-12-2009, 15:38 #65
Τα πραγματα ειναι απλουστατα. Η θεοφανια μιλησε με ασχημο τροπο, η nature ανοιξε ενα θεμα για την προσωπικη της βεντετα και η Θεοφανια την εβρισε.
Οποτε αν θες πραγματικα να επεμβει ο αντμιν αυτο που κανονικα πρεπει να κανει ειναι ενα μπαν και στις δυο σας. Στην Θεοφανια γιατι σε εβρισε και σε σενα επειδη δημιουργεις εντασεις ανοιγοντας δημοσια ενα θεμα κατα αλλου μελους.
Αυτη ειναι η δικαιη λυση αλλα δεν ξερω κατα ποσο παρακαλας τον αντμιν να κανει κατι τετοιο ή απλα να κανει το καπριτσιο σου. Παντως το σιγουρο ειναι οτι δεν θα κανει τιποτα απο τα δυο αλλα θα κλειδωσει το συγκεκριμενο θεμα και ουσιαστικα νικητρια σε αυτη την κοντρα σας θα εχει αναδειχθει η Θεοφανια. Σε απλα Ελληνικα, επαιξες και εχασεςΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
16-12-2009, 15:48 #66
Oλα δανεικά και αγύριστα, αυτό με τις καταχρηστικές παρουσίες, το κατάλαβες ή να το μεταφράσω?
δεν έχεις λίγη αξιοπρέπεια? Πόσο καιρό ακόμα θα βγαίνεις σαν το παράσιτο με τον συνήθη τρόπο σου??
Δεν άνοιξε το θέμα για σένα. Λυπάμαι. Μην πετάγεσαι άλλο. Σε ακούσαμε.
16-12-2009, 15:50 #67
Ποτε σου μιλησα με αυτο τον τροπο; Εσυ εισαι που θιγεσαι τοσο ευκολα; Η ευαισθητη και γλυκια nature;
Αν τα εχεις χαμενα δεν ευθυνομαι εγω. Και μου μιλας εσυ για αξιοπρεπεια που βλεπεις παντα μονο οτι σε συμφερει και υποστηριζεις οτι χειροτερο εχει υπαρξει σε αυτο το φορουμ;
Και στην τελικη ειναι φορουμ και αυτο ειναι που δεν καταλαβαινεις. Δεν ανοιγεις ενα θεμα για ενα μονο ατομο αλλα το κανεις για ολους. Επιτελους αρχισε να σκεφτεσαι σοβαραΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
16-12-2009, 15:51 #68
krino εχω παψει να γραφω οπως πριν αν το προσεξες γιατι εχω καταλαβει οτι αυτο μονο φορουμ υποστιριξης δεν ειναι.
αν αυτοι που με εχουν χεσμενη ειχαν λυσει τα προβληματα τους δεν θα ασχολιονοτυσαν με ενα τετοιο φορουμ.
μαλλον δεν τα εχουν λυσει και νιωθουν ομορφα οταν βλεπουν να ποναει καποιος ,γιατι οι ιδιοι ειναι ενα μηδενικο.ετσι περνουν κουραγιο.
και ειδικο θα βρω, και γκομενο θα σταυροσω, γιατι δεν ειμαι καμια του πεταματου και το εργαλιο μου το δουλευω μια χαρα, ουτε αγαμητη ειμαι αν καταλαβες κατι τετοιο.
και κατι ατομα σαν τον πετραν ουτε για φτυσημο δεν τα εχω.
16-12-2009, 15:53 #69
Originally posted by nature
PS. Συμφωνώ ότι η πορεία ενός τέτοιου θέματος είναι απρόβλεπτη και δεν εξαρτάται από τις επιθυμίες του θεματοθέτη. Βέβαια ακόμα και σ\' αυτό, καλό είναι καθένας να καταλαβαίνει πότε η παρουσία του είναι καταχρηστική σε ένα θέμα. ....Τι ζητάω τώρα, θα μου πεις. Και θα έχεις δίκιο.
Πάντως επειδή δεν θέλω να γίνει καφενείο, και ό, τι είχα να πω το είπα, θα παρακαλέσω τον αντμιν να κλείσει το θέμα σε λίγες ώρες.
Ο, τι κατάλαβε ο καθένας κατάλαβε.
16-12-2009, 15:53 #70
και ουσιαστικα νικητρια σε αυτη την κοντρα σας θα εχει αναδειχθει η Θεοφανια. Σε απλα Ελληνικα, επαιξες και εχασες
τι λες ρε μεγα ταβλαδορε?
ειδες την ζαρια και η θεοφανια εφερε εξαρες?
για δε πως τα φερνει η πετανα η ζωη.....
αν σε ενδιαφερει (οχι εσενα δεν σε ενδιαφερει και το ξερω)
αν εχει χασει καποιος αυτο ειναι το φορουμ.
Επειδη ομως το μεγαλειωδες ερωτημα της ζωης σου,
ηταν ποιος την εχει πιο μεγαλη,
σε διευκολυνω οτι εισαι ο μεγας νικητης.....
Υγ...... μην απαντας σε λουγκρες, γιατι συνηθως κολλαει και θα γινεις και εσυ.
:D:D:D
16-12-2009, 15:56 #71
Προς καθε ενδιαφερομενο με δυσκολιες αντιληψης.
Ειπα οτι η καταληξη αυτου του θεματος θα ειναι να κλεισει και προφανως κερδισμενη θα εχει βγει η Θεοφανια και οχι η nature που ανοιξε το συγκεκριμενο θεμα.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
16-12-2009, 16:01 #72
H διαμαρτυρία δεν είναι ματς.
Δεν γίνεται με σκοπό να βγει νικητής.
Είναι πράξη αγανάκτησης που βγαίνει από μέσα μας...
Είναι υπεράσπιση των αξιών μας και της ηθικής μας....
Τέλος.
16-12-2009, 16:01 #73
Προς καθε ενδιαφερομενο με δυσκολιες αντιληψης.
Ειπα οτι η καταληξη αυτου του θεματος θα ειναι να κλεισει και προφανως κερδισμενη θα εχει βγει η Θεοφανια και οχι η nature που ανοιξε το συγκεκριμενο θεμα.
Originally posted by krino
αν σε ενδιαφερει (οχι εσενα δεν σε ενδιαφερει και το ξερω)
αν εχει χασει καποιος αυτο ειναι το φορουμ.
εχεις προβλημα αντιληψης, αυτο πια το εχω καταλαβει.
Θα μου πεις, τωρα στα γεραματα, να το γυρισεις στο εξυπνος?
16-12-2009, 16:03 #74
Σε ενα φορουμ δεν ανοιγεις ποτε θεμα για συγκεκριμενο μελος ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.
Αν θες το καταλαβαινεις, αν οχι συνεχως θα χαλιεσαι αδικα.
Τελος
Υ.Γ. το φορουμ εχει χασει ετσι και αλλιως απο την στιγμη που υπαρχουν ατομα σαν εσενα μεσα σε αυτο που το κανουν παντα μπαχαλο (οχι νατουρ δεν ειναι για σενα αυτο)Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
16-12-2009, 16:03 #75
krino σε μενα δεν απαντησες.:D
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση