Results 76 to 90 of 125
-
16-12-2009, 16:10 #76
Originally posted by panikoula
krino σε μενα δεν απαντησες.:D
τι θες βρε και εσυ?
θες να σου δινουν σημασια ε?
δεν σου απαντησα, γιατι καταλαβα οτι το κυριως θεμα στο εγραψα.
Ακου λοιπον δευτερο γυρο αφου θες,
του πεταταματου δεν ειναι κανενας.
Γνωριζεις οτι υπαρχουν γυναικες γυρω σου, που με τα δικα σου κριτηρια θα ελεγες οτι δεν θα επρεπε να εχουν τον αντρα που εχουν και εσυ που αξιζεις τι εχεις? τιποτα....
Αδικια ε?
Ισως ναι - ισως οχι.
Κατι κανουν αυτες που εσυ δεν κανεις, αυτη ειναι η απαντηση.
Αυτο το κατι φροντισε να βρεις, αν θες να βρεις την ευτυχια σου επισης.
Βαλτο σαν προτεραιοτητα στην ζωη σου και τελος.
Οσο χαλας σαλιο για να βρισεις τον πετραν, τοσο απομακρυνεσαι απο τον στοχο σου.
Οχι γιατι ο πετραν ειναι μαπας (οπως ισχυριζεσαι) αλλα γιατι το μυαλο σου επενδυει σε αυτη την εικονα.
Σου λεω οτι θα ελεγα στον οποιονδήποτε φιλο μου, απο κει περα εσυ ξερεις.....
- 16-12-2009, 16:17 #77
krino δεν θελω να μου διουν σημασια.απλα σηζηταω και εγω και με γραφεται.
με καποιον π γνωριστικα μου ειπε οτι κατι δεν παει καλα ψυχολογηκα μαζι μου.μπορει αυτος να ναι ο λογος π δεν σταυρονω αντρα.
16-12-2009, 16:48 #78
κοιτα εμενα κακως με συμπεριλαμβανεις σε αυτη την συζητηση,
ειμαι εκτος του φορουμ και δεν μπορω να πω οτιδηποτε για να βοηθησω κανενα.
Εκανα μια αναφορα ειδικα για σενα, μιας και το τι βιωνεις ειναι γνωστο.
Αν καταλαβεις οτι το ζητουμενο δεν ειναι να γνωρισεις καποιον,
αλλα να δεις τι εχεις μεσα σου, τοτε θα εχεις κανει βηματα.
Υγ..... μην ασχολεισαι με το να παιρνεις γνωμες απο εδω,
μονο βλακειες θα ακουσεις. (ακομα και αυτα που λεω και εγω)
Αμα θες να μπαινεις για να κανεις το χαβαλε σου εχει καλως.
Αν θες ομως να λυσεις τα προβληματα σου 100%, ασχολησου σοβαρα εκει που πρεπει και οπως πρεπει.
16-12-2009, 17:04 #79
μα και ο ψυχολογος π μπηκε να δει τι γραφουμε εδω μεσα,γελαγε.
αν ηταν λεει να λυνοντουσαν ετσι ολα τα προβληματα δεν θα υπηρχνα αυτοι.θα υπηρχε ενα σαιτ για καθε προβλημα και θα μπεναμε 8α το λυναμε και θα ειμασταν καλα.εκει δεν εχει αδικο .
16-12-2009, 17:21 #80
αν μπηκε εδω με προσδοκια οτι λυνονται προβληματα, ορθως γελασε.
Η οποιος γραφει με σκεπτικο οτι θα λυσει τα προβληματα του, τον κοροιδεψαν.....
Αν ομως θεωρησουμε οτι θα μπορουσε να ειναι χωρος συζητησης με κοινα προβληματα ειναι αλλο θεμα, τωρα ετσι οπως εχει καταντησει ουτε αυτο ειναι.....
Οταν υπαρχουν φορουμ που συζητανε για πισι, τοτε γιατι οχι για ψυχολογια?
Αλλο ομως συζητας για πισι και αλλο φτιαχνω πισι και τα βαζω στην πριζα να δουλεψουν βασει των οδηγιων που μου εχουν πει.
Αλλο συζηταω γενικα και για ψυχολογια και αλλο κανω καλο σε ατομα με τετοια προβληματα.
Η πλανη υπαρχει παντου και παραμονευει....
Τεσπα, ο καθενας οπως το βλεπει.
υγ.... τελευταια διαβαζα σχολια απο χρηστες....
πες μας πιο πολλα απο αυτο που νιωθεις για να βοηθησουμε......
τι να βοηθησεις ρε κακομοιρη?
απο τον κουζινοτριφτη εμαθες να βοηθας τα ψυχολογικα του καθενος?
αει να χαθειτε κομπογιανιτες....
16-12-2009, 17:42 #81
Originally posted by Polarjetstream
ΥΓ: Φορουμ υποστήριξης, δευτερεύουσας υποστήριξης, και κάποιας ενημέρωσης , συμπληρωματικής.
Δυστυχώς το φόρουμ το έχουμε χρησιμοποιήσει κατά καιρούς (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) ως μέσο κύριας θεραπείας του εαυτου μας αλλά και των άλλων, απονομής κοινωνικής δικαιοσύνης, εκτόνωσης λεκτικής βίας, χλευασμού, κοροϊδίας και πάει λέγοντας.
Αν συνειδητοποιήσουμε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μας ωφελήσει εκεί δε θα κάνουμε καλό μόνο στο φόρουμ αλλά κυρίως στον εαυτό μας. Και ένας τρόπος είναι να κρατήσουμε μια αποσταση αρχικά για να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας, τα συναισθήματά μας, τις σκέψεις μας.
Επί του προκειμένου, πιστεύω ότι η nature έχει απόλυτο δίκιο όσον αφορά την πολύ άσχημη και ανώριμη κατά τη γνώμη μου μεταχείριση εκφράσεων και εικασιών για την προσωπική της ζωή (και όχι μόνο τη δική της), όταν τα επιχειρήματα τελειώνουν...
Από εκεί και πέρα, nature, θα σου πω ότι κακώς αναλώνεις το χρόνο σου με το να μπαίνεις εδώ μέσα κυρίως αναζητώντας συνεχώς το δίκιο σου από τη Θεοφανία, αντί να μπαίνεις και να υποστηρίζεις ή να συμμετέχεις σε συζητήσεις. Γιατί μπορεί και να μην το βρεις ποτέ το δίκιο σου, κι αν δεν το βρεις, αυτό δε σημαίνει ότι το χάνεις.
Κι ούτε ότι συμβαίνει εδώ μέσα ή τι εικόνα έχουν κάποιοι για εσένα είναι τόσο σημαντικό όσο στην αληθινή σου ζωή.
Αυτά και λυπάμαι που διαιωνίζονται εδώ μέσα κάποιες καταστάσεις...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
16-12-2009, 17:48 #82
μα στην τελικη γιατι την νατ την καιει τοσο πολυ αυτο π λεει η Θεοφανια?
ο καθενας ξερει τι ειναι.
16-12-2009, 17:49 #83
Και κάτι τελευταίο προς την Πανικούλα.
Πανικούλα, συμφωνώ με αυτό που σου λέει ο Κρίνο, λέξη προς λέξη.
Και αν κάποιος κάποτε σου την είπε, ή σου μίλησε άσχημα, είναι άκαιρο να προσπαθείς να τον μειώνεις σε άσχετες στιγμές, αυτό μόνο εσένα μειώνει.
Κοίταξε τον εαυτό σου όπως λες, αλλά πραγματικά κοίταξέ τον και μην αναλώνεις το χρόνο σου σε εκδικητικές συμπεριφορές.
Φιλικά.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
16-12-2009, 17:53 #84
μα στην τελικη γιατι την νατ την καιει τοσο πολυ αυτο π λεει η Θεοφανια?
ο καθενας ξερει τι ειναι.
Αν το θέτεις έτσι, εμάς γιατί να μας καίει τόσο να ερμηνεύσουμε τον άλλο,΄πόσο μάλλον ένα πρόσωπο που δεν το ξέρουμε καν; Δεν έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε; Δεν έχουμε να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
16-12-2009, 17:55 #85
μα πως γινεται να ειναι αγαμητη και μεσοκοπη οπως λεει η 8εοφανια και να εχει 3 παιδια?
16-12-2009, 17:58 #86
Originally posted by nature
Συγνώμη Μαρίνα, αν σου χαλάω τη σούπα.
Ειλικρινά, με βάση την εικόνα που έχω σχηματίσει για σένα που είναι αυτή ενός ανθρώπου με αξίες και όμορφη επιχειρηματολογία, θα περίμενα να έχεις κάτι πιο χρήσιμο να πεις σχετικά με το αν είναι θεμιτό να χρησιμοποιείται σαν όπλο σε μια διαφωνία η σεξουαλική ζωή ενός μέλους, όποια και αν είναι αυτή.
Αν μεθαύριο κάποιου του τη δώσει και αρχίζει να πετάει σχόλια για τους οργασμούς σου και τη συχνότητα των σεξουαλικών σου επαφών, κατ’ εξακολούθηση και επί μήνες, ακόμα και διηπειρωτικά, να υποθέσω ότι θέλεις να το προσπεράσω σαν να μη συμβαίνει τίποτα???
Εξαρτάται φυσικά αν θέλουμε να είμαστε κοινωνία αλληλεγγύης και αξιών ή απλά κοινωνία παρηγοριάς.
Ξέρεις, κατά τη ταπεινή μου γνώμη, η αλληλεγγύη είναι πολύ ανώτερη της παρηγοριάς. Γιατί από τη μια βοηθά το συνάνθρωπο, από την άλλη απαιτεί και κάποιο –μικρό ή μεγάλο- (ξόδεμα) εκ μέρους μας. Δίνουμε δηλαδή, κομμάτι από το χρόνο μας και την ηρεμία μας. Ρισκάρουμε πολλές φορές. Αντίθετα, η παρηγοριά, πιστεύω ότι είναι πολύ πιο «ανέξοδη» ψυχολογικά, άσε που σου δίνει και ένα μεγάλο ψυχολογικό αντάλλαγμα. Νοιώθεις ανώτερος, αφού ο άλλος σε έχει ανάγκη και είσαι το οξυγόνο του. Και το μόνο που έχεις ξοδέψει για να παρέξεις σκέτη παρηγοριά είναι ο χρόνος σου. Ενώ έχεις εισπράξει την αίσθηση του «ανώτερου». Με την αλληλεγγύη όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ δεν εισπράττεις, αντίθετα ρισκάρεις, ξοδεύεις, αλλά οι αξίες σου σε οδηγούν να την παρέχεις. Δεν δίνεις κάτι που ο άλλος σε έχει ικετέψει να του δώσεις. Δίνεις κάτι επειδή σου βγαίνει αυθόρμητα. Ισως εδώ να είμαι λίγο οφ τόπικ αλλά παρασύρθηκα…. Ισως μπορούμε να κάνουμε αυτή τη κουβέντα σε κάποια άλλη ευκαιρία. Δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι ενδιαφέρουσα……
Συγνώμη, αλλά εδώ το σχόλιό σου είναι φτωχό και ανεπαρκές.
Με όλη τη κατά τα άλλα εκτίμησή μου.
PS. Συμφωνώ ότι η πορεία ενός τέτοιου θέματος είναι απρόβλεπτη και δεν εξαρτάται από τις επιθυμίες του θεματοθέτη. Βέβαια ακόμα και σ\' αυτό, καλό είναι καθένας να καταλαβαίνει πότε η παρουσία του είναι καταχρηστική σε ένα θέμα. ....Τι ζητάω τώρα, θα μου πεις. Και θα έχεις δίκιο.
Πάντως επειδή δεν θέλω να γίνει καφενείο, και ό, τι είχα να πω το είπα, θα παρακαλέσω τον αντμιν να κλείσει το θέμα σε λίγες ώρες.
Ο, τι κατάλαβε ο καθένας κατάλαβε.
Εσύ επικαλείσαι την αισθητική, το αίσθημα δικαίου, την αλληλεγγύη. Εμένα όμως αυτό δεν με καλύπτει, όταν θεωρώ ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι και να αντιμετωπίσεις και να αποφύγεις την όποια \'διαπόμπευση\', αλλά και να ενθαρρύνεις την \'αλληλεγγύη\'.
Ναι, συμφωνώ ότι δεν πρέπει να πετάμε σχόλια για τα σεξουαλικά των μελών, αλλά μου είναι αδύνατον να καταδικάσω μια τέτοια συμπεριφορά σε ένα ευρύτερο πλαίσιο αντιπαράθεσης, όπως διαμορφώνεται από την επιλογή να ανοίξεις αυτό το θέμα, αλλά και από την επιλογή σου να παρεμβαίνεις μόνο με τον τρόπο που παρεμβαίνεις τελευταίως σε διάφορα θέματα.
Σεβαστές οι επιλογές σου, αλλά επειδή έχει σημασία και ο τρόπος με τον οποίο \'καταδικάζουμε\', για εμένα καλώς διαγράφηκε το πρώτο σου μετά από καιρό μήνυμα στο θέμα \'αργά ή όχι\' και κακώς ανοίχτηκε το παρόν θέμα.
16-12-2009, 18:23 #87
Originally posted by marina38
Δεν μου χαλάς καμία \'σούπα\' nature....Όταν μαγειρεύω σπίτι μου ξέρω να φτιάχνω τη σούπα που μου αρέσει και αυτό μου αρκεί. Για να μη βλέπεις τις αξίες και την όμορφη επιχειρηματολογία σε αυτό το θέμα, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Όπως φαντάζομαι υπάρχει κάποιος λόγος, που ενώ παλιότερα έγραφες διάφορα ενδιαφέροντα κι ωραία, τον τελευταίο καιρό γράφεις μόνο διάφορες \'διαμαρτυρίες\'.
Εσύ επικαλείσαι την αισθητική, το αίσθημα δικαίου, την αλληλεγγύη. Εμένα όμως αυτό δεν με καλύπτει, όταν θεωρώ ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι και να αντιμετωπίσεις και να αποφύγεις την όποια \'διαπόμπευση\', αλλά και να ενθαρρύνεις την \'αλληλεγγύη\'.
Ναι, συμφωνώ ότι δεν πρέπει να πετάμε σχόλια για τα σεξουαλικά των μελών, αλλά μου είναι αδύνατον να καταδικάσω μια τέτοια συμπεριφορά σε ένα ευρύτερο πλαίσιο αντιπαράθεσης, όπως διαμορφώνεται από την επιλογή να ανοίξεις αυτό το θέμα, αλλά και από την επιλογή σου να παρεμβαίνεις μόνο με τον τρόπο που παρεμβαίνεις τελευταίως σε διάφορα θέματα.
Σεβαστές οι επιλογές σου, αλλά επειδή έχει σημασία και ο τρόπος με τον οποίο \'καταδικάζουμε\', για εμένα καλώς διαγράφηκε το πρώτο σου μετά από καιρό μήνυμα στο θέμα \'αργά ή όχι\' και κακώς ανοίχτηκε το παρόν θέμα.
Μήπως έπρεπε να ζητήσω και συγνώμη που διαμαρτυρήθηκα για τον ευτελισμό της σεξουαλικής μου ζωής??
Δεν τα λες καλά Μαρίνα. Μάλλον έπρεπε να υφίστασαι εσύ αυτά τα σχόλια για να βλέπαμε τι θα έκανες. Βλέπω μετά λύπης μου ότι δεν μπαίνεις στη θέση του άλλου στο θέμα αυτό.
Δεν παίρνω πίσω τα καλά λόγια που σου είπα για την παρουσία σου εδώ, αλλά σε θέματα κακοποίησης μελών, πραγματικά δεν ιδρώνει το αφτί σου. Για κάτι τέτοια αδιάφορα αφτιά σαν τα δικά σου, που δεν θέλουν να τους χαλάει η σούπα, θεωρώ ότι πολύ καλά έκανα και έθεσα αυτό το θέμα. Όπως είπα και νωρίτερα κάποιους θα τους βοηθήσει όταν θα έρθει η σειρά τους να κακοποιηθούν μπροστά από τη μύτη ενός φόρουμ υποστήρίξης.
Ως προς τη τελευταία σου παράγραφο, με μπερδεύεις τελείως. Έπρεπε να σβήσει το ποστ όπου καταδίκαζα τη σεξουαλική διαπόμπευση ενός μέλους???? Κάνεις πλάκα??? Και, αντίθετα, σύμφωνα με τη κρίση σου να περιφέρεται το «αγάμητη μεσόκοπη» ??? Ειλικρινά νομίζω ότι διαβάζω λάθος….. Κρίμα….
16-12-2009, 18:30 #88
Originally posted by anwnimi
Originally posted by Polarjetstream
ΥΓ: Φορουμ υποστήριξης, δευτερεύουσας υποστήριξης, και κάποιας ενημέρωσης , συμπληρωματικής.
Δυστυχώς το φόρουμ το έχουμε χρησιμοποιήσει κατά καιρούς (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) ως μέσο κύριας θεραπείας του εαυτου μας αλλά και των άλλων, απονομής κοινωνικής δικαιοσύνης, εκτόνωσης λεκτικής βίας, χλευασμού, κοροϊδίας και πάει λέγοντας.
Αν συνειδητοποιήσουμε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μας ωφελήσει εκεί δε θα κάνουμε καλό μόνο στο φόρουμ αλλά κυρίως στον εαυτό μας. Και ένας τρόπος είναι να κρατήσουμε μια αποσταση αρχικά για να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας, τα συναισθήματά μας, τις σκέψεις μας.
Επί του προκειμένου, πιστεύω ότι η nature έχει απόλυτο δίκιο όσον αφορά την πολύ άσχημη και ανώριμη κατά τη γνώμη μου μεταχείριση εκφράσεων και εικασιών για την προσωπική της ζωή (και όχι μόνο τη δική της), όταν τα επιχειρήματα τελειώνουν...
Από εκεί και πέρα, nature, θα σου πω ότι κακώς αναλώνεις το χρόνο σου με το να μπαίνεις εδώ μέσα κυρίως αναζητώντας συνεχώς το δίκιο σου από τη Θεοφανία, αντί να μπαίνεις και να υποστηρίζεις ή να συμμετέχεις σε συζητήσεις. Γιατί μπορεί και να μην το βρεις ποτέ το δίκιο σου, κι αν δεν το βρεις, αυτό δε σημαίνει ότι το χάνεις.
Κι ούτε ότι συμβαίνει εδώ μέσα ή τι εικόνα έχουν κάποιοι για εσένα είναι τόσο σημαντικό όσο στην αληθινή σου ζωή.
Αυτά και λυπάμαι που διαιωνίζονται εδώ μέσα κάποιες καταστάσεις...
σ\' ευχαριστώ για την όπως πάντα χρήσιμη και καθαρή παρέμβασή σου. Το μόνο που θέλω να διορθώσω στα λόγια σου είναι ότι δεν αναζητώ κανένα δίκιο από καμία Θεοφανία. αν το αναζητούσα θα έλεγα επιχειρήματα υπέρ του αντιθέτου, που -πίστεψέ με- έχω πολλά.
Οι λόγοι που άνοιξα το θέμα είναι αυτοί που αναφέρω στο τέλος του 2ου ποστ μου.
Και επαναλαμβάνω στον αντμιν, είναι καιρός να κλείσει.
Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε, ό, τι κατάλαβε και ό, τι ήθελε να καταλάβει.
16-12-2009, 19:26 #89
Originally posted by nature
Originally posted by marina38
Δεν μου χαλάς καμία \'σούπα\' nature....Όταν μαγειρεύω σπίτι μου ξέρω να φτιάχνω τη σούπα που μου αρέσει και αυτό μου αρκεί. Για να μη βλέπεις τις αξίες και την όμορφη επιχειρηματολογία σε αυτό το θέμα, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Όπως φαντάζομαι υπάρχει κάποιος λόγος, που ενώ παλιότερα έγραφες διάφορα ενδιαφέροντα κι ωραία, τον τελευταίο καιρό γράφεις μόνο διάφορες \'διαμαρτυρίες\'.
Μήπως έπρεπε να ζητήσω και συγνώμη που διαμαρτυρήθηκα για τον ευτελισμό της σεξουαλικής μου ζωής??
Δεν τα λες καλά Μαρίνα. Μάλλον έπρεπε να υφίστασαι εσύ αυτά τα σχόλια για να βλέπαμε τι θα έκανες. Βλέπω μετά λύπης μου ότι δεν μπαίνεις στη θέση του άλλου στο θέμα αυτό.
Δεν παίρνω πίσω τα καλά λόγια που σου είπα για την παρουσία σου εδώ, αλλά σε θέματα κακοποίησης μελών, πραγματικά δεν ιδρώνει το αφτί σου. Για κάτι τέτοια αδιάφορα αφτιά σαν τα δικά σου, που δεν θέλουν να τους χαλάει η σούπα, θεωρώ ότι πολύ καλά έκανα και έθεσα αυτό το θέμα. Όπως είπα και νωρίτερα κάποιους θα τους βοηθήσει όταν θα έρθει η σειρά τους να κακοποιηθούν μπροστά από τη μύτη ενός φόρουμ υποστήρίξης.
Ως προς τη τελευταία σου παράγραφο, με μπερδεύεις τελείως. Έπρεπε να σβήσει το ποστ όπου καταδίκαζα τη σεξουαλική διαπόμπευση ενός μέλους???? Κάνεις πλάκα??? Και, αντίθετα, σύμφωνα με τη κρίση σου να περιφέρεται το «αγάμητη μεσόκοπη» ??? Ειλικρινά νομίζω ότι διαβάζω λάθος….. Κρίμα….
Επιπλέον αναρωτιέμαι, σου περνάει άραγε καθόλου από το μυαλό ότι έχω ήδη υποστεί τέτοια σχόλια εδώ μέσα? Όμως το να \'μπαίνω στη θέση του άλλου\' δεν σημαίνει κιόλας ότι υιοθετώ ή επικροτώ το δικό του τρόπο αντιμετώπισης. Σου φαίνεται αδιανόητο να έχω υποστεί τέτοια σχόλια και να μην το αντιμετωπίζω με το δικό σου τρόπο?
Και όχι δεν κάνω πλάκα, δεν μπορεί να είναι ίδιες οι απόψεις όλων. Γιατί αυτόματα όμως συμπεραίνεις πως πιστεύω ότι θα έπρεπε να περιφέρεται το \'αγάμητη, μεσόκοπη\'? Αν το καταδικάσω, δεν σημαίνει ότι αυτόματα συμφωνώ και μαζί σου, ούτε ότι επειδή διαφωνώ μαζί σου συμφωνώ με όλα τα υπόλοιπα σχόλια.
16-12-2009, 19:52 #90
το μηνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
moderators?
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....