Το μέλος Θεοφανία και ...η σεξουαλική μου ζωή - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 125
    Senior Member
    Δεν το ειχα προσεξει αυτο. Καλα ρε πανικουλα τι ειναι αυτα που λες; Ειπαμε εχεις τα προβληματα σου και πολλες φορες κανουμε οι πιο πολλοι το κοροιδο αλλα εισαι απαραδεκτη τωρα.
    Δεν περιμενω να του ζητησεις συγνωμη αλλα τουλαχιστον σβησε το μηνυμα σου αυτο
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Κρίνο έγραψε:

\'... Υγ..... μην ασχολεισαι με το να παιρνεις γνωμες απο εδω,
    μονο βλακειες θα ακουσεις. (ακομα και αυτα που λεω και εγω)
    Αμα θες να μπαινεις για να κανεις το χαβαλε σου εχει καλως.
    Αν θες ομως να λυσεις τα προβληματα σου 100%, ασχολησου σοβαρα εκει που πρεπει και οπως πρεπει...\'

... αγαπητέ Κρίνο, ομολογώ ότι αν και οι δυο μας διαφωνούμε κάθετα και ριζικά σε πολλά και διάφορα, προσωπικά δεν εγκρίνω καθόλου μα καθόλου όλο το σκηνικό με τα υπονοούμενα για τη σεξουαλική σου ταυτότητα... το θεωρώ αναξιοπρεπές και \'άνανδρο\' είτε προέρχεται από γυναίκα, είτε από άντρα. Παραπάνω όμως, βλέπω να λες στο μέλος με την αχαρακτήριστη συμπεριφορά - που δε τη δικαιολογεί η τυχόν ύπαρξη ψυχικής πάθησης - ότι ακούει ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ;... με ποιό δικαίωμα το λες αυτό, με ποιά γνώση τελικά; Πώς απαξιώνεις ανθρώπους που ενώ ενδεχομένως διέπονται και οι ίδιοι από προβλήματα - δε με ενδιαφέρει σε ποιόν τομέα - ξοδεύονται να απαντούν σε άλλους και μάλιστα όταν αυτοί οι άλλοι καλούν οι ίδιοι σε βοήθεια;... τί ακριβώς χαρακτηρίζεις βλακεία;... την εμπειρία τους, δηλαδή τη γνώση τους, το ότι ευαισθητοποιούνται επειδή πιθανόν να βλέπουν δικά τους στοιχεία σε άλλους, την δική τους ανάγκη να μοιραστούν και αυτοί;... για πες μου γιατί δε τό \'χω πιάσει καθώς φαίνεται... αντίθετα, θα χρειαζόταν ίσως να πεις στο συγκεκριμένο μέλος, ότι κάποιοι - όπως η Ρέϊν που βάλλεται τελευταία - έχουν δείξει έως και ανοχή μετά από όσα λούζονται απ\' τη χρήστρια. Γιατί δε δοκιμάζεις να της πεις τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ γνώμη και προβαίνεις αμέσως - αμέσως και με τεράστια ευκολία σε χαρακτηρισμούς που αφορούν και πάλι τους άλλους; Γιατί δε της λες ότι καταντάει κουραστικό να ζητάει απεγνωσμένα επιβεβαίωση και μόλις δε της αρέσει κάτι λούζει άπαντες και όποιον πάρει ο Χάρος; Μήπως τελικά είναι και πάλι το πρόσχημά σου να περιφρονήσεις τους άλλους; Και ποιούς τελικά; Άπαντες, γιατί τους ήξερες κι από χτες ή μόνο όλους όσοι δε σου γουστάρουν;...

... και μήπως να σταματήσει αυτό το \'αγάμητη\' που κυκλοφορεί ελεύθερο;... ενδεχομένως να υπάρχουν άνθρωποι που δε γαμιούνται το λοιπόν (άντε, γιατί μόνο ευγενικά τελικά δεν αξίζει να μιλά κανείς εδώ μέσα), λόγω προβλημάτων υγείας, λόγω απουσίας συντρόφου κι ένα σωρό άλλα. Επειδή το μέλος έχει παντελή έλλειψη αυτοσεβασμού οι άλλοι θα εξακολουθούν να το ανέχονται; Κι όσο για άλλους που χρησιμοποιούν τη λέξη αυτή, τί νομίζουν ότι κάνουν δηλαδή; Τα μούτρα κρέας σε όσους δε γαμιούνται ή μήπως το να μη ξέρω τί μου γίνεται αλλά εν τούτοις \'το κάνω\' αποτελεί πανάκεια και λύση παντός είδους προβλήματος;... άντε, γιατί καταντάει γελοίο... ποιός είσαι λοιπόν εσύ ρε Κρίνε που απ\' τη μια προτρέπεις να μην ακούει τις... βλακείες των υπολοίπων, αλλά να δώσει βάση στα δικά σου λεγόμενα και μόνο;...

... επίσης έγραψες...

\'... υγ.... τελευταια διαβαζα σχολια απο χρηστες....
    πες μας πιο πολλα απο αυτο που νιωθεις για να βοηθησουμε......
    τι να βοηθησεις ρε κακομοιρη?
    απο τον κουζινοτριφτη εμαθες να βοηθας τα ψυχολογικα του καθενος?
    αει να χαθειτε κομπογιανιτες....\'

... πάλι απαξιώνεις και ισοπεδώνεις τους πάντες... ποιοί είναι τελικά οι \'κακομοίρηδες\';... ναι, κάποιοι μπορεί να της πούνε χαζομάρες, αλλά ακόμη κι αυτό εξαρτάται απ\' το τί θεωρεί \'χαζομάρα\' ο καθένας αγαπητέ... και ξέρεις πολύ καλά - εκτός αν το αγνοείς - ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια στόφα, ούτε και την ίδια ποιότητα... και τελικά δηλαδή, ποιοί είναι αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να βοηθούν \'τα ψυχολογικά του καθενός\' κατά τη γνώμη σου;... οι έχοντες πτυχίο μόνο;... χα, από πότε;... ή μήπως ΠΑΛΙ γνωρίζεις ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ και ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ το κατά πόσο κάποιος μπορεί να κατανοήσει, να αξιολογήσει και να βοηθήσει κάποιον άλλο;... έλεος, η πραγματική γνώση έρχεται απ\' την εμπειρία και την αγάπη για τον άνθρωπο... επίσης -αν δε το έχεις ούτε αυτό υπόψιν σου - υπάρχουν και οι \'χαρισματικοί\'... η γλώσσα σου και η συμπεριφορά σου είναι άκρως προβλέψιμες και φυσικά μόνο ενδιαφέρον για τους άλλους δε δείχνουν...

Τελικά, μου είναι τελείως εμφανές ότι κάποιοι δεν αντέχουν στο να μένει αυτό το φορουμικό χωριό ένας χώρος μοιράσματος... δεν αντέχουν στο να μην αυτοπροβάλλονται, δεν αντέχουν στο να μη μειώσουν τους άλλους χρησιμοποιώντας οιοδήποτε τρόπο... προφανώς δεν έχουν εκτιμήσει ακόμη ότι στην εποχή μας, \'βοήθεια\' θεωρείται πλέον και μόνο ένα χαμόγελο...

... ά, και κάτι άλλο για το \'αγάμητη\'... σημαίνει \'ανύπαντρη\' δεν έγινε και τίποτα... που σημαίνει ότι συμφωνώ με τη Μαρίνα πιο πάνω... γιατί δηλαδή το να μπούμε στη θέση του άλλου, σημαίνει ντε και καλά ότι θα αντιδρούσαμε το ίδιο;... ο καθένας έχει άλλες γραμμές χειρισμού... εκτός αν θεωρούμε μόνο το δικό μας τρόπο αξιόπιστο και αποτελεσματικό και αρνούμαστε να ακούσουμε έστω και κάτι άλλο διαφορετικό ίσως... παρεμπιπτόντως, εξίσου αποτελεσματική είναι και η αδιαφορία...

... μια χαρά τα λέει ο Βινς, δώστε λίγη σημασία...

\'... Θάρρος είναι να αγαπάς και να μην το διατυμπανίζεις...\'

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    Παραπάνω όμως, βλέπω να λες στο μέλος με την αχαρακτήριστη συμπεριφορά - που δε τη δικαιολογεί η τυχόν ύπαρξη ψυχικής πάθησης - ότι ακούει ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ;... με ποιό δικαίωμα το λες αυτό,
    Ετσι περιμενει οτι καποιος/καποια οπως εσυ θα τσιμπησει, θα του απαντησεις και θα παραμεινει στην επικαιροτητα. Αυτη η τακτικη υπαρχει εδω και 2 χρονια περιπου που επανεμφανιστηκε στο φορουμ.
    Στην υγεια του Νικου που τον λυπαται και τον διατηρει ακομα :D
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Banned
    Originally posted by PETRAN
    Originally posted by panikoula

το μηνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

moderators?
    τωρα τους θυμηθηκες και εσυ?
    αλλα βεβαια, οταν καει το σπιτι μας, αρχιζουμε και θυμομαστε και του γειτονα....

Σαφως βεβαια και πρεπει να σβηστουν ως εχουν.
    Ισως ομως ειναι ευκαιρια να αναρωτηθουν μερικοι πως εφτασε μεχρι εδω, να γραφονται τετοια μυνηματα και να μην προκαλουν εντυπωση σε κανενα, πλην του παραληπτη.....

Banned

... αγαπητέ Κρίνο,

αγαπητη αλομπαρ,
    δυστυχως με προλαβες στο φευγα και με περιμενει ο ανθρωπος που μου κανει την ζωη μου ομορφη....

Προς το παρον,
    κρατα οτι αυτη ειναι η αποψη μου,
    την τεκμηριωση θα την διαβασεις τις επομενες μερες.

Banned
    alobar δεν εχει αδικο ο κρινο οτι μονο βλακειες ακουω εδω,οπως και αυτο που ειπες για μενα οτι εχω ελειψη αυτοσεβασμου.απο εκει φενεται αν αυτα που ακουω εσω ειναι ορημα και σωστα οι παπαρες.
    μηπως εσυ εχεις ελειψη σεβασμου??γιατι εγω τον εαυτο μου τον ΥΠΕΡ ΑΓΑΠΑΩ.και αμε πνιξου με ξερεις και απο χθες να με κρινεις τοσο ασχημα?αισικτιρ πια.
    και ποιος σου ειπε οτι ειχα σκοπο να ζητησω συγνωμη στον πετραν που του ειπα την μανα ετσι?αυτος ζητησε στον γιο μυο συγνωμη οταν με αποκαλει με πλαγιο τροπο *******?

Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Παραπάνω όμως, βλέπω να λες στο μέλος με την αχαρακτήριστη συμπεριφορά - που δε τη δικαιολογεί η τυχόν ύπαρξη ψυχικής πάθησης - ότι ακούει ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ;... με ποιό δικαίωμα το λες αυτό,
    Ετσι περιμενει οτι καποιος/καποια οπως εσυ θα τσιμπησει, θα του απαντησεις και θα παραμεινει στην επικαιροτητα. Αυτη η τακτικη υπαρχει εδω και 2 χρονια περιπου που επανεμφανιστηκε στο φορουμ.
    ... δε μ\' ενδιαφέρει η τακτική του... εγώ θέλω να μάθω - που αποκλείεται - με ποιά δικαιοδοσία θα χαρακτηρίσει το ποιόν και το \'μπαγκράουντ\' του καθενός εδώ μέσα... η δε γνώση του δε μου αρκεί... σχολίασες μόνο αυτό αγαπητέ \'Όλα είναι δανεικά\'... ελπίζω πάντως να έγινε εμφανές απ\' την πλευρά μου ότι το ποστ μου δεν επικροτεί κανέναν... ούτε το μέλος που \'διαμαρτύρεται\' - προσωπικά με έχει γράψει κανονικά στις δυο - τρεις φορές που της έχω απευθύνει το λόγο επιχειρηματολογώντας - , ούτε το μέλος που έχει πρόβλημα μαζί της, ούτε και όσους σπεύδουν μόλις βρουν \'πάτημα\' να πουν τα δικά τους... ευχαριστώ που με αναγνώσατε...

Banned
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    ... δε μ\' ενδιαφέρει η τακτική του... εγώ θέλω να μάθω - που αποκλείεται - με ποιά δικαιοδοσία θα χαρακτηρίσει το ποιόν και το \'μπαγκράουντ\' του καθενός εδώ μέσα... η δε γνώση του δε μου αρκεί... σχολίασες μόνο αυτό αγαπητέ \'Όλα είναι δανεικά\'... ελπίζω πάντως να έγινε εμφανές απ\' την πλευρά μου ότι το ποστ μου δεν επικροτεί κανέναν... ούτε το μέλος που \'διαμαρτύρεται\' - προσωπικά με έχει γράψει κανονικά στις δυο - τρεις φορές που της έχω απευθύνει το λόγο επιχειρηματολογώντας - , ούτε το μέλος που έχει πρόβλημα μαζί της, ούτε και όσους σπεύδουν μόλις βρουν \'πάτημα\' να πουν τα δικά τους... ευχαριστώ που με αναγνώσατε...

με την δικαιοδοσια που χαρακτηριζεις και εσυ εμενα .

Senior Member
    Σαν τι θες να πω δηλαδη; Ποτε δεν αφησα υποννοουμενα για καμια σεξουαλικη ταυτοτητα κανενος, τα δικα του λογια ειχα χρησιμοποιησει.
    Απο εκει και περα αν ειναι σωστο ή οχι θα σου πω πως οχι αν μιλουσαμε για αλλο ατομο. Οταν ομως καποιος προκαλει συνεχως απο την πρωτη στιγμη, τρεχει απο πισω σου ωστε να μαλλωνει και να βγαινει απο την μιζερια του, τοτε θα ερθει καποια στιγμη που θα πεις οτι δεν ασχολουμαι να του απαντω σοβαρα και θα προσαρμοστω στο στυλ που του αρμοζει.
    Αυτα τα λιγα απο μενα και μου αρεσουν τρομερα οι αποψεις οσων εχουν να πουν κατι εναντιον μου αλλα βλεπουν και τι εχει γινει απο την αλλη μερια χωρις να στρουθοκαμηλιζουν

Senior Member
    ... αγαπητή Πανικούλα... όσον αφορά εμένα, μπορείς να βρίσεις όσο θέλεις... δε θίγομαι, δε προσβάλλομαι για τον απλούστατο λόγο ότι ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ, δε μπορεί κανείς και τίποτα να με θίξει... αυτό για τους πολύ εύθικτους το λοιπόν... κατ\' τ\' άλλα, αν αποφάσιζες - δε λέω \'αν μπορούσες\' γιατί δε σε θεωρώ ανίκανη - να καταλάβεις έστω και για λίγο ότι ο Κρίνο μπορεί να χειριστεί μονάχα ανθρώπους σαν εσένα - με την έννοια του τρόπου σκέψης σου και της εμπειρίας σου - και ούτε καν για πλάκα ανθρώπους σαν εμένα, ίσως να κέρδιζες κάτι. Αλλά δε θα το κάνεις γιατί δε θέλεις να αλλάξεις. Ή γιατί δε θέλεις να πάρεις βοήθεια σε βαθμό μεγαλύτερο - από ειδικό - επειδή τελικά θα σε ξεβολέψει. Επομένως δεν έχει νόημα να σου πω εγώ τί σημαίνει \'αγαπώ εαυτόν\'...

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by PETRAN
    Originally posted by panikoula

υ.γ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΝ(ΣΚΑΤΑΝ)δεν έχω διαβάσει ποτέ μήνυμα υποστήριξης από τον κυρ πετραν. πάντα τα μηνύματα του προς εμένα είναι γεμάτα ειρωνεία... σικάτα στα μούτρα του είναι και μαλλον ειχε μανα ***** και νομιζει οτι ολες ειμαστε πορνιδια.

moderators?
    τωρα τους θυμηθηκες και εσυ?
    αλλα βεβαια, οταν καει το σπιτι μας, αρχιζουμε και θυμομαστε και του γειτονα....

Σαφως βεβαια και πρεπει να σβηστουν ως εχουν.
    Ισως ομως ειναι ευκαιρια να αναρωτηθουν μερικοι πως εφτασε μεχρι εδω, να γραφονται τετοια μυνηματα και να μην προκαλουν εντυπωση σε κανενα, πλην του παραληπτη.....

Είναι η πετυχημένη συνταγή της Μαρίνας!!.....

Banned
    σιγα μωρε μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου.
    δεν εχω σκοπο να σε βρησω.διοτι δεν σε ξερω και ουτε εχεις καποιο ενδιαφερον για σε μαθει κανεις.;)

Senior Member
    ... αγαπητέ \'Όλα\'... δε με ξέρεις, δε σε ξέρω... αλλά υπάρχει και άλλος τρόπος... η αδιαφορία... για ποιό λόγο να προσαρμοστώ εγώ στο στυλ του άλλου όταν δε με εκφράζει ή δε μου ταιριάζει;... γιατί να μη διατηρήσω το δικό μου αδιαφορώντας;... νομίζω ότι παρασχολήθηκα αν θυμηθώ ότι έχω και πολύ σοβαρά προβλήματα στη ζωή μου... δεν έχω να πω κάτι άλλο... και σίγουρα δε περιμένω τη γνώμη του Κρίνου ή όλων όσων αρέσκονται σε σκηνικά... μερσί...

Senior Member
    Παρακαλώωωωω.
    το θέμα αυτό δεν είναι καφενείο!!!
    όσοι συνεχίζετε, με θίγετε προσωπικά.
    Πηγαίνεται στο άλλο που ανέβασα.
    ευχαριστώ.

ΥΓ. Για να δούμε αγαπητή Μαρίνα.... Λες να με ακούσουν???????
    Η θα χρειαστεί να ανοίξω νέο θρεντ για να πω το αυτονόητο?

Senior Member
    Γιατι απλουστατα οταν τρεχει ο αλλος συνεχως, μα συνεχως απο πισω σου επι ενα χρονο σαν γκομενα που την παρατησαν τοτε καποια στιγμη θα αντιδρασεις. Λογικο ειναι αυτο και καπως ετσι αναγκαστηκε να βγαλει το περιβοητο διαγγελμα εγκαταλειψης του φορουμ για χαρη της αγαπημενης του και ενα σωρο αλλες τετοιες εκφρασεις στυλ Ξανθοπουλου (ασχετο βεβαια οτι πουλησε παπατζιλικι και ηθελε απλα να κανει το εφε του ωστε να του πουν καλα λογια μερικες κοπελες του φορουμ που τσιμπησαν, για την μεγαλοκαρδια του) :P

Νατουρ μαθε να μιλας καλυτερα και αν θες να πουλησεις τσαμπουκα να τα κανεις και στα φιλαρακια σου που εχουν κανει ποστ οφ τοπικ. Αλλα ειπαμε παντα θα τα βλεπεις μονοπλευρα και οπως σε συμφερουν. Φιλακια

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast