Results 121 to 125 of 125
-
16-12-2009, 22:33 #121
Originally posted by panikoula
και εσυ αποκαλεις ***** την μανα του γιυ μου βρε αθλιο ον.
Κάνε quote πότε το έγραψα.
- 16-12-2009, 22:54 #122
σουρρεαλισμός!
16-12-2009, 23:52 #123
Θα ήθελα να βάλω έναν επίλογο:
Η συζήτηση για το αν μπορεί να είναι η σεξουαλική ζωή ενός ανθρώπου, όπλο σε μια συζήτηση όταν …στερεύουν τα επιχειρήματα είχε τελικά κάποιο ενδιαφέρον
Πάντως, με κάθε ειλικρίνεια πιστεύω βαθιά ότι το θέμα, έδωσε στο φόρουμ κάτι που έλειπε. Ήταν μια συζήτηση που ποτέ δεν είχε γίνει. Ηταν κάτι που μπορεί να το έχουμε όλοι σκεφτεί αλλά δεν το είχαμε συζητήσει ανοικτά.
Οι λόγοι που άνοιξα το θέμα είναι αυτοί που αναφέρω στο τέλος του 2ου ποστ μου.
Και επαναλαμβάνω στον αντμιν, είναι καιρός να κλείσει.
Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε, ό, τι κατάλαβε και ό, τι ήθελε να καταλάβει.
Και ό, τι μπορούσε να καταλάβει.
Από μένα τελειώνει εδώ και εύχομαι να μην ξαναχρειαστεί ποτέ να ανοίξει κάποιος ένα παρόμοιο θέμα. Να μην υπάρξει ποτέ ανάγκη.
Εύχομαι η προσωπική και σεξουαλική ζωή του κάθε ενός ξεχωριστά να είναι σεβαστή, τόσο εδώ όσο και στην πραγματική ζωή.
Να είναι σεβαστή η γνώμη των ανθρώπων έστω και αν υπάρχουν διαφωνίες.
Ευχαριστώ όσους συμμετείχαν.
17-12-2009, 01:11 #124
Κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω Arsi και vince για σήμερα.Μου αρέσει να σκέφτομαι πού μπορεί να είναι το δίκιο των άλλων,που το δικό μου,να αναρωτιέμαι και να προβληματίζομαι.Μου δίνω όχι μόνο όταν αναγνωρίζω το δίκιο μου,μου δίνω ακόμη περισσότερα όταν καταλαβαίνω πως δεν μπορώ να το έχω όλο εγώ.;)
Επίσης βρήκα αλήθεια και στην άποψη της Μαρίνας.Βρήκα σε αρκετών μελών απόψεις ωραία πράγματα να σκεφτώ και να πάρω.
Με ενδιαφέρει όχι να κρατάω σκήπτρα σε λογομαχίες,αλλά να λαμβάνω γνώση για να βελτιώνω την επικοινωνία μου,την αυτοκριτική μου και την αυτογνωσία μου.Την αντίθεσή μου την ανέδειξα,στο τι δε με βρίσκει σύμφωνη,αλλά και σκέφτηκα και αρκετά πάνω σε εναλλακτικές.Ευχαριστώ για ό,τι πήρα.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
17-12-2009, 16:19 #125
Originally posted by Alobar
Κρίνο έγραψε:
\'... Υγ..... μην ασχολεισαι με το να παιρνεις γνωμες απο εδω,
μονο βλακειες θα ακουσεις. (ακομα και αυτα που λεω και εγω)
Αμα θες να μπαινεις για να κανεις το χαβαλε σου εχει καλως.
Αν θες ομως να λυσεις τα προβληματα σου 100%, ασχολησου σοβαρα εκει που πρεπει και οπως πρεπει...\'
... αγαπητέ Κρίνο, ομολογώ ότι αν και οι δυο μας διαφωνούμε κάθετα και ριζικά σε πολλά και διάφορα, προσωπικά δεν εγκρίνω καθόλου μα καθόλου όλο το σκηνικό με τα υπονοούμενα για τη σεξουαλική σου ταυτότητα... το θεωρώ αναξιοπρεπές και \'άνανδρο\' είτε προέρχεται από γυναίκα, είτε από άντρα.
χαιρομαι για αυτο και η σταση σε τιμα και δειχνει ανθρωπο με ελευθερο πνευμα.
Οπως γνωριζεις βεβαια, μπορω και τα βγαζω περα απο τετοιες ανοησιες.
Σκεψου ομως οτι υπαρχουν ανθρωποι που τετοια ζητηματα, μπορει να τους τσακισουν κομματια του εαυτου τους.
Η καταδικη σε τετοια συμβαντα, πρεπει να ειναι απεριφραστη και χωρις περιστροφες.
Παραπάνω όμως, βλέπω να λες στο μέλος με την αχαρακτήριστη συμπεριφορά - που δε τη δικαιολογεί η τυχόν ύπαρξη ψυχικής πάθησης - ότι ακούει ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ;... με ποιό δικαίωμα το λες αυτό, με ποιά γνώση τελικά; Πώς απαξιώνεις ανθρώπους που ενώ ενδεχομένως διέπονται και οι ίδιοι από προβλήματα - δε με ενδιαφέρει σε ποιόν τομέα - ξοδεύονται να απαντούν σε άλλους και μάλιστα όταν αυτοί οι άλλοι καλούν οι ίδιοι σε βοήθεια;...
πιανεις πολλα κομματια, και δεν ξερω αν θα καταφερω να τα απαντησω οπως τα εχω στο μυαλο μου, ας προσπαθησω ομως....
Γραφεις ανθρωποι απαντουν σε ανθρωπους.
Ας πιασω στην τυχη το μελος αλομπαρ, η αν σε χαλαει το μελος παρομπαρ....
Λες οτι η αλομπαρ ειναι ανθρωπος και συμβουλευει.
Για πες μου, που μενει η αλομπαρ? τι τηλεφωνο εχει?
Εαν εγω ειμαι ο ταδε χρηστης που μου εχεις απαντησει και η απαντηση σου με εχει οδηγησει σε καταστροφικες ενεργειες για μενα, που μπορω να σε βρω για να σου ζητησω τα ρεστα?
Πουθενα θα μου πεις βεβαια ετσι?
Μπορεις εν δυναμει να λες την γνωμη σου και αυτη να ειναι ΚΑΙ βλακειες οπως ειπα πιο πανω..... σε εμποδιζει κατι?
Δεν νομιζω.....
Πως ακριβως θα μπορουσες να πεις βλακειες,
εαν ολα αυτα τα ελεγες σε κοσμο που θα ερχοταν στο γραφειο σου και ησουν δηλωμενη σε συλλογο κλπ κλπ?
Μα θα σε ξηλωνανε την επομενη στιγμη.
Τωρα,
για το ΜΟΝΟ βλακειες που σου φανηκε βαρυ.
Οταν καποιος εκθετει το προβλημα του και αυτο ειναι πχ μια καταθλιψη και εσυ του απαντας.....
Με τι στοιχεια του απαντας?
Πως ξερεις ποια ειναι τα στοιχεια που πρεπει να αντλησεις για να του απαντησεις? Μιλαω για κοινωνικο περιγυρο, για οικογενοιακο ιστορικο και ενα σωρο αλλα πραγματα που ειναι απαραιτητα για να εχεις κριση?
Και ας υποθεσουμε οτι τα αντλησες,
πως γνωριζεις ποια πρεπει να ειναι η κρισιμα σωστη συμβουλη και κατευθυνση?
Με τι γνωσεις? ποιας επιστημης?
Πως θα αισθανθεις εαν μαθεις,
οτι καποιος χρηστης μετα απο τις απαντησεις σου, εγινε ακομα χειροτερα απο οτι ηταν ??? η ακομα χειροτερα οδηγηθηκε στην αυτοκτονια?
Για ολα αυτα,
μην τα προσωποποιήσεις,
μπορει να εισαι εσυ που συμβουλευεις, η εσυ που δεχεσαι συμβουλες η καπιοιος τριτος με τριτο ατομο, αγνωστος μας.
τί ακριβώς χαρακτηρίζεις βλακεία;... την εμπειρία τους, δηλαδή τη γνώση τους,
μα ποια ειναι αυτη η εμπειρια τελικα?
ποια ειναι η γνωση τους συγκεκριμενα?
εγω εχω σπουδασει ηλεκτρονικα και επεξεργασια βασης δεδομενων και κανω προγραμματισμο σε Η/Υ.
Ξερω υπευθυνα να επισκευαζω ηλεκτρονικες συσκευες, να αναλυω βασεις δεδομενων και να τις επεξεργαζομαι για στατιστικους λογους.
ΕΣΥ?
το ότι ευαισθητοποιούνται επειδή πιθανόν να βλέπουν δικά τους στοιχεία σε άλλους, την δική τους ανάγκη να μοιραστούν και αυτοί;... για πες μου γιατί δε τό \'χω πιάσει καθώς φαίνεται...
να μοιραστουν ποιοι με ποιους και τι?
να μοιραστουν το πονο τους ναι και καλα κανουν.
Να συμβουλευσουν ομως?
Και ποσο ελαφραν την καρδιαν,
μπορει να το κανει καποιος αυτο?
αντίθετα, θα χρειαζόταν ίσως να πεις στο συγκεκριμένο μέλος, ότι κάποιοι - όπως η Ρέϊν που βάλλεται τελευταία - έχουν δείξει έως και ανοχή μετά από όσα λούζονται απ\' τη χρήστρια.
η ρειν,
επειδη εχει καποιες ευαισθησιες οπως ειχα και εγω οταν ημουν ενεργο μελος, παιρνει το δρομο το δικο μου.
Θα δεχθει επιθεσεις οπως ειχα δεχτει και εγω.
Γνωριζει ομως οτι τα μεταξωτα βρακια θελουν μεταξωτους κωλους.
Αλλιως θα καθονταν στα αυγα της, και δεν θα μιλαγε καθολου.
Γιατί δε δοκιμάζεις να της πεις τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ γνώμη και προβαίνεις αμέσως - αμέσως και με τεράστια ευκολία σε χαρακτηρισμούς που αφορούν και πάλι τους άλλους;
οσο εδω μεσα κινουμαστε με θετικο προσημο,
και ειμασταν ας το πουμε μια οικογενοια, μιλαγα και εγραφα.
Ειχαμε και προσωπικες επαφες, δεν μεναμε μονο στο πληκτρολογιο. Δεν ειμασταν απλως λογκιν, ειχαμε προσωπο.
Καμποσοι απο εδω μεσα, γνωριζουν ποιος ειναι ο κρινο, γνωριζουν το τηλεφωνο του και πολλα ακομα.
Αυτα τελειωσαν και πλεον περασαμε σε νεες εποχες.
Δεν ξερω βεβαια, αν αναφερεσαι στην πανικουλα,
αν ναι, ειπα την γνωμη μου χθες και κακως αν με ρωτησεις.
Εχω σταματησει να λεω την γνωμη μου για το πως πρεπει να λυσει τα προβληματα του ο καθενας εδω μεσα.
Αν ερθει καποιος και με ρωτησει,
η απαντηση μου ειναι,
οτι αμα θες πραγματικα να λυσεις το προβλημα σου,
θα πρεπει να βρεις ενα επαγγελματια, και να αποκτησεις την σωστη χημεια για να σε βοηθησει.
Αλλιως μπορεις να περιφερεσαι σε sites και να ζητας βοηθεια απο τον καθε αγνωστο που μπορει να σου πει οτι του κατεβει εντελως ανευθυνα.
Αυτο θα σημαινει, οτι στην ουσια ΔΕΝ εισαι σε θεση να θελεις να λυσεις τα προβληματα σου.
Γιατί δε της λες ότι καταντάει κουραστικό να ζητάει απεγνωσμένα επιβεβαίωση και μόλις δε της αρέσει κάτι λούζει άπαντες και όποιον πάρει ο Χάρος;
η πανικουλα εχει μια συμπεριφορα οπως αρκετα μελη.
Αρκετοι λειτουργουν \"οποιον παρει ο χαρος\".....
Να της πω εγω τι? κηδεμονας της ειμαι?
η νομιζεις με εχει σε εκτιμηση?
Νομιζω οτι ασχετως το τι παθηση εχει ο καθενας, (αν εχει κιολας) ειμαστε ολοι ενηλικες και ετσι αντιμετωπιζω τους γυρω μου.
Μήπως τελικά είναι και πάλι το πρόσχημά σου να περιφρονήσεις τους άλλους; Και ποιούς τελικά; Άπαντες, γιατί τους ήξερες κι από χτες ή μόνο όλους όσοι δε σου γουστάρουν;...
δεν περιφρονω κανενα και απαντω σε ολους, ασχετως αν δεν το αξιζουν κιολας.
Παραδειγμα εσυ που παρολο που με εχεις γραμμενη στα παπαρια που δεν εχεις, (δικαιωμα σου βεβαια) καθομαι και σου απαντω.
... και μήπως να σταματήσει αυτό το \'αγάμητη\' που κυκλοφορεί ελεύθερο;... ενδεχομένως να υπάρχουν άνθρωποι που δε γαμιούνται το λοιπόν (άντε, γιατί μόνο ευγενικά τελικά δεν αξίζει να μιλά κανείς εδώ μέσα), λόγω προβλημάτων υγείας, λόγω απουσίας συντρόφου κι ένα σωρό άλλα.
ο καθενας αγαπητη μου αλομπαρ,
γραφει και εκφραζεται οπως τον εμαθε η οικογενοια του, και γενικα το περιβαλλον του.
Δεν νομιζω οτι μπορει να αλλαξει σημερα κατι, παρα μονο με αστυνομευση.
Επειδή το μέλος έχει παντελή έλλειψη αυτοσεβασμού οι άλλοι θα εξακολουθούν να το ανέχονται; Κι όσο για άλλους που χρησιμοποιούν τη λέξη αυτή, τί νομίζουν ότι κάνουν δηλαδή; Τα μούτρα κρέας σε όσους δε γαμιούνται ή μήπως το να μη ξέρω τί μου γίνεται αλλά εν τούτοις \'το κάνω\' αποτελεί πανάκεια και λύση παντός είδους προβλήματος;... άντε, γιατί καταντάει γελοίο...
γελειο μπορει να κατανταει,
αλλα ετσι εχουν τα πραγματα.
Και εμενα δεν μου αρεσει να διαβαζω για αγαμητες - αγαπητους κλπ κλπ.... αλλα δεν βλεπω να μπορω να κανω κατι για αυτο, περα απο το να εκφρασω την αντιθεση μου.
ποιός είσαι λοιπόν εσύ ρε Κρίνε που απ\' τη μια προτρέπεις να μην ακούει τις... βλακείες των υπολοίπων, αλλά να δώσει βάση στα δικά σου λεγόμενα και μόνο;...
διαβαζεις λαθος,
εγραψα πολυ καθαρα,
(ακομα και αυτα που λεω και εγω)
Ειμαι λοιπον ενα απλος χρηστης, που βλεπω οτι ετσι οπως εχει φτασει το θεμα εδω μεσα, αρχιζει και γινεται περιεργο το ολο πακετο.....
Και επειδη με θεωρω υπευθυνο σαν ατομο,
επειδη παντα ελεγα την γνωμη μου χωρις να εχω φοβους για το τι θα ακουσω μετα,
εγραψα αυτα που διαβασες.
Πολυ απλα,
γιατι ο κρινος αμα πιστευε οτι κατι επρεπε να ειπωθει το εκανε και δεν κωλωνε ποτε.
Το επιασες το γιατι?
... επίσης έγραψες...
\'... υγ.... τελευταια διαβαζα σχολια απο χρηστες....
πες μας πιο πολλα απο αυτο που νιωθεις για να βοηθησουμε......
τι να βοηθησεις ρε κακομοιρη?
απο τον κουζινοτριφτη εμαθες να βοηθας τα ψυχολογικα του καθενος?
αει να χαθειτε κομπογιανιτες....\'
... πάλι απαξιώνεις και ισοπεδώνεις τους πάντες...
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ!!!!!
ποιοί είναι τελικά οι \'κακομοίρηδες\';... ναι, κάποιοι μπορεί να της πούνε χαζομάρες,
α ετσι......
καποιοι μπορει να λενε και χαζομαρες.....
μπηκες ποτε στο κοπο, οτι μερικες φορες οι χαζομαρες κοστιζουν σε καποιους και μαλιστα πολυ ακριβα?
Ειναι φανερο οτι ΟΧΙ.
αλλά ακόμη κι αυτό εξαρτάται απ\' το τί θεωρεί \'χαζομάρα\'
κανεις δεν μπορει να κρινει τι ειναι χαζομαρα στην προκειμενη περιπτωση, αν δεν γνωριζει γιατι πραγμα μιλαμε,
στην προκειμενη εγω σιγουρα οχι.
Δεν εχω τις γνωσεις για να ξερω τι ειναι χαζομαρα και τι δεν ειναι.
ο καθένας αγαπητέ... και ξέρεις πολύ καλά - εκτός αν το αγνοείς - ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια στόφα, ούτε και την ίδια ποιότητα... και τελικά δηλαδή, ποιοί είναι αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να βοηθούν \'τα ψυχολογικά του καθενός\' κατά τη γνώμη σου;... οι έχοντες πτυχίο μόνο;... χα, από πότε;...
Οι κατέχοντες το αντικειμενο και αν ενα κριτηριο ειναι να εχεις πτυχιο ναι.
Και επειδη σου αρεσουν οι εξυπναδες,
οταν ειχες προβληματα υγειας, απο ποιους πηρες γνωμη?
Απο τις φιλες σου? απο την γειτονισα? απο την μαμα σου?
απο που ακριβως?
Το \"απο τοτε\" η απαντηση ειναι απο τοτε που υπαρχουν ειδικευμενοι επιστημονες.
ή μήπως ΠΑΛΙ γνωρίζεις ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ και ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ το κατά πόσο κάποιος μπορεί να κατανοήσει, να αξιολογήσει και να βοηθήσει κάποιον άλλο;...
μα δεν καταλαβα,
το προβλημα ειναι η κατανοηση?
πας να μας τρελανεις?
έλεος, η πραγματική γνώση έρχεται απ\' την εμπειρία και την αγάπη για τον άνθρωπο...
τα ιδια λενε και οι παπαδες.....
επίσης -αν δε το έχεις ούτε αυτό υπόψιν σου - υπάρχουν και οι \'χαρισματικοί\'...
εχω δει καποιους που πουλανε κομποσκοινια.....
η γλώσσα σου και η συμπεριφορά σου είναι άκρως προβλέψιμες και φυσικά μόνο ενδιαφέρον για τους άλλους δε δείχνουν...
ενω η δικη σου,
που προτρεπεις ενα πασχοντα να ακουει οτιδηποτε απο τον πασα ασχετο ειναι απο ενδιαφερον ετσι?
Τελικά, μου είναι τελείως εμφανές ότι κάποιοι δεν αντέχουν στο να μένει αυτό το φορουμικό χωριό ένας χώρος μοιράσματος...
αλλο το μοιρασμα και αλλο η μαλακια.
Μην μπερδευομαστε.
δεν αντέχουν στο να μην αυτοπροβάλλονται, δεν αντέχουν στο να μη μειώσουν τους άλλους χρησιμοποιώντας οιοδήποτε τρόπο... προφανώς δεν έχουν εκτιμήσει ακόμη ότι στην εποχή μας, \'βοήθεια\' θεωρείται πλέον και μόνο ένα χαμόγελο...
αν τα προβληματα μας, μπορουσαν να λυθουν με χαμογελα,
πιστεψε με, θα ειχα μαγουλαδες ολη μερα, προκειμενου να κανω καποιον να αισθανεται καλα.
Βοηθεια υπαρχει οταν καποιος ασχολειται με το προβλημα του μεθοδικα ετσι ωστε αν υπαρχει ελπιδα να αποκτησει ιαση, αυτο και να γινει.
Αν νομιζεις οτι καπου δεν σε καλυψα,
ευχαριστως να δευτερολογησουμε.
Αλλιως μπορεις να παραμεινεις στις αποψεις σου εσυ και εγω στις δικες μου.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή