Results 16 to 30 of 68
Thread: Ερχονται Χριστούγεννα...
-
18-12-2009, 09:38 #16
Ωραίο post Nat!Αnanta,πέφτεις γιατί έχεις συνδέσει τη μοναξιά με αισθήματα απαξίωσης.Και σκέφτεσαι πως μοναξιά είναι να μην έχω ανθρώπους γύρω μου.Αρχικά θα σε βοηθούσε να σκεφτείς πως τη μοναξιά μπορεί να την έχουμε και μέσα σε κόσμο(και είναι και χειρότερη).Επίσης,έχεις ποτέ επισκεφτεί κάποιον ψυχολόγο για αυτό το ζήτημα;Οπότε,ίσως θα ήταν καλύτερο να εξετάσεις και την πιθανότητα να ζητήσεις βοήθεια,αφού βλέπεις πως αυτό που σε απασχολεί επιμένει και σε προβληματίζει.
Ξέρεις τι πιστεύω Ananta;Πως αυτό που εκπέμπουμε είναι που μετράει,όχι τόσο η λεκτική επικοινωνία,αυτό που βγάζουμε,η αυτοπεποίθηση ή η έλλειψή της,η αγάπη για τον εαυτό μας ή η υποτίμησή του,η καλή μας ή κακή σχέση με αυτόν,είναι σίγουρα δείκτες που επηρεάζουν την κρίση των άλλων για μας.Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις,αλλά το θέμα να μην είναι στην πραγματικότητα η δυσπιστία των άλλων,αλλά η δυσπιστία η δική σου,το έχεις σκεφτεί ποτέ ανάποδα;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 18-12-2009, 19:18 #17
Μιλας πολυ σωστα Nat και συμφωνω σε οσα λες και αυτο το κανω ηδη.Eχω σταθει και ακομα στεκομαι διπλα σε ατομα που με εχουν αναγκη οπως καποιοι απο τους συγγενεις μου που εχουν προβληματα υγειας αλλα δε θα ηθελα να επεκταθω πιο πολυ σε αυτο το θεμα.Δε θα θελα σε καμια περιπτωση να δοσω την εντυπωση οτι ειμαι απο τα ατομα που περιμενω απλα απο ολους να με αγαπανε και να με εχουν στα πουπουλα χωρις εγω να κανω κατι.Αυτο που μου κοστισε ειναι οτι με προδοσαν οι φιλιες μου.Ηθελα να εχω κι εγω ενα δικο μου αποκουμπι στα δυσκολα.
Rain and wind οντως εχω συνδεσει τη μοναξια με αισθηματα απαξιωσης γιατι εμεινα τελειως μονη μου ξαφνικα απο το πουθενα.Δεν ειχα συνηθίσει να ζω ετσι.Μου εχει κακοφανει παρα πολυ.Ειχα ζησει κι αλλες περιοδους στη ζωη μου που δεν ειχα τοσο μεγαλο κυκλο και φιλιες αλλα εστω και ενα δυο ατομα ηξερα οτι ηταν εκει για μενα.Ειναι σκληρο να μην εχεις κανεναν απολυτως και απλα να εχεις να φροντίσεις ατομα και να εισαι εσυ η δυνατή γι’αυτους.Ναι ξεκίνησα να πηγαινω σε ψυχολογο και μαλιστα με βοηθαει πολυ να βγαζω απο μεσα μου οτι παραπονα εχω και μαλιστα σε μια φαση που δεν εχω κανεναν να του πω τον πονο μου που λενε.Αλλα ο ψυχολόγος δεν προκειται να γινει φιλος μου και δεν το επιτρεπει και η δουλεια του προφανως.Η αληθεια οτι δε μου λειπει η ψυχανάλυση, οσο κι αν λαθος ακουγεται αυτο.Οι ανθρωποι μου λειπουν.Φιλους θελω οχι ψυχολογο.Οσο ειχα φιλους δεν ειχα τετοια προβληματα και ημουν και αρκετα δυνατη να ανταπεξελθω στα δυσκολα και να στεκομαι στα ποδια μου.Θα μου πειτε κακως εξαρτας την προσωπικη σου ευτυχια απο αλλους.Αλλα προσωπικα δεν εχω δει κανεναν μα κανεναν ανθρωπο να ειναι ευτυχισμενος μονος του.Αυτο που λες οτι μετραει κι αυτο που εκπεμπουμε εχεις παρα πολυ δικιο.Αλλα δε μπορω να πατησω το κουμπι να εκπεμψω κατι θετικο.Προσπαθω ενα χρονο τωρα να σταθω στα ποδια μου μονη μου ξεροντας οτι δεν εχω κανενα φιλο διπλα μου.Ισως σας φαινομαι υπερβολικη, ισως κουραστικη ομως αυτο ειναι το προβλημα μου.Δεν αντεχω αλλο να ζω ετσι, δεν το αξιζω σιγουρα.Οσο αφορα αυτο περι δυσπιστιας.Δεν εχω καμια πολυτελεια να δυσπιστω με τους ανθρωπους, και καμια επισης πολυτελεια να διαλεγω μονο απο το τοπ λιστ της ιδανικης παρεας που ειπε και η Nat.Σε καμια περιπτωση.Αυτο μου ελειπε κιολας να ειμαι οπως ειμαι χαλια ψυχολογικα και να μου ξυνίζουν κιολας ατομα που θα με πλησιασουν.Αλοιμονο...Αλλα το θεμα ειναι οτι ο κοσμος ειναι οντως παρα πολυ κλειστος.Εχω βιωσει την αντικοινωνικότητα στο πετσι μου.Σε θεωρουν και φρικιο αμα δουν οτι δεν εχεις παρεες.Ολα αυτα σκεφτομουν και τα σκεφτομαι ακομα πιο πολυ τωρα με τις γιορτες.
21-12-2009, 22:41 #18
Φίλη μου γεια σου. Και γω μία απ τα ίδια είμαι... Και που γνωρίζω δυο ανθρώπους, εγώ και πάλι αισθάνομαι μόνος και προσποιούμε ότι περνάω καλά... Είναι κρίμα και άδικο, αλλά πάνω απ\' όλα υγεία, υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε και θα ήθελαν να είναι καλά έστω και μόνοι! Φαντάρος είμαι και γω, έχω πάρει άδεια, αλλά την πρωτοχρονιά μάλλον θα τη βγάλω μόνος μου στη σκοπιά, τι να κάνουμε όμως? Το πνεύμα των γιορτών μας καλεί να δίνουμε αγάπη στους συνανθρώπους μας, γι\' αυτό αισθανόμαστε και άσχημα όταν δεν έχουμε κανέναν δίπλα μας... και το τελευταίο το \"καλλιεργούμε\" καθ\' όλη τη διάρκεια του χρόνου... Αν αγαπήσουμε τον ευατό μας και του δίξουμε ότι αξίζει, αυτόματα ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση και αυτό είναι που κάνει τους άλλους να ενδιαφερθούν να μας κάνουν παρέα. Δεν είναι εύκολο, θέλει προσπάθεια!!! Εκείνοι που είναι μόνοι δεν είναι ότι δεν αξίζουν, απλά δεν έχουν καταλάβει την αξία τους. Εύχομαι υγεία πάνω απ\' όλα, ο Χριστός να \"γεννιέται\" πάντα στις καρδιές μας και να στείλω την αγάπη μου σε όλους τους ανθρώπους που περνούν μόνοι τους...
21-12-2009, 22:43 #19
asax ερχονται χριστουγεννα.ακομα παρθενος εισαι?:D
21-12-2009, 22:47 #20
Μόνο εγώ και η Παναγία...
Και το να σπάσει η παρθενιά δύσκολο είναι διαμάντι μου... αλλά anyway... το παλεύω ακόμα, και γω βυθισμένος στις σκέψεις μου είμαι... αλλά μάλλον κακό κάνω...
22-12-2009, 06:00 #21
Ειμαστε εκατομυρια-δισεκατομυρια και ολοι ψαχνουμε για εναν πραγματικο φιλο.
Το οξυμωρο ειναι πως γινεται τοσα ατομα να ψαχνουμε το ιδιο πραγμα και να νη μπορουμε να \"βρουμε\" ο ενας τον αλλο.
Ισως γιατι ο καθενας ειναι στο \"καβουκι\" του και παλευει-σκεφτεται για αυτον πρωταρχικα...ο αναγκες μας υπερανω ολων.
Μια \"εσωτερικη\" αλλαγη στον εαυτο μας ειναι αυτο που μπορει να φερει τα επιθυμητα αποτελεσματα, ακομα και αν οι αλλοι παραμεινουν ιδιοι.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
22-12-2009, 10:23 #22
Κeep,οι προβληματισμοί σου είναι πάντα τόσο εύστοχοι.Παρολαυτά,θα διαφωνήσω στη στηλίτευση του εγωισμού.Δεν αποτελεί για μένα ψόγο η θέληση να βάζω την ανάγκη μου σε κεντρικό σημείο,αν δεν είναι η δική μου ανάγκη θα είναι κάποιου άλλου,που σημαίνει ότι έχω παραχωρήσει το δικαίωμα να μπαίνουν άλλοι στη θέση που θα έπρεπε να είμαι εγώ.Υπάρχουν δύο είδη εγωισμού.Ο εγωισμός ο βασιζόμενος σε αδυναμία και ο βασιζόμενος σε αυτογνωσία.Ο εγωισμός είναι ένα παρεξηγημένο ανθρώπινο χαρακτηριστικό,μία ιδιότητα που της έχουμε προσδώσει αρνητισμό,ρηχότητα και έλλειψη ενσυναίσθησης,αλλά ο δυνατός εγωιστής δεν είναι παρτάκιας,απλά ξέρει να κρατά το κεντρικό του σημείο σταθερό,δεν αφήνει να μετατοπίζεται το κέντρο του από τον ίδιο προς άλλες κατευθύνσεις που του έμαθαν να ακολουθεί.Είμαι εγωίστρια με αυτή την έννοια.:)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
23-12-2009, 16:31 #23
Γεια σου, είμαι νέα εδώ και έχω μπερδευτεί λίγο με το πως θα απαντήσω σε μηνύματα πως θα φτιάξω δικό κτλ. Anyway θα τα βρω.
Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλους σας εδώ πέρα είναι απ\' τα πιο σοβαρά, φιλικά και αξιοπρεπέστατα φόρουμ. Ταυτίστηκα λίγο με την ιστορία σου ananta κι εγώ κάπως έτσι νιώθω. Με την μόνη διαφορά ότι εγώ έχω δήθεν φίλες δίπλα μου αλλά καμία δεν είναι πραγματικά δίπλα. Η μία κολλητή μου έφυγε για Θεσσαλονίκη και μιλάμε σπάνια στο τηλ και μέσω mail, μια άλλη μου κολλητή εδώ και 2χρόνια την βλέπω σπάνια όταν της \"επιτρέψει\" το αγόρι της και έχω θυμώσει από αυτή τη στάση της. Η άλλη κολλητή μου δουλεύει άλλες ώρες και όποτε έχει ώρα την περνάει μόνο με το αγόρι της. Εγώ πραγματικά δίπλα μου έχω μόνο το αγόρι μου που με λατρεύει και τον λατρεύω και ώρες ώρες σκέφτομαι πως άμα δεν είχα αγόρι θα ήμουν κι εγώ εντελώς μόνη και τρομάζω, με πιάνει ψυχοπλάκωμα. Είσαι από Αθήνα ή επαρχία?
23-12-2009, 22:21 #24
mikaela86 και εγω εχω ιδιες αποριες με σενα σχετικα με την ευελιξια των απαντησεων και των θεματων θα τα βρουμε ομως σχετικα με τη φιλια μεγαλο κεφαλαιο βλεπεις ανθρωπους να γνωριζονται τριαντα χρονια και να ειναι φιλοι και αλλους να γνωριζουν στη διαρκεια της ζωης τους καινουργιους χωρις πολυετη διαρκεια αυτο που μετραει ειναι να αντλεις απο τον εαυτο σου και οποιος ειναι ουσιαστικος φαινεται στο χρονο δε σου λεω πως το καταλαβαινεις και δεν εχει σημασια αν τον βλεπεις συχνα
24-12-2009, 10:54 #25
Ναι σημασία δεν έχει να βλέπεις συχνά τους φίλους σου, αλλά όχι και να είναι εξαφανισμένοι... και τουλάχιστον να είναι δίπλα σου τις στιγμές που θα τους έχεις ανάγκη. Εμένα πλέον δεν είναι καμία φίλη δίπλα μου όταν τις έχω ανάγκη παρά μόνο τηλεφωνικά να μου λένε 2-3 κουβέντες να με παρηγορήσουν και να μου πουν ότι με αγαπάνε ενώ εγώ αντίθετα αν δεν είναι καλά κάποια φίλη μου αμέσως τρέχω. Και το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι με το που κάνουν κάποια σχέση να ξεχάσουν φίλους και οικογένεια και να δώσουν το 120 τις 100% στη σχέση τους. Και αυτό ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Όλες οι φίλες μου αυτό έχουν κάνει. Ηθλα να ήξερα, Αυτό θα εξασφαλίσει ευτυχία σε μια σχέση? Αυτό είναι μια υγιής σχέση? Το να ξεχνάς τη ζωή σου και να \"πέφτεις με τα μούτρα\" σε μια σχέση? Όλες οι φίλες μου όμως αυτό κάνουν με την μια κολλητή μου μένουμε στην ίδια περιοχή, συγκατοικεί με το αγόρι της και δεν την αφήνει να βγαίνει έξω \"Όσες θέλουν ας έρχονται σπίτι μας\" της λέει. Ε... κι εγώ πλέον δεν θέλω να πάω. Κι εγώ έχω αγόρι που τον λατρεύω αλλά ΠΟΤΕ δεν θα ξεχνούσα τους φίλους μου, ούτε θα αλλοίωνα την προσωπικότητά μου για χάρη του. Σαφώς προτεραιότητα έχει η σχέση μου και η δουλεία μου αλλά και οι φίλοι είναι μες τη ζωή μου.
Υπάρχει μεγάλη μοναξιά έξω δυστυχώς και στεναχωριέμαι πολύ όταν ακούω ανθρώπους όπως η ananta να νιώθουν τέτοια θλίψη και μοναξιά και ειδικά τέτοιες μέρες να τις περνάνε μόνοι τους. Και επειδή καταλαβαίνω εν μέρη πως νιώθουν μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι. Στην πραγματικότητα κι εγώ μόνη μου είμαι. Ευχαριστώ τον Θεό που έχω τον σύντροφό μου τουλάχιστον... :)
24-12-2009, 11:14 #26
το u2u τι είναι? προσωπικά μηνύματα? Αχ τι να πω δεν καταλαβαίνω και πολλά θέλει λίιιγο ψάξιμο... και φανταστείτε ότι είναι η δουλεία μου πάνω σε site και internet γενικά. :(
24-12-2009, 12:32 #27
mikaela86 μονη σουτο λες εχεις το αγορι σου και τη δουλεια σου αληθεια γιατι λες οτι εισαι μονησου υπαρχουν αλλοι αυτη τη στιγμη χωρις δουλεια και σχεση αν και ξερω οτι αν δεν ζεις μια κατασταση δεν μπορεις να τη καταλαβεις οσο για τις φιλες που μολις κανουν σχεση σε εγκαταλειπουν δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι εσυ δεν το κανεις αυτο αλλα θα βρεθουν φιλες που σου αξιζουν
το u2u μαλλον ειναι προσωπικο μηνυμα εγω ψαχνω ακομα να στειλω νεο θεμα δεν καταχωρειται
Καλα Χριστουγεννα:D
26-12-2009, 19:33 #28
Καλησπερα σε ολους Χρονια πολλα με υγεια.Λοιπον διαβασα τις απαντησεις σας.Καταρχας να πω πως περασα τελικα.Μεχρι τις 24 του μηνα δουλευα-ευτυχως.Την παραμονη μεχρι το απογευμα το περασα γυρνωντας μονη μου στην Ερμου,ειχε πολυ κοσμο και ενιωσα ωραια παρολο που δεν ημουν παρεα κανενος και μονο αυτη η πολυκοσμια ο κοσμος με δωρα στα χερια και οι στολισμενοι δρόμοι μου αρεσαν.Δεν ενιωσα την αναγκη να ψωνίσω κατι για να μου φτιαξει το κεφι, οχι οτι το συνηθίζω και γενικα αλλα μονο και μονο η βολτα ηταν ωραια.Ομως μετα γυρισα σπιτι.Απο την πεμπτη λοιπον το βραδυ μεχρι τωρα που σας γραφω ελιωσα στο κρεβατι κυριολεκτικα.Εβλεπα μονο ταινιες στο dvd.Δεν ξερω πραγματικα πως πρεπει να νιωσω γι’αυτο δε θελω να κλαιγομαι συνεχως.Σκεφτομαι συνεχεια πως υπαρχουν και χειροτερα αλλα παρολαυτα δεν απεφυγα το να σκεφτομαι πως ειχα περασει αλλες χρονιες....Πηρα καποια τηλεφωνα σε γνωστους για ευχες.Ολοι ελεγαν πως περασαν που πηγαν, κι εγω φυσικά ειπα ψεματα οτι καπου πηγα και περασα καλα.
Asax καλη θητεία σου ευχομαι και κουραγιο.
Arsus αυτο τον κυκλο γνωριμιων που περιγραφεις τον εχω ζησει κι εγω.Αλλα δε σου κρυβω οτι δε βρισκω διαφορα τελικα.Το ιδιο χαλια ενιωθα οταν ημουν αναμεσα σε υποκριτες και το ιδιο χαλια νιωθω και τωρα που ειμαι μονη τελειως.Η ευχη μου για φετος ειναι και μενα η ιδια.Να βρω εστω εναν αληθινο φιλο.Οσο αφορα την ηλικια μου ειμαι 28.Μιλησες γενικα πολυ σωστα ολα αυτα τα εχω ηδη σκεφτει κι εγω και προσανατολιζομαι σε τετοιες κατευθυνσεις.Αλλα τοθεμα δεν εξαρταται απο μενα πρεπει και οι αλλοι να ειναι ανοιχτοι....και μεχρι τωρα δεν το εχω συναντησει...Τα εχω ξαναπει και σε αλλα ποστ παλιοτερα.
Keep Walking ας μας λυσει καποιος αυτη την απορια )γιατι την εχω κι εγω) και θα κερδισει ποδηλατο.:P
mikaela οι καταστασεις που περιγραφεις με τις φιλες σου ειναι πλεον κοινοτυπες.Εχω ζησει παρομοια πραγματα αλλα να πω την αληθεια εχω ζησει και πολυ χειροτερα.Δηλαδη το να με γραφει μια φιλη για το γκομενο μπροστα στα αλλα που μου εχουν κανει πλεον το θεωρω πταισμα να φανταστεις.Κι εγω εχω σχεση αν και αυτο το καιρο υπηρετει και νιωθω μονη οσο ποτε.Και κανω κι εγω τις ιδιες σκεψεις οτι αν τυχον χωρισω.....αστο!Απο Αθηνα ειμαι , αν εμενα στην επαρχεια πιστευω πως το προβλημα δεν θα ηταν τοσο μεγαλο.Οι ανθρωποι στην Αθηνα ειναι πολυ κλειστοι.Δεν εχει διαθεση πλεον κανενας να μιλησει σε κανεναν.Ουτε καν μια καλημερα.Ο τροπος που φαιρονται ο ενας στον αλλον ειναι απαραδεκτος.Στο λεωφορειο στην ουρα στην τραπεζα, στο δρομο, παντου κυριαρχει η αγενεια.Ποσο μαλλον να βρεις και ατομα ανοιχτα για νεες φιλιες.Μωρε και γυμναστηριο γραφτηκα, και δραστηριοτητες εκανα και και και...τιποτα.Ολοι εχουν ηδη τον κυκλο τους.Δε βαριεσαι τι να κανω, κανω υπομονη και προσπαθω.Οσο αφορα τα οσα λες mikaela για τους φιλους που μολις βρουν μια σχεση σε γραφουν σε καταλαβαινω και παλιοτερα που μου ειχε τυχει τετοια περιπτωση ειχα απομακρυνθει.Γενικα στη ζωη μου ποτε δεν εκανα εκπτωσεις με τις φιλιες μου.Οποιος ενιωθα οτι δεν ειναι ενταξει απεναντι μου τον απομακρυνα.Και πιστευω οτι οι περισοτερες απο τις φιλιες που υπαρχουν εκει εξω στηρίζονται σε ψεμματα δυστυχως.Αλλα ειμαι ενα τετοιο ατομο που δε μπορω ουτε να υποκριθω πως ολα ειναι καλα, ουτε να υποκριθω τη φιλια.Αυτες τις μερες σκεφτηκα πολυ.Πιστευω πως αυτο ουσιαστικα με οδηγησε στο να ειμαι μονη μου.Ισως θα επρεπε να εχω κανει πιο πολλες υποχωρήσεις παρολο που μου φερθηκαν τοσο ασχημα.Ισως θα πρεπε να εχω δοσει και δευτερες ευκαιριες.Αν και να πω την αληθεια δε μου ζητηθηκαν.Δηλαδη ωραια με προδοσαν καποιοι αλλα δεν ηρθαν καν να ζητησουν να τους δοσω μια δευτερη ευκαιρια.Οταν μαθαιναν πλεον οτι τα ξερω ολα απομακρυνονταν τελειως η εβγαζαν χειροτερο εαυτο και απο πριν...Πρεπει να μαθω να βαλω λιγο νερο στο κρασι μου μαλλον γιατι κανεις δεν ειναι τελειος.Γιαυτο και σου ειπα πριν πχ οτι το θεωρω πλεον πταισμα καποια φιλη να με γραφει για το δεσμο της.Αν μου συνεβαινε τωρα αυτο μετα απο τα οσα εχω ζησει δε θα αποτελουσε σε καμια περιπτωση λογο να την απομακρυνω, παρολο που παλια το ειχα κανει.Απλα τοτε δεν ειχα δει τα χειροτερα.Α και το u2u ναι ειναι προσωπικο μηνυμα.
Persist εχεις δικιο πρεπει να μην ειμαστε αχαριστοι για τα οσα εχουμε.Ομως η φιλια ειναι σημαντικο πραγμα οπως και να χει.
Να ειστε ολοι καλα παιδια.Σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση και το χρονο σας.Και μια ακομα ευχη για το νεο ετος.Να μαθουμε ολοι να ζηταμε συγνωμη.Τι ωραιότερο απο το να αναγνωρίζει καποιος το λαθος του...
26-12-2009, 21:11 #29
Είναι μεγάλη υποκρισία να βγαίνουν κάποιοι και κάποιες και να λένε ότι νιώθουν μοναξιά και να κλαίγονται όταν στη ζωή τους υπάρχει τουλάχιστον σύντροφος.Κατα τη γνώμη μου αν θέλουν να βρουν τον φταίχτη για την κατάστασή τους ας κοιτάξουν στον καθρέφτη τους.Όταν όλοι μα όλοι βάζουν τον σύντροφο πάνω απ\'ολους και απ\'όλα και ψάχνουν τους φίλους τους μόνο όταν χωρίσουν,τότε είναι φυσικό και κατανοητό και οι φίλοι να τους γυρνάν την πλάτη.Γι\'αυτό και τον πρώτο που πρέπει να κατηγορούμε αν φτάσαμε να μην έχουμε κανέναν φίλο είναι ο εαυτός μας.Ωραίο το συννεφάκι που ζούμε όταν ξεκινάμε μια σχέση,αλλά δυστυχώς πάντα ξεχνάμε πως αν κάτι στραβώσει στην πορεία η προσγείωση στην πραγματικότητα είναι πάντα ανώμαλη.
26-12-2009, 23:14 #30
‘‘Όταν όλοι μα όλοι βάζουν τον σύντροφο πάνω απ\'ολους και απ\'όλα και ψάχνουν τους φίλους τους μόνο όταν χωρίσουν,τότε είναι φυσικό και κατανοητό και οι φίλοι να τους γυρνάν την πλάτη.‘‘
Μονο που στη δικη μου περιπτωση δεν εγινε ετσι,προφανως δεν εχεις διαβασει το προηγουμενο τοπικ μου αλλα δεν εισαι και υποχρεωμενος.Μεσα απο 75 ποστ που εχω κανει εδω μεσα αν μη τι αλλο δεν εχω δοσει το δικαιωμα για χαρακτηρισμους του τυπου υποκριτρια.Ουτε μπορεις ναξερεις ποσο ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΠΛΑ ημουν ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ στους φιλους μου γιατι η ηλιθια πιστευω ακομα στη φιλια.ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΗ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΚ!Το να προσπαθησω να πεισω οτι ποτε δεν εγραψα φιλους για γκομενο ειναι ανουσιο πιστευω οποιος θελει πιστευει οποιος οχι.Και δεν καταλαβαινω πως εκ του μη οντος δεχομαι μια τετοια επιθεση και εγω και οσοι συμφωνησαν μαζι μου και εχουν αναλογη εμπειρια.
Και κατι αλλο.Για παρα πολλα χρονια πριν απο αυτη μου τη σχεση υπηρξα μονη και στεναχωριομουν.Υπεφερα.Εμπ αινα και τοτε σε φορουμς, εκλαιγα, εψαχνα τι φταιει.Μαλιστα ειχα φτασει στο σημειο να ειμαι επιθετικη με ατομα του αντιθετου φυλου οποτε πχ ακουγα να εχουν παραπονα απο τις γυναικες επεφτα να τους φαω επειδη με πειραζε που δεν ειχα σχεση.Παντα οταν χανουμε η οταν δεν εχουμε ανθρωπους στη ζωη μας ποναει.Αν κατι με εμαθε η μικρη μου μεχρι τωρα εμπειρια με την ψυχανάλυση ειναι οτι σιγουρα δε φταιω εγω για οτι εγινε.Και δυσκολευτικα τοσο να παψω να το πιστευω που ουτε εσυ Παολο ουτε κανεις δε θα με ξαναπεισει για το αντιθετο.Εχω κοιταχτει αρκετα στον καθρεφτη εχω παρακοιταχτει μπορω να πω αρκετα για μενα.Σου ευχομαι πραγματικα επειδη διαβασα το τοπικ με το δικο σου το προβλημα να βρεις μια συντροφο να σε αγαπαει και επισης να εχεις πραγματικους φιλους διπλα σου.Γιατι οι ανθρωποι δεν ειναι ή το ενα ή το αλλο.Ειναι πολλα πραγματα μαζι κι ετσι πρεπει παντα να ειναι για να εχουν ισορροπια.
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια