Ερχονται Χριστούγεννα... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 68
    Senior Member
    Κaταρχην Ananta δε σου επιτίθεμαι.Απευθύνομαι σε όλους,όχι μόνο σ\'εσένα,και αυτά που γράφω είναι όλα μέσα από εμπειρίες που έχω ζήσει.Συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα γράφεις.Απλά εγώ δεν μπορώ να ταυτιστώ κατα κάποιον τρόπο με μια γυναίκα που λέει πως νιώθει μοναξιά ενώ στη ζωή της δεν είναι ολομόναχη.Όταν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι έχουν στη ζωή τους τουλάχιστον κάποιον σύντροφο μου φαίνεται εντελώς παράλογο να νιώθουν την ίδια πίκρα με κάποιον που δεν έχει.Και γι\'αυτό που γράφεις ότι οι άνθρωποι είναι πολύ κλειστοί πλέον,έχεις απόλυτο δίκιο.Γι\'αυτό και οι περισσότεροι που δυσκολεύονται να κάνουν νέες παρέες πέφτουν με τα μούτρα στην εκάστοτε σχέση που τους τυχαίνει,γιατί σ\'αυτήν την αποξενωμένη κοινωνία θέλουν να νιώθουν έναν τουλάχιστον άνθρωπο δίπλα τους.Μόνο γι\'αυτό το λόγο μπορώ εν μέρει να δικαιολογήσω αυτούς που εξαφανίζονται από τις παρέες τους μόλις βρουν έναν σύντροφο.

Member
    Δεν ανεφερα ομως πουθενα οτι ποναω περισσότερο απο όλους εδω μεσα ή γενικα, ουτε συγκρινα καταστάσεις διοτι εμενα δε με αφορουν και τετοιου ειδους ατοπες συγκρίσεις.Εδω μεσα μπαινουν ατομα με ακομα μεγαλυτερα προβληματα και απο μενα και απο σενα αμα το παμε ετσι.Δε θα συμμετασχω σε κανεναν διαγωνισμό του είδους ποιου η ζωη ειναι πιο χαλια.Και το γεγονός οτι συμβαινει ενα μονο καλο πραγμα αυτον τον καιρο στη ζωη μου, η σχεση μου - που και αυτο δεν ειναι οπως θα το ηθελα γιατι ειμαστε χιλιομετρα μακρια ο ενας απο τον αλλο και θα ειμαστε για καμποσο καιρο ακομα - δε σημαινει οτι αυτοματα ολα τα υπολοιπα προβληματα εξαφανίζονται.

Senior Member
    Originally posted by Ananta
    Καλησπερα σε ολους Χρονια πολλα με υγεια.Λοιπον διαβασα τις απαντησεις σας.Καταρχας να πω πως περασα τελικα.Μεχρι τις 24 του μηνα δουλευα-ευτυχως.Την παραμονη μεχρι το απογευμα το περασα γυρνωντας μονη μου στην Ερμου,ειχε πολυ κοσμο και ενιωσα ωραια παρολο που δεν ημουν παρεα κανενος και μονο αυτη η πολυκοσμια ο κοσμος με δωρα στα χερια και οι στολισμενοι δρόμοι μου αρεσαν.Δεν ενιωσα την αναγκη να ψωνίσω κατι για να μου φτιαξει το κεφι, οχι οτι το συνηθίζω και γενικα αλλα μονο και μονο η βολτα ηταν ωραια.Ομως μετα γυρισα σπιτι.Απο την πεμπτη λοιπον το βραδυ μεχρι τωρα που σας γραφω ελιωσα στο κρεβατι κυριολεκτικα.Εβλεπα μονο ταινιες στο dvd.Δεν ξερω πραγματικα πως πρεπει να νιωσω γι’αυτο δε θελω να κλαιγομαι συνεχως.Σκεφτομαι συνεχεια πως υπαρχουν και χειροτερα αλλα παρολαυτα δεν απεφυγα το να σκεφτομαι πως ειχα περασει αλλες χρονιες....Πηρα καποια τηλεφωνα σε γνωστους για ευχες.Ολοι ελεγαν πως περασαν που πηγαν, κι εγω φυσικά ειπα ψεματα οτι καπου πηγα και περασα καλα.

Asax καλη θητεία σου ευχομαι και κουραγιο.
    Arsus αυτο τον κυκλο γνωριμιων που περιγραφεις τον εχω ζησει κι εγω.Αλλα δε σου κρυβω οτι δε βρισκω διαφορα τελικα.Το ιδιο χαλια ενιωθα οταν ημουν αναμεσα σε υποκριτες και το ιδιο χαλια νιωθω και τωρα που ειμαι μονη τελειως.Η ευχη μου για φετος ειναι και μενα η ιδια.Να βρω εστω εναν αληθινο φιλο.Οσο αφορα την ηλικια μου ειμαι 28.Μιλησες γενικα πολυ σωστα ολα αυτα τα εχω ηδη σκεφτει κι εγω και προσανατολιζομαι σε τετοιες κατευθυνσεις.Αλλα τοθεμα δεν εξαρταται απο μενα πρεπει και οι αλλοι να ειναι ανοιχτοι....και μεχρι τωρα δεν το εχω συναντησει...Τα εχω ξαναπει και σε αλλα ποστ παλιοτερα.
    Keep Walking ας μας λυσει καποιος αυτη την απορια )γιατι την εχω κι εγω) και θα κερδισει ποδηλατο.:P

mikaela οι καταστασεις που περιγραφεις με τις φιλες σου ειναι πλεον κοινοτυπες.Εχω ζησει παρομοια πραγματα αλλα να πω την αληθεια εχω ζησει και πολυ χειροτερα.Δηλαδη το να με γραφει μια φιλη για το γκομενο μπροστα στα αλλα που μου εχουν κανει πλεον το θεωρω πταισμα να φανταστεις.Κι εγω εχω σχεση αν και αυτο το καιρο υπηρετει και νιωθω μονη οσο ποτε.Και κανω κι εγω τις ιδιες σκεψεις οτι αν τυχον χωρισω.....αστο!Απο Αθηνα ειμαι , αν εμενα στην επαρχεια πιστευω πως το προβλημα δεν θα ηταν τοσο μεγαλο.Οι ανθρωποι στην Αθηνα ειναι πολυ κλειστοι.Δεν εχει διαθεση πλεον κανενας να μιλησει σε κανεναν.Ουτε καν μια καλημερα.Ο τροπος που φαιρονται ο ενας στον αλλον ειναι απαραδεκτος.Στο λεωφορειο στην ουρα στην τραπεζα, στο δρομο, παντου κυριαρχει η αγενεια.Ποσο μαλλον να βρεις και ατομα ανοιχτα για νεες φιλιες.Μωρε και γυμναστηριο γραφτηκα, και δραστηριοτητες εκανα και και και...τιποτα.Ολοι εχουν ηδη τον κυκλο τους.Δε βαριεσαι τι να κανω, κανω υπομονη και προσπαθω.Οσο αφορα τα οσα λες mikaela για τους φιλους που μολις βρουν μια σχεση σε γραφουν σε καταλαβαινω και παλιοτερα που μου ειχε τυχει τετοια περιπτωση ειχα απομακρυνθει.Γενικα στη ζωη μου ποτε δεν εκανα εκπτωσεις με τις φιλιες μου.Οποιος ενιωθα οτι δεν ειναι ενταξει απεναντι μου τον απομακρυνα.Και πιστευω οτι οι περισοτερες απο τις φιλιες που υπαρχουν εκει εξω στηρίζονται σε ψεμματα δυστυχως.Αλλα ειμαι ενα τετοιο ατομο που δε μπορω ουτε να υποκριθω πως ολα ειναι καλα, ουτε να υποκριθω τη φιλια.Αυτες τις μερες σκεφτηκα πολυ.Πιστευω πως αυτο ουσιαστικα με οδηγησε στο να ειμαι μονη μου.Ισως θα επρεπε να εχω κανει πιο πολλες υποχωρήσεις παρολο που μου φερθηκαν τοσο ασχημα.Ισως θα πρεπε να εχω δοσει και δευτερες ευκαιριες.Αν και να πω την αληθεια δε μου ζητηθηκαν.Δηλαδη ωραια με προδοσαν καποιοι αλλα δεν ηρθαν καν να ζητησουν να τους δοσω μια δευτερη ευκαιρια.Οταν μαθαιναν πλεον οτι τα ξερω ολα απομακρυνονταν τελειως η εβγαζαν χειροτερο εαυτο και απο πριν...Πρεπει να μαθω να βαλω λιγο νερο στο κρασι μου μαλλον γιατι κανεις δεν ειναι τελειος.Γιαυτο και σου ειπα πριν πχ οτι το θεωρω πλεον πταισμα καποια φιλη να με γραφει για το δεσμο της.Αν μου συνεβαινε τωρα αυτο μετα απο τα οσα εχω ζησει δε θα αποτελουσε σε καμια περιπτωση λογο να την απομακρυνω, παρολο που παλια το ειχα κανει.Απλα τοτε δεν ειχα δει τα χειροτερα.Α και το u2u ναι ειναι προσωπικο μηνυμα.

Persist εχεις δικιο πρεπει να μην ειμαστε αχαριστοι για τα οσα εχουμε.Ομως η φιλια ειναι σημαντικο πραγμα οπως και να χει.

Να ειστε ολοι καλα παιδια.Σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση και το χρονο σας.Και μια ακομα ευχη για το νεο ετος.Να μαθουμε ολοι να ζηταμε συγνωμη.Τι ωραιότερο απο το να αναγνωρίζει καποιος το λαθος του...

Ananta, πραγματικά βγάζεις μια πίκρα όταν μιλάς για τις φιλίες σου.
    αναρωτιέμαι τι έχεις ζήσει και νιώθεις έτσι?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Αnanta,ΠΟΣΟ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΠΛΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ!

Το παρατηρείς αυτό καθόλου άραγε;...

Ποιος είπε πως οι φίλοι μας θέλουν άψογους και δίπλα πάντα μα πάντα;Ποιος είπε πως για να θεωρούμαι φίλος κάποιου πρέπει να υπακούω σε κάποιους συγκεκριμένους νόμους/κανόνες που αυτός/ή έχει στο μυαλό του για το τι σημαίνει φιλία;(για τον ίδιον;)
    Tι είναι φιλία Ανάντα για σένα;Γιατί το να με\"πουλήσει\"κάποια για το γκόμενό της έχει την ικανότητα αυτό σα γεγονός να με κάνει να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες αυτοανάλυσης;
    Eπειδή το θέμα δεν είναι πραγματικά η φιλία,αλλά όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου συνδέσει με τη φιλία.Η τελειοθηρία μου,η αυτοθυσία που περιμένει ανταπόκριση.

Θα ήθελα να σου περιγράψω λίγο πως είμαι εγώ σαν φίλη.Δε με θεωρώ άψογη.Ένα.Δεν πιστεύω πως υπάρχει άψογος άνθρωπος,οπότε ούτε εμένα θεωρώ.Δύο.Δεν θα θεωρούσα ποτέ πούλημα το να βάλει η φίλη μου τις δικές της γκομενικές ανάγκες πάνω από εμένα.Εχμ,φίλη της είμαι,δεν είμαι ο σεξουαλικός της σύντροφος,άρα πρωτεύει να κυνηγήσει τις δικές της ανάγκες,να εισπράξει από εκεί ικανοποίηση για να μπορεί να είναι πρώτ\'απ\'όλα ευτυχισμένη,οπότε κι εγώ μετά θα πάρω απ\'αυτήν,καθώς δε θα έχω μία μίζερη ταγκιασμένη γυναίκα ως φιλενάδα,αλλά ένα σίγουρο,γεμάτο,ευχαριστημέ νο θηλυκό.Ως γνωστόν οι ικανοποιημένοι άνθρωποι είναι πιο ευχάριστη παρέα.

Μετά,ποιος σου ζήτησε να είσαι ΑΨΟΓΗ;Κανείς.Δική σου ανάγκη είναι και έχεις προβάλλει στις φίλες σου αισθήματα δικής σου αυτοεπιβεβαίωσης,που όταν δεν τα παίρνεις,το θεωρείς προδοσία.Γιατί;Γιατί ακριβώς έχεις μία διαστρεβλωμένη οπτική,υπερβολική.

Στην πραγματικότητα,εσύ,που τώρα νιώθεις θύμα,θυματοποιείς εσένα και τις φίλες σου ταυτόχρονα.Με την αυστηρότητα και την υπερβολή.Σε θεωρείς άψογη,και η άψογη απαιτεί το άψογο και από τους γύρω της.Οπότε και όταν οι άλλοι δεν είναι άψογοι,τότε το δικό σου αίσθημα αυταξίας νιώθεις να κινδυνεύει,να ρισκάρεις την απαξίωσή σου από εσένα την ίδια και το θεωρείς απειλή.

Αυτά να δουλέψεις με τον εαυτό σου και τη βοήθεια του ψυχολόγου σου και να γίνει η αποσύνδεση της αξίας σου από τη στάση των φίλων σου ή μη.
    Όταν αντί για παράσημο άψογης φίλης,δεν έχουμε φίλες,τότε κάτι πρέπει να αναρωτηθούμε για μας,όχι για τους άλλους.Από εκεί ξεκινάω για να έχω τις κατάλληλες απαντήσεις.Αν το πάω\"άδικη κοινωνία,άκαρδε κόσμε,φίλες φτωχές σε συναίσθημα\"τότε απλά δεν είμαι στο σωστό δρόμο για τις αληθινές αιτίες.

Επ\'ευκαιρίας,χρόνια σου πολλά.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Member
    \'\'Aψογη’’ φιλη ειναι αυτη που οταν κανει λαθη ζηταει συγνωμη.Και ’’μη αψογη’’ ειναι αυτη που κανει λαθη και οχι μονο δε ζηταει συγνωμη αλλα βγαζει βουκινο τα οικογενειακα προβληματα της φιλης της.Το πρωτο ημουν εγω και το δευτερο ηταν οι πρωην φιλες μου.Απο κει και περα, σιγουρα δε θεωρω το ατομο μου αψογο ΓΕΝΙΚΑ.Στη συγκεκριμενη περιπτωση ενιωσα τρομερα αδικημενη εφοσον εμπιστευτηκα τα προσωπικα μου θεματα σε ατομα που απο πισω και τα εκαναν βουκινο και με κοροιδευαν.Και ειναι και ενας λογος που πλεον δε λεω τα οικογενειακα μου προβληματα σε κανενα και ουτε καν εδω γιατι δε θελω να κανω αυτα τα θεματα μου αντικειμενο σχολιασμου, οσο εγιναν, εγιναν.
    Ενα τελευταιο πραγμα θα πω και δε θα αναλυσω αλλο γιατι θεωρω οτι εχω εξηγησει αρκετα.Ειναι κριμα που ο μονος ανθρωπος που δειχνει να καταλαβαινει απολυτα το προβλημα μου αλλα και να δινει λυσεις ειναι αυτος που του πληρωνω την επισκεψη.Βεβαια αυτος ειχε και την ευχαιρια να ακουσει ολες τις καταστασεις με λεπτομεριες.Μακαρι να ηταν και φιλος μου ο ψυχολογος να μπορουσα να τον παρω τηλεφωνο αυτη την ωρα παρα να γραφω εδω.
    Καλη συνεχεια και καλη τυχη παιδια.

Senior Member
    Ananta, δεν διάβασα τι έγραψε η ρέιν γιατί γράφει εκθέσεις συνήθως :D.

αν οι \" φίλες \" σου φέρθηκαν έτσι, έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου.

συνέχισε όμως να γράφεις εδώ.οι ψυχολόγοι δεν είναι φίλοι μας, μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό.

Senior Member
    Aχαχαχα:P:P

Ananta,καμία στάση ή \"προδοσία\"δεν έχει τη δύναμη να μας επηρεάσει αν δεν της την δίνουμε εμείς.;)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ρέιν, κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ ευαίσθητοι.
    αυτό που λες η Ananta μπορεί να να το σκεφτεί κάποια στιγμή στη ζωή της αργότερα.

μέχρι τότε όμως θα νιώθει πληγωμένη.φαίνεται αυτό μέσα από τα μηνύματα της.
    το να σε πουλάνε οι φίλοι σου δεν είναι λίγο.

Senior Member
    arkte,ευαισθησία δε σημαίνει εξάρτηση.Κακώς το συνδέουμε.Ευαισθησία που οδηγεί σε απογοήτευση,δεν είναι ευαισθησία,αλλά κάτι άλλο.Τι λοιπόν;

Κάτι έχω επενδύσει πάνω σε άλλους,όχι σε μένα και το έχω \"φτιάξει\"τόσο σημαντικό για την αυτοιδέα μου,το έχω τόσο δυναμώσει που όταν δεν φτάνει τα standards μου,μπορεί να με ρίχνει.Δε θα έπρεπε όμως να με ρίχνει,γιατί οι άλλοι είναι οι άλλοι κι εγώ εγώ.Κάτι λοιπόν δεν πάει καλά εκεί,άρα δε βοηθάω την Ananta λέγοντάς της τι κακές φίλες είχε.Όταν εγώ νιώθω σωστός και ξέρω τα γιατί μου,κρατάω το δίκιο μου,χωρίς να νιώθω ακύρωση από το άδικο των άλλων.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Καταρχήν εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει γυναικεία φιλία.Πάνω σ\'αυτή τη βάση δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο παραπονιέστε οι περισσότερες γυναίκες ότι σας προδώσαν οι δήθεν φίλες σας.Δηλαδή είναι δυνατόν μια γυναίκα η οποία γνωρίζει κάποιον να τον αφήνει να κάνει παρέα με την ελεύθερη φίλη της,ειδικά αν είναι και εμφανίσιμη;Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε δει να σκοτώνονται δυο κολλητές για κάποιον γκόμενο;Ή μήπως το ότι η μια πηδιέται με τον γκόμενο της άλλης δεν είναι συχνό φαινόμενο;

Και κάτι ακόμα:έχετε δει πολλές φορές να κάνουν παρέα δυο όμορφες γυναίκες μεταξύ τους;Όχι βέβαια,και οι λόγοι είναι ευνόητοι.

Originally posted by Paolo_1
    Καταρχήν εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει γυναικεία φιλία.Πάνω σ\'αυτή τη βάση δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο παραπονιέστε οι περισσότερες γυναίκες ότι σας προδώσαν οι δήθεν φίλες σας.Δηλαδή είναι δυνατόν μια γυναίκα η οποία γνωρίζει κάποιον να τον αφήνει να κάνει παρέα με την ελεύθερη φίλη της,ειδικά αν είναι και εμφανίσιμη;Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε δει να σκοτώνονται δυο κολλητές για κάποιον γκόμενο;Ή μήπως το ότι η μια πηδιέται με τον γκόμενο της άλλης δεν είναι συχνό φαινόμενο;

Και κάτι ακόμα:έχετε δει πολλές φορές να κάνουν παρέα δυο όμορφες γυναίκες μεταξύ τους;Όχι βέβαια,και οι λόγοι είναι ευνόητοι.
    Πάολο...υπάρχει γυναικεία φιλία και μεταξύ όμορφων γυναικών. Πολύ αφοριστικό αυτό που γράφεις και βάζεις όλο τον κόσμο σε ένα τσουβάλι. επειδή τυχαίνουν περιπτώσεις που απογοητευόμαστε απ τη φιλία δε σημαίνει πως πρέπει να την ξορκίζουμε λες και είναι αρρώστια.
    Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις προδοσίας, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό.
    Να σου πω όμως κάτι στο θέμαπερί όμορφων γυναικών; Όσο πιο όμορφη είναι κάποια, τόσο λιγότερα κόμπλεξ κουβαλάει και τόσο καλύτερη φίλη μπορεί να γίνει.

Senior Member
    Εγώ πάλι πιστεύω ότι όσο πιο όμορφη είναι μια γυναίκα,τόσο πιο δύσκολα κάνει φιλίες.Είχα στο πανεπιστήμιο μια συμφοιτήτρια η οποία ήταν πάνω από το μέσο όρο σε ομορφιά και έτυχε μια μέρα σ\'ένα διάλειμμα να κάτσουμε μαζί στο κυλικείο.Εννοείται ότι την πλησίασα με πονηρό σκοπό,αν και ήμουν πολύ διστακτικός στην αρχή,γιατί η όλη φάση παραήταν καλή για να είναι αληθινή.Και δυστυχώς δικαιώθηκα,γιατί από την αρχή μου είπε ότι έχει σχέση και δεν ενδιαφέρεται.Παρόλα αυτά,μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι κάθε φορά που ερχόταν κι έφευγε από τη σχολή δε μιλούσε σχεδόν σε κανέναν και καθόταν πάντα μόνη της όταν κάναμε διάλειμμα.Τη ρώτησα λοιπόν για ποιο λόγο δεν κάνει παρέα με τις άλλες κοπέλες και κάθεται συνεχώς μόνη.Μου απάντησε ότι όλες τη ζηλεύουν και την κοιτάνε με μισό μάτι.Επίσης μου είπε ότι η μοναδική φίλη που είχε ήταν η αδερφή της και το ότι όλον τον ελεύθερο χρόνο που είχε τον πέρναγε με τη σχέση της.

Κάπως έτσι νομίζω ότι συμβαίνει και με τις περισσότερες όμορφες.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι όσο πιο όμορφη είναι μια γυναίκα,τόσο πιο δύσκολα κάνει φιλίες.Είχα στο πανεπιστήμιο μια συμφοιτήτρια η οποία ήταν πάνω από το μέσο όρο σε ομορφιά και έτυχε μια μέρα σ\'ένα διάλειμμα να κάτσουμε μαζί στο κυλικείο.Εννοείται ότι την πλησίασα με πονηρό σκοπό,αν και ήμουν πολύ διστακτικός στην αρχή,γιατί η όλη φάση παραήταν καλή για να είναι αληθινή.Και δυστυχώς δικαιώθηκα,γιατί από την αρχή μου είπε ότι έχει σχέση και δεν ενδιαφέρεται.Παρόλα αυτά,μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι κάθε φορά που ερχόταν κι έφευγε από τη σχολή δε μιλούσε σχεδόν σε κανέναν και καθόταν πάντα μόνη της όταν κάναμε διάλειμμα.Τη ρώτησα λοιπόν για ποιο λόγο δεν κάνει παρέα με τις άλλες κοπέλες και κάθεται συνεχώς μόνη.Μου απάντησε ότι όλες τη ζηλεύουν και την κοιτάνε με μισό μάτι.Επίσης μου είπε ότι η μοναδική φίλη που είχε ήταν η αδερφή της και το ότι όλον τον ελεύθερο χρόνο που είχε τον πέρναγε με τη σχέση της.

Κάπως έτσι νομίζω ότι συμβαίνει και με τις περισσότερες όμορφες.
    Πάολο...λίγο χαζό δεν ήταν αυτό που σου είπε? Τι παει να πει, \"με ζηλεύουν με κοιτούν με μισό ματι\"? Μήπως εκείνη είχε την ανάγκη να νιώθει ξεχωριστή; Ένιγουει, οι περισσότερες από τις φίλες μου είναι κούκλες και είναι τέλειες φίλες. Οι άσχημες είναι αυτές που κουβαλούν θέματα και δεν μπορούν να κάνουν παρέα με μια κοπέλα πιο όμορφη από εκείνες γιατί δεν αντέχουν να συγκρίνονται.

Senior Member
    Θεοφανία εκείνη η κοπέλα ήταν όντως ξεχωριστή.Το να συγκεντρώνεις τόσα βλέμματα θαυμασμού καθημερινά και να παίρνεις τόση επιβεβαίωση δε γίνεται να μη σε κάνει σνομπ.Το σίγουρο είναι ότι ήταν απόμακρη από όλους,αλλά όταν κάποια είναι προικισμένη με τέτοια εμφάνιση και γύρω της υπάρχει μετριότητα,τότε δικαιολογείται η ίδια να νιώθει θεά.

Θεοφανία εκείνη η κοπέλα ήταν όντως ξεχωριστή.Το να συγκεντρώνεις τόσα βλέμματα θαυμασμού καθημερινά και να παίρνεις τόση επιβεβαίωση δε γίνεται να μη σε κάνει σνομπ.Το σίγουρο είναι ότι ήταν απόμακρη από όλους,αλλά όταν κάποια είναι προικισμένη με τέτοια εμφάνιση και γύρω της υπάρχει μετριότητα,τότε δικαιολογείται η ίδια να νιώθει θεά.
    παολο, αυτο όμως είναι μια μεμονωμένη περίπτωση. Η ξαδέλφη μου είναι πανέμορφη. Την κυνηγούσαν πρακτορία στην Αμερική να γίνει μοντέλο και δεν ήθελε. Σου μιλώ για σπάνια ομορφιά. Όχι μόνο έχει φίλες, αλλα είναι πραγματικά πολύ αγαπητή απ το περιββάλον της και ιδιαίτερα δημοφιλής. Ένα παράδειγμα δεν βάζει όλες τις γυναίκες στο ίδιο τσουβάλι.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast