Ερχονται Χριστούγεννα... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 68
    Senior Member
    Θεοφανία,πόσο γαιδούρια μπορεί να είναι οι άντρες;Aυτά...
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Σχετικα με τις φιλιες...δοκιμαζονται πολλες φορες σε πολλα επιπεδα.
    Δοκιμαζονται οταν περνας \"δυσκολα\" και χρειαζεσαι βοηθεια...δοκιμαζονται ομως και στην αντιθετη περιπτωση οταν εισαι πραγματι καλα και προχωρας στη ζωη σου.
    Το να πω οτι καποιος βρηκε \"γκομενα\" και με εχει ξεγραψει απο φιλο και ολο κοιταει την γκομενα ειναι η πιο κλασσικη μικροπρεπεια για μενα.
    Για κατσε δηλαδη...εχεις ακουσει για τον ερωτα...ασε τον φιλο/η σου να τον χαρει και μην αρχιζεις και ζουζουνιζεις.
    Δεν ειμαστε το κεντρο του συμπαντος να περιστρεφονται ολα γυρω μας απλως μοιραζομαστε στιγμες...τις μοναξιες μας και κανουμε πιο ενδιαφερουσα τη ζωη μας οσο μπορουμε και καλο ειναι να μην απαιτουμε απο τους αλλους πραγματα αλλα να μας προσφερουν οτι μπορουν.
    Φυσικα ολα τα παραπανω ειναι απλως σκεψεις και πολλοι θα διαφωνησουν γιατι η βασικη αρχη ειναι οτι τιποτα δεν ειναι απολυτο...και θα απαιτησεις πολλες φορες και θα διεκδικησεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Originally posted by RainAndWind
    Θεοφανία,πόσο γαιδούρια μπορεί να είναι οι άντρες;Aυτά...
    ρειν σε λάθος θέμα είσαι.

Originally posted by keep_walking
    Σχετικα με τις φιλιες...δοκιμαζονται πολλες φορες σε πολλα επιπεδα.
    Δοκιμαζονται οταν περνας \"δυσκολα\" και χρειαζεσαι βοηθεια...δοκιμαζονται ομως και στην αντιθετη περιπτωση οταν εισαι πραγματι καλα και προχωρας στη ζωη σου.
    Το να πω οτι καποιος βρηκε \"γκομενα\" και με εχει ξεγραψει απο φιλο και ολο κοιταει την γκομενα ειναι η πιο κλασσικη μικροπρεπεια για μενα.
    Για κατσε δηλαδη...εχεις ακουσει για τον ερωτα...ασε τον φιλο/η σου να τον χαρει και μην αρχιζεις και ζουζουνιζεις.
    Δεν ειμαστε το κεντρο του συμπαντος να περιστρεφονται ολα γυρω μας απλως μοιραζομαστε στιγμες...τις μοναξιες μας και κανουμε πιο ενδιαφερουσα τη ζωη μας οσο μπορουμε και καλο ειναι να μην απαιτουμε απο τους αλλους πραγματα αλλα να μας προσφερουν οτι μπορουν.
    Φυσικα ολα τα παραπανω ειναι απλως σκεψεις και πολλοι θα διαφωνησουν γιατι η βασικη αρχη ειναι οτι τιποτα δεν ειναι απολυτο...και θα απαιτησεις πολλες φορες και θα διεκδικησεις.
    αυτό είναι το σύνηθες και μου έχει τύχει πολλές φορές στη ζωή μου παλαιότερα.
    Κάνεις παρέα με κάποιον και όταν βρίσκει σύντροφο απλά εξαφανίζεται. όταν χωρίζει ξανά εμφανίζεται και φτου και απ την αρχή.
    το θέμα είναι να ξέρουμε τι μας γίνεται και να μη λειτουργούμε σαν πατερίτσες των άλλων όταν μας έχουν ανάγκη.

Banned
    Originally posted by RainAndWind

πόσο γαιδούρια μπορεί να είναι οι άντρες;

H γυναίκα μαθαίνει να μισεί οσο ξεμαθαίνει να γοητεύει

Φ. Νιτσε

Senior Member
    Ωωω,δεν το είχα υπόψιν μου,απίστευτο quote,συμφωνώ απολύτως.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Member
    Originally posted by Ananta
    \'\'Aψογη’’ φιλη ειναι αυτη που οταν κανει λαθη ζηταει συγνωμη.Και ’’μη αψογη’’ ειναι αυτη που κανει λαθη και οχι μονο δε ζηταει συγνωμη αλλα βγαζει βουκινο τα οικογενειακα προβληματα της φιλης της.Το πρωτο ημουν εγω και το δευτερο ηταν οι πρωην φιλες μου.Απο κει και περα, σιγουρα δε θεωρω το ατομο μου αψογο ΓΕΝΙΚΑ.Στη συγκεκριμενη περιπτωση ενιωσα τρομερα αδικημενη εφοσον εμπιστευτηκα τα προσωπικα μου θεματα σε ατομα που απο πισω και τα εκαναν βουκινο και με κοροιδευαν.Και ειναι και ενας λογος που πλεον δε λεω τα οικογενειακα μου προβληματα σε κανενα και ουτε καν εδω γιατι δε θελω να κανω αυτα τα θεματα μου αντικειμενο σχολιασμου, οσο εγιναν, εγιναν.
    Ενα τελευταιο πραγμα θα πω και δε θα αναλυσω αλλο γιατι θεωρω οτι εχω εξηγησει αρκετα.Ειναι κριμα που ο μονος ανθρωπος που δειχνει να καταλαβαινει απολυτα το προβλημα μου αλλα και να δινει λυσεις ειναι αυτος που του πληρωνω την επισκεψη.Βεβαια αυτος ειχε και την ευχαιρια να ακουσει ολες τις καταστασεις με λεπτομεριες.Μακαρι να ηταν και φιλος μου ο ψυχολογος να μπορουσα να τον παρω τηλεφωνο αυτη την ωρα παρα να γραφω εδω.
    Καλη συνεχεια και καλη τυχη παιδια.
    Αυτος που πληρωνεις την επισκεψη δεν ειναι φιλος σου ειναι αυτος που θα σε βοηθησει να γινεις φιλος του εαυτου σου πρωτα απο ολα και το ειπαμε δεν υπαρχουν συνταγες για σωστη φιλια οσο σκεφτεσαι αν ειναι σωστη και καλη η φιλια η ησχεση το εχεις χασει το εργο εισαι με το φιλο σου για να περνας καλα να γελας και να μπορεις να πεις κατι που σε απασχολει χωρις να νοιωθεις οτι θα σε κρινει

Senior Member
    Μα κι εμένα αυτό μ\'ενοχλεί το ότι ο άλλος μόλις βρει σύντροφο αρχίζει και σε γράφει.Και όταν λέω σε γράφει,εννοώ να περνάν όλον τον ελεύθερο χρόνο μαζί και να βγαίνουν με τους φίλους τους μια φορά το μήνα.Αλλά ρε φίλε,αν σε χωρίσει η άλλη μην γυρνάς μετά και μου το ξαναπαίζεις φίλος.Δε γίνεται να το δέχομαι σα να μην έχει συμβεί τίποτα.Εντάξει ξέρουμε ότι στόχος κάθε ανθρώπου είναι πρωτίστως το ζευγάρωμα,αλλά τουλάχιστον ας το ξεκαθαρίζουμε από την αρχή ότι μόλις θα βρίσκουμε γκόμενα θα εξαφανιζόμαστε για κάποιο διάστημα.

Originally posted by Paolo_1
    Μα κι εμένα αυτό μ\'ενοχλεί το ότι ο άλλος μόλις βρει σύντροφο αρχίζει και σε γράφει.Και όταν λέω σε γράφει,εννοώ να περνάν όλον τον ελεύθερο χρόνο μαζί και να βγαίνουν με τους φίλους τους μια φορά το μήνα.Αλλά ρε φίλε,αν σε χωρίσει η άλλη μην γυρνάς μετά και μου το ξαναπαίζεις φίλος.Δε γίνεται να το δέχομαι σα να μην έχει συμβεί τίποτα.Εντάξει ξέρουμε ότι στόχος κάθε ανθρώπου είναι πρωτίστως το ζευγάρωμα,αλλά τουλάχιστον ας το ξεκαθαρίζουμε από την αρχή ότι μόλις θα βρίσκουμε γκόμενα θα εξαφανιζόμαστε για κάποιο διάστημα.
    εκεί λοιπόν υπάρχει όλο το ζουμί.
    Αν ένας άνθρωπος σε κάνει παρέα μόνο όταν δεν έχει σύντροφο και μόλις βρει εξαφανίζεται, εννοείται πως σήμαινες και πολλά πράγματα για εκείνον, γιατί σε άλλη περίπτωση θα του έλλειπες.
    Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι όμως έτσι και επειδή έχω γνωρίσει πολύ κόσμο και \"φίλους\" να ξέρεις πως θέλει ψάξιμο, αλλα στο τέλος θα κατασταλάξεις σε πραγματικούς φίλους.

Senior Member
    O χρονος ειναι κατι το πεπερασμενο 24 ωρες την ημερα.
    Εαν χωρις σχεση αφιερωνες χ χρονο στον φιλο και με σχεση αφιερωνεις ψ χρονο στο ταιρι σου τοτε αναγκαστικα θα αφιερωνεις χ-ψ χρονο στο φιλο...καπως ετσι...καλα πως τα κατεχω τα μαθηματικα:P
    Εαν ειναι και φρεσκια η σχεση τοτε μπορεις να αφαιρεσεςι το χ για ενα διαστημα ειναι κατανοητο και δεν το απαιτω απο τους φιλους μου.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Όσο και να θες να αφιερώσεις χρόνο στη νέα σου σχέση και να τη ζήσεις γιατί είναι φρέσκο πράγμα, μπορείς να βρεις μια ώρα για να πας για ένα καφέ με ένα φίλο σου.
    Είναι καθαρά θέμα του πόσο ανάγκη έχεις να δεις κάποιον και να πείτε τα νέα σας.

Senior Member
    Είναι καθαρά θέμα του πόσο ανάγκη έχεις να δεις κάποιον και να πείτε τα νέα σας.
    got you...ο φιλος ή εσυ μετρας τοτε?

Πλακα κανω φυσικα εχει σημασια αν τον σκεφτεσαι και θες να πεις δυο κουβεντες με αυτον τον ανθρωπο.

Originally posted by keep_walking
    got you...ο φιλος ή εσυ μετρας τοτε?

Πλακα κανω φυσικα εχει σημασια αν τον σκεφτεσαι και θες να πεις δυο κουβεντες με αυτον τον ανθρωπο.
    Οπότε το ίδιο λέμε.....:)

Senior Member
    παιδια (και κοριτσα)
    εχετε δικιο και για τον χρονο που μοιραζεται και πως μοιραζεται, και για την αναγκη μοιρασματος με τους πραγματικους φιλους.
    ξεχνατε ομως τις ελλειψεις του καθενα, οι οποιες δεν στρεφονται κατα του φιλου,αλλα κατα του ατομου του ιδιου...
    και εξηγουμαι:
    υπαρχουν ατομα ουκ ολιγα, που μολις ζευγαρωθουν, κρεμιουνται απ τον λαιμο της καλης η του καλου τους(συχνοτερα γυναικες το κανουν αυτο) ωσαν να ειναι το ατομο που θα τους βγαλει σωους απο τη μεγαλη πλημμυρα που ειναι η ζωη τους.....
    στην διαδικασια αυτη, μετατρεπουν τον νεο συντροφο σε \"και μανα κι αδερφη μου κι αγαπηηη, εεεεσυ!!!\", πραγμα που σημαινει, οτι εχουν καλυψει ολους τους ρολους με αυτον/ην, δεν χρειαζονται αλλους ανθρωπους...

μαντεψτε τωρα ποιος βγαινει χαμενος απο μια τετοια συμπεριφορα....

Senior Member
    πως απ τα χριστουγεννα καταληξαμε παλι στα γκομενικα, ειναι αποριας , αξιον...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast