Results 16 to 24 of 24
Thread: μιλαν για υποτροφιες..
-
17-12-2009, 15:45 #16
H melene είναι μουσικός Winston. Αλλά έτσι και αλλιώς το καλύτερο φυσικά είναι να μην συβιβαστεί χωρίς καν να δοκιμάσει αλίμονο. Είναι κρίμα να χαραμιστεί από μια χαζομάρα ενώ μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Ας δοκιμάσει πρώτα.
Melene δεν κατάλαβα, η υποτροφία είναι σε 2-3 χρόνια? Για που είναι για Αμερική? Μην διστάσεις καν (και εγώ μέσα-μέσα σκέφτομαι για Αμερική για διδακτορικό πάμε μαζί λολ) αλλά αν είναι τότε εεεχεις καιρό ακόμα!
Η αγοραφοβία μπορεί να φαίνεται αδύνατη αλλά παλεύεται. Αφού δεν έχεις πρόβλημα με συναυλίες κλπ. που ακριβώς σε πιάνει?
- 17-12-2009, 16:35 #17
αμερικη??εγω?πφφφ με τιποτα!!αν παλι ειναι να παμε μαζι το ξανασκεφτομαι!
θα δωσω για την υποτροφια σε περιπου 2χρονια και ακομα και αν δεν τα καταφερω με δικα μας πλεον εξοδα θα παω,δεν υπαρχει περιπτωση να μεινω.το σκεφτομαι για ιταλια η γαλλια εξαρταται..προτιμω παντως ιταλια(οσο πιο κοντα,τοσο το καλυτερο!!)
ουτε με συναυλιες,ουτε θεατρα,ουτε πορειεσ!!!μονο οταν φευγω απο αθηνα.και κορινθο δλδ να παω θα με πιασει.
θα παω φυσικα,αν ειναι δυνατον αλλα μετατρεπομαι σε ενα τερας!γκρινιαζω αφου φτασω ολη την ωρα και ειμαι η χειροτερη παρεα που θα μπορουσε να εχει καποιος.γινομαι τραγικη!!βεβαια αντεχω...οι αλλοι δεν με αντεχουν..
17-12-2009, 18:30 #18
Originally posted by melene
δεν μπορω καν να εκφραστω,αλλο προβλημα το δευτερο.
χανω την επικοινωνια μου με τους ανθρωπους,εγω το πιο κοινωνικο ατομο στον κοσμο,εγω!
ειμαι σιγουρη κοριτσι μου πως θα τα καταφερεις με τις σπουδες σου.ισως ζοριστεις στην αρχη λιγακι αλλα μετα απο λιγο καιρο θα προσαρμοστεις και ολα θα ειναι οκ.
καθε μεταβατικο σταδιο φερνει αγχος ακομα και στον πιο ηρεμο και νηφαλιο ανθρωπο στον πλανητη.
σου ευχομαι τα καλυτερα μικρουλα μου
18-12-2009, 12:35 #19
melene,κατακλυσμιαίο.:PΊσως να πας στο Μιλάνο θα ήταν η λύση,καθώς όπως σου ανέλυσε ο Petran,με τον τρόπο αυτό θα ήσουν αναγκασμένη να αντιμετωπίσεις όλα αυτά που τώρα φοβάσαι,καθώς στο μυαλό σου έχουν διαστάσεις μεγαλύτερες απ\'ό,τι στην πραγματικότητα.Άντε καλέ!Δούλεψέ το!
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-12-2009, 16:14 #20
αμερικη??εγω?πφφφ με τιποτα!!αν παλι ειναι να παμε μαζι το ξανασκεφτομαι!
θα δωσω για την υποτροφια σε περιπου 2χρονια και ακομα και αν δεν τα καταφερω με δικα μας πλεον εξοδα θα παω,δεν υπαρχει περιπτωση να μεινω.το σκεφτομαι για ιταλια η γαλλια εξαρταται..προτιμω παντως ιταλια(οσο πιο κοντα,τοσο το καλυτερο!!)
ουτε με συναυλιες,ουτε θεατρα,ουτε πορειεσ!!!μονο οταν φευγω απο αθηνα.και κορινθο δλδ να παω θα με πιασει.
θα παω φυσικα,αν ειναι δυνατον αλλα μετατρεπομαι σε ενα τερας!γκρινιαζω αφου φτασω ολη την ωρα και ειμαι η χειροτερη παρεα που θα μπορουσε να εχει καποιος.γινομαι τραγικη!!βεβαια αντεχω...οι αλλοι δεν με αντεχουν..
\'Ελα πάμε μαζί Αμερική και θα μου γκρινιάζεις εμένα όσο θες στο δρόμο λολ.
Φαντάζομαι ότι πέρα από την γκρίνια σε πιάνει και κάποιο άγχος στο ταξίδι? Για να μην λυποθιμίσεις μπροστά σε κόσμο η κάτι τέτοιο?
Βασικά αν το σκεφτείς-από άποψη πανικού τουλάχιστον- είτε σε πιάσει στην Ιταλία, είτε στον δρόμο για την Ιταλία, είτε στην Σκανδιναβία, είτε στην Αμερική είτε δίπλα από το σπίτι σου το ίδιο κάνει. Δηλαδή σκέψεις του τύπου να \"είμαι κοντά σε μια ασφαλή βάση\" είναι σίγουρο ότι θα πυροδοτήσουν κρίση (σε περίπτωση που κάνεις τέτοιες σκέψεις) και αν το σκεφτείς δεν κάνει διαφορά αν είσαι κοντά η μακριά (εκτός και αν είσαι δίπλα από το σπίτι σου η το...νοσοκομείο) γιατί την κρίση-η ότι άλλο φοβάσαι να πάθεις τέλος πάντων-θα την/το πάθεις όπου και αν είσαι δεν παίζει ρόλο κάποια απόσταση. Το θέμα είναι να να αισθάνεσαι ασφάλεια και κουλ όπου και αν είσαι, δηλαδή σε οποιοδήποτε ημισφαίριο της γης! :P
19-12-2009, 00:30 #21
πετραν μου ξερω οτι παντου μπορω να το παθω ειτε εδω ειτε στην αλλη ακρη του κοσμου αλλα μαλλον δεν το συνειδητοποιω,δεν ξερω τι να πω..
κατι τετοιες στιγμες μου φαινονται τα παντα ξενα,οταν προκειται δηλαδη να ταξιδεψω ακομα και στο σπιτι μου να μαι εχω μια αισθηση οτι δεν μου ειναι τιποτα οικειο.
ξερω οτι ειναι παραλογο γενικα και πως οσες πιθανοτητες εχω να με πιασει κριση στην αθηνα αλλες τοσες εχω και εκτος αυτης αλλα και παλι δεν μπορω να το ελεγξω με τιποτα..
παντως ολο αυτο αρχιζει και με κουραζει ρε παιδια..ποσο κουραστικα ειναι ολα δαυτα..απο τη στιγμη που θα σου ξημερωσει αυτο το κατι που για εμενα ηταν οι κρισεις αντε να επανελθεις..
19-12-2009, 18:49 #22
πετραν μου ξερω οτι παντου μπορω να το παθω ειτε εδω ειτε στην αλλη ακρη του κοσμου αλλα μαλλον δεν το συνειδητοποιω,δεν ξερω τι να πω..
κατι τετοιες στιγμες μου φαινονται τα παντα ξενα,οταν προκειται δηλαδη να ταξιδεψω ακομα και στο σπιτι μου να μαι εχω μια αισθηση οτι δεν μου ειναι τιποτα οικειο.
ξερω οτι ειναι παραλογο γενικα και πως οσες πιθανοτητες εχω να με πιασει κριση στην αθηνα αλλες τοσες εχω και εκτος αυτης αλλα και παλι δεν μπορω να το ελεγξω με τιποτα..
παντως ολο αυτο αρχιζει και με κουραζει ρε παιδια..ποσο κουραστικα ειναι ολα δαυτα..απο τη στιγμη που θα σου ξημερωσει αυτο το κατι που για εμενα ηταν οι κρισεις αντε να επανελθεις..
Ελα βρε χαλάρωσε σε μένα ήταν πολύ χειρότερο όπως σου έχω πει και σε πολλούς άλλους αλλα φυσικά και επανέρχεσαι μην μασάς. Μήπως να αρχίσεις να ψάχνεις για καμιά part-time εργασία να είσαι ποιο πολύ έξω η κάτι τέτοιο?
Τι φοβάσαι ακριβώς στα ταξίδια, γιατί πιστεύεις ότι θα πάθεις κρίση? Τι ακριβώς αισθάνεσαι?
Με την θεραπεία πως τα πας? Αν δεν θες να μιλήσεις στείλε μου u2u
19-12-2009, 19:18 #23
Originally posted by PETRAN
Ελα βρε χαλάρωσε σε μένα ήταν πολύ χειρότερο όπως σου έχω πει και σε πολλούς άλλους αλλα φυσικά και επανέρχεσαι μην μασάς. Μήπως να αρχίσεις να ψάχνεις για καμιά part-time εργασία να είσαι ποιο πολύ έξω η κάτι τέτοιο?
Τι φοβάσαι ακριβώς στα ταξίδια, γιατί πιστεύεις ότι θα πάθεις κρίση? Τι ακριβώς αισθάνεσαι?
η κατασταση σου πετραν σοβαρευει και παει.
20-12-2009, 13:55 #24
Originally posted by PETRAN
δυστυχως ετσι οπως ειναι διαμορφωμενο το προγραμμα μου χρονο δεν εχω ουτε για παρτ ταιμ..
στα ταξιδια αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν νιωθω τιποτα οικειο,μου ειναι ολα αγνωστα δεν μπορω να περιγραψω ακριβως πως νιωθω,ισως αυτον τον φοβο για το αγνωστο αλλα σε υπερβολικο βαθμο..
καλα παει η θεραπεια αλλα ειναι τοσα πολλα τα λεφτα που φορτωνομαι με ενα εξτρα αγχος αν θα μπορεσω να τα εξασφαλισω,αν θα ακουσω τη γκρινια της μανας και ολα δαυτα..
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια