Results 31 to 45 of 77
Thread: Η ΟΛΟΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ
-
23-12-2009, 08:29 #31
Originally posted by Mariah
diamadenia εχει υπαρξει περιοδος στη ζωη σου να εισαι χωρις ανδρα? Γιατι συνεχως στα θεματα που ανοιγεις εχεις και διαφορετικο ανδρα...
Το να εισαι χωρις ανδρα δεν ειαι μειονεκτημα, ουτε μπορουμε να ταιριαζουμε με ολους. Και αν μη τι αλλο και το παιδι σου θα θελει να εχεις μια σταθερη ζωη και να μη μπαινοβγενει ο καθενας.
- 23-12-2009, 10:13 #32
Για αρχή,μην αρνείσαι.Εσύ μπορείς να αρνείσαι όσο γουστάρεις,οι γύρω σου βλέπουν όμως,δεν είναι στραβοί.
Θα ήθελες να μιλήσουμε ανοιχτά για ό,τι αντιμετωπίζεις,ώστε να το συνειδητοποιήσεις κάποια στιγμή και να κινητοποιηθείς για την επίλυση των θεμάτων σου,ή πιστεύεις πως η ουσία βρίσκεται στο να παίζουμε τις στρουθοκαμήλους;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
23-12-2009, 14:07 #33
rain τι να αρνηθω?με κανεναν δεν με βλεπουν οι γυρω μου.προσεχω και φερνω μετα τησ 12.οχι φερνω.2 φορες ετυχε και εφερα.με τον νεο δεσμο παμε εξω.καφε σινεμα.φαγητο.στο σπιτι δεν τον βαζω αν δεν ειμαστε μαζι κανενα χρονο.
ειχα 4 χρονια να κανω σεξ δεν θα μου στριψει εμενα για να μην λενε οι γυρω.αλες παντρεμενς και πηδιουντε απο εδω και απο εκει.εγω τι εκανα?ειμαι 29 χρονων να παω να γινω καλογρια?
23-12-2009, 14:32 #34
δεν ειμαι καλα βλεπω σαν μεσα απο νερο παλυ.και εχω ψηλη πιεση 12,7.εγω παντα ειχα υποταση τι επαθαα τωρα και εχω 12.7?:(
23-12-2009, 15:09 #35
diamadenia oτι πριν μια βδομαδα χτυποσιουν και εκλαιγες για καποιον, μετα την αλλη μερα ελεγες τον ξεπερασες και μετα απο μια βδομαδα ελεγες εχεις βρει καποιον αλλον.. σου φαινετε σαν μια σταθερη συμπεριφορα αυτο ?
Και καλα να μη νοιαζεσαι για τον εαυτο σου, δικαιωμα σου ειναι να χτυπιεσαι και να κλαις γα καποιον που γνωρισες πριν κανα μηνα. Αλλα εχεις και ενα παιδι να φροντισεις για την υγεια του... και πρεπει λιγο να προσεξεις την ψυχικη του υγεια.Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
23-12-2009, 15:34 #36
kαι επειδη εχω παιδι να παψω να ειμαι γυναικα?
κοιτα με τον προιγουμενο π χωρησα ειχα σκοπο να μεινω αρκετο καιρο μονη να ηρεμησω.αλλα ετυχε και γνωρησα τον χωρησμενο σαν εμενα και εκανα σχεση.τοσο κακο ειναι?ειμαι μανα αλλα ειμαι και γυναικα.
το παιδι μου το μεγαλονω ετσι οπως θα θελανε πολλα παιδακια να μεγαλονουν.μεσα σε κλιμα ειρηνης και αγαπης απο παντου.
δεν με εχει δει με καμια 10αρια αντρες αλλα με 2 και σκοπευω να μην με ξαναδει με αλλον για μεγαλο διαστημα.
το παραξενο θα ηταν να μην με βλεπει με αντρες αλλα με γυναικες η με τπτ.ειμαι γυναικα και εχω αναγκη οτι ολες οι γυναικες.τα χαδια και την σοντροφια τον ποθο και το κορμι ενος αντρα.δεν θα το ραψω επειδη 2-3 ασχετοι εδω μεσα με κρινουν λες και με ξερουν και απο χθες.
23-12-2009, 15:45 #37
εμένα δεν μου φαίνεται κακό να κάνεις σχέσεις ή να αλλάζεις γκόμενους όσο συχνά θες. απλά κράτα λίγο τον ενθουσιασμό σου, άσε να περάσει λίγος καιρός να δεις τι άτομο είναι ο άλλος, κράτα μια πισινή που λένε.
23-12-2009, 15:55 #38
μα δεν αλαζω γκομενους συνεχεια.μονο οι 2 τελευταιοι εγιναν σε διαστημα ενως μηνα,ο δημητρης ηταν τον περασμνο γενουαριο.
και δεν ενθουσιαζομαι ειμαι επιφιλακτικη πλεον.
;)κιαν δεν δεσει το γλυκο και με αυτον δεν θα πεθανω ουτε θα κατσω να κλαιω παλυ.αλλα ουτε θα μπλεξω και με αλλον αμεσως.
ευχομαι να τα παω καλα με αυτον ομως ειναι εντελως αντηθετος απο εμενα.κλειστος,δεν γελαει ευκολα,κοινωνικος και γενικα ολα τα εχει αντυθετα απο μενα.καλα λενε τα ετερονυμα ελκονται.
μου εχει ανεβει η πιεση στα 12,7 καλα ειναι?με καινε τα μαγουλα μου παλυ.
προχθες ειμουν μαζι με αυτον και μου πε οτι τα μαγουλα μου ειναι κοκκινα και νομιζε οτι ντραπικα που με φιλισε.λολ
23-12-2009, 16:58 #39
Κλίμα ειρήνης αγάπης και ομόνοιας αλλά το παιδί απαιτεί την προσοχή σας με αφρούς και χτυπήματα στο πάτωμα.Μπα,δεν θα το έλεγα ειρήνη αγάπη και ομόνοια,θα το έλεγα υπερπροστασία,παραχάιδεμα και ανισορροπία.Τα παιδιά είναι ο καθρέφτης μας πάνικ/διαμαντένια μου,μην πλάθεις τις καταστάσεις γύρω σου σύμφωνα με το πώς θα ήθελες να είναι,μάθε κοπέλα μου να αναγνωρίζεις τα προβλήματα.Αυτό το κομμάτι λείπει.Τότε θα μπορέσεις να περάσεις στο επόμενο στάδιο,όσο αρνείσαι και επιμένεις να τα θολώνεις,τόσο πιο θολή παραμένει η ζωή σου,τόσο θα χρειάζεσαι τον κάθε άντρα και στο καπάκι θα τον βρίζεις,τόσο θα γυρεύεις άδικα σε άλλους τη στήριξη.Πρέπει να ξεκινήσεις τη διαδικασία αναγνώρισης.Δεν είσαι εύκολη περίπτωση και αυτό φαίνεται από το μέγεθος της άρνησης και την αστάθεια.Όσο για το άλλο,το κρύβομαι,δεν είναι θέμα συντηρητισμού,με έχεις κόψει για συντηρητική;Δεν είναι εκεί το ζήτημα,μην το μετατοπίζεις.Γυναίκα είσαι,ανάγκες έχεις,αλλά το μπαστουνάκι σου και ταυτόχρονα ο πόνος σου από την απώλειά του είναι εκεί,στις σχέσεις με το άλλο φύλο,που περνάνε οι επαφές δίχως να σε καλύπτουν,που τους αφήνεις και σε αφήνουν,που δεν μπορούν να στεριώσουν.Γιατί δεν μπορούν;;;
Ματάκια,άνοιξε ματάκια...:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
23-12-2009, 17:25 #40
ανισοροπια εχεις εσυ στο σπιτι σου οχι εγω.ουτε ξυλο βιωνει ουτε ασχημες καταστασεις το παιδι.το εχετε βγαλει οτι ειναι το πιο δυστηχησμενο στον κοσμο που με εχει μανα εμενα.
δεν κανω τπτ κακο δεν πα να χτυπιεστε.ελα στο σπιτι μας να δεις πως ειναι το κλιμα και μετα κρινε.εχεις γινει ειδικια απο το πουθενα ρειν.το μεγεθος της αρνησης μου δεν υπαρχει γιατι δεν υπαρχει καμια αρνηση.ειμαι καλη μητερα,καλη κορη και αισικτιρ .
με την γουρσουζια σας μονο μπορει να με αφησει και αυτος.κιαν με αφησει ξερεις χεστηκα.
ξερεις κατι τελικα?καλα λεει ο κρινο και ο ψυχολογος μου.οτι μονο βλακειες θα με συνβουλευετε εδω και μονο οι ηλι8ιοι μπενουν.κακος και γραφω κιωλας.εχψ καταλαβει οτι αδικος κοπος.
καθεστε πισω απο μια οθονη και κρινετε καταδικαζετε χωρις να ξερετε καν πως ειναι η μουρη του αλλουνου.αμε στα τσακιδια!
23-12-2009, 17:30 #41
ολοι γυρω μου μου λενε μπραβο που σταθηκα στο παιδι μου απο νεογεννητο,που δεν κοιταξα αντρα μεχρι να σταματησει να ειναι βρεφος,που εβγαλα το λυκειο στα 28 που τα καταφερνω αρκετα καλα σε πολλα θεματα και θα μπενω εδω να μου λετε 5 κομπλεξικοι οτι ειμαι αχρηστη?
αντε μην πω καμια κουβεντα ε?εξυπνοπουλοι.λυστε πρωρα τα δικα σας προβληματα.αντε!@
23-12-2009, 17:31 #42
Originally posted by diamadenia
ανισοροπια εχεις εσυ στο σπιτι σου οχι εγω.ουτε ξυλο βιωνει ουτε ασχημες καταστασεις το παιδι.το εχετε βγαλει οτι ειναι το πιο δυστηχησμενο στον κοσμο που με εχει μανα εμενα.
δεν κανω τπτ κακο δεν πα να χτυπιεστε.ελα στο σπιτι μας να δεις πως ειναι το κλιμα και μετα κρινε.εχεις γινει ειδικια απο το πουθενα ρειν.το μεγεθος της αρνησης μου δεν υπαρχει γιατι δεν υπαρχει καμια αρνηση.ειμαι καλη μητερα,καλη κορη και αισικτιρ .
με την γουρσουζια σας μονο μπορει να με αφησει και αυτος.κιαν με αφησει ξερεις χεστηκα.
ξερεις κατι τελικα?καλα λεει ο κρινο και ο ψυχολογος μου.οτι μονο βλακειες θα με συνβουλευετε εδω και μονο οι ηλι8ιοι μπενουν.κακος και γραφω κιωλας.εχψ καταλαβει οτι αδικος κοπος.
καθεστε πισω απο μια οθονη και κρινετε καταδικαζετε χωρις να ξερετε καν πως ειναι η μουρη του αλλουνου.αμε στα τσακιδια!
Άντε κάνε το καλό να μην ξαναμπείς ποτέ για να βρεις την υγειά σου
23-12-2009, 17:32 #43
αντε γαμησου γλυκειε μου.:D
23-12-2009, 18:05 #44
Originally posted by diamadenia
αντε γαμησου γλυκειε μου.:D
Κατ\'αρχάς δεν είμαι ο γλυκός σου, κατα δεύτερον μην μου στέλνεις u2u γιατί δεν θέλω να γεμίζει το space με σκουπίδια (και βαριέμαι να τα πετάω) κατά τρίτον δεν σε έβρισα αλλά απλά επανέλαβα αυτό που λες και εσύ, δηλαδή ότι όλοι εδώ είναι \"\'ετσι, αλλιώς, γιουβέτσι\" και ότι \"δεν παίρνεις βοήθεια\" οπότε το πλέον λογικό είναι να φύγεις.
23-12-2009, 18:09 #45
αν εισουν γλυκος μου 8α αυτοκτονουσα.ασχημομουρη.:P
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή