Η ΟΛΟΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 77
    Senior Member
    Ίσως γιατί misery loves company...
    Όλα Είναι Δανεικά,οι σταυροφόροι ήταν εγκληματίες.Ο υψηλός τους σκοπός ήταν να επιβάλλουν τον πουριτανισμό,τις \"υψηλές\"αρχές και την αγνότητα δια του ροπάλου και της σπάθης.Οπότε μπορείς να είσαι βέβαιος πως δε με αφορά καμία σταυροφορία.:P
    Εν προκειμένω η Πανικούλα πάλι ακολουθεί το μοτίβο που ακολουθεί και στις σχέσεις της,<εξιδανίκευση και ακύρωση> και στο forum και στη στάση της στα άτομα που τον αποτελούν.Αν πιστεύεις πως δεν περίμενα την αντίδρασή της αυτή,κάνεις λάθος.Ήταν δεδομένη.Και ακριβώς αυτή θα κάνει και αύριο και μεθαύριο και παραμεθαύριο,αν δεν κατανοήσει το γιατί.Και αν κατανοήσει το γιατί θεωρώ την επίθεσή της απόλυτα προβλέψιμη,τότε θα έχει πιάσει και το σχήμα της συμπεριφοράς της και στον τομέα άντρας-γυναίκα.

Shit will happen and happen
    if you are accustomed to the taste...

Θεοφανία,δε διαφωνώ.Με τη διαφορά πως επιλέγουμε κάθε στιγμή στη ζωή μας εάν θα το πάμε αλλιώς,ή θα μείνουμε στα ίδια και θα τα πλασάρουμε ως \"είμαι μια χαρά ρε σκουπίδια\".Αν θα μένουμε στατικοί,περιμένοντας τον επί γης θεό(αντικατάσταση μπρατσαρά μπουμπούκο)που θα μας προσφέρει τη σωτηρία επί πινακίου,ή θα κυνηγήσουμε οι ίδιοι τη σωτηρία μας.

Σαφώς και υπάρχει επιλογή όταν σε αποκαλούν σκουπίδι αν θα πεις ευχαριστώ στο όνομα κάποιου εγκεφαλικού aka υπέρτατου αγιοποιημένου δονκιχωτισμού ή θα απαντήσεις τα ανάλογα.Δεν ξέρω,πάντως εγώ υγεία θεωρώ την ευελιξία,την προσαρμογή και την ανάλογη απάντηση,όχι το να δώσω τη βαζελίνη σε όποιον για να ξεσπάσει την απόγνωσή του από την άρνηση,τον βολεύει να γλιστράει ο κώλος μου.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    TO ΔIKO ΣOY ΣXOΛIO EINAI ATOΠO KAΘΩΣ MIΛAME ΓIA ATOMA ME ΨYXOΛOΓIKA ΠPOBΛHMATA TA OΠOIA ΓIA KAΠOIOYΣ ΛOΓOYΣ ΠOY ΣXETIZONTAI KAI ME THN AΣΘENEIA TOYΣ ΣYMΠEPIΦEPONTAI OΠΩΣ H ΠANIKOYΛA.
    OΠOTE O XAPAKTHPIΣMOΣ KΛOOYN ΔEIXNEI TO EΠIΠEΔO AYTOY ΠOY TON XPHΣIMOΠOIEI

ΠEPA BPEXEI ΛEΣ OTI ΘEΩPEIΣ YΓEIA TO NA AΠANTHΣEIΣ ANAΛOΓA OMΩΣ ΣE AΛΛH ΠEPIΠTΩΣH EKANEΣ OTI ΔEN ΣE ENΔIAΦEPEI TI EIXE ΠPOHΓHΘEI ΩΣTE EΓΩ NA ANTIΔPAΣΩ.
    AYTO ΔEN EINAI AΠΛA EΠIΛEKTIKH EYAIΣΘHΣIA KAI KAKΩΣ NATOYPIZEIΣ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Τι βλέπουν πάλι τα ματάκια μου στον χώρο αυτό ψυχολογικής αλληλουποστήριξης...

Κλόουν, τσίρκα, σχόλια για την έλλειψη φίλων ή το είδος εργασίας κάποιου και ένα επιπέδου πατώματος φέρσιμο της Πανικ κάθε φορά που βρίσκει οτι υπάρχει λόγος να αμυνθεί για κάτι...

Γιατί τόση αδυναμία και τόση έλλειψη ?

Αυτό, το ξέρει ο καθένας για τον εαυτό του καλύτερα.

Εύχομαι, μέρες που είναι, υγεία, χαρά και το βασικότερο: αγάπη, συμπόνια, κατανόηση, διαύγεια, αλληλεγγύη, ωριμότητα.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    \'Αστρο φωτεινό λάμπει γιορτινόοο
    με projection bias
    μας τέλειωσε κι αυτόοο
    Μες στη σιγαλιά ανοίγει η αγκαλιά
    welcome to the real life
    με ψυχολογικάαα
    Τρέχουν τα παιδιά μέσα στο χιονιάαα
    έχω και συμπλέγματα εγώ Φρουδικάαα
    Τρίγωνα κάλαντα σκόρπισαν παντούυυ
    άστε το κλαψομούνιασμα κι αρχίσετε τα ντουυυ

λολ:P:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    ...TO ΔIKO ΣOY ΣXOΛIO EINAI ATOΠO KAΘΩΣ MIΛAME ΓIA ATOMA ME ΨYXOΛOΓIKA ΠPOBΛHMATA TA OΠOIA ΓIA KAΠOIOYΣ ΛOΓOYΣ ΠOY ΣXETIZONTAI KAI ME THN AΣΘENEIA TOYΣ ΣYMΠEPIΦEPONTAI OΠΩΣ H ΠANIKOYΛA.
    .....
    ολα
    ο πανικος δεν ειναι μια ασθενεια που σχετιζεται με συμπεριφορα παρατημενης κατινας που μεγαλωσε στο πεζοδρομιο....
    αποδειξη αυτου, τα δεκαδες ατομα με αυτο το προβλημα που μιλανε και συμπεριφερονται σαν ανθρωποι εδω μεσα...
    για αλλη μια φορα, αποδεικνυεται οτι ασχετως του προβληματος του καθενα, το στιγμα του το δινει η προσωπικοτητα του....
    πολλα παραδειγματα απο δω μεσα, ας μη πουμε ονοματα...
    ατομα με σοβαρα ψυχ. προβληματα θεωρητικα, λογω της προσπαθειας τους, αλλα και της ποιοτητας τους κυριως, στην πραξη ειναι αγαπητα, εχουν προσωπικη ζωη, κατακτησεις κοινωνικες, επαγγελματικες και ερωτικες ενω ατομα με μικρα θεωρητικα προβληματα που ξεπερνιωνται μαλιστα, μπορει να ειναι αντιπαθητικα, αντικοινωνικα να μη ξερουν να φερθουν και να μη τους καθεται ουτε πεθαμενος...

ακομα και να δικαιολογουσε το προβλημα υγειας μια τετοια αχαρακτηριστη συμπεριφορα, κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να την ανεχεται, κι εφοσον δεχθει επιθεση ειναι στην κριση του το πως θα αντιδρασει....
    δεν ειναι ψυχιατρικη κλινικη εδω, ειναι ατομα που μιλανε σε οσους και αν θελουν και δικαιουνται ανθρωπινη συμπεριφορα..

αν οντως καποιο ατομο δεν μπορει να κοντρολαρει την συμπεριφορα του σε απλουστατες συζητησεις , ας παει εκει που τον ανεχονται να βριζει και να του χαιδευουν την πλατη. σε εναν δημοσιο χωρο θα δεχτει ολων των ειδων τις αντιδρασεις και κυριως αυτην της περιθωριοποιησης του..

Banned
    Originally posted by weird

αχαχαχαχαχα....
    πολυ καλοοοοοοοοοο
    παει για το ανεκδοτο της χρονιας, και μαλλον θα βγει γιατι σε λιγες μερες παμε για νεο ετος....

:P:P

Senior Member
    ειδε πανζουρλισμο ο μη-συμμετεχων-πολυγραφων, εχωσε την μουσουδα του :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ
    (αυτο να δεις που θα γινει το ανεκδοτο του φορουμ)

Senior Member
    REMEDY ΔEN EXOYN ΔIKAIΩMA NA ANTIΔPOYN ETΣI ATOMA ΠOY ΘIΓONTAI OTAN TO KANEI KAΠOIOΣ AΛΛOΣ KAI MAΛIΣTA ΛENE ΔEN ME NOIAZEI TI EIXE ΠPOHΓHΘEI
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    ολα
    δεν σου κρυβω οτι την βλεπω την ανακολουθια που λες
    αλλα θεωρω οτι καθενας εχει δικαιωμα στο λαθος..

Κλόουν, τσίρκα, σχόλια για την έλλειψη φίλων ή το είδος εργασίας κάποιου και ένα επιπέδου πατώματος φέρσιμο της Πανικ κάθε φορά που βρίσκει οτι υπάρχει λόγος να αμυνθεί για κάτι...

Εύχομαι, μέρες που είναι, υγεία, χαρά και το βασικότερο: αγάπη, συμπόνια, κατανόηση, διαύγεια, αλληλεγγύη, ωριμότητα.

werd...δεν βλέπω να άσκησες την ίδια κριτική στο θέμα του κηπ.
    Είναι λίγο επιλεκτικό αυτό, ή κάνω λάθος?

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία

Θεοφανία, έχω όλη τη μέρα μπροστά μου να συζητάμε.
    Χμ, γιατί θα πρέπει να ασκώ κάθε φορά την ίδια κριτική?
    Αφού οι συνθήκες είναι διαφορετικές.
    Είσαι σίγουρη οτι έχεις καταλάβει την λογική μου ? ( για να μπορείς να πεις και αν σου κάνει ή όχι).

υγ. το θέμα όμως είναι οτι μιλάμε στον χώρο της Πανικούλας.
    Τι να κάνουμε? Να ανοίξουμε ένα νέο θέμα?
    Να το συζητήσουμε πριβε?
    Τηλεφωνικά ίσως?
    Οτι προτιμάς, απλά δεν θα ήθελα να σφετερίζομαι τον χώρο..
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Originally posted by Θεοφανία

Θεοφανία, έχω όλη τη μέρα μπροστά μου να συζητάμε.
    Χμ, γιατί θα πρέπει να ασκώ κάθε φορά την ίδια κριτική?
    Αφού οι συνθήκες είναι διαφορετικές.
    Είσαι σίγουρη οτι έχεις καταλάβει την λογική μου ? ( για να μπορείς να πεις και αν σου κάνει ή όχι).

υγ. το θέμα όμως είναι οτι μιλάμε στον χώρο της Πανικούλας.
    Τι να κάνουμε? Να ανοίξουμε ένα νέο θέμα?
    Να το συζητήσουμε πριβε?
    Τηλεφωνικά ίσως?
    Οτι προτιμάς, απλά δεν θα ήθελα να σφετερίζομαι τον χώρο..
    Οκ, το σταματάμε εδώ. Απλά ρίξε μια ματιά στο θέμα του κηπ ΔΙΨΑ. Θα ήθελα την άποψη σου.

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    ολα
    δεν σου κρυβω οτι την βλεπω την ανακολουθια που λες
    αλλα θεωρω οτι καθενας εχει δικαιωμα στο λαθος..
    OTI TO BΛEΠEIΣ ME XAPOΠOIEI KAI OTAN MΠOPEIΣ NA BΛEΠEIΣ OΛA TA ΓEΓONOTA ΣHMAINEI OTI KPINEIΣ TIMIA.
    ΔIKAIΩMA ΣTO ΛAΘOΣ EXEI OΠΩΣ KAI EΓΩ EXΩ ΣTO NA KANΩ KPITIKH.
    AN KAΠOTE TO ΠAPAΔEXΘEI TOTE ΓIA MENA ΘA EXEI TO ΔIKAIΩMA NA ANTIΔPA ANAΛOΓA.

Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    TO ΔIKO ΣOY ΣXOΛIO EINAI ATOΠO KAΘΩΣ MIΛAME ΓIA ATOMA ME ΨYXOΛOΓIKA ΠPOBΛHMATA TA OΠOIA ΓIA KAΠOIOYΣ ΛOΓOYΣ ΠOY ΣXETIZONTAI KAI ME THN AΣΘENEIA TOYΣ ΣYMΠEPIΦEPONTAI OΠΩΣ H ΠANIKOYΛA.

ΠEPA BPEXEI ΛEΣ OTI ΘEΩPEIΣ YΓEIA TO NA AΠANTHΣEIΣ ANAΛOΓA OMΩΣ ΣE AΛΛH ΠEPIΠTΩΣH EKANEΣ OTI ΔEN ΣE ENΔIAΦEPEI TI EIXE ΠPOHΓHΘEI ΩΣTE EΓΩ NA ANTIΔPAΣΩ.
    AYTO ΔEN EINAI AΠΛA EΠIΛEKTIKH EYAIΣΘHΣIA KAI KAKΩΣ NATOYPIZEIΣ

Εμένα μου φαίνεται πως υπάρχει διαφορά μεταξύ του ψυχολογικά ασθενή και του τρολλ. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο παρελθόν μπορεί να δικαιολογεί την συμπεριφορά της εδώ μέσα.

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    .... Εμένα μου φαίνεται πως υπάρχει διαφορά μεταξύ του ψυχολογικά ασθενή και του τρολλ. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο παρελθόν μπορεί να δικαιολογεί την συμπεριφορά της εδώ μέσα.
    απλα πραγματα..

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast