Results 16 to 30 of 77
Thread: Η ΟΛΟΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ
-
17-12-2009, 16:44 #16
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
δεν συνεχιζω τετοια κουβεντα. :(
Kαι πολυ καλα θα κανεις.δεν σε αφορα.
- 21-12-2009, 17:04 #17
λοιπον,τα νεα με μενα ειναι τα ιδια.
εκτος το οτι χθες ειδα εφιαλτη,και εκτος οτι σημερα ολη μερα νιωθω ναυτια.
επισης γνωρησα παλυ καποιον ο οποιος ειναι απο αγιο νικ χωρησμενος με 2 μεγαλα παιδια 18/12.
εχουμε συναντηθει 3 φορες.και τις 3 βγηκαμε για καφε/φαγητο/βολτα.με προσεχει πολυ,μου τηλεφωνει καθε μερα μεχρι 5 φορες,ειναι κλειστος χαραξτηρας αλλα δειχνει σε πραξεις το ενδιαφερον του.
εχει και καλη δουλεια και αμαξαρα που λιγο με ενδιαφερουν.και απο εμφανισει παρα τα 40 ειναι απεχτος με τα προσοντα π με τραβανε σε εναν αντρα.
προσεχω να μην κανω τις ιδιες βλακιες με τον προιγουμενο (συχνα τηλεφωνιματα κλπ) ασχετα ππυ δεν προλαβενω να τον παρω εγω,με ψαχνει συνεχεια αυτος,και φενεται αντρας που θελει να εχει το πανω χερι.
αυτααααα.:cool:
21-12-2009, 17:07 #18
υ.γ μου ειπε οτι χωρησε γιατι η πρωιν του δεν τον εβλεπε πλεον ερωτικα και ειχε τρελλα νευρα με αυτον και τα παιδια,του εκανε μαγια με αποτελεσμα να εχει ερωμενη αυτος οσο ηταν παντρεμενος τα τελευταια 3-4 χρονια.
21-12-2009, 22:01 #19
Τα μάγια τού\'φταιγαν;Tι φρούτα ρε πανικούλα βρίσκεις.Άντρας που πιστεύει πως αιτία που είχε δεσμό με άλλη γυναίκα ήταν τα μάγια,τι να πω...Συν τοις άλλοις σαραντάρης που παίρνει πέντε τηλέφωνα την ημέρα,στο μυαλό είναι δεκαεξάρης.Αυτή είναι η ηλικία που το αυτί πιάνει μήκυτες στο ακουστικό.Μετά αυτό το θέλει να είναι ο άντρας και να του περνάει,explain γιατί δεν τό\'χω καθόλου όμως.Τι θέλει να βαράς προσοχές;λολ
Πάνικ,βιάζεσαι.Μοιάζει να θες πάντα να είσαι κρεμασμένη σε έναν άντρα,να αναζητάς διαμέσου ενός άντρα τη δική σου ύπαρξη.Πρόσεχε.;)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
21-12-2009, 22:14 #20
Originally posted by diamadenia
υ.γ μου ειπε οτι χωρησε γιατι η πρωιν του δεν τον εβλεπε πλεον ερωτικα και ειχε τρελλα νευρα με αυτον και τα παιδια,του εκανε μαγια με αποτελεσμα να εχει ερωμενη αυτος οσο ηταν παντρεμενος τα τελευταια 3-4 χρονια.
τα \'σπασε ο τύπος. welcome to lameland!
21-12-2009, 22:24 #21
αυτος δεν πυστευει σε μαγια βρε παιδια.αυτη πυστευει και του βαζε κατι μπουκαλακια με ενα υγρο στο φαγητο του.
και περα απο τα τηλεφωνα δεν κανει και σαν τρελλος για μενα.το δειχνει σε πραξεις.βολτες ενδιαφερον π ειμουν χλωμη κλπ.
προσεχω ρειν μου δεν την ξαναπαταω.δεν ειμαι μαζοχα.
οσο για την προσωχη π λες δεν ειναι ετσι.απλα με καθοδηγει ας πουμε σε πιο καφε 8α παμε αλλα ρωταει και την γνωμη μου.ειναι ενας απλος αντρας ουτε κανει υπερβολες αλλα ουτε ειναι και ψυχρος απεναντι μου.
και ειναι και ολο αγκαλιες και μπροστα σε κοσμο.οχι παντα ομως οκ.
υ,γ η αιτια π τα φοραγε στην πρ γυναικα του ξαναλεω ειναι οτι ηταν στριγκλα και μετα απο 20 σχεδον χρονια γαμου δεν τον εβλεπε σαν αντρα .σε μενα φενεται πολυ αρσενικο και τον ανεβαζω σαν αντρα πολυ.γιατι νιωθει πολυ μεγαλος οπως λεει.;)
21-12-2009, 22:30 #22
εσύ που ξέρεις ότι η γυναίκα του είναι στρίγγλα? στο είπε αυτός? για μένα θα ήταν πολύ αρνητικό να γνώριζα κάποιον και να κατηγορούσε την πρώην γυναίκα του ΚΑΙ μητέρα των παιδιών του- σε μένα ειδικά που στην ουσία θα ήμουν μια σχεδόν άγνωστη.... τέτοιες συμπεριφορές λένε πολλά και για την ποιότητα του χαρακτήρα του ατόμου που έχεις μπροστά σου...
21-12-2009, 22:35 #23
κοιτα δεν ειπε ακρυβως στριγκλα.ειπε οτι εχφερνε φιλους αυτος να δουνε μπαλα και δεν ηθελε αυτη και τους ελεγε να πανε σε κανενα καφενειο.
και οτι ειχε νευρα πολα και οτι φωναζε στα παιδια και σε αυτον.επισης δεν την ηθελε πια.οταν παντρευτικανε αυτος ηταν 20αρης και αυτη 17.
θα μου πειτε οτι και κατι σοβαρο να κανει με μενα τα ιδια θα μου κανει.εγω ομως ειμαι πολυ μικροτερη του και δεν θα του αφηνω δυναμεις για αλλες και ουτε θα γερασω ευκολα να μην τον ελκιω σαν γυναικα.το εχουμε στο σοι μας να μικροδειχνουμε.
αλλα με περναει και 12 χρονια σχεδον.
22-12-2009, 10:34 #24
Κι εμείς το έχουμε στο σόι μας να μικροδείχνουμε,αλλά δεν το θεωρώ αυτό κανένα εξαιρετικό προσόν που από μόνο του θα με οδηγήσει στην ευτυχία.Μπορεί η εμφάνισή μας να είναι καλή,αλλά δεν είναι αυτή από μόνη της αρκετή για να μας δώσει αξία.
Δε θα του αφήνεις δυνάμεις,δηλαδή θα τον ξεζουμίζεις για να μη ξενοκοιτά ας πούμε;Πάλι βάζεις το σεξ στη μέση ως τρόπο διαχείρισης των θεμάτων,όλων όμως.Το σεξ είναι σημαντικό,αλλά ποτέ δε φτάνει για να καλύψει ελλείψεις σε άλλους τομείς,αποτελεί συν στις σχέσεις το καλό κρεβάτι αν συνοδεύεται από αρκετά άλλα.Ήδη τον υποτιμάς τον άλλον θεωρώντας πως θα τον χειριστείς με τέτοιο σκεπτικό.Οι σχέσεις οι βασιζόμενες σε χειραγώγηση δεν λειτουργούν.Κυνηγάς δικές σου ανάγκες,αλλά με λάθος τρόπο.Με εξάρτηση και εξιδανίκευση που γρήγορα περνάει σε υποτίμηση και ακύρωση,γιατί ακριβώς είναι ένα μοτίβο σταθερών διαδρομών."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
22-12-2009, 10:43 #25
μα δεν εξαρτομε απο κανεναν.μην μου το λες αυτο συνεχεια.εχω μια σχεση που ειναι το στραβο δλδ?
και ουτε στηριζω την σχεση μας στο σεξ.μηλαμε για τα παιδια για τις γκαφες τους ,γελαμε και γενικα ολα δειχνουν οτι ειναι μια φυσιολογικη σχεση.
και ετσι θα φροντησω να ειναι,γιατι εχω φαει τα μουτρα μου πολλες φορες και ξερω πλεον τι πρεπει να κανω και τι οχι.
ωρες ωρες μου θιμιζεις την μανα μου.αυτη εστω δεν μου λεει οτι εξαρτομαι κλπ.
22-12-2009, 10:48 #26
απο το μονο πραγμα που εξαρτομαι ,ειναι το νερο και το φαι.τπτ αλλο.
22-12-2009, 10:55 #27
Καλά,δε θέλω να είμαι η μαμά σου,λολ.Αλλά πώς εξηγείς το γεγονός πως αισθάνεσαι \"υποχρεωμένη\"να υπάρχει ένας άντρας στη ζωή σου για να είσαι καλά;Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι καλά και μόνη;Το ψωμί και το νερό μπορεί να το έχουμε και πάλι να μην είμαστε καλά.Και χαβιάρι και σαμπάνια μπορεί να έχουμε και πάλι να μην είμαστε καλά.:)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
22-12-2009, 10:59 #28
δεν εσθανομαι υποχρεωμενη βρε ρειν μου.απλα ετυχε αυτη η σχεση και την καλοσωρισα γιατι οπως ξαναειπα ειναι και αυτος χωρησμενος με παιδια.
και μονη μου περναω πολυ καλα.παιζω με τον μικρο,βλεπω ταινιες κανω χιλι α πραγματα που μου δινυν νοημα και χαρα.αλλα και με εναν συντροφο ειμαι ακομα καλυτερα,οχι ομως και να επενδυω ολη μου την χαρα απο αυτον.και χωρις αυτον παλυ καλα θα ειμαι.
;)γιατι ομως να ειμαι μονη αφου μπορω να ειμαι με εναν τετοιον αντρα?ανωμαλη ειμαι η λεσβια?
22-12-2009, 11:01 #29
δεν θα ξαναγατζοθω ξανα σε κανεναν αντρα γιατι και μονη ειμαι καλα.2 φορες που εκανα το ιδιο λαθος ειδη ειναι αρκετες για να μην το ξανακανω.
23-12-2009, 03:04 #30
diamadenia εχει υπαρξει περιοδος στη ζωη σου να εισαι χωρις ανδρα? Γιατι συνεχως στα θεματα που ανοιγεις εχεις και διαφορετικο ανδρα...
Το να εισαι χωρις ανδρα δεν ειαι μειονεκτημα, ουτε μπορουμε να ταιριαζουμε με ολους. Και αν μη τι αλλο και το παιδι σου θα θελει να εχεις μια σταθερη ζωη και να μη μπαινοβγενει ο καθενας.Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία