Forum Υποστήριξης

απογοητευση

Θέμα: απογοητευση

1. amarylis said:

απογοητευση

σας χαιρετω δε θα ξαναμπω ενα ατομο απο δω με προσωπικο μηνυμα με προσβαλε πολυ ασχημα λεγοντας μου για τα θεματα που γραφω κ κατι αλλο πολυ αισχρο....απο εδω μεσα δε το περιμενα...........με απογοητευσατε μ συγχωρειτε κιολας αλλα στα καλα καθουμενα ο αλλος να σε προσβαλλει
    Post tenebras spero lucem .... !

2. Ολα_ειναι_δανεικα said:
    Eπειδη σε προσβαλει ο καθε απιθανος θα φυγεις απο το φορουμ; Το θεμα ειναι αν οι υπολοιποι πιστευεις οτι σου εχουν φερθει σωστα και αν γενικα σε εχει βοηθησει η παρουσια σου σε αυτο τον χωρο
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

3. Winston_man said:
    Ποιος σε προσεβαλε και τι σου ειπε? Ξεμπροστιασε τον δημοσια.

4. amarylis said:
    δεν ειναι του στυλ μου βρε να το κανω αυτο παντως αυτος που το κανε θατο καταλαβει ........δεν θελω να δημιουργησω προβλημα αρκετες παρεξηγησεις υπαρχουν

5. Winston_man said:
    Τουλαχιστον θα παραμεινεις στο φορουμ?

6. amarylis said:
    δε ξερω βρε πραγματικα αν μεινω δε θα ξαναανοιξω ποστ

7. Winston_man said:
    Να μεινεις και να ξαναγραψεις οποτε θες. Αν συνεχισεις να λαμβανεις τετοια μυνηματα αευθυνσου στη διαχειρηση να λαβουν μετρα ή πες το δημοσια ποιος ειναι.

8. Φούλα said:
    Originally posted by amarylis
    ενα ατομο απο δω με προσωπικο μηνυμα με προσβαλε πολυ ασχημα λεγοντας μου για τα θεματα που γραφω κ κατι αλλο πολυ αισχρο....με απογοητευσατε
    Ένα άτομο σε πρόσβαλε Amarylis και αυτό μπορεί να συμβεί στον καθέναν μας, δηλαδή να μας προσβάλει κάποιο άτομο απο εδώ μέσα. Όμως μην βάλεις όλους απο το φόρουμ σε μια \"κατσαρόλα\" επειδή σε προσέβαλε ΕΝΑ άτομο!

9. amarylis said:
    οκ φουλα οτι πεις για ενα υγκεκριμενο ατομο το λεω οκ κ γιατι εγω δεν εχω δωσει κανενα δικαιωμα

10. Φούλα said:
    οκ φουλα οτι πεις για ενα υγκεκριμενο ατομο το λεω οκ κ γιατι εγω δεν εχω δωσει κανενα δικαιωμα
    Δυστυχώς υπάρχουνε άτομα που μπορούνε να μας προσβάλουνε χωρίς να δώσουμε δικαιώματα αλλά δεν πρέπει να πτοούμαστε Amarylis:-)

11. amarylis said:
    το ξερω βρε δυστυχως ετσι ειναι η ζωηηηηηηηη

12. Φούλα said:
    το ξερω βρε δυστυχως ετσι ειναι η ζωηηηηηηηη
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ:-(

13. amarylis said:
    σε ευχαριστω ομως παντως που ασχοληθηκες να σαι καλα δε πρεπει να πτοουμαστε δυστυχως η κοινωνια μας εχει εξελιχτει ετσι

14. amarylis said:
    ανοιξα το θεμα αυτο κ σας παρακαλω δε θελω αλλες απαντησεις .....ευχαριστω πολυ για την κατανοηση θελω να ξεχαστει

15. amarylis said:
    επισης θελω να προσθεσω πως μιλησα με το συγκεκριμενο ατομο κ ολα οκ....συγνωμη για την ολη αναστατωση πραγματικα .........ολα ειναι μια χαρα κ παλι σας ευχαριστω