Results 1 to 15 of 125
-
15-12-2009, 17:46 #1
Το μέλος Θεοφανία και ...η σεξουαλική μου ζωή
Το μέλος Θεοφανία και η σεξουαλική μου ζωή.
Μετά από σκέψη αποφάσισα ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να διαμαρτυρηθώ.
Αισθάνομαι ότι έχω δοκιμάσει όλους τους άλλους τρόπους. Ίσως έτσι τελικά ευαισθητοποιηθούν αυτοί που πρέπει, και προφυλαχθούν ενδεχόμενα νέα μέλη από αυτή τη χυδαία κατ’ εξακολούθηση συμπεριφορά.
Αν ήταν μια φορά, θα το παρέβλεπα. Αν ήταν δυο, θα το συγχωρούσα. Είναι όμως κατ’ εξακολούθηση. Χωρίς μέτρο, χωρίς ίχνος ηθικής και χωρίς σταματημό.
Ως εδώ λοιπόν.
ΩΣ ΕΔΩ!!!!!
- 15-12-2009, 17:49 #2
Μετά από σκέψη αποφάσισα ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να διαμαρτυρηθώ.
Αισθάνομαι ότι έχω δοκιμάσει όλους τους άλλους τρόπους. Ίσως έτσι τελικά ευαισθητοποιηθούν αυτοί που πρέπει, και προφυλαχθούν ενδεχόμενα νέα μέλη από αυτή τη χυδαία κατ’ εξακολούθηση συμπεριφορά.
Αν ήταν μια φορά, θα το παρέβλεπα. Αν ήταν δυο, θα το συγχωρούσα. Είναι όμως κατ’ εξακολούθηση. Χωρίς μέτρο, χωρίς ίχνος ηθικής και χωρίς σταματημό.
Ως εδώ λοιπόν.
Το μέλος Θεοφανία, αν κάποιος αμφισβητήσει τα λεγόμενά της, προβαίνει σε κακοήθη σχόλια για τη προσωπική και σεξουαλική του ζωή. Η για να το πω αλλιώς, παρηγορεί και υποστηρίζει μόνο όσους της λένε ναι σε όλα. Είναι να μην ακούσει αντίθετη άποψη. Τότε θολώνει …και όποιον πάρει ο χάρος. Το κάνει για όποιον της κάτσει στραβά, αλλά εδώ μιλώ για μένα.
Στις 11/12 κατά τα γνωστά, διέπραξε την ίδια ανήθικη πρακτική εις βάρος ενός μέλους στο θέμα «αργά ή όχι?». Επειδή με ενοχλεί αυτό το θέαμα, το καταδίκασα δημόσια την επόμενη μέρα. Κάτι που έκανε και άλλο μέλος πιο συγκαλυμμένα, ανοίγοντας πάντως και ξεχωριστό θέμα, «διαγραφή μηνυμάτων». Για να εισπράξω χτες, το εξής σχόλιο:
Originally posted by Θεοφανία
αγάμητη μεσόκοπη, ή κρυφοαδελφη.
Ένα ολόκληρο φόρουμ, καθώς και οι διαχειριστές το πέρασαν στο ντούκου….
Τόση ανθρωπιά εδώ μέσα???? Μόνο για τη πάρτυ του ο καθένας?
Ισως να μην το είδαν….
Το μέλος που άνοιξε το θέμα διαγραφή μηνυμάτων, παρακάλεσε να μην της το κάνουμε μπάχαλο. Το σέβομαι. Είναι ένας από τους λόγους που άνοιξα αυτό το θέμα. Όχι για να γίνει μπάχαλο. Για να εκφράσω όμως τον αποτροπιασμό μου και να προστατέψω την τιμή και αξιοπρέπειά μου καθώς και ενδεχόμενα νέα μέλη από το δηλητήριο που (μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης…) πάντα είναι έτοιμη να εξαπολύσει η Θεοφανία
Προβληματίστηκα για το αν έπρεπε να παραθέσω ένα μικρό σταχυολόγημα από τα σχόλια που αν και παραβίαζαν τους όρους χρήσης δεν αντιμετωπίστηκαν όπως έπρεπε και άφησαν τη Θεοφανία ανεξέλεγκτη στη μανία της για χυδαίο σχολιασμό της σεξουαλικής μου ζωής και του κρεβατιού μου, χωρίς να έχω δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα..
Κατέληξα να μην το κάνω. Δεν θέλω να είμαι ένα από τα μέλη που λασπώνουν το χώρο, παρότι είναι ήδη πολύ λασπωμένος.
Θα παραθέσω μόνο ένα από τα πολλά τέτοια σχόλια του μέλους Θεοφανία που αφορούν τη σεξουαλική μου ζωή και είναι ενδεικτικό του μένους της και της εμμονής της. Έκανε ειδική εγγραφή από την Αμερική με το νικ theofania, για να στείλει ένα και μόνο ποστ:
Θαυμάστε:
theofania
Newbie
Registered: 5-11-2009
Member Is Offline
Εστάλη στις 5-11-2009 στις 09:08
…………………………………………� �….
PS. Gia opoion den katalave eimai h theofania.
PS.2. Nature have some sex, exeis arxisei kai ektithesai epikindyna.
PS.3 Filia ap thn hliolousth New York....
Ούτε ο Ατλαντικός δεν μπόρεσε να την κάνει να ξεχάσει την εμμονή της με τη σεξουαλική μου ζωή!! Τότε μόνο η RainAndWind είχε καταδικάσει τα out of the blue διηπειρωτικά σεξουαλικά πυρά που δέχτηκα.
Καταλαβαίνω ότι αν το θέμα δεν σας αφορά προσωπικά και αν τα νεύρα σας είναι τεντωμένα από τη δύσκολη καθημερινότητα, το θέμα μου θα σας ενοχλήσει. Όμως η κοινωνική μου συνείδηση προσωπικά δεν θα μου επέτρεπε να αδιαφορήσω αν ήμουν στη θέση σας, όταν βάλλεται η τιμή και η υπόληψη κάποιου μέλους.
Κάτι που νομίζω έχω κάνει συχνά εδώ μέσα.
Η ανοιχτή αυτή επιστολή είναι το μόνο που μπορούσα πλέον να κάνω.
-Για να προστατέψω τη τιμή και την υπόληψή μου.
-Για να απαντήσω στη Θεοφανία με τον δικό μου καθαρό, ευθύ και όχι χυδαίο και ύπουλο τρόπο
-Για να προστατευτούν ενδεχόμενα νέοι υποψήφιοι στόχοι
-Για να αφυπνίσω την έννοια της αλληλεγγύης που στις μέρες μας τείνει να ξεχαστεί από το λεξιλόγιο του σύγχρονου έλληνα.
ΥΓ. Θεοφανία θα με βρίσκεις μπροστά σου όποτε κάνεις σχόλια κάτω από τη ζώνη, τόσο για μένα, όσο και για οποιοδήποτε άλλο μέλος.
Ως εδώ ήταν.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
15-12-2009, 18:33 #3
Originally posted by nature
Καταλαβαίνω ότι αν το θέμα δεν σας αφορά προσωπικά και αν τα νεύρα σας είναι τεντωμένα από τη δύσκολη καθημερινότητα, το θέμα μου θα σας ενοχλήσει.
Δεν μου αρέσει γενικά να εμπλέκομαι σε τέτοια thread αλλά δεν άντεξα αυτή τη φορά.
Το κακό ξέρεις ποιο είναι?Ότι πάλι θα ξεκινήσει μία ατελείωτη \"συζήτηση\" χωρίς νόημα, στο τέλος δεν θα βγει κάποια άκρη και θέματα ανθρώπων που αναζητούν μία κουβέντα συμπαράστασης θα μείνουν αναπάντητα! Βρίσκεις κάτι ωραίο σε όλο αυτό? ή το ζήτημα είναι ποιός θα κλέψει την παράσταση και ποιός θα πει την μεγαλύτερη \"εξυπνάδα\"?
Φαντάζομαι ότι έχεις σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθείς στη ζωή σου...
Ελπίζω το post μου να είναι και το τελευταίο σε αυτό το thread (ναι ξέρω...ώρες-ώρες περπατάω στα σύννεφα!).
Κάλλιστα μπορείς να απευθυνθείς στον admin για τα κάνεις τα παραπονά σου αν αισθάνεσαι αδικημένη ή προσβεβλημένη.
15-12-2009, 18:47 #4
Ειναι ζητημα αν απο τα 927 μηνυματα σου υπαρχουν 4-5 που να αφορουν κατι αλλο πλην των καυγαδων, με ευαισθησια τρομερα επιλεκτικη παντοτε.
Η απαντηση της Θεοφανιας, την λεω απο τωρα ωστε να μην προλαβει να απαντησει :P, θα ειναι οτι δεν αναφερθηκε σε σενα αλλα ηταν ενα εντελως τυχαιο παραδειγμα και οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται κτλ και η ζωη συνεχιζεται.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
15-12-2009, 18:52 #5
Originally posted by iberis
Το κακό ξέρεις ποιο είναι?Ότι πάλι θα ξεκινήσει μία ατελείωτη \"συζήτηση\" χωρίς νόημα, στο τέλος δεν θα βγει κάποια άκρη και θέματα ανθρώπων που αναζητούν μία κουβέντα συμπαράστασης θα μείνουν αναπάντητα! .......
Κάλλιστα μπορείς να απευθυνθείς στον admin για τα κάνεις τα παραπονά σου αν αισθάνεσαι αδικημένη ή προσβεβλημένη.
Ποια ακριβώς είναι τα θέματα που αξίζουν συμπαράστασης από τα οποία βγάζεις έξω μια μητέρα που βάλλεται κατ\' εξακολούθηση η τιμή και η κρεβατοκάμαρά της??
Ευτυχώς που δεν είμαι στην ανάγκη σου.
Αλοίμονο και τρισαλοίμονο αν είχα ανάγκη συμπαράστασης.
Είπαμε. μόνο για τη πάρτυ μας, ιδρώνει το αυτί μας.
Οσο για τον αντμιν που λες, θα ήθελα να σε ρωτήσω, σε ενοχλεί το θέμα μου?
Στην πλάτη σου σου ζήτησα να το κουβαλήσεις?
σε πειράζει που το έθεσα δημόσια?
δεν έχει τίποτα να σου δώσει πιστεύεις?
Πιστεύω ότι το δημόσιο αίσθημα πρέπει να έχει ψηλά τον πήχυ......
ευχαριστώ για τις απόψεις σου πάντως.
15-12-2009, 19:04 #6
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Ειναι ζητημα αν απο τα 927 μηνυματα σου υπαρχουν 4-5 που να αφορουν κατι αλλο πλην των καυγαδων, με ευαισθησια τρομερα επιλεκτικη παντοτε.
Η απαντηση της Θεοφανιας, την λεω απο τωρα ωστε να μην προλαβει να απαντησει :P, θα ειναι οτι δεν αναφερθηκε σε σενα αλλα ηταν ενα εντελως τυχαιο παραδειγμα και οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται κτλ και η ζωη συνεχιζεται.
Αν ήθελα να αναλωθώ σε έξυπνες ατάκες θα απαντούσα στα θέματα επιτόπου.
Εξήγησα στην αρχή τους λόγους που έγραψα αυτή τη διαμαρτυρία.
Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Δεν έχω κάτι να προσθέσω.
15-12-2009, 19:10 #7
ιδιες ιστοριες, χρονια τωρα και τιποτα δεν αλλαξε.
Ουτε και προκειται να αλλαξει κατι.
τωρα ποιος τι βρισκει με ολα αυτα, δεν ειναι θεμα για να με απασχολησει.
Οι κατινιες υπαρχουν σε ολο το πλανητη, και φυσικα σε ολα τα φορουμς.
15-12-2009, 19:16 #8
Originally posted by krino
ιδιες ιστοριες, χρονια τωρα και τιποτα δεν αλλαξε.
Ουτε και προκειται να αλλαξει κατι.
τωρα ποιος τι βρισκει με ολα αυτα, δεν ειναι θεμα για να με απασχολησει.
Οι κατινιες υπαρχουν σε ολο το πλανητη, και φυσικα σε ολα τα φορουμς.
ιδιος και εσυ οποτε δεις καυγα πρωτος πρωτος χεχεχε:cool:
15-12-2009, 19:19 #9
xoxoxoxoxoxo
:cool:
15-12-2009, 19:37 #10
15-12-2009, 19:54 #11
Originally posted by PETRAN
http://images.icanhascheezburger.com...8159844805.jpg
Δεν υπάρχει τίποτα πιο αγχώδες για έναν άντρα από την τριχόπτωση. Η κώμη συνδέεται με τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς, τη νεότητα και την υγιή εμφάνιση του ανδρικού σώματος.
Στις δεκαετίες του εξήντα και του εβδομήντα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για τους ατυχείς φαλακρούς. Το πρότυπο της ανδρικής ομορφιάς ήταν ο «μακρυμάλης» επαναστάτης, τύπου Che Guevara. Στα μέσα της δεκαετίας του 80 τα πράγματα άλλαξαν και το πρότυπο έγινε ο φρεσκοκουρεμένος επαγγελματίας, τύπου Charlie Sheen. Έτσι και με λιγότερο μαλλί κάτι γινόταν.
Η σωτήρια για τους φαλακρούς ήρθε τη δεκαετία του ενενήντα. Το cabrio look, στις διάφορες παραλλαγές του, έγινε της μόδας. Πρωτοπόροι σταρ, όπως ο Andre Agassi και ο Bruce Willis είχαν το θάρρος να ξυρίσουν το κεφάλι τους και να το εκθέσουν σε παγκόσμια θέα. Όσοι θυμάστε και τους δυο στα νιάτα τους, σίγουρα καταλαβαίνετε. Παρόλα αυτά, λίγοι διάσημοι, χωρίς πρόβλημα τριχόπτωσης, υιοθέτησαν το ξυρισμένο κεφάλι το οποίο συνεχίζει να συνδέεται με την τριχόπτωση και σήμερα.
Η τριχόπτωση στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι παθολογική κατάσταση. Είναι απολύτως φυσιολογική για πολλούς άντρες αλλά και γυναίκες. Οφείλεται σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο συνδυασμό κληρονομικών (γονίδια) και ορμονικών παραγόντων. Αν ανησυχείτε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε έναν δερματολόγο.
http://www.men24.gr/html/ent/873/ent.3873.asp
15-12-2009, 20:32 #12
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Η απαντηση της Θεοφανιας, την λεω απο τωρα ωστε να μην προλαβει να απαντησει :P, θα ειναι οτι δεν αναφερθηκε σε σενα αλλα ηταν ενα εντελως τυχαιο παραδειγμα και οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται κτλ και η ζωη συνεχιζεται.
τώρα εσύ ρίχνεις λάδι στη φωτιά?http://www.mazi.org.gr/
15-12-2009, 20:37 #13
το μονο που κανω ειναι να λεω πως η κυρια ασχολια της στο φορουμ ειναι για να συμμετεχει σε καυγαδες. τιποτα αλλο
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
15-12-2009, 21:03 #14
Originally posted by krino
Δεν υπάρχει τίποτα πιο αγχώδες για έναν άντρα από την τριχόπτωση. Η κώμη συνδέεται με τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς, τη νεότητα και την υγιή εμφάνιση του ανδρικού σώματος.
Στις δεκαετίες του εξήντα και του εβδομήντα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για τους ατυχείς φαλακρούς. Το πρότυπο της ανδρικής ομορφιάς ήταν ο «μακρυμάλης» επαναστάτης, τύπου Che Guevara. Στα μέσα της δεκαετίας του 80 τα πράγματα άλλαξαν και το πρότυπο έγινε ο φρεσκοκουρεμένος επαγγελματίας, τύπου Charlie Sheen. Έτσι και με λιγότερο μαλλί κάτι γινόταν.
Η σωτήρια για τους φαλακρούς ήρθε τη δεκαετία του ενενήντα. Το cabrio look, στις διάφορες παραλλαγές του, έγινε της μόδας. Πρωτοπόροι σταρ, όπως ο Andre Agassi και ο Bruce Willis είχαν το θάρρος να ξυρίσουν το κεφάλι τους και να το εκθέσουν σε παγκόσμια θέα. Όσοι θυμάστε και τους δυο στα νιάτα τους, σίγουρα καταλαβαίνετε. Παρόλα αυτά, λίγοι διάσημοι, χωρίς πρόβλημα τριχόπτωσης, υιοθέτησαν το ξυρισμένο κεφάλι το οποίο συνεχίζει να συνδέεται με την τριχόπτωση και σήμερα.
Η τριχόπτωση στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι παθολογική κατάσταση. Είναι απολύτως φυσιολογική για πολλούς άντρες αλλά και γυναίκες. Οφείλεται σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο συνδυασμό κληρονομικών (γονίδια) και ορμονικών παραγόντων. Αν ανησυχείτε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε έναν δερματολόγο.
http://www.men24.gr/html/ent/873/ent.3873.asp
Ναι εντάξει αλλά εδώ μιλάμε για τον ατρόμητο captain pickard τώρα...ολόκληρο enterprise είχε υπο τις εντολές του...
Αλλά τώρα με έβαλες σε σκέψεις. Πως στο μακρινό μέλλον του σταρ τρεκ που κάναν αλματάκια από γαλαξία σε γαλαξία έτσι για την πλάκα, ενώ με ένα μεταλλικό ραβδάκι γιάτρευαν κάθε λογής ασθένεια και τραύμα, δεν μπορούσαν να θεραπεύσουν την φαλάκρα? χμ....
15-12-2009, 21:08 #15
Originally posted by PETRAN
.....
Ναι εντάξει αλλά εδώ μιλάμε για τον ατρόμητο captain pickard τώρα...ολόκληρο enterprise είχε υπο τις εντολές του...
Αλλά τώρα με έβαλες σε σκέψεις. Πως στο μακρινό μέλλον του σταρ τρεκ που κάναν αλματάκια από γαλαξία σε γαλαξία έτσι για την πλάκα, ενώ με ένα μεταλλικό ραβδάκι γιάτρευαν κάθε λογής ασθένεια και τραύμα, δεν μπορούσαν να θεραπεύσουν την φαλάκρα? χμ....
ειναι προφανες...
το εκαναν για το στυλ...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση