Εγωισμός... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    συγνωμη........ντανσκ τι εννοούσες πως δεν είναι αγόρι ο σύντροφος σου? Ή δεν καταλαβα καλά?

Junior Member
    οχι ειναι.. απλα δεν ανεφερα απο την αρχη τη διαφορα ηληκιας, γι\'αυτο εκανε την παρατηρηση οτι δεν ειναι αγορι. η μανα μου μια ζωη ενεκρινε τις σχεσεις μου επειδη ο ενας ηταν χοντρος, ο αλλος ειχε μεγαλο αυτι, ο αλλος... ο αλλος.... γενικα δεν ειχαμε καλες σχεσεις. οτι εκανα το θεωρουσαν λαθος.
    σημερα που μιλησα μαζι του κ καταλαβα οτι οωτως ο εγωισμος ηταν μια δικαιολογια.
    εχω αποφασισει να μιλησω με τους δικους μου. θα τους πω για αυτη τη σχεση, γιατι ειναι η μονη μου ελπιδα.

Senior Member
    Originally posted by dansk
    οχι ειναι.. απλα δεν ανεφερα απο την αρχη τη διαφορα ηληκιας, γι\'αυτο εκανε την παρατηρηση οτι δεν ειναι αγορι. η μανα μου μια ζωη ενεκρινε τις σχεσεις μου επειδη ο ενας ηταν χοντρος, ο αλλος ειχε μεγαλο αυτι, ο αλλος... ο αλλος.... γενικα δεν ειχαμε καλες σχεσεις. οτι εκανα το θεωρουσαν λαθος.
    σημερα που μιλησα μαζι του κ καταλαβα οτι οωτως ο εγωισμος ηταν μια δικαιολογια.
    εχω αποφασισει να μιλησω με τους δικους μου. θα τους πω για αυτη τη σχεση, γιατι ειναι η μονη μου ελπιδα.
    και ποιος ηταν ο πραγματικος λογος της απομακρυνσης τελικα?

τι περιμενεις απο αυτην την συζητηση με τους γονεις σου? να μεσολαβησουν? να σε στηριξουν?

ποιες ειναι οι ηλικιες σας?εσυ γυρω στα 20, κι εκεινος, γυρω στα 40?

Page 3 of 3 FirstFirst 123