Results 31 to 33 of 33
Thread: Εγωισμός...
-
18-12-2009, 18:10 #31
συγνωμη........ντανσκ τι εννοούσες πως δεν είναι αγόρι ο σύντροφος σου? Ή δεν καταλαβα καλά?
- 19-12-2009, 00:22 #32
οχι ειναι.. απλα δεν ανεφερα απο την αρχη τη διαφορα ηληκιας, γι\'αυτο εκανε την παρατηρηση οτι δεν ειναι αγορι. η μανα μου μια ζωη ενεκρινε τις σχεσεις μου επειδη ο ενας ηταν χοντρος, ο αλλος ειχε μεγαλο αυτι, ο αλλος... ο αλλος.... γενικα δεν ειχαμε καλες σχεσεις. οτι εκανα το θεωρουσαν λαθος.
σημερα που μιλησα μαζι του κ καταλαβα οτι οωτως ο εγωισμος ηταν μια δικαιολογια.
εχω αποφασισει να μιλησω με τους δικους μου. θα τους πω για αυτη τη σχεση, γιατι ειναι η μονη μου ελπιδα.
19-12-2009, 08:50 #33
Originally posted by dansk
οχι ειναι.. απλα δεν ανεφερα απο την αρχη τη διαφορα ηληκιας, γι\'αυτο εκανε την παρατηρηση οτι δεν ειναι αγορι. η μανα μου μια ζωη ενεκρινε τις σχεσεις μου επειδη ο ενας ηταν χοντρος, ο αλλος ειχε μεγαλο αυτι, ο αλλος... ο αλλος.... γενικα δεν ειχαμε καλες σχεσεις. οτι εκανα το θεωρουσαν λαθος.
σημερα που μιλησα μαζι του κ καταλαβα οτι οωτως ο εγωισμος ηταν μια δικαιολογια.
εχω αποφασισει να μιλησω με τους δικους μου. θα τους πω για αυτη τη σχεση, γιατι ειναι η μονη μου ελπιδα.
τι περιμενεις απο αυτην την συζητηση με τους γονεις σου? να μεσολαβησουν? να σε στηριξουν?
ποιες ειναι οι ηλικιες σας?εσυ γυρω στα 20, κι εκεινος, γυρω στα 40?
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή