Results 1 to 15 of 66
Thread: ΔΙΨΑ....
-
22-12-2009, 05:40 #1
ΔΙΨΑ....
Μου χει δημιουργηθει το τελευταιο διαστημα μια διψα για....μαθηση που κατακλυζει το "ειναι" μου.
Μαθαινω 1...2...100...1000 καινουρια πραγματα και μαθαινοντας αυτα βλεπω οτι δεν ξερω ενα δισεκατομμυριο πραγματα.
Οσα περισσοτερα μαθαινω...τοσα λιγοτερα ξερω και η διψα κορυφωνεται.
Wow αισθανομαι καλα με αυτο...μου αρεσει αυτη η αισθηση με κατακλυζει και θα ηθελα να το μοιραστω:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 22-12-2009, 08:40 #2
μακαρι ολες οι διψες που μας κατακλυζουν να ειναι δημιουργικες σαν την δικια σου κιπ, και να ειναι στο χερι μας να τις ικανοποιησουμε, οπως συμβαινει με την γνωση.
ειναι ενα ειδος ευτυχιας να ικανοποιεις την \"διψα\" σου, δεν ειναι ?
παντα τετοια :)
22-12-2009, 10:13 #3
Είναι μία δίψα που πρέπει να ομολογήσω πως κι εγώ της έχω μία αδυναμία της ρουφιάνας,λολ.Είναι γόνιμη δίψα,οπότε αποτελεί θετικό όταν την έχουμε και φροντίζουμε να την ικανοποιούμε.:)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
22-12-2009, 10:20 #4
ναι κιπ το παθενεις αυτο συχνα.και μετα ερχεται το χαος.;)
22-12-2009, 10:25 #5
Θα έλεγα να ασχολείται ο καθείς με τα δικά του χάη,τις δικές του δίψες και να αφήνει τους άλλους να εκφράζουν τις δικές τους.Όποιος κρίνει κρίνεται,το ξέρεις αυτό diamantenia.Προσωπικά προτιμώ τη δίψα του Keep.:)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
22-12-2009, 10:35 #6
ξερω μετα απο την δυψα του τι γινεται γιαυτο εγραψα για χαη.
εγω δεν εχω κανενα χαος αν το προσεξες ρειν.ουτε αστυνομιες μου χουν καλεσει οπως την λολα που με παρομοιαζεται ουτε εχω κανει ποτε κατι ανεπιτρεπτω στην ζωη μου.
και ουτε εχει καταλαβει κανεις αν εχω ψυχ προβληματα η οχι.
και επιτελους θα εγγρινεις κανεναν γκομενο μου?ολοι σου ξηνιζουνε:(
22-12-2009, 10:39 #7
Ε,ναι,ξινίζουνε,τι να κάνουμε.λολ.Θα πάψουν να ξινίζουνε και για σένα όταν καταλάβεις τα γιατί.:)
Σπύρος Μπιμπίλας
22-12-2009, 10:40 #8
απαντησε μου στην σελιδα μου πια ειναι τα γιατι.
πως ξερεις εσυ τα γιατι μου?
μου αρεσει απλα να ειμαι με εναν δυναμικο αντρα παρα μονη να το ξινω.λολ
22-12-2009, 11:33 #9
Originally posted by keep_walking
Μου χει δημιουργηθει το τελευταιο διαστημα μια διψα για....μαθηση που κατακλυζει το \"ειναι\" μου.
Μαθαινω 1...2...100...1000 καινουρια πραγματα και μαθαινοντας αυτα βλεπω οτι δεν ξερω ενα δισεκατομμυριο πραγματα.
Wow αισθανομαι καλα με αυτο...μου αρεσει αυτη η αισθηση με κατακλυζει και θα ηθελα να το μοιραστω:)
23-12-2009, 00:20 #10
Μου χει δημιουργηθει το τελευταιο διαστημα μια διψα για....μαθηση που κατακλυζει το \"ειναι\" μου.
Wow αισθανομαι καλα με αυτο...μου αρεσει αυτη η αισθηση με κατακλυζει και θα ηθελα να το μοιραστω:)
Μακάρι να ήταν κολητικό:( γιατί αυτή την εποχή βαριέμαι να μάθω το παραμικρό.
Πάντως το\'παθα κάποτε κ τη θυμάμαι σαν απ\'τις πιο καλές περιόδους.Κ όντος όσo πιο πολλά μαθαίνουμε τόσο συνειδητοποιούμε ότι είναι τόσο πεπερασμένα αυτά που μπορούμε να μάθουμε μπροστά στο άπειρο των γνώσεων κ καταλήγουμε στο ιστορικό \'\'δεν ξέρω τίποτα\'\'(Ο Σωκράτης το είπε ή λέω μεγάλη πατάτα?)
απόλαυσέ το...δώσε κ σε μας λίγη όρεξη...:mad:
23-12-2009, 01:21 #11
κηπ, φαντάζομαι θα νιώθεις high, ε? ;)
http://www.mazi.org.gr/
23-12-2009, 01:36 #12
Nα υποθέσω πως το ρωτάς αυτό άρκτε γιατί υποψιάζεσαι delusions of grandeur περίοδο;
Σπύρος Μπιμπίλας
23-12-2009, 07:33 #13
κηπ, φαντάζομαι θα νιώθεις high, ε? ;)
Για μενα δεν ειναι ολη μαζι αγκαλια να επιλυσουμε τα ψυχολογικα \"προβληματα\" βουτηγμενοι μες τη μιζερια αλλα να παμε στο επομενο σκαλοπατι...ολοι μαζι και στη χαρα και στην εκπληρωση προσδοκιων.
Που ειναι οι \"success stories\"?
Απουσιαζουν...αντε να μπει καμμια ιστορια οτι ξεπερασα το ταδε ψυχολογικο προβλημα και ειμαι καλα.
Συμπαντικη αληθεια κατεμε οτι στην διαρκεια της ζωης μας θα υπαρχουν παντα προβληματα...τα οποια απλως μεταλλασονται μαζι με τον εαυτο μας και την πορεια της ζωης μας.
Αλλα προβληματα θα δημιουργηθουν με τη δημιουργια οικογενειας,αλλα αν κυνηγας καποια σχεση κλπ...προβληματα ομως παντα.
Το οτι περνας σε ενα νεο επιπεδο \"προβληματων\" σημαινει μια εξελιξη που ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη στασιμοτητα και μαλιστα οταν αυτη η στασιμοτητα δεν σε κανει ευτυχισμενο...και μαλλον ειναι γνωρισμα της αυτο...η στασιμοτητα σταδιακα σε \"ριχνει\".
Το επιπεδο των προβληματων του φορουμ επιδεικνυει μια στασιμοτητα που δεν ειναι ευκολο να εξηγηθει,περνανε τα χρονια αυτοι που γραφουμε κυριως ειμαστε θαμωνες του χωρου...που ειναι τα προβληματα μας?
Δινουμε πραγματικα το στιγμα μας ή τελικα τα κραταμε ολα για παρτη μας?
Μηπως υποσυνειδητα τις μικρες \"χαρες\" της ζωης τις κραταμε μακρια απο αυτο το χωρο για να τις διαφυλαξουμε ως πολυτιμο αγαθο?
Εκνευριστηκα λιγο και μαλλον ξεφυγε το μηνυμα μου αλλα σε γενικες γραμμες ηθελα να τα γραψω αυτα που εγραψα...ειναι και πρωι ακομα δεν ηπια καφε.
Ακομα αγαπαω αυτο το χωρο μην παρεξηγησετε το μηνυμα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
23-12-2009, 09:46 #14
Σημαντικό το μήνυμα που προσπαθείς να περάσεις Keep.Moving on...μια χαρούλα.:)
Υπάρχουν άμυνες Keep,εκεί εστιάζεται η βάση του ερωτήματος αν δίνουμε πραγματικά το στίγμα μας στο χώρο.Αν αρνείσαι,το κάνεις παντού,αν φοβάσαι,φοβάσαι παντού,αν προτιμάς να δείχνεις το απέξω,το κάνεις παντού.Ή να εξιδανικεύεις,ή να αφήνεις διακριτικά στη σκιά το μεγαλύτερο και το πλέον σημαντικό και να φωτίζεις επιλεκτικά άλλες σου πλευρές.Δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει ένα forum,είναι χαρακτηριστικά που απλά εδώ μέσα διαφαίνονται περισσότερο,γιατί τα άτομα που μπαίνουν είναι γενικά \"υποψιασμένα\"γύρω από τα θέματά τους,έστω και αν το αρνούνται/μαστε επιδεικτικά πολλές φορές...;)
Μου αρέσει αυτό που βγαίνει σαν σύνολο για σένα ως άτομο από τα posts σου και χαίρομαι να σε διαβάζω.Ελπίζω να εξακολουθήσεις να γράφεις και να συμμετέχεις,ώστε αυτό το \"όλοι μαζί στη χαρά\"να το καταφέρουμε κάποια στιγμή.Αλλά κυρίως εύχομαι να το καταφέρνεις κάθε μέρα στην προσωπική σου ζωή.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
23-12-2009, 11:49 #15
Χμ ενας απο τους λογους που δεν γραφω πολυ συχνα στο φορουμ πλεον , εχω δει και καταλαβει ορισμενα πραγματα και το αποδεικνυει αυτο το μηνυμα.
Για μενα δεν ειναι ολη μαζι αγκαλια να επιλυσουμε τα ψυχολογικα \"προβληματα\" βουτηγμενοι μες τη μιζερια αλλα να παμε στο επομενο σκαλοπατι...ολοι μαζι και στη χαρα και στην εκπληρωση προσδοκιων.
Που ειναι οι \"success stories\"?
Απουσιαζουν...αντε να μπει καμμια ιστορια οτι ξεπερασα το ταδε ψυχολογικο προβλημα και ειμαι καλα.
Συμπαντικη αληθεια κατεμε οτι στην διαρκεια της ζωης μας θα υπαρχουν παντα προβληματα...τα οποια απλως μεταλλασονται μαζι με τον εαυτο μας και την πορεια της ζωης μας.
Αλλα προβληματα θα δημιουργηθουν με τη δημιουργια οικογενειας,αλλα αν κυνηγας καποια σχεση κλπ...προβληματα ομως παντα.
Το οτι περνας σε ενα νεο επιπεδο \"προβληματων\" σημαινει μια εξελιξη που ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη στασιμοτητα και μαλιστα οταν αυτη η στασιμοτητα δεν σε κανει ευτυχισμενο...και μαλλον ειναι γνωρισμα της αυτο...η στασιμοτητα σταδιακα σε \"ριχνει\".
Το επιπεδο των προβληματων του φορουμ επιδεικνυει μια στασιμοτητα που δεν ειναι ευκολο να εξηγηθει,περνανε τα χρονια αυτοι που γραφουμε κυριως ειμαστε θαμωνες του χωρου...που ειναι τα προβληματα μας?
Δινουμε πραγματικα το στιγμα μας ή τελικα τα κραταμε ολα για παρτη μας?
Μηπως υποσυνειδητα τις μικρες \"χαρες\" της ζωης τις κραταμε μακρια απο αυτο το χωρο για να τις διαφυλαξουμε ως πολυτιμο αγαθο?
Με προβληματιζουν κι εμενα ολα αυτα, κι ας μην εχω 40 αστερακια κατω απ΄το ονομα μου και δεκαπεντε χρονια στο φορουμ :P
Επι του θεματος τωρα, χαιρομαι πολυ που ξυπνησε αυτη σου η διψα, κηπ :) Εχει αρχισει να ξυπνα και σε εμενα για τα καλα (αν και εγω το βιωνω περισσοτερο ως πεινα - ο καθενας εχει το δικο του στυλ ειπαμε :P) Σου λεω ειλικρινα πως ειδα το μηνυμα σου σαν κατι πολυ θετικο. Αλλωστε αναμενομενο ειναι, οταν καποιος εχει προσφατα κανει βηματα εμπρος και νεα ανοιγματα στη ζωη του, να ειναι θετικος και προς την προσληψη του νεου, του καινουργιου. :) Εντεινονται εκ νεου οι διαδικασιες εσωτερικευσης, οπως θα \'λεγαν οι γνώστες που καταβροχθιζω αυτες τις μερες. ;)"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
Στόχοι
28-06-2025, 21:10 in Με καφέ και συμπάθεια....