Results 46 to 60 of 66
Thread: ΔΙΨΑ....
-
23-12-2009, 18:39 #46
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Η κατ\' επανάληψη παραβίαση των όρων χρήσης συνεπάγεται τον προσωρινό ή μόνιμο αποκλεισμό του χρήστη από το φόρουμ
- 23-12-2009, 18:44 #47
Πετράν με τις ατάκες σου μεκανες και γέλασα
24-12-2009, 12:45 #48
Θεοφανία, τι ακριβώς θέλεις να σχολιάσω?
Με θλίβει η τροπή που πήρε ένα τόσο όμορφο θέμα του κηπ.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
24-12-2009, 12:53 #49
Που είσαι θεοφανία να το συζητήσουμε?
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
24-12-2009, 13:04 #50
Τι να συζητήσετε είναι απλά τα πράγματα έγραφε o keep για το πόσο ωραία νοιώθει μέχρι που μπήκε η \"διαμαντένια\" και τον στόλισε με όλα τα διαμάντια του κόσμου.
24-12-2009, 13:09 #51
Βασικά επειδή θα πρέπει να φύγω, θα με ενδιέφερε πολύ να συζητήσουμε αποκλειστικά τα της δικής σου στάσης και συμπεριφοράς, το μερίδιο ευθύνης που σε βαραίνει σε όλη αυτή την τροπή και να τα σχολιάσουμε κατ ιδίαν αν πιστεύεις οτι αυτό έχει να σου δώσει κάτι.
Τώρα τα υπόλοιπα περί επιλεκτικής κριτικής, επειδή μας απομακρύνουν απο την ουσία, κι επειδή ( ευτυχώς) δεν κάθομαι νυχθημερόν πάνω απο το φόρουμ ώστε να κάνω συστηματική κριτική στους παθολογικά παιδιάστικους καβγάδες που γίνονται, ας τα αφήσουμε στην άκρη.
Θα επικοινωνήσουμε.
Καλά να περάσεις τις μέρες αυτές, δίπλα στους ανθρώπους που νοιάζεσαι και σε νοιάζονται :)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
24-12-2009, 13:11 #52
Nαι πάνο, μπήκε και τον στόλισε και αρχίσατε να την στολίζετε κι εσείς πίσω, προλάβατε να κάνετε την κριτική πριν ο κηπ που τον αφορούσε άμεσα πει το οτιδήποτε και το αποτέλεσμα ποιό ήταν?
Οτι το θέμα γαμ....κε και όλοι φέρετε ευθύνη γι αυτό.
Αλλό είπαμε, ο καθένας αντιδρά ανάλογα με την κρίση του.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
24-12-2009, 13:42 #53
... καλημέρα... :) ... θα συμφωνήσω με τη Γουΐρντ και το όλο σκηνικό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει... να πω ότι γίνεται πρώτη φορά, άντε να δικαιολογήσω την εξέλιξη που ακολουθεί... εφόσον όμως η συμπεριφορά η συγκεκριμένη είναι προβλέψιμη και επαναλαμβανόμενη, σας είναι γνώριμη κι έτσι κι αλλιώς όση προσπάθεια κι αν γίνεται κάθε φορά πέφτει στο κενό, για ποιό λόγο τη βλέπουμε σε επανάληψη κάθε φορά;... προσωπική μου απορία αν θέλετε, αλλά γιατί δε δοκιμάζετε καν να μην απαντάτε καθόλου;... επαναλαμβάνω, η συμπεριφορά της σας είναι οικεία, ειδάλλως κατανοώ σ\' ένα βαθμό το να αντιδράει κανείς στα υβριστικά και προσβλητικά της σχόλια... και έλεος ρε παιδιά με το να χρησιμοποιείται η \'ψυχική ασθένεια\' ως πρόσχημα... προσβάλλονται άνθρωποι που ναι μεν έχουν προβλήματα, αλλά αυτά δεν έχουν αλλοιώσει την ευγένεια της ψυχής τους... εδώ είναι καθαρά θέμα αγωγής και χαρακτήρα το όλο σκηνικό... Κηπ, καλή συνέχεια και... ασταμάτητη σε ό,τι κι αν κάνεις...
:)
24-12-2009, 13:59 #54
Originally posted by weird
Nαι πάνο, μπήκε και τον στόλισε και αρχίσατε να την στολίζετε κι εσείς πίσω, προλάβατε να κάνετε την κριτική πριν ο κηπ που τον αφορούσε άμεσα πει το οτιδήποτε και το αποτέλεσμα ποιό ήταν?
Αλλό είπαμε, ο καθένας αντιδρά ανάλογα με την κρίση του.
Προσωπικά νομίζω πως 2 σχόλια έκανα όλα και όλα, τοι πρώτο ήταν στην 3η σελίδα και το δεύτερο ήταν σε αυτή και ήταν μια αστεία ατάκα στις χυδαιολογίες που έγραφε.
Φυσικά άν κάποιος θα έχει τρολλ συμπεριφορές θα λάβει και το ίδιο, δυστυχώς η ευτυχώς έτσι λειτουργούν τα πράγματα έξω έτσι λειτουργούν και εδώ. Προσωπικά-και πιστεύω όλοι οι άλλοι- έχουμε δοκιμάσει να μιλήσουμε στην πανικούλα με το καλό, αλλά αυτη δεν προσέχει καν τη λέμε, απλά επικεντρώνεται στα δικά της ενώ πάντα \"τα στολίζει ιδιαίτερα\" με κάθε είδους υβρεολογία και χυδαιολογία. Δεν το συζητάω πόσο έχει ξεφύγει, τις προάλλες απεκάλεσε την μάνα μου ξέρεις πως. Δεν νομίζω να μπορεί να μείνει κανεις άπραγος με αυτό το πράγμα, είναι φυσικό να υπάρχει τέτοια αντίδραση από τους ποιο πολλούς. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρξει μπαν εδώ και πολύ καιρό αλλά η διαχείριση μάλλον έχει πάει διακοπές.
24-12-2009, 14:09 #55
Μπορούμε για αρχή επίσης,να πάψουμε να της τρέφουμε την ανάγκη να παίζει στο κέντρο της προσοχής με αρνητικό τρόπο Petran,καθώς αυτό είναι το κυριότερό μας σφάλμα στην συγκεκριμένη περίπτωση.Η ποιότητα της προσοχής δεν απασχολεί καθόλου και το ξέρεις καλύτερα,καθώς το ζητούμενο είναι οποιαδήποτε προσοχή και με οποιοδήποτε μέσο.;)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
24-12-2009, 14:09 #56
Originally posted by PETRAN
Αλλό είπαμε, ο καθένας αντιδρά ανάλογα με την κρίση του.
Προσωπικά νομίζω πως 2 σχόλια έκανα όλα και όλα, τοι πρώτο ήταν στην 3η σελίδα και το δεύτερο ήταν σε αυτή και ήταν μια αστεία ατάκα στις χυδαιολογίες που έγραφε.
Φυσικά άν κάποιος θα έχει τρολλ συμπεριφορές θα λάβει και το ίδιο, δυστυχώς η ευτυχώς έτσι λειτουργούν τα πράγματα έξω έτσι λειτουργούν και εδώ. Προσωπικά-και πιστεύω όλοι οι άλλοι- έχουμε δοκιμάσει να μιλήσουμε στην πανικούλα με το καλό, αλλά αυτη δεν προσέχει καν τη λέμε, απλά επικεντρώνεται στα δικά της ενώ πάντα \"τα στολίζει ιδιαίτερα\" με κάθε είδους υβρεολογία και χυδαιολογία. Δεν το συζητάω πόσο έχει ξεφύγει, τις προάλλες απεκάλεσε την μάνα μου ξέρεις πως. Δεν νομίζω να μπορεί να μείνει κανεις άπραγος με αυτό το πράγμα, είναι φυσικό να υπάρχει τέτοια αντίδραση από τους ποιο πολλούς. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρξει μπαν εδώ και πολύ καιρό αλλά η διαχείριση μάλλον έχει πάει διακοπές.
Απο εκεί και πέρα, αν δεν μπορείς να μην αντιδράς στα με μαθηματική ακρίβεια προβλεπόμενα ( και προφανώς μη αναστρέψιμα) ξεσπάσματα της Π. και ως προς την συχνότητα και ως προς το υβρεολογικό περιεχόμενο, μάλλον αντί να θεωρείς φυσική την αντίδρασή σου, να το ψάξεις λίγο περισσότερο.
Παρεμπιπτόντως θεωρώ την στάση του κηπ στο συγκεκριμένο θέμα παράδειγμα προς μίμηση.
Κι επειδή καλό είναι να σκεφτόμαστε και λίγο τον θεματοθέτη, ας το σταματήσουμε εδώ να μην ξεφύγουμε κι άλλο.
Btw με έχει πιάσει κι εμένα μια ατείρευτη δίψα για γνώση...
Καλή φάση κήπ!
Καλές γιορτές και σε σένα Κηπ και σε σένα Πάνο :)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
24-12-2009, 14:11 #57
Και σε σένα weird,Petran,Keep,χρόνια πολλά,όπως και σε όλα τα μέλη,ανεξαρτήτως κόντρας,φάπας και ξώφαλτσων.:):)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
24-12-2009, 14:11 #58
Το να εχει καποιος χρηστης τον ΟΛΟΔΙΚΟ του αποπατο και να αποπατει ακατασχετα στα μουτρα οποιου κανει το λαθος να μπει εκει μεσα και του μιλησει, , καταλαβαινω οτι μπορει να το αποφυγει κανεις,μη μπαινοντας εκει μεσα και μην απευθυνοντας του τον λογο, αφηνοντας να το χειριστει ο αντμιν.
και αυτο εκανε το συνολο του φορουμ, οση φασαρια κι αν εκανε εκει μεσα η χρηστρια για τα γκομενικα της προβληματα, ουδεις ασχοληθηκε πλην μερικων ανυποψιαστων...
αλλα το να φευγει απο την μποχα του βλεποντας οτι κανεις δεν συγκινειται και να χωνεται σε θεματα σαν αυτο εδω του κιπ για να ξερασει το περισσευμα της ανικανοποιητης ζωης του σε οτι ομορφο δει, ΟΧΙ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΟΥΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΝΕΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΤΟΥ!
εφοσον ειναι εκπαιδευμενος σαν σκυλος του παβλοφ, θα τον περιμενει ηλεκτρικη εκκενωση οποτε αποπατει οπου βρεθει...
24-12-2009, 14:13 #59
Originally posted by RainAndWind
Και σε σένα weird,Petran,Keep,χρόνια πολλά,όπως και σε όλα τα μέλη,ανεξαρτήτως κόντρας,φάπας και ξώφαλτσων.:):)
Γιατί όλες αυτές οι διαμάχες, μοιάζουν τόσο ασήμαντες, κάτι τέτοιες στιγμές γιορτινές.
Να τα περάσεις κι εσύ όμορφα, μαζί με τον σύντροφό σου καλή μου!
:))))Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
24-12-2009, 14:30 #60
Απο εκεί και πέρα, αν δεν μπορείς να μην αντιδράς στα με μαθηματική ακρίβεια προβλεπόμενα ( και προφανώς μη αναστρέψιμα) ξεσπάσματα της Π. και ως προς την συχνότητα και ως προς το υβρεολογικό περιεχόμενο, μάλλον αντί να θεωρείς φυσική την αντίδρασή σου, να το ψάξεις λίγο περισσότερο.
Παρεμπιπτόντως θεωρώ την στάση του κηπ στο συγκεκριμένο θέμα παράδειγμα προς μίμηση.
Κι επειδή καλό είναι να σκεφτόμαστε και λίγο τον θεματοθέτη, ας το σταματήσουμε εδώ να μην ξεφύγουμε κι άλλο.
Btw με έχει πιάσει κι εμένα μια ατείρευτη δίψα για γνώση...
Καλή φάση κήπ!
Καλές γιορτές και σε σένα Κηπ και σε σένα Πάνο :) [/quote]
Δεν βρίζω ποτέ εδώ μέσα (αλλά και γενικά χε), οι απαντήσεις μου όταν υπήρχαν ήταν σατιρικές και κωμικές, έτσι άντιδρώ, το θεωρώ ότι το όλο θέμα είναι αστείο. Δεν χρειάζεται να γίνουμε όλοι δαλάι λάμα σε τέτοιες καταστάσεις. Προσωπικά δεν βρίσκω τις απατήσεις μου \"λάθος\".
Τώρα το να φάνε μπαν όλοι το θεωρώ υπερβολή, γιατί δεν νομίζω όλα τα άτομα που εμπλέκονται να ασχολούνται μόνο με την ποιο \"ανάλαφρη\" υπο-ενότητα του \"γενικά\". Αν δεν το πρόσεξες π.χ. πολλά από αυτά τα άτομα μιλάνε σοβαρά και προσπαθούν να βοηθήσουν όποτε μπορούν στις άλλες υπο-ενότητες. Μην επικεντρώνεσαι μόνο στα αρνητικά ποστ. Πέρα από το \"γενικά\" δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι στο φορουμ, εκτός από τα ποστ της πανικούλας που π.χ. όπου και αν δει ποστ μου θα με βρίσει ανεξάρτητα από το θέμα, η αν μιλήσει θα πει κάτι για τον εαυτό της πάντα. Δεν νομίζω να είναι όμορφο (και λειτουργικό) σε κάθε θέμα που υπάρχει μια συζήτηση να πετάγεται και το στανταρ άσχετο χυδαιολογικό σχόλιο. Φυσικά κάτι τέτοιο λέγεται τρολλινγκ και θεωρώ ότι ένα επιλεκτικό μπαν (πρως το άτομο που δημιουργέί πρόβλημα) αρκεί για να εκτονωθεί σημαντικά η κατάσταση ,όπως άλλωστε και εκτονώθηκε με το μπαν του πανος12345 και άλλων κατα-καιρών νετ-χουλλιγκαν. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την υβρισιτκή συμπεριφορά της πανικούλας με βάση κάποιου είδους \"ασθένειας\" και νομίζω ότι πρέπει η διαχείριση να πάρει τα μέτρα της.
Κατά τα άλλα καλλές γιορτές και σε σένα weird (έστω υπο αυτές τις συνθήκες!) και ο καινούργιος χρόνος να σου φέρει ότι επιθυμείς :)
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....