Κι αυτές τις γιορτές μόνος... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    Εντάξει,στους γύρω μου δεν βγάζω αυτή τη μαυρίλα που βγάζω εδω πέρα,και μπορώ να πω ότι δεν καταλαβαίνουν πόσο άσχημα είμαι.Τα κρατάω όλα μέσα μου,ίσως και απο φόβο για να μη μείνω ολομόναχος και τρελαθώ εντελώς.Η αλήθεια είναι ότι έχω αποξενωθεί πάντως από τους παλιούς μου φίλους γι\'αυτό και δε μπορώ να νιώθω πλέον χαρούμενος όταν είμαι μαζί τους.Ο καθένας μας τράβηξε διαφορετικούς δρόμους στη ζωή του και δεν έχουμε το δέσιμο που είχαμε παλιά.Και με τα άτομα που αναγκάζομαι να κάνω τώρα παρέα,η αποξένωση που νιώθω είναι πιο έντονη.

Senior Member
    Originally posted by Paolo_1
    Εντάξει,στους γύρω μου δεν βγάζω αυτή τη μαυρίλα που βγάζω εδω πέρα,και μπορώ να πω ότι δεν καταλαβαίνουν πόσο άσχημα είμαι.Τα κρατάω όλα μέσα μου,ίσως και απο φόβο για να μη μείνω ολομόναχος και τρελαθώ εντελώς.Η αλήθεια είναι ότι έχω αποξενωθεί πάντως από τους παλιούς μου φίλους γι\'αυτό και δε μπορώ να νιώθω πλέον χαρούμενος όταν είμαι μαζί τους.Ο καθένας μας τράβηξε διαφορετικούς δρόμους στη ζωή του και δεν έχουμε το δέσιμο που είχαμε παλιά.Και με τα άτομα που αναγκάζομαι να κάνω τώρα παρέα,η αποξένωση που νιώθω είναι πιο έντονη.

Εντάξει, τέτοιες φάσεις όλοι περνάμε και εγώ ακριβώς τα ίδια έχω περάσει αλλά έκανα κάποιες κινήσεις και γνώρισα και καινούργια παιδιά και με κάποια κόλλησα. Φοιτητής είσαι παολο? Δεν σκέφτεσαι να κάνεις κάτι για να κοινωνικοποιηθείς όπως θες ποιο πολύ? Έχεις κάτι κανα νου?

Senior Member
    Πάολο και εγώ ανακάλυψα πολύ αργά ότι την ευτυχία μην την περιμένεις να σου χτυπήσει την πόρτα.Αυτό το τόσο απλό για \'αλλους για εμένα ήταν δυσνόητο.Θέλει μεγάλη προσπάθεια κάθε μέρα που περνάει είναι δώρο ας προαπαθήσουμε να την κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη με τα δικά του δεδομένα ο καθένας.Μόνη και εγώ όπως πάντα άλλωστε αλλά θα κάνω μεγάλη προσπάθεια να μην μιζεριάσω και να απαλλαγώ το συντομότερο απο τα χάπια.Ναι χθες είπα θα προσπαθήσω να κοιμηθώ χωρίς την βοήθεια του αγχωλιτικού.δεν ήταν εύκολο κοιμήθηκα ξημερώματα και πόναγε το κεφάλι μου αλλά θα το παλέψω όσο μπορώ.Επιασα πάτο πολλές φορές και αυτή ήταν η χειρότερη ποτέ δεν ενιωσα ότι με καταλαβαίνουν και το χειρότερο αντί να με βοηθήσουν με έσπρωχναν μόλις σήκωνόμουν λίγο.Είσαι νέο παιδί σίγουρα κάποιος θα υπάρχει πάρε την πρωτοβουλία και σήκωσε το τηλέφωνο βγες και ας μην έχεις όρεξη.Δεν είσαι μόνος και εμείς τα ίδια περνάμε ή άλλοι πέρασαν.Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε καταλαβαίνουν πάρα πολλοί εδώ.

Senior Member
    Originally posted by diamadenia
    ase re petran.kai esy monos 8a eisai kai monos 8a thn pezeis xaax.
    ως παλιο μελοσ του φορουμ θα πρεπει να σε ενημερωσω πωσ τετοιου ειδουσ σχολια δεν αρμοζουν -ταιριαζουν στο φορουμ μασ....

σε ευχαριστω που θα τηρισεισ τουσ κανονεσ μασ.
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Είναι από κείνα τα κορίτσια που ανεβαίνουν τη σκάλα της επιτυχίας σφάλμα σφάλμα.λολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Άντε,τα φάγαμε κι αυτά τα Χριστούγεννα πέρασε αυτή η καταραμένη μέρα.Μια πρωτοχρονιά μας έμεινε τώρα για να τελειώνουμε και μ\'αυτές τις γιορτές.Να τελειώνουμε με τα φωτάκια,τα δέντρα κι όλες αυτές τις λακαμίες που μόνο θλίψη φέρνουν σε όσους δεν έχουν σύντροφο.Ανυπομονώ να επιστρέψω στη μουντή καθημερινότητά μου.Τουλάχιστον εκεί ο αυτοκτονικός ιδεασμός μου δεν πολλαπλασιάζεται όπως αυτές τις μέρες.

Senior Member
    Άντε,τα φάγαμε κι αυτά τα Χριστούγεννα πέρασε αυτή η καταραμένη μέρα.Μια πρωτοχρονιά μας έμεινε τώρα για να τελειώνουμε και μ\'αυτές τις γιορτές.Να τελειώνουμε με τα φωτάκια,τα δέντρα κι όλες αυτές τις λακαμίες που μόνο θλίψη φέρνουν σε όσους δεν έχουν σύντροφο.Ανυπομονώ να επιστρέψω στη μουντή καθημερινότητά μου.Τουλάχιστον εκεί ο αυτοκτονικός ιδεασμός μου δεν πολλαπλασιάζεται όπως αυτές τις μέρες.

Λολ, δεν ξέρω αλλά αυτό το ποστ είχε κάτι το μαυρο-χιουμοριστικό. Πιστεύω ότι βαθιά στην φαινομενικά μαύρη ψυχή σου κρύβεται ένας εύθυμος τύπος που θέλει να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους για να εκφράσει αυτά που θέλει να εκφράσει. Τον εκφραστικό τομέα τον έχεις πάντως. Οπότε επέστρεψε στην μαύρη πραγματικότητα σου αλλά κάνε και κανα σχέδιο όπως σου είπα πριν για να αρχίσεις να βγαίνεις από την άβυσσο του cameron. (δεν νομίζω να μπορούν να σε βοηθήσουν εξωγήινοι όπως στην ταινία. Άρχισε να φτιάχνεις το δικό σου σκάφος διαφύγής που θα σε βγάλει στην επιφάνεια μιας ηλιόλουστης μέρας. Δεν χρειάζεται να παραμένεις εκεί κάτω)

Senior Member
    Κάπου έχω διαβάσει ότι πρέπει κάποιος να πιάσει πάτο για να μπορέσει να ξαν\'ανέβει ψηλά.Ίσως αυτό να ισχύει με μένα.Πάντως για να βγω από αυτήν την άβυσσο υπάρχουν δυο λύσεις και τις έχω αναφέρει πιο πάνω.

Senior Member
    Τελικά ποιο το νόημα της ύπαρξης των γιορτών;Για να νιώθουν οι φτωχοί φτωχότεροι και οι μόνοι πιο μόνοι;Είναι αυτές οι μέρες που θέλεις οπωσδήποτε κάποιον δίπλα σου για να τις μοιραστείς,και δεν εννοώ φίλο.Να βγαίνετε μαζί βόλτα,να σκέφτεσαι τί δώρο θα κάνετε ο ένας στον άλλο,ίσως να πηγαίνατε και καμια εκδρομή μαζί.Κάποιον τελοσπάντων που να σου ζεσταίνει τον ψυχικό κόσμο,να νιώθεις ότι κάποιος υπάρχει εκεί έξω για σένα.Αυτό που βιώνω και θα βιώνω για τις επόμενες μέρες είναι πολύ πικρό ρε γαμώτο.Το ξέρω ότι το ίδιο περνάν και πολλοί ακόμα άνθρωποι και μπορώ να τους καταλάβω απόλυτα.Πραγματικά τους ζηλεύω αυτούς που στάθηκαν τυχεροί και έχουν έναν άνθρωπο δίπλα τους,γιατί περι τύχης πρόκειται και μόνο.Θυμάμαι κάποτε πόσο μου άρεσαν τα Χριστούγεννα και ανυπομονούσα να έρθουν.Τώρα απλά θα ήθελα να πέσω σε χειμερία νάρκη για να μη βλέπω όλη αυτή τη χαρά που υπάρχει γύρω μου και δε μπορεί να με αγγίξει.

καλυτερα μονος πιστεψε με

Senior Member
    πάνω κάτω ασανσέρ έγινα.Πάολο κράτα γερά μόνοι μας θα τα καταφέρουμε

Senior Member
    Όταν δεν είσαι μόνος,σε διαβεβαιώ πως δεν πρόκειται Paolo καθόλου \"περί τύχης μόνο\".Όπως επίσης αν είσαι μόνος,έχεις το δικό σου κομμάτι ευθύνης για τη μοναξιά.
    Τι λέμε τώρα,ότι είμαστε άμοιροι ευθυνών,έρμαια δηλαδή των συνθηκών;Ποιος κάνει τις επιλογές για μας;Ουρανοκατέβατες έρχονται;Eμείς τις κάνουμε,εμείς διαλέγουμε ποια ζωή μας αφορά.
    Είμαι μόνος,αλλά είναι θέμα τύχης αν θα έχω παρέα τελικά.Ναι.Και για αυτό λοιπόν δεν περνάω στο να κυνηγήσω να κάνω την ανάγκη μου πραγματικότητα,καθώς μου έχω δώσει το σχωροχάρτι.
    Το ρίχνω και στον καιρό άμα θέλετε.Έχει ψύχρα και όλοι κάθονται στα σπίτια τους.Είτε έχει καύσωνα και δε βγαίνουν.

Μα με την καμία...
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Rain όταν λέω ότι είναι θέμα τύχης εννοώ ότι χρειάζεται ένας συνδιασμός πραγμάτων για να μην καταλήξεις μόνος.Πρώτα πρώτα χρειάζεται μεγάλη τύχη για να γνωρίσεις άτομα με τα οποία να επικοινωνείς πραγματικά,να έχετε δηλαδή πάνω κάτω τον ίδιο χαρακτήρα.Είναι εύκολο αυτό;Οι περισσότεροι λένε(κι εγώ μέσα σ\'αυτούς)ότι ξέρουν πολλά άτομα αλλά δεν επικοινωνούν με κανένα.

Και στο θέμα εύρεσης συντρόφου χρειάζεται παρα πολύ τύχη.Σκέψου κάποιον ο οποίος δεν έχει ελεύθερες κοπέλες στον κύκλο του για να κάνει σχέση και κάποιον που έχει πολλές.Ή κάποιον ο οποίος χωρίς να έχει ιδιαίτερη κοινωνικότητα,βρίσκει κοπέλα στο τρένο,στο λεωφορείο,στην παραλία ή οπουδήποτε,χωρίς να μεσολαβεί κονέ στη μέση.Αν αυτό δεν είναι τύχη,τότε τί είναι;

Senior Member
    Ra;in το να είσαι μόνος είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων.Ενας απο αυτούς είναι και η δική μας ευθύνη.Μέχρι ενός σημείου ορίζουμε την τύχη μας.Τα παιδια μου για παράδειγμα μεγάλωσαν σ\' ένα πολύ περιορισμένο κύκλο.Αυτό ειλικρινά δεν ήταν επιλογή μου καθε άλλο μου αρέσει να είμαι κοινωνικός άνθρωπος.Μοιραία αυτά τα παιδιά δεν έχουν ούτε τις πολλές παρέες ούτε τέτοιο κύκλο που θα τα σπρώξει να μπορέσουν να βρούν εύκολα αν θές εναν σύντροφο.η κόρη μου πιο δραστήρια κατάφερε να κάνει εναν πιο ευρύ κύκλο απο τον γιό μου.Υπάρχουν τόσες δυσκολίες και τόσοι αστάθμητοι παράγοντες που αν δεν βιώσεις \'η δεν συναντήσεις στην πορεία της ζωής σου δεν μπορείς να καταλάβεις.Αυτό που λέει κι ο Πάολο συνδοιασμός πραγμάτων ναι συμφωνώ εστω και αν έτυχαν στην ζωή μου τόσα περίεργα σπάνια και αναπάντεχα.Για το σπάνια \'η όταν ακούς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις οχι μια φορά αλλά πολύ περισσότερες εκεί ο παράγοντας τύχη δεν παίζει τον σπουδαιότερο λόγο;

Senior Member
    Γιατι υπαρχει η λαθεμενη εντυπωση οτι η κοινωνικοτητα ειναι κατι καλο και προσμετριεται ως προσον?

Κατα τη γνωμη μου ναι η κοινωνικοτητα βοηθαει στην επιτυχια που ειναι παραγοντας ευτυχιας πολλες φορες.
    Οι σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων παλι προσφερουν μια \"ζεστασια\".
    Ειναι ομως η φυση του ανθρωπου αυτη?
    Θα μπορουσα να πω ναι...γιατι στην φυση του ανθρωπου το πρωτευων γνωρισμα ειναι να επιβιωνει και ο δρομος προς την επιβιωση οδηγησε τον homo sapiens να ειναι κοινωνικο ον.

Η απαντηση μαλλον στο ερωτημα μου ειναι τελικα καλα κανει και προσμετριεται ως προσον....αλλα

ειμαστε και μοναδες...ειμαστε ενα συνολο απο μοναδες με ιδιαιτεροτητες.Ποσα ειμαστε διαθετειμενοι να χασουμε απο την μοναδικοτητα μας ωστε να συμβαδισουμε με το συνολο...σε ποσα πρεπει να συμβιβαστουμε?

Ερωτησεις που κανουμε ολοι και ο καθενας βρισκει μονος του τις απαντησεις...αναλογως τα \"θελω\" του και τις εκαστοτε συνθηκες τοσο τις εξωτερικες...οσο και τις \"εσωτερικες\" κυριως...γιατι δεν ειμαστε μηχανες να αναβαθμιζουμε τον εαυτο μας κατα βουληση.

Βασικα καπου ξεφυγα γιατι δεν ηξερα τι ηθελα να γραψω ακριβως...σκεφτομουν στην πορεια και τελικα δεν κατεληξα πουθενα αλλα θα ηθελα να μοιραστω ετσι καποιες σκεψεις...να στε καλα.

Εαν ο σκοπος περαν της επιβιωσης φυσικα ειναι η ευτυχια τοτε ολοι ψαχνουμε μια μαγικη συνταγη με διαφορετικους τροπους.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Τελικά ποιο το νόημα της ύπαρξης των γιορτών;Για να νιώθουν οι φτωχοί φτωχότεροι και οι μόνοι πιο μόνοι;Είναι αυτές οι μέρες που θέλεις οπωσδήποτε κάποιον δίπλα σου για να τις μοιραστείς,και δεν εννοώ φίλο.Να βγαίνετε μαζί βόλτα,να σκέφτεσαι τί δώρο θα κάνετε ο ένας στον άλλο,ίσως να πηγαίνατε και καμια εκδρομή μαζί.Κάποιον τελοσπάντων που να σου ζεσταίνει τον ψυχικό κόσμο,να νιώθεις ότι κάποιος υπάρχει εκεί έξω για σένα.Αυτό που βιώνω και θα βιώνω για τις επόμενες μέρες είναι πολύ πικρό ρε γαμώτο.Το ξέρω ότι το ίδιο περνάν και πολλοί ακόμα άνθρωποι και μπορώ να τους καταλάβω απόλυτα.Πραγματικά τους ζηλεύω αυτούς που στάθηκαν τυχεροί και έχουν έναν άνθρωπο δίπλα τους,γιατί περι τύχης πρόκειται και μόνο.Θυμάμαι κάποτε πόσο μου άρεσαν τα Χριστούγεννα και ανυπομονούσα να έρθουν.Τώρα απλά θα ήθελα να πέσω σε χειμερία νάρκη για να μη βλέπω όλη αυτή τη χαρά που υπάρχει γύρω μου και δε μπορεί να με αγγίξει.
    Μια από τα ίδια...
    Πολύ μοναξια και πολύς πόνος...
    Νιωθώ και εγώ πως δεν χωράω πουθενά και πως όλα είναι για όλους τους αλλούς- η χαρά και όλα όσα έχουν σχέση μ\' αυτη- τους άλλους εκτος από μένα.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε παρηγορήσω και να σε στηρίξω, αλλά σε νιώθω!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast