Εχει παρει κανεις dumyrox 100 ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    arsus στειλε μου ποιο γιατρο εχεις να δω αν εχουμε τον ιδιο.σε u2u σε παρακαλω.Ο δικος μου ειναι ο πρωτος της χωρας ,αναπληρωτης καθηγητης και τελειος.Του χω εμπισοσυνη μεγαλη.Αφου στο εξωτερικο στα συνεδρια εμαθα απο αλλους ,ολοι οι αλλοι οι γιατροι φευγουν για καφε τσιγαρο ενω αυτος ΕΚΕΙ!!!

Senior Member
    Τα dumyrox είναι όπως κάθε άλλο SSRI (π.χ. seroxat, prozac κλπ.) δεν έχει κάποιο special μηχανισμό για OCD. Απλά είναι από τα ποιο γνωστά ότι πιάνουν σε OCD και OCD-τύπου διαταραχές. Κάπου είχα διαβάσει ότι τα \"σταδιακής αποδέσμευσης\" ίσως να είναι λίγο ποιο αποτελεσματικά.

Senior Member
    ειναι ειδικο για ocd.Στην Αμερικη αυτο παιρνουν.Για να δω τι θα γινει.Κι εγω βαρεθηκα ,βαρεθηκα και την υπνηλια που κανει και καπως με καταστελλει.

Senior Member
    Τι λες καλό μου με το αντικαταθλιπτικό έχεις τόσες ορμές;Τι να πω είσαι τυχερή.

Senior Member
    χαχαχαχαχαχα
    συγνώμη σε πέρασα για γυναίκα αλλά και στους άνδρες πάλι δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.Αρα εισαι τυχερός

Senior Member
    arsus ολα αυτα με το dumyrox?δεν το πιστευω!μηπως δεν ειναι το χαπι αλλα εισαι εσυ??
    μεχρι ποσα mg θα φτασεις?

Senior Member
    οταν λες μισο?μισο των 100 η μισο των 50?και ποσα κιλα εισαι αν δεν γινομαι αδιακριτη...

Senior Member
    θες να σου πω την αληθεια??καλε οχι!απαπα..

ναι!να προσεχεις!δεν παχαινουν απο μονα τους,προσεχε τι τρως γιατι δεν ειναι το θεμα οτι παχαινουν αλλα δεν μπορεις να χασεις με τιποτα ο,τι παρεις για αυτο με ρεγουλα!
    τα κιλα σου τα ρωταω για τα mg .παει και αναλογα με τη σοβαροτητα που εχει καποιος αλλα και με τα κιλακαι ηθελα να συγκρινω με την ποσοτητα που επαιρνα εγω.
    πηρα περιπου 4-5 κιλα εγω και παλι ομως σκεψου οτι τωρα εχω χασει τα 3 που παιρνω 50 mg μερα παρα μερα.

Senior Member
    εγω με την υπνηλια παλευω,αλλα το αλλο που με τρομαζει ειναι οτι δεν σκεφτομαι σωστα σα να σταματαει το μυαλο μου στις εμμονες και δε μπορω να τις αναλυσω οπως εκανα και να ανακουφιστω για λιγο.Δε ξερω τι ειναι αυτο.Παιρνω 3 χαπια των 100 και αυριο ειναι η τεταρτη μερα.Και επισης αυριο ΑΡΧΙΖΩ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!!Μακαρι Θεε μου να ναι καλος!!!!

Senior Member
    afrula χαιρομαι παρα πολυ!περιμενω να μου στειλεις να μου πεις πως ηταν,τις εντυπωσεις σου γενικοτερα αν θες και τωρα παμε στο chat του εμπ να τα πουμε!

Senior Member
    καλη μου θα κοιμηθω τωρα.Θα σου πω αυριο τα νεα!!!Μακαρι να ναι καλος!!!Θα προσευχομαι...φιλακια....

Senior Member
    το εμπ τι ειναι?

Senior Member
    http://xat.com/empneustns

Senior Member
    soy γραφω!δεν με βλεπεις?

Senior Member
    melene καληνυχτα .Κολλουσε το chat de mporoysa na milhsv.filakia

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast