Results 16 to 22 of 22
Thread: ΖΗΛΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΠΙΑ
-
26-12-2009, 15:44 #16
ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΟ ΑΥΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΛΔ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΜΑΘΑ,ΑΥΤΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ..ΤΗΣ ΖΗΤΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΩΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ.... ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ?ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΣΕ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ...ΠΑΛΙΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΩ?ΕΙΜΑΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ...
.
- 26-12-2009, 15:59 #17
Originally posted by cas
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΟ ΑΥΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ....
.
Ποιός άλλος δηλ ήταν μεγαλύτερος της?
Και γιατί σε συγκρίνεις με τον πρώην της ως προς τις ηλικίες σας?
Μήπως σου θυμίζει κάπως τον πατέρα σου και νιώθεις σαν ... να \"ανταγωνίζεσαι\" εκείνον κατά κάποιο τρόπο?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
27-12-2009, 15:04 #18
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΝΟΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΆ ΜΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ...ΟΧΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΜΑΛΛΩΝ ΤΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕ ΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΜΗΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ 10+ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΙ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ...pfff
13-03-2010, 08:04 #19
ΧΜμμμμ...υπαρχουν 2 σεναρια φιλε μου.....
1 γιατι να ζεισ σ κατι π εχετε βαλει ημερονιμια ληξησ?
(αν κ πιστεβω ποσ αφτο το οτι καποια στιγμι θα χωρισουμε ινε πολυ σχετικο....αλλο να το λεσ και αλλο να το κανεισ.....κ ιδικα οταν υπαρχουν εντονα συνεσθηματα αναμεσα....) αν ξερεισ οτι θα τελειωσει...προσπαθησε να το κανισ τωρα.... μην ισε μεσα σε μια σχεση π δν μπορεισ να γελασεισ...
2ο ζησε τι στιγμη....μιν κολλασ στισ λεπτομεριεσ......το να εχει παει και με αλλουσ ινε το πιο φυσιολογικο...αν δν ιχε παει με κανεναν εκι θα ηταν το παραξενω κ θα επρεπε να αναρωτηθεισ....προσπαθησε να δωσεισ εσι καπιεσ εξηγησεισ στισ σκεψεισ που κανισ...π.χ εκανε σεχ με αλλον? δοσε εσι μια εξηγηση σ αφτιν τν σκεψη που εχεισ......Μιν χαλασ κατι ομορφο που εχετε επιδι ζηλευεισ το παρελθον.......ζησε το μελλον οσο αφτο κ αν κρατισι κ κοιτα να περασεισ ομορφα...
και οι 2 περιπτοσεισ ινε θεμα χαρακτιρα.......μ αρεσει να δινω 2 επιλογεσ...οταν λεω τν αποψη μου....αν μ ροτισισ τ θα εκανα θ σ λεγα το 2ο.... :P
13-03-2010, 20:33 #20
Cas, από τη στιγμή που λες πως θα λήξει η σχέση, το πρόβλημα δεν είναι ότι ζηλεύεις, αλλά ότι παλεύεις μια τελειιωμένη σχέση. Αποφάσισε πρώτα αν θες να είσαι μαζί της, που για μένα πρέπει να είσαι και να μην ακούς τους άλλους αφού είστε ευτυχισμένοι και μετά σκέψου τι θα κάνεις με την ζήλια. Αν είναι απαραίτητο πια. Αυτά από μένα.
02-04-2010, 18:39 #21
ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΙΣΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΠΛΕΟΝ ΔΛΔ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...
21-04-2010, 12:10 #22
Αν υπαρχει κατι που δε μπορω να καταλαβω σε ολη την κατασταση ειναι πως γινεται να εχεις συμφωνησει με καποιον οτι η σχεση σας θα εχει ημερομηνια ληξης αλλα ταυτοχρονα να ειστε ερωτευμενοι και να αγαπατε ο ενας τον αλλον. Δε βλεπω πως αυτα κινουνται μαζι, αλλο να πεις οτι υπαρχουν δυσκολιες κτλ κ οτι μελλοντικα θα υπαρξει ισως προβλημα κ αλλο το οτι σιγουρα θα χωρισετε. Απ\'αυτο και μονο δεν ξερω πως θα μπορουσες να απολαυσεις αυτο που ζεις.
Οσο για το μεγαλυτερο που τη φλερταρε, αν δηλαδη ηταν καποιος αλλος πρωην της μικροτερος η κ στην ηλικια σου πως θα σου φαινοταν? πιστευω δε θα σε πειραζε τοσο γιατι θα ειχες κατοχυρωμενο στο μυαλο σου οτι και μ\'αυτον οπως και με σενα δε θα ειχε πολυ μελλον, ενω με τον μεγαλυτερο θα μπορουσε να εχει λογω ηλικιας.
Γνωμη μου ειναι οταν ξεκινας μια σχεση δε μπορεις να τη ζησεις οπως θα επρεπε αν την εχεις ηδη τελειωσει στο μυαλο σου, οπως λες μπορει να μην το ειχες σκεφτει μεχρι τοτε αλλα πιστευω ακομη κ αν δεν ειχε εμφανιστει ο πρωην θα ειχε παρουσιαστει κατι αλλο που θα σε εφερνε σ\'αυτη τη θεση
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή