Μπορει να καταπολεμηθει τελικα? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Member
    Το θεμα ειναι αυτο το ανεξηγητο βαρος της ψυχης...
    Το να εισαι καπου να προσπαθεις να ξεχαστεις και ενα χερι να σε τραβαει πισω και να σε ριχνει στη μελαγχολια και να μην ξερεις το γιατι....
    Να σε τρωνε οι τυψεις που δεν εισαι καλα....
    Να αναρωτιεσαι ποτε θα παθεις κριση και τι αποτελεσματα θα εχει....
    Να φοβασαι να αντιμετωπισεις τη ζωη.....
    Να περιμενεις να δεις το κακο,την τρελα, το θανατο στην επομενη γωνια......
    Να κοιμασαι και να ξυπνας με την αγωνια \"θα περασει?\".....
    και κανενας να μην μπορει να σε βοηθησει......

τουλαχιστον στο φορουμ προσπαθω να βρω την ελπιδα (οχι την επιβεβαιωση,την ελπιδα)οτι καποτε ολα θα ειναι παρελθον.

Junior Member
    κοιταξε αν εχεις βαρος στην ψυχη δεν ξερω διαιτα για να σου πω.
    αν ενα χερι σε τραβαει πισω μην το πιανεις και προσπαθησε να ισοροπησεις για να μην σε ριξει και αν σε τραβηξει.
    οσο για της τυψεις προσπαθησε να γινεις αχωνευτη για αυτες
    ολοι περναμε κριση τωρα οικονομικη δεν εισαι η μονη και δεν ξερουμε τη αποτελεσμα θα εχει
    οσο για το φοβο να αντιμετωπισεις τη ζωη προσπαθησε να ψηλωσεις και να σταθεις στο υψος σου.
    και γιατι να περιμενεις μην τα περιμενεις βρες κατι αλλο να κανεις.
    κανε το αντιθετο οταν ειναι να κοιμηθεις μεινε ξυπνια και οταν ειναι να ξυπνησεις πηγαινε για υπνο και σιγουρα θα το προσπερασεις.
    δεν ξερω αν σε βοηθαω.
    παντως στο φορουμ μπηκα για να βρω καποια πραγματα ανεξηγητα τα οποια ειναι παρελθον.
    για να μπορεις να ζησεις μια ζωη υπεροχη θα πρεπει να πινεις νερο εστω (που χωρις νερο κανενας δεν μπορει να ζησει.) και να γελας.

Senior Member
    Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια;Η συμπεριφορά των γονιών σου;H σχέση μεταξύ τους και με σένα;
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Member
    Ασχημα.Φασαριες πολλες.Ασχημες αναμνησεις.Κι εγω να κλεινομαι στον εαυτο μου και να εχω προβληματα ψυχολογικα που νομιζα πως τα ξεπερασα.Κι ομως τωρα βγηκανε στην επιφανεια και με πονανε.
    Δυσκολευομαι να μιλαω γι\'αυτο το κεφαλαιο,αν και περιμενω με αγωνια να το δουλεψω με την ψυχολογο.Ξερω πως ειναι η ριζα του κακου.Και τις μερες αυτες που αναγκαστικα ειμαι σπιτι για γιορτες(τα κακα της φοιτητικης ζωης...),χειροτερεψα.

Originally posted by reggaeM
    Ασχημα.Φασαριες πολλες.Ασχημες αναμνησεις.Κι εγω να κλεινομαι στον εαυτο μου και να εχω προβληματα ψυχολογικα που νομιζα πως τα ξεπερασα.Κι ομως τωρα βγηκανε στην επιφανεια και με πονανε.
    Δυσκολευομαι να μιλαω γι\'αυτο το κεφαλαιο,αν και περιμενω με αγωνια να το δουλεψω με την ψυχολογο.Ξερω πως ειναι η ριζα του κακου.Και τις μερες αυτες που αναγκαστικα ειμαι σπιτι για γιορτες(τα κακα της φοιτητικης ζωης...),χειροτερεψα.
    Πάντως είναι πολύ σημαντικό που ξέρεις τη ρίζα του κακού και είσαι στη φάση που θες να την ξεριζώσεις, ή να την ψάξεις, να τη σκάψεις, να σκυψεις πάνω της.
    Ξέρεις, υπάρχουν άνθρωποι που ακόμη πολεμούν να φτάσουν στο στάδιο το δικό σου και ταλαιπωρούνται πολύ καιρό μέχρι να τα καταφέρουν.
    Αυτό που λες πως περιμένεις με αγωνία να δουλέψεις πάνω σε σένα, να ξέρεις πως είναι η μισή επιτυχία στον αγώνα σου.
    Κάνε υπομονή και όλα θα πάνε καλά.

Member
    Σ\'ευχαριστω
    Βοηθαει πολυ τελικα να μιλας με καποιον που να σε καταλαβαινει.
    Μπορω να πω οτι σημερα ειμαι καλυτερα,και προσπαθω να μου δημιουργησω λιγο κεφι,το εχω αναγκη!Αλλιως δεν θα περασουν οι μερες μεχρι να φυγω...

Page 2 of 2 FirstFirst 12