Αντροκουβέντες - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Senior Member
    Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που να τα ξέρει όλα. Κοίτα να σου πω με όλη την ειλικρίνεια της στιγμής.

Αν ήμουν παιδί θα έλεγα στον εαυτό μου πέρνα καλά και χέσε όλα τα άλλα γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη για τον κάθε μα κάθε άνθρωπο.

Θέλω να πω δηλαδή πως κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει η μοίρα (ή τύχη ή έστω το απρόβλεπτο) και καλό είναι να μάθει ένας άνθρωπος να περνάει καλά κι ας μην το θέλει ο περίγυρος του (δεν εννοώ ότι δεν θέλετε να περνάω καλά αλλά ίσως ότι σκέφτεστε πιο πονηρά από μένα. Το δέχομαι αυτό αλλά δεν δέχομαι με τίποτα πως υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει να περνάει καλά στη ζωή του και να κάνει ότι μπορεί για να περνάει καλά και να βελτιώνει τον εαυτό του προς το καλύτερο και όχι προς το ξερό).

Επειδή τώρα είμαι ένας 30αρης λέω στον εαυτό μου πέρνα καλά αλλά βγάλε και κάνα φράγκο ρε χριστιανέ! Όχι τίποτα το τρελό αλλά άσε τον εαυτό σου να ζει σαν ένας κανονικός ενήλικας και άσε τους γέρους να λυσσάνε.

Senior Member
    Vince κοιτα πως το βλεπω εγω...οταν βλεπω τους αλλους και βλεπω τον εαυτο μου πολλες φορες αισθανομαι οτι προσγειωθηκα απο το outer space...μερικες φορες ομως δεν ειμαι εγω αυτος που προσγειωθηκε αλλα ο αλλος ειναι απο το outer space και μερικες φορες ταιριαζουμε με μερικους πριν αποκλινουμε ξανα.

Σε γενικες γραμμες δεν βγαζεις ακρη με το νοημα της ζωης...κανουμε εκεινο... κανουμε το αλλο κοιταμε να περασουμε καλα ενιοτε αλλα και χιλια δυο αλλα...αλλου δινει βαρυτητα καποιος αλλου αλλος...με αλλο τροπο περναει καλα ενας με εντελως αλλο ο αλλος.

Εαν με ενα συγκεκριμενο τροπο περναει καλα η πλειοψηφια τοτε αυτος δεν ειναι αυτοματα και ο τροπος που πρεπει να περασεις και εσυ καλα...εκτος εαν αισθανεσαι τοσο μονος ωστε να θες να κολησεις στο κοινωνικο συνολο οποτε κανεις την θυσια.

Προσωπικα εγω παρεκκλινω απο το μετρο της καλοπερασης οπως το βιωνουν οι περισσοτεροι...μου φαινονται εξαιρετικα βαρετα ορισμενα πραγματα...αλλα εχω δει και ανθρωπους να ζηλευουν για κατι που κανω απο ευχαριστηση και να θελουν να ζορισουν τον εαυτο τους να το κανουν και αυτοι!!!!!!!

Αφιερωμενο σε μια φιλη που της ειπα οτι βγηκα με δυο παιδια και ψαχναν για μοντελλα στο ιντερνετ...και μου σπασαν τα νευρα...η απαντηση της \"καλα πολλοι το κανουν αυτο δεν ειναι παραξενο\".
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Hey Vince καλημερα...βλεπω οτι οι υπολοιποι αντρες δεν εκτιμουν ιδιαιτερα αυτο το νημα...εκτος αν δεν ειμαστε τοσοι πολλοι:)

Λοιπον οι γυναικες ειναι μπερδεμενα πλασματα χρειαζονται την υποστηριξη μας και καποια στοιχεια απο μας ωστε να νοιωσουν ασφαλεις και ολοκληρωμενες.
    Αντιστοιχα και εμεις χρειαζομαστε την παρουσια τους σαν καταλυτης...δεν ειναι ευκολο να προσδιορισεις ποια στοιχεια παιρνουμε εμεις και ποια στοιχεια μας δινουν αυτες αλλα το αποτελεσμα ειναι ωραιο:)

Με τους αντρες...δεν ξερω αν ισχυει με τις γυναικες αλλα αντρας με αντρα πολλες φορες βγαζει ενα αισθημα ανταγωνισμου...του στυλ εγω ειμαι το κυριαρχο αρσενικο κατι που δεν ειναι απαραιτητα κακο αλλα πολλες φορες ειναι βαρετο και κουραστικο.
    Φανταζομαι θα ισχυει και με τις γυναικες και ισως σε μεγαλυτερο βαθμο.
    Αλλα αντρας με γυναικα υπαρχει μια σχεση συμβιωσης και οχι ανταγωνισμου...κατι που σε ηρεμει και σε κανει να νοιωθεις ωραια.
    Βεβαια το να προσπαθεις να βαλεις σε καλουπια κατι τετοιο και να το περιγραψεις νομιζω ειναι ματαιοπονο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Καλημέρα Keep,

Ναι σωστή παρατήρηση. Μμμ, είναι λίγο αυξημένη η δόση του φαρμάκου και οι παρενέργειες είναι αισθητές. Τεσπα, ας ακούσουμε λίγη μουσική.

http://www.youtube.com/watch?v=_oS23rQsdyk

Senior Member
    Λοιπόν αυτό είναι καταπληκτικό βίντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=-qR0Uke2XNI

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Λοιπον οι γυναικες ειναι μπερδεμενα πλασματα χρειαζονται την υποστηριξη μας και καποια στοιχεια απο μας ωστε να νοιωσουν ασφαλεις και ολοκληρωμενες.
    Αντιστοιχα και εμεις χρειαζομαστε την παρουσια τους σαν καταλυτης...δεν ειναι ευκολο να προσδιορισεις ποια στοιχεια παιρνουμε εμεις και ποια στοιχεια μας δινουν αυτες αλλα το αποτελεσμα ειναι ωραιο:)
    Οι γυναίκες ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν keep, καλύτερα από εμάς τα αγοράκια και για τον λόγο αυτό άλλωστε μας θεωρούν τα χαζά αντράκια που σφάζονται μεταξύ τους.

Θα ήλπιζα να είχες μάθει ως τώρα ότι δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για καμία (αλλά και για κανέναν) αν και εγώ δεν μπορώ την αισχρή παρτακίαση και το απανθρώπινο μίσος που βιώνουμε καθημερινά ακόμα και από περαστικά ανθρωπάκια στο δρόμο.

Ναι τις έχουμε ανάγκη τις γυναίκες keep, και εσύ και εγώ αλλά να μην ξεχνάς φιλαράκο πως κανένας στον κόσμο δεν μπορεί να σε αγαπήσει όσο ο εαυτός σου.

Καλό κουράγιο. Να αγαπάς και τους συνανθρώπους αλλά με επιφύλαξη.

Junior Member
    oφη σ\'αγαπαω και για σενα ζω οφη για την παρτη σου εγω θα τρελαθω εισαι ενα παθος παθος μου τρελο!χωρις εσενα οφαρα μου να ζησω δεν μπορω οφη ολεο ολεο οφη ολε ολε.
    αλλα η αληθεια να λεγεται χωρις της γυναικες δεν θα μπορουσαμε ασχετα οτι για ολα φταινε αυτες και πρωτη και καλυτερη η π***ανα η πρωτοπλαστη η ευα που τα ξεκινησε ολα ποιος σου ειπε μαροι να φας το μηλο!!!!

Junior Member
    keep αυτες ομως τα ξεκινησαν τα λαθη και της ακολουθησαμε σαν μ***κες οπως μας θεωρουν.

Senior Member
    Originally posted by blackwallstreet
    αυτες ομως τα ξεκινησαν τα λαθη και της ακολουθησαμε σαν μ***κες οπως μας θεωρουν.
    Κάτσε ρε φίλε. Δεν μπορείς να τους βάζεις όλους στο ίδιο κλουβί. Αν εσύ υποστηρίζεις τον όφι και ο γείτονας σου τον εργοτέλη θα του κόψεις την καλημέρα? Και σε αυτό οι γυναίκες σου φταίνε?

Senior Member
    Λοιπόν για να δούμε.

Έγραψαν στο θέμα αντροκουβέντες:

vince, keep_walking, Όλα_είναι_δανεικά, Empneustns, blackwallstreet

Λοιπόν θα συνεχίσουμε τις κουβεντούλες μας?

Senior Member
    Έκανα edit σε μερικά posts. Μου άρεσε αυτό κυρίως.

Αν ήμουν παιδί θα έλεγα στον εαυτό μου πέρνα καλά και χέσε όλα τα άλλα γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη για τον κάθε μα κάθε άνθρωπο.

Θέλω να πω δηλαδή πως κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει η μοίρα (ή τύχη ή έστω το απρόβλεπτο) και καλό είναι να μάθει ένας άνθρωπος να περνάει καλά κι ας μην το θέλει ο περίγυρος του. Δεν δέχομαι με τίποτα πως υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει να περνάει καλά στη ζωή του και να κάνει ότι μπορεί για να περνάει καλά και να βελτιώνει τον εαυτό του προς το καλύτερο και όχι προς το ξερό).

Επειδή τώρα είμαι ένας 30αρης λέω στον εαυτό μου πέρνα καλά αλλά βγάλε και κάνα φράγκο ρε χριστιανέ! Όχι τίποτα το τρελό αλλά άσε τον εαυτό σου να ζει σαν ένας κανονικός ενήλικας και άσε τους γέρους να λυσσάνε.

Page 3 of 3 FirstFirst 123