Results 31 to 45 of 81
Thread: Γυναικοκουβέντες...
-
28-12-2009, 14:35 #31
Originally posted by Remedy
Originally posted by RainAndWind
Πόσο γαιδούρια μπορεί να είναι...Δεν ξέρω.Φαντάζομαι πως όσο γαιδούρες μπορεί να είμαστε και οι γυναίκες.:P
Σε τι μας βοηθάει ένα thread θαψίματος του άλλου φύλου,εκτός από το να λειτουργεί ως αυταπόδεικτο του μεριδίου της ευθύνης στη σχέση μας με αυτό;
Αν αυτή είναι η άποψή σας για το τι εστί γυναικοκουβέντα,πρέπει να ομολογήσω πως προτιμώ να είμαι άντρας.:cool:
το να χανεις το χιουμορ που αναμφισβητητα εχεις, δεν ξερω σε ποιο φυλο σε φερνει πιο κοντα,μαλλον το παθαινουν ολοι καμια φορα :)
επειδη μαλλον εχασες επεισοδια, να σε ενημερωσω, οτι το παρον θρεντ ξεκινησε σαν χιουμοριστικη απαντηση στην απαιτηση των ανδρωνε να φυγουμε απ το ποστ τους (βλεπε θρεντ:αντροκουβεντες) οπου συζητουσαν για ποδοσφαιρο και γκομενες (!!!!!!!)και να ανοιξουμε κανενα δικο μας θρεντ να λεμε κοριτσιστικα πραγματα(σαν να μας ειπαν αντε στην κουζινα να πλυνετε κανενα πιατο)
αν δεν βρηκες χιουμοριστικη την ανταποκριση κι ενοιωσες την αναγκη να βγαλεις την σουφραζετα που εχεις μεσα σου να μας ανοιξεις τα ματια εσυ η χειραφετημενη,εμας τις αμορφωτες,ταπεινες νοικοκυρες (χαχαχαχααχ) το παιρνω πραγματικα σαν μια καλη προθεση και καλωσυνη σου , αλλα ...κοπελια...θες δε θες να το μαθεις,μερικες απο μας, οταν εσυ πηγαινες, εμεις ερχομασταν (χαχαχαχααχ)
τα παραπανω με καθε καλη διαθεση και στην διαθεση σου οποτε θελεις να συζητησουμε τις επιστημονικες και φεμινιστικες σου ανησυχιες, αρκει ν αφησεις την γραβατα στην ντουλαπα, γιατι σκιαζομαστε ευκολα :)))))))
με καθε καλη και χιουμοριστικη διαθεση ρεινακι
εχεις την συμπαθεια μου
καλες γιορτες :)
Κατά τα λοιπά συμφωνώ και με το Ολγάκι.
Έτσι μας θέλουν τα ...γαιδούρια!
- 28-12-2009, 15:25 #32
λολ Rem!Δεν έχω μουστάκι ρε,το παίρνω κόντρα,αχαχαα.Αστεία αστεία,δεν είχα εξερευνήσει το άλλο thread αλλά διαπίστωσα πριν πως δεν πλησιάζει καν την εριστικότητα των δικών μας απόψεων.Γιατί γινόμαστε τόσο επιθετικές εναντίον των αντρών;Ρέμεντυ,όσα έγραψα τα εννοούσα,το συναντάω καθημερινά αυτό το κλισέ,αυτό το αντί να αναρωτηθούμε τι φταίει,μήπως φταίμε και μεις,περνάμε στο άλλο άκρο του φταίνε εκείνοι πάντα.\"Είναι μαλάκες\".Σώωωπα.Μήπως φταίει πως κι εμείς έχουμε μείνει στο να κλαιγόμαστε αντί να προσπαθούμε να βελτιώσουμε τον τρόπο που επικοινωνούμε μαζί τους;Μήπως πηγάζει αυτή η απαξίωση από δικά μας λάθος μηνύματα,από δικές μας ανεπάρκειες επεξεργασίας των ρόλων μας,από δικά μας καψίματα μέσα στις πολλαπλές απαιτήσεις;Έχουμε αποδεχτεί τη δύναμή μας για να τη σεβαστούν και αυτοί;Δεν έχω συναντήσει ούτε μία γυναίκα που να παίρνει επιβεβαίωση και να είναι εχθρική προς το άλλο φύλο.Είμαστε σε εχθρικά στρατόπεδα ή είμαστε κομμάτια που αλληλοσυμπληρώνονται;Παρα� �εχτείτε το ετεροφυλόφιλες,τους έχουμε ανάγκη.Από μέσα τους περνάει ο δρόμος μας προς την ευτυχία!Γι αυτό κάνουμε τόσο σαματά.:P:P
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
28-12-2009, 15:32 #33
κατ αρχην, ρωτας λαθος ατομο, γιατι εγω ποτε δεν ειπα και δε λεωοτι οι αντρες ειναι μαλακες, η οτι σχετικο :)
οτι θελουν τον χειρισμο τουςομως, το λεω, οπως θελουν ολοι οι ανθρωποι τον χειρισμο τους και ειναι λαθος για οποιον θελει επιτυχημενες σχεσεις με το αλλο φυλο (οποιοδηποτε φυλο) να ειναι χυμα στο κυμα.απλα ειναι λαθος..και δεν εχει να κανει με ελλειψη ειλικρινειας αυτο
εχει να κανει με ελλειψεις ολων μας και πως ανταποκρινομαστε στις ανθρωπινες σχεσεις λογω αυτων...
μου πηρε καιρο να το καταλαβω,αλλα ειμαι βεβαιη πλεον..
μπορουμε να επεκταθουμε οποτε θελεις, τωρα θα βγω :)
28-12-2009, 15:34 #34
Κι εγώ,έχω δουλειά,έκανα ένα kit kat μετά σκέψης.:P
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
28-12-2009, 16:57 #35
η πρώτη σχέση που έκανα ήταν με ένα πολύ όμορφο αγόρι.
πέταγα στον ουρανό.προσπαθούσα να διαβάσω και σκεφτόμουν συνέχεια αυτόν.
πηγαίναμε για καφέ, βόλτες με το σκύλο του στο βουνό..
μέχρι που κάποια μέρα ήρθε μια συμμαθήτρια μου και μου είπε : αυτός κάθε μεσημέρι συναντάει την πρώην του.έκανε σχέση μαζί σου, για να την κάνει να ζηλέψει.
γεια σου, vince, μου με τις τράπουλες σου...http://www.mazi.org.gr/
28-12-2009, 17:01 #36
arktos δεν μπορω να πιστεψω πως καποιος θα φερθει ετσι.. τετοια σκληροτητα !
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
28-12-2009, 17:17 #37
Mariah, τη παραπάνω απάντηση την έδωσα για να πειράξω πιο πολύ τον vince.
σίγουρα όμως υπάρχουν και τέτοιοι άντρες, όπως υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες.http://www.mazi.org.gr/
28-12-2009, 17:25 #38
Ναι σιγουρα αλλα ειναι απιστευτη σκληροτητα να στο κανει καποιος αυτος. Ουσιαστικα παιζει μαζι σου, και με τα συναισθηματα σου.
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
28-12-2009, 18:40 #39
λολ Rem!Δεν έχω μουστάκι ρε,το παίρνω κόντρα,αχαχαα.Αστεία αστεία,δεν είχα εξερευνήσει το άλλο thread αλλά διαπίστωσα πριν πως δεν πλησιάζει καν την εριστικότητα των δικών μας απόψεων.Γιατί γινόμαστε τόσο επιθετικές εναντίον των αντρών;Ρέμεντυ,όσα έγραψα τα εννοούσα,το συναντάω καθημερινά αυτό το κλισέ,αυτό το αντί να αναρωτηθούμε τι φταίει,μήπως φταίμε και μεις,περνάμε στο άλλο άκρο του φταίνε εκείνοι πάντα.\"Είναι μαλάκες\".Σώωωπα.Μήπως φταίει πως κι εμείς έχουμε μείνει στο να κλαιγόμαστε αντί να προσπαθούμε να βελτιώσουμε τον τρόπο που επικοινωνούμε μαζί τους;Μήπως πηγάζει αυτή η απαξίωση από δικά μας λάθος μηνύματα,από δικές μας ανεπάρκειες επεξεργασίας των ρόλων μας,από δικά μας καψίματα μέσα στις πολλαπλές απαιτήσεις;Έχουμε αποδεχτεί τη δύναμή μας για να τη σεβαστούν και αυτοί;Δεν έχω συναντήσει ούτε μία γυναίκα που να παίρνει επιβεβαίωση και να είναι εχθρική προς το άλλο φύλο.Είμαστε σε εχθρικά στρατόπεδα ή είμαστε κομμάτια που αλληλοσυμπληρώνονται;Παρα� �εχτείτε το ετεροφυλόφιλες,τους έχουμε ανάγκη.Από μέσα τους περνάει ο δρόμος μας προς την ευτυχία!Γι αυτό κάνουμε τόσο σαματά.:P:P
Το πως φέρεται κάποιος σε μια γυναίκα, έχει να κάνει με την ίδια τη γυναίκα γι αυτό κατά καιρούς συναντάμε τον ίδιο άνθρωπο σε διαφορετική κατάσταση.
αν τον μάθεις να σε σέβεται, θα σε σεβαστεί, αν του δείξεις πως έχεις όρια, θα φτάσει μέχρι εκεί. Αν τον \"μάθεις\" να σε αγαπάει, θα σε αγαπήσει, αν τον κάνεις να σε ερωτευτεί, θα σε ερωτευτεί.
αν δεν κάνεις τίποτα από τα παραπάνω και μόνο ανέχεσαι υπομένοντας απλά να αλλάξει, ή να μεταμορφωθεί στον άντρα των ονείρων σου, τότε απλά έφτιαξες άλλο ένα γαιδούρι.
28-12-2009, 20:02 #40
ξεχασες την \"μανουλα\" Θεοφανια :Ρ
28-12-2009, 20:07 #41
28-12-2009, 20:09 #42
Originally posted by Θεοφανία
28-12-2009, 20:12 #43
Originally posted by Θεοφανία
Ναι, όντως, αν και οι πιο κακομαθημένοι άντρες στα χέρια μιας έξυπνης γυναίκας ...μαθαίνουν.
29-12-2009, 01:13 #44
Originally posted by nature
Πόσο γαιδούρια μπορεί να είναι...Δεν ξέρω.Φαντάζομαι πως όσο γαιδούρες μπορεί να είμαστε και οι γυναίκες.:P
Σε τι μας βοηθάει ένα thread θαψίματος του άλλου φύλου,εκτός από το να λειτουργεί ως αυταπόδεικτο του μεριδίου της ευθύνης στη σχέση μας με αυτό;
Αν αυτή είναι η άποψή σας για το τι εστί γυναικοκουβέντα,πρέπει να ομολογήσω πως προτιμώ να είμαι άντρας.:cool:
Και εγώ προτιμώ να είμαι άντρας, lol.
Θα περίμενα να ενδιαφέρονται οι γυναίκες και για άλλα θέματα. Όχι απαραίτητα υψηλή επιστήμη ή λογοτεχνία. Αντίστοιχα έστω του ποδοσφαίρου. Θα προτιμούσα να μιλούσαν για μαγειρική και γυμναστήριο, παρά για το πόσα ελαττώματα έχουν οι άντρες. Τελικά η αξία μας προέρχεται από τα ελαττώματα των αντρών?
Αλλα ζητήματα που θα μπορούσαν να θιχτούν στη «γυναικοκουβέντα» χωρίς να «στοχεύουν» στους άντρες, είναι: συνδυάζεται η καριέρα μας με την οικογένεια? Μπορούμε να στοχεύουμε ψηλά?
Θέλουμε παιδιά? Η γνώμη μας για τις πλαστικές, για τη μόδα, για μακιγιάζ, για την ισότητα…… και πολλά άλλα.
όχι άλλη \"αντρο-κουβέντα\" ρε παιδιάααα! :P
29-12-2009, 10:10 #45
μήπως είδε κανείς τη λευκή κορδέλα;
THE WHITE RIBBON του Μίκαελ Χάνεκε, Δραματική 2009 Ασπρόμαυρη;
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή