Results 1 to 15 of 31
-
30-12-2009, 13:09 #1
τι θελω με το νεο ετος...........
τι θα θελετε να αλλαξει με το νεο ετος.......τι ειναι αυτο που σας χρειαζεται κ το εχετε απολυτη αναγκη????
Post tenebras spero lucem .... !
- 30-12-2009, 15:15 #2
Σε ατομικό επίπεδο,υψηλότερο επίπεδο αυτογνωσίας,ώστε να βαδίσω προς την αλήθεια μου,να μπορώ να κάνω διορθωτικές κινήσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας και να βελτιώσω την επικοινωνία μου.Να έχω τη γνώση ώστε να βοηθώ εμένα αλλά και όποιον άλλον μπορώ μέσω των εμπειριών μου.Να έχω υγεία,ισορροπία,αγάπη.
Σε κοινωνικό επίπεδο,όσα πάντα θεωρώ απαραίτητα να γυρεύω στις κοινωνίες,περισσότερη ανθρωπιά,ισότητα,δικαιοσύν η,εξάλειψη ρατσισμού,προκαταλήψεων και φοβικών συμπεριφορών,περισσότερο μοίρασμα,τόλμη,αυτοοργάνωσ η και λιγότερα στεγανά και στερεότυπα."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
30-12-2009, 15:43 #3
Σωματική και ψυχική υγεία για την οικογένειά μου.Να πετύχουν τους στόχους τους τα παιδιά μου.Να είναι μια χρονιά που θα νιώσω πολλή αγάπη σε όλα τα επίπεδα και να την ανταποδώσω.Σε όλο τον κόσμο να επικρατήσει η λογική,να μην βλέπουμε πια τόση δυστυχία.
Να είναι η χρονιά που η ιατρική θα προχωρήσει και θα επιλύσει όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα.Σε εμας να γράφουμε πια μόνο αισιόδοξα μνμ και κάθε μέρα να μαθαίνουμε για μια νέα νίκη στον καθημερινό μας αγώνα.Εύχομαι σε όλους και όλες να είναι η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.Πολλά φιλιά και τις καλύτερες ευχές μου.
30-12-2009, 16:01 #4
Ενα εκατομμυριο ευρω για αρχη αλλα δεν ξερω αν μου φτασουν...
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-12-2009, 16:04 #5
θελω
να μπορω καθε μερα να θετω σε εφαρμογη αυτα που βαζω στο μυαλο μου και θελω και περιμενω να εξελιχθουν αυτοματα
αμ δε γινεται αυτοματα
το γυμναστηριο π.χ. ποτε δεν θα ελθει με τη σκεψη και μονο
αλλα με την πραξη
ε αυτη την πραξη θελω για το νεο ετος!
καλη χρονια σε ολους παιδια!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
30-12-2009, 17:40 #6
Originally posted by keep_walking
+1!
+ 1 Σουηδέζα +1 Ουγγαρέζα
=pure win!
30-12-2009, 18:00 #7
1.ΥΓΕΙΑ
2.ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΗΡΕΜΙΑ
3.ΝΑ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΑΠΗ(ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ)
4.ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ(ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ...)
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ....ΤΑ ΜΙΣΑ(ΕΣΤΩ) ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΗΠ:D:P:D
30-12-2009, 18:05 #8
θελω να πανε να #%&@$%# ολοι
30-12-2009, 18:18 #9
Originally posted by mstrouf
θελω να πανε να #%&@$%# ολοι
-(wannabe απάντηση weird)
Γιατί τόση οργή mstrouf?
Τι είναι αυτό που καίει τα σωθικά σου, βράζει μέσα σου και θέλει να βγει ορμητικά έξω και να κάψει τα πάντα?
Όταν δεν αποκαλύπτουμε τις φλόγες της φωτιάς που καίει μέσα τότε αυτή θα μετατρέψει όλη την αγάπη που έχουμε μέσα μας σε στάχτη. Θα μας αφήσει κενούς, μόνους, κουφάρια, σκιές από αυτό που είμασταν κάποτε.
Ξεχνάμε πως είναι να είμαστε άνθρωποι και μετατρεπόμαστε σε διψασμένα ανδρείκελα που ζητάν το τίποτα. Χάνουμε τον σκοπό μας και όλη μας η ζωή γίνεται ένας αγώνας για να αποφύγουμε την σκιά του θανάτου, που τόσο απειλητικά απλώνει τον ερεβώδη μανδύα του πάνω από την ελπίδα που χάθηκε μέσα στην λήθη των παιδικών μας χρόνων...
αγγάλιασε, αγάπησε, γέλασε, φάε δίπλες και κανταίφι!
Γιατί η ζωή είναι γλυκιά και σου αξίζει αξίζει γλυκιά κόρη της ροδανθης και χρυσάνθεμο του αλδεμπαράν!
καλησπέρα
λολ!
30-12-2009, 18:25 #10
Originally posted by keep_walking
Ει!!!! Αυτη είναι δική μου ευχη!
(και υγεια, μη ξεχνιομαστε)
30-12-2009, 18:27 #11
λολ...
φάε δίπλες και κανταίφι.. φαε, φαε φαε... κ οταν αεροπλανοφορο μοιαζει μπουκια στο περασμα σου, ξαναφαε!
α ρε πετ ραν... run, run, run
30-12-2009, 19:25 #12
υγεια
ηρεμια
εναν καινουριο ερωτα
και λιγα κερδη απο το πρωτοχρονιατικο λαχειο αν γινεται:):)Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
30-12-2009, 19:29 #13
Mου λειπει το λαχειο αλλα αυτο δεν θα το κερδισω ποτε ... γιατι δεν παιζω :D
Υγεια, υγεια, υγεια σε μενα και σε οσα ατομα με αγαπανε :)Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
30-12-2009, 21:35 #14
Και το λαχείο ποιο είναι βρε παιδιά τουλάχιστον για μένα υγεία σε όλα τα θέματα.Απο εκεί και πέρα να περνάμε αξιοπρεπώς.ο δικός μου πλούτος το δικό μου λαχείο είναι αυτά και τα αναζητώ.Τα υπόλοιπα τα χαρίζω
30-12-2009, 21:59 #15
Θέλω να καταργηθεί ο Κριός με ωροσκόπο Σκορπιό... :P ...
(... να εκλείψει η αδιαφορία... να ρίχνουμε μια ματιά σε όποιον δεν έχει το ανάστημά μας... να μη τελειώνει η \'επανάστασή\' μας με το διορισμό του δικού μας παιδιού στο δημόσιο... να έχουμε πάντα στο τσερβέλο μας το ενδεχόμενο ότι μπορεί να συμβεί και σε μας... και υγεία, κυρίως σε αυτούς που είναι μόνοι και δε την έχουν...)
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....