Αντροκουβέντες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 41
    Senior Member

Αντροκουβέντες

Λοιπόν ανοίγω εδώ ένα θέμα αποκλειστικά για άντρες.

Παρακαλούνται κυρίες & δεσποινίδες να σεβαστούν αυτό το θέμα.

Λοιπόν για να δούμε τι θα δούμε.

Keep, Empeusth (μου ήρθαν τα δικά σας ονόματα στο μυαλό ) τι ομάδα υποστηρίζετε?

..και όποιος θέλει ας συμμετάσχει ελεύθερα

Senior Member
    Θα ήθελα να ζητήσω απο τις τις κοπέλες του φορουμ να ανοίξουν ένα αντίστοιχο θέμα να μιλάνε μόνες τους. Ένα θέμα αποκλειστικά δικό τους.

Λοιπόν Θεοφανία αν θες κάνεις την αρχή.

Senior Member
    Εγω ειμαι ΑΕΚ αλλα αν περιμενε απο μενα η ομαδα στηριξη θα επαιζε σε τοπικο πρωταθλημα lol.

Βασικα δεν ασχολουμε με ποδοσφαιρο...αλλα ακομα ελπιζω οτι θα παρουμε καποτε το τσαμπιονς λιγκ...πριν κλεισω τα ματια μου....κατα τα 130-140 εκει αν δεν εχει βρει κατι η επιστημη:)

Τι θα λεγατε να μιλησουμε για....για...κομπιουτερ...μπα.. .αμαξια...μπα ας μιλησoυμε για γκομενες:P

Εχουν ξεφυγει τελειως οι γκομενες λεμε δεν ξερουν τι θελουννννννννννννννννννν.. .........
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Τι θα λεγατε να μιλησουμε για....για...κομπιουτερ...μπα.. .αμαξια...μπα ας μιλησoυμε για γκομενες:P

Εχουν ξεφυγει τελειως οι γκομενες λεμε δεν ξερουν τι θελουννννννννννννννννννν.. .........
    Σωστός!!!

Λοιπόν έχω μια απορία. Είναι δυνατόν να τις αγαπάμε και να τις μισούμε ταυτόχρονα?

Δεν ξέρω ίσως πω πολλές βλακείες απόψε το βράδυ.

Να ναι καλά το κρασάκι που με συντροφεύει!!

Senior Member
    APHΣ KAI ΔEN EIMAI KAΛA :-).
    ΦAΓAME ΠAΓΩNIA ME TON OΛYMΠIAKO AΛΛA AΞIZE O KOΠOΣ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    βασικα και εγω δεν υποστηριζω καποια ομαδα.
    πουλημενα και βαρετα.
    εχει να πουμε κατι για τις γυναικες; ;)

Senior Member
    Κοίτα όλα_είναι_δανεικά εγώ κάπου έχασα τη μπάλα εδώ και λίγο καιρό.. δεν ξέρω καν ποιος είναι πρώτος στο πρωτάθλημα :-)

χμμ τώρα που το σκέφτομαι θυμήθηκα κάτι για τον Παναθηναϊκό..

Τεσπα καλά να μαστε αλλά να σου πω πρέπει να το πάρει και μια Θεσσαλονίτικη ομάδα κάποια στιγμή μετά από τόσα χρόνια.

Senior Member
    Αλλα λενε αλλα εννοουν και αλλα πραττουν.

Και το ωραιο ειναι που σου λενε μα γιατι δεν καταλαβαινεις ματια μου...τι να καταλαβω και γκρρρρρρρρρρρρινιαααα.

Βαλτες να δουλευουν δημοσιο και να τα ξυνουν απο το πρωι μεχρι το μεσημερι και να ακους γκρινια το ενα βρωμαει το αλλο μυριζει και οι αλλοι εντωμεταξυ να τρεχουν σαν αλβανοι για το μεροκαματο.........το ανικανοποιητο σε ολο του το μεγαλειο.

Δεν μπορει να ειναι ετσι και να ειμαι εγω ο τρελλος...αλλα ειναι ολες για δεσιμο:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by vince

Σωστός!!!

Λοιπόν έχω μια απορία. Είναι δυνατόν να τις αγαπάμε και να τις μισούμε ταυτόχρονα?

Δεν ξέρω ίσως πω πολλές βλακείες απόψε το βράδυ.

Να ναι καλά το κρασάκι που με συντροφεύει!!
    αγαπας αυτο που θα θελες να ειναι,μισεις αυτο που ορισμενες φορες ειναι....
    αν καταφερεις και αγαπησεις αυτο που θα θελες,εισαι απο τους τυχερους :)

Senior Member
    Αλλα λενε αλλα εννοουν και αλλα πραττουν.

Και το ωραιο ειναι που σου λενε μα γιατι δεν καταλαβαινεις ματια μου...τι να καταλαβω και γκρρρρρρρρρρρρινιαααα.

Βαλτες να δουλευουν δημοσιο και να τα ξυνουν απο το πρωι μεχρι το μεσημερι και να ακους γκρινια το ενα βρωμαει το αλλο μυριζει και οι αλλοι εντωμεταξυ να τρεχουν σαν αλβανοι για το μεροκαματο.........το ανικανοποιητο σε ολο του το μεγαλειο.

Δεν μπορει να ειναι ετσι και να ειμαι εγω ο τρελλος...αλλα ειναι ολες για δεσιμο:P
    Χεχεχε

Μμμ είναι λίγο πικάντικες ώρες ώρες αλλά τώρα το τι θέλουν και τι δεν θέλουν είναι μεγάλη κουβέντα.

Νομίζω πως δεν μας συμπαθούν και πολύ πάντως...

Senior Member
    Εχμμμμ σε θελουν και οταν σε εχουν δεν σε θελουν ποια μεχρι να σε χασουν και τοτε σε θελουν παλι τυπικο παραδειγμα...

Τωρα επρεπε να ειμαστε στο παραδεισο...απλως δεν θα ειχαμε χυμους μηλων αλλα ας οψεται....

Senior Member
    Ωρε γλέντια. Κοίτα δεν ξέρω τι θέλουν αλλά νιώθω πολύ καλά με το κρασάκι.

Τεσπά έχω μεθύσει λιγάκι dont worry καλά είμαστε. Εσύ keep τι νέα ? υπάρχει ακόμα το chat να μπούμε όλοι μαζί να μιλήσουμε?

Senior Member
    ναι μεσα στο τσατ ειμαστε....τωρα και τα λεμε...μπες http://xat.com/empneustns

Senior Member
    Re file e;inai aplo. osoi exoun symferon den grafoun. apla akoune

alla opws eipa mia fora ton xrpono kalo einai

Senior Member
    Εδώ εδώ μιλήστε να σας διαβάζουν όλοι

Page 1 of 3 123 LastLast