wellbutrin,τι έχει μέσα? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Senior Member
    kriti28 καταλαβαινεις σε τι σημειο εχουμε φτασει ε?
    Παρανοια,ψυχανγκασμους τα παντα...εγω προσωπικα βλεπω τηλεοραση και σκεφτομαι τι ειναι ο μαυρος κυλινδρος lol...πρεπει κατι να κανουμε
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    βγαλτο καμια φωτο τουλαχιστον να το δουμε να εμπνευστουμε

Senior Member
    Μας βάζεις που μας βάζεις στο τρυπάκι να ανακαλύψουμε τί είναι αυτός ο κύλινδρος...αλλά δεν γίνεσαι συγκεκριμένος....μήκος είπες 2 cm. Διάμετρος??? Από τί υλικό είναι φτιαγμένος?

Senior Member
    χμ
    αδιεξοδο.....
    μηπως μπορεις να τον ανοιξεις τον κυλινδρο να δεις τι ειναι ακριβως αυτο που εχει μεσα?

Senior Member
    Ειναι κουφιος συμπαγης πως ειναι?
    Περιεχει κατι σαν μαυρη σκονη?
    Μηπως πρεπει να του κανεις τομη με ενα νυστερι να δουμε αν εχει κατι μεσα?
    Ειδικο βαρος αραγε ποσο εχει?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    γιατι ειδικο μονο? το πραγματικο το ξερουμε?????

Senior Member
    Το ειδικο βαρος νομιζω οτι μπορει να μας δειξει καποια πραγματα αν δεν προχωρησουμε στην τομη (μην χαλασουμε το κατασκευασμα).
    Ναι θελουμε και το πραγματικο εχεις δικιο:P

Senior Member

Μοιαζει καθολου με αυτο?

Senior Member
    αυτο μοιαζει με χριστουγεννιατικο μπαζουκας....
    λες?

Senior Member
    Σουρεαλισμος ειναι αυτο που χρειαζεται...

Senior Member
    μηπως ειναι καπως ετσι?

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Παρανοια,ψυχανγκασμους τα παντα...εγω προσωπικα βλεπω τηλεοραση και σκεφτομαι τι ειναι ο μαυρος κυλινδρος lol...πρεπει κατι να κανουμε
    lol!!!κάτι ύποπτο είναι σίγουρα!στο φύλλο με τις οδηγίες ούτε που το αναφέρει!θα δώσω περιγραφή πλήρες,δεν έχω κ ψηφιακή να το τραβήξω μια φοτο.

Κυλινδρος,2 cm ύψος,1 cm πλάτος,εξωτερικά ημιδιάφανο πλαστικό μέσα περιέχει άγνωστο υλικό σαν μαύρη άμμος,αν το κουνήσεις κάνει το χαρακτηριστικό \"χρουτσ χρουτσ\" (το κούνησα μόνο 2 φορές μην εμφανιστεί την τρίτη κανένα πνεύμα wellbutrin),στην μια κορυφή έχει ένα σύμβολο χαραγμένο,κύκλος στη μέση με 6 ακτίνες κατά μήκος της κορυφης (σίγουρα παγανιστικό σύμβολο που έχει να κάνει με τον θεό ήλιο),στην άλλη κορυφή έχει σκαλισμένη μια γραμμή και μικρές μικρές τρυπίτσες,γύρω γύρω ο κύλινδρος είναι τυλιγμένος με ένα χαρτί (πάπυρος της αρχαιου αιγύπτου) και γραφει \"DIT NIET INNEMEN\" (πρέπει να είναι σανσκριτικά) \"ne pas avaler\" \"non ingerire\" (σαμανικά) \"do not eat\" \"NAO ENGOLIR\" (ΓΌΤΘΙΚΑ)

Senior Member
    kriti28 με σκοτωνεις...φτανω σε παρανοια λολ

Senior Member
    Originally posted by kriti28
    Originally posted by keep_walking
    lol!!!κάτι ύποπτο είναι σίγουρα!στο φύλλο με τις οδηγίες ούτε που το αναφέρει!θα δώσω περιγραφή πλήρες,δεν έχω κ ψηφιακή να το τραβήξω μια φοτο.

Κυλινδρος,2 cm ύψος,1 cm πλάτος,εξωτερικά ημιδιάφανο πλαστικό μέσα περιέχει άγνωστο υλικό σαν μαύρη άμμος,αν το κουνήσεις κάνει το χαρακτηριστικό \"χρουτσ χρουτσ\" (το κούνησα μόνο 2 φορές μην εμφανιστεί την τρίτη κανένα πνεύμα wellbutrin),στην μια κορυφή έχει ένα σύμβολο χαραγμένο,κύκλος στη μέση με 6 ακτίνες κατά μήκος της κορυφης (σίγουρα παγανιστικό σύμβολο που έχει να κάνει με τον θεό ήλιο),στην άλλη κορυφή έχει σκαλισμένη μια γραμμή και μικρές μικρές τρυπίτσες,γύρω γύρω ο κύλινδρος είναι τυλιγμένος με ένα χαρτί (πάπυρος της αρχαιου αιγύπτου) και γραφει \"DIT NIET INNEMEN\" (πρέπει να είναι σανσκριτικά) \"ne pas avaler\" \"non ingerire\" (σαμανικά) \"do not eat\" \"NAO ENGOLIR\" (ΓΌΤΘΙΚΑ)

lol

Kriti...πρέπει να έχει πέσει στα χέρια σου ένα αρχαίο αντικείμενο τεράστιας δύναμης...!πως βρέθηκε μέσα στο φάρμακο!?

Ειλικρινα...κανεις δεν γνωριζει γιατι ειναι ο κυλινδρος μεσα στην συσκευσια των χαπιων???
    ...μαλλον το διασκεδαζετε ... αυτο φαινεται.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast