Results 31 to 37 of 37
Thread: wellbutrin,τι έχει μέσα?
-
06-01-2010, 11:36 #31
Originally posted by just_40
Ειλικρινα...κανεις δεν γνωριζει γιατι ειναι ο κυλινδρος μεσα στην συσκευσια των χαπιων???
...μαλλον το διασκεδαζετε ... αυτο φαινεται.
υγ:ίσως να έχει καμιά σκόνη μέσα που να μη σε αφήνει να κοιμηθείς,έχω βαρέσει κόκκινο αυπνίας τις τελευταίες μερες
- 06-01-2010, 11:49 #32
Καλημέρα, http://db.cbg-meb.nl/mri/spc/nlh-0785-001-002.pdf
\"6.5 Nature and contents of container
White opaque high density polyethylene (HDPE) bottles containing a combination charcoal/silica gel
desiccant canister and closed with a child-resistant closure that includes an induction heat seal
membrane.\"
06-01-2010, 14:09 #33
Originally posted by lllogan
Καλημέρα, http://db.cbg-meb.nl/mri/spc/nlh-0785-001-002.pdf
\"6.5 Nature and contents of container
White opaque high density polyethylene (HDPE) bottles containing a combination charcoal/silica gel
desiccant canister and closed with a child-resistant closure that includes an induction heat seal
membrane.\"
Ναι αυτό είναι το μοναδικό που είχε βρει και εγώ. Ναι αλλά λεει \"White opaque bla bla bottles\" όχι \"the black cylinder of mordor bla bla\" πιστεύω ότι δεν είναι το ίδιο!
Έλα βρε κρήτη γιατί δεν μπορείς να κοιμηθείς τι έχεις πάθει? Μίλα μας αν θες.
06-01-2010, 18:23 #34
[/quote]
Έλα βρε κρήτη γιατί δεν μπορείς να κοιμηθείς τι έχεις πάθει? Μίλα μας αν θες. [/quote]
με έχουν πιάσει οι παρενέργειες του φαρμάκου και είμαι στην τσίτα από τη 4η μέρα και μετά με έπιασε,μια ένταση και να μην μπορώ να κοιμηθώ,κανένα 3ωρο κοιμηθηκα χθες,να πηγαίνω για ύπνο κομμάτια από την κούραση και να μην μπορώ να κοιμηθώ,στη δουλειά να είμαι σαν το μ@....κ@,σήμερα δε το πείρα και έχω στρώσει,δε μου έκανε το φάρμακο,πάμε για άλλο
28-02-2010, 12:27 #35
ΓΕΙΑ ΣΟΥ . ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟ ΧΑΠΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ WELLBUTRIN; ΛΟΙΠΟΙΝ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ. ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΑΣΤΡΙΚΑ ΥΓΡΑ ΔΙΑΣΤΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟ ΣΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΞΗΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΙΩΘΕΙ. ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΑ;
28-02-2010, 12:31 #36
Είναι πολύ νωρις για να το αλλαξείς τώρα. Ολα τα χάπια στην αρχη εχουν παρενέργειες. Πρέπει να κάνεις υπομονή. Και να σου πω την εμπειρια μου των δύο χρόνων που ταλαιπωρούμε μετά απο ενάμιση με δύο μήνες θα δείς αν το φάρμακο δουλεύει.
28-02-2010, 13:11 #37
Originally posted by Remedy
μπορει να μην εχουν την ιδια ευαισθησια ολων των ειδων τα χαπια!
μπορει να ειναι για να σταθεροποιει τα χαπια στην θεση τους και να μην κουδουνιζει το μπουκαλακι, εκνευριζονται οι υπαλληλοι και χανουν την παραγωγικοτητα τους !!!! :Ρ
Να σαι καλά, με έκανες και γέλασα πάρα πολύ με αυτό.Με έχει πιάσει σπαστικο γέλιο και δε μπορώ να σταματήσω.
Πόσο ανάγκη το είχα. Μη με περάσετε για τρελή αλλά μου φάνηκε πολύ εύστοχο!!!
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία