Τι να κάνω;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Member

Τι να κάνω;

Γεια σας έχω γράψει και παλαιότερα στο φόρουμ...
    Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Έχω καταρχήν φοβερό άγχος, αγχόνομαι για διάφορα πράγματα. Με δεδομένο ότι προσωπικά και επαγγελματικά κάποια πράγματα δεν πάνε καλά το άγχος μου επιτείνεται.
    Επιπλέον όμως έχω και φοβία με την υγεία μου. Τον παραμικρό πόνο και ενόχληση να νοιώσω, βάζω πάντα το κακό στο μυαλό μου. Δηλαδή ότι μπορεί να έχω όγκους, HIV, καρδιακά προβλήματα κλπ. Έχω κάνει πολλές φορές εξετάσεις, από triplex καρδιάς και τεστ κοπώσεως, μέχρι πληθώρα βιοχημικών, αιματολογικών και λοιπών εξετάσεων. Όλες οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές, ή τελοσπάντων δεν έδειξαν κάτι τόσο ανησυχητικό. Ο τελευταίος καρδιολόγος που είχα πάει το καλοκαίρι, επειδή είχα ταχυκαρδίες και έκτακτες κοιλιακές συστολές, με παρέπεμψε σε ψυχίατρο και πήγα! (Περιέργως από τη μέρα που είχα πάει στον καρδιολόγο οι έκτακτες συστόλες κόπηκαν μαχαίρι)
    Η ψυχίατρος μου έδωσε Zolotrin και Atarax, τα πρώτα τα έπαιρνα κανένα δίμηνο, αλλά όταν τελείωσαν δεν φρόντισα να τα συνεχίσω. Η αλήθεια είναι ότι είχαν και διάφορες παρένεργειες, όπως χασμουρητά, ζαλάδες, σεξουαλικές δυσλυτουργείες.
    Τώρα πάλι τα ίδια, ταχυκαρδίες στα καλά καθούμενα και έκτακτες συστολές. Άκουσα για την κολπική μαρμαρυγή και φοβάμαι ότι έχω κάτι τέτοιο. Το αστείο είναι ότι γνωρίζω ότι με τη λογική δεν είναι δυνατόν να έχω 1002 ασθένειες, τόσο γιατί κάτι τέτοιο δεν τεκμηριώνεται από τις εξετάσεις που έχω κάνει όσο και γιατί αν έπασχα από κάτι από όλα αυτά που νομίζω θα είχε φανεί και με το παραπάνω τόσο καιρό. Αλλά δε μπορώ να μη το σκέφτομαι. Επίσης αν με δει κάποιος γενικά, δε θα καταλάβει εξωτερικά τα άγχη που έχω και τις φοβίες καθώς πιστεύω ότι φαίνομαι και φέρομαι αρκετά φυσιολογικά.
    Τέλος πάντων. Τώρα ξαναέκλεισα ραντεβού με την ίδια ψυχίατρο και βλέπουμε...Καμία συμβουλή;;;

Senior Member
    Καλά εγώ τα έγραψα αυτά;Εδώ εχουν κοπεί και με το καρδιογράφημα οι εκτακτες συστολές
    και φυσικά διαβάζεις ότι βρείς σχετικά με αυτές.Ετσι και εγώ πίστευα ότι θα πάθω κολπική μαρμαρυγή.Εχω πάρει πολλά χάπια για την αρρυθμία αλλά το πιο αποτελεσματικό ήταν το αντικαταθλιπτικό.Μιλάμε για πολλά χρόνια νόμιζα ότι ήμουν καρδιοπαθής.το καλύτερο που εκανες είναι που εκλεισες ραντβού με τον γιατρό σου.

Junior Member
    kαλισπερα παιδια. υποφερο εδω και καιρο απο κρισεις πανικου εντονο αγχοσ και καταθλιπση. ειχα κανει θεραπια με seroxat για 16 μηνεσ το εκοψα ειμουν κακα πιστεψα οτι το ξεπερασα αλλα πριν 10 μερες παλι τα ιδια. ειμαι πολυ φοσισμενοσ απ ολαυτα ωρες ωρες νομιζω οτι θα τρελεθω μου εχει κολισει οτι εχω κατι σοβαρο. διαβαζω για την σχιζοφρενια και προσπαθω να δω αν εχω τα σιμπτοματα και νομιζω οτι τα εχω ολα και τοτε με πιανει πανικος τρελενομε απ το φοβο μου και το αγχος. ειμαι ασχημα. εχει σμβει σε σασ κατι τετιο??

Junior Member

Κολπική μαρμαρυγή

Στις ΗΠΑ από το 2008 είναι καταχωρημένη πατέντα σύμφωνα με την οποία η λήψη ημερησίως 15gr D-RIBOSE και 100mg UBIQUINOL (ενεργή μορφή συνενζύμου Q10) εξαφανίζει τελείως και αμέσως τα συμπτώματα της κολπικής μαρμαρυγής. Μπορεί να ακούγεται απίστευτο και γι΄αυτό αν θέλετε περισσότερη ενημέρωση πάρτε με να σας εξηγήσω 6979 00 50 83.