Results 1 to 15 of 17
Thread: loca loca loca
-
11-07-2011, 04:40 #1
loca loca loca
Καλημέρα/καλησπέρα αναλόγως ην ωρα και τα κέφια!!
παιδια παρακολουθώ καιρό τώρα ποστσ..και ειπα να εξεφρασω τις ΥΠΕΡ ανησυχιες μου..
- αρχικα ολα ξεκινησαν περσι 14 αυγουστου οταν με επιασε κριση πανικου! σε ΕΝΤΟΝΟ ΒΑΘΜΟ..πιεση 15/5! μουδιασμα στην γλωσσα αισθημα τρελας οκ! (τα γνωριμα πανω κατω) απο τοτε η ζωη μου αλλαξε δραματικα...καθημερινος παθαινα κρισης πανικου και ακομα παθαινω με ανχος εντονο! μεχρι τον οκτωμβρη νομιζα πως εχω καποιον ογκο στον εγκεφαλο γιατι ειχα πονοκεφαλους και εχανα και μαλλια...!!!! απο τοτε μεχρι σημερα νωθω πως τα ΧΑΝΩ. απροσοποιηση καθημερινα...αισθηση ονηρου κανω σαρδαμ κολλαει το μυαλο μου...εχβ την αναγκη συνεχεια να μιλαω σε ψυχολογο! επισκεπτομαι μια φορα την εβδομαδα ψυχολογο και ψυχιατρο! και μαλσιτα πηγα για δευτερη αποψη. με δειγνωσαν μεα νγχωδη διαταραχη αλλα ακομα εχω απροσοποποιηση νιωθω πως χανω τον αυτο μου ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ωες ωρες! πφφφφφφφ ψυχωση μου καρφωθηκε...η σχιζοφρενεια κλασσικα. δεν ξερω!
- 11-07-2011, 04:42 #2
θελω να πω πως πριν παθω οτι παθω! ειμυνα εθισμενος στο διαδικτυο...απο το πρωι μεχρι το βραδι εκανα την νυχτα μερα!*
___________------------------------------------------------------------_-
11-07-2011, 20:42 #3
Τωρα πια είναι η σχέση σου με το διαδυκτιο ? Υπάρχουν ειδικά κεντρα απεξάρτησης όπως θα ξέρεις , και λειτουργεί και στην Ελλάδα ένα, μου φαίνεται σε συνεργασία με την κοινότητα της πλέυσης ( ναρκωτικών ), οι ιδιοι ψυχολογοι έχουν αναλάβει το θεμα εθισμού στο ιντερνετ .
πιστεύω οτι θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάτι τέτοιο άσχετα αν έχεις διακόψει την πολύ ενασχόληση τώρα , και ανεξάρτητα με τις επισκέψεις σου στον ψυχίατρο .
12-07-2011, 04:16 #4
περιμένοντας την kyknos25
(απλά περνάει κάτι παρόμοιο με σένα!)
Όσο για αυτό που περιγράφεις charmed, μην φοβάσαι, είσαι ο/η 2678987ος Έλληνας με αυτά τα συμπτώματα (πανικούς-άγχος-νοσοφοβία-για-σχιζοφρένεια-η-εγκεφαλικό-η-καρδιοπάθεια) βρες ένα καλό θεραπευτή (π.χ. γνωσιακή-συμπεριφορική θεραπεία) και πάρε και κανα αντικαταθλιπτικό, μην μπλέξεις με ηρεμιστικά τύπου xanax/lexotanil/κλπ. αυτά.
12-07-2011, 15:30 #5
Αγχος είναι, welcome to the panic club
Μια απ τα ίδια και χειρότερα έχω περάσει. Καλά τα λέει ο πετράν. Ψυχοθεραπεία και λίγη φαρμακοβοήθεια για τα έντονα συμπτώματα και θα γίνεις πολύ καλύτερα.
Καλό κουράγιο και περαστικά!!
12-07-2011, 16:46 #6
Εκτός από αυτή σου την εξάρτηση μήπως σου συνέβει κάτι άλλο?
12-07-2011, 18:26 #7
Δεν νομίζω ότι η εξάρτηση στο διαδίκτυο να αποτελούσε η ίδια αιτία γι αυτό που έπαθε το παιδί. Ίσως πιο πολύ αυτό να ήταν καμπανάκι για κάτι άλλο, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ίσως να υπήρχε μια γενικότερη δυσαρέσκεια στην ζωή του charmedone και το διαδίκτυο ήταν απόδραση (το έχω δει να γίνεται αρκετές φορές). Όμως ίσως τα προβλήματα που ένιωθε συσσωρεύονταν μέχρι που έκανε "μπαμ" στον πανικό. Εντελώς ραντομ σκέψεις, δεν ξέρω αν ισχύουν, μπορεί ο θεματοθέτης να μιλήσει πιο πολύ για'αυτά αν το θέλει.
18-07-2011, 17:23 #8
loca mi tigre ;p
παιδεια μπακ! σορρυ που αργησαα λαλλααα ειμαι και φναταρος ναι περναω και αυτο το λου κι ;p βασικα παο τον φευρουαριο εχω αρχηση τα paroxia των 20! ναι μεν οι κρισεις υποχωρησαν αλλα εχω της φοβιες περι ψυχωσης και σχιζοφρενειας και αποπραγματοποιησης! ειμαι και φανταρος φακ δατ...! και που λετε εχω εμοονη οτι ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΗ θελω συνεχειαα να ψαχνομαιιι στα συμπτωματα μου και γενικος να μιλαω με ψυχολογους εχω τη ναναγκη να μου λενε οτι ειμαι καλα! καποιεσ στιγμες με πιανουν κρισης ανχους! (ενω η διαγνωση μου ητανε ανγχωδη διαταραχη με κρισης πανικου) με πιανουνε κατι σνα να θελω να εκγραφο απο μεσα μου να μιλησω καταναγκαστικα κανω εσωτερικους μονολογους...ξεσπανε και φευγουν τι εινα ιαυτο ψυχωση? ¨Ο σας ευχαριστω παντο ς παιδιαα για την βοηθεια να στε ολοι καλα! <3 ( η/ο κυκνος με τρομαζει :S διαβαζω ταπ οστ που κανει και τα νιωθω στο επακρον !
18-07-2011, 17:24 #9
ΚΥΚΝΕ ΚΥΚΝΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ?
αν και θα ηθελα να τα πω με τ κυκνο καπως πριβε!
18-07-2011, 18:06 #10
in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
And the voices of those who stand looking...
18-07-2011, 18:17 #11
βασικα πυθαγορα δεν νομιζω και εγω να εινα ισχιζοφρενεια γιατι απο το πρωι ως το βραδι για μηνες εχω την εμμονη οτι δεν παω καλα....και ψαχνω τα συμπτωματα μου συνεχεια απο τπ ρωι ως το βραδι αν ειχα κατι..η αν περναγα ψυχωτικο επεισωδειο δεν θα ειχα επιγνω ση του εαυτου μου..αλλα τωρα ξερω οτι δεν παω καλααα! ειαμι μπερδεμενος. πφφ δεν μπορω να ζησω ρε παιδεια! νιωθω σαν να ειμαι αλλος...σαν να ειμα ιστα προθυρα της τρελας αν δεν τρελαθηκα η απο στιγμη σε στιγμη δεν θα εχω καλη καταλιξη
18-07-2011, 18:17 #12
Μην ανησυχείτε φίλοι μου, κάποια στιγμή όλα θα τελειώσουν και θα σωθεί το σύμπαν από εμάς. Σε όσους πλανήτες και να αφήσουμε το σπέρμα μας μας κάποια στιγμή κάτι θα κάνει το σύμπαν.. τι διάολο? Ψόφιο είναι? Δεν νομίζω.
Να μόλις τώρα άκουσα και έναν θόρυβο!
**άσχετο αλλά μερικές φορές έχω την εμμονή πως υπάρχει ένα τέρας στο διάστημα, ένα τεράστιο σκουλίκι που καταβροχθίζει πλανήτες... όμως δεν είχα την τύχη να γίνω σκηνοθέτης.
18-07-2011, 18:22 #13
πφφφ τρια πουλακια καθονταν
18-07-2011, 18:33 #14
εχοντας παρομοια συμπτωματα με κυκνο και με σενα (κυριως αποπραγματοποιηση, υπαρξιακα, κρισεις πανικου) μπορω να σου πω οτι δεν ειναι σχιζοφρενεια.. εχω περασει ακριβως τα ιδια.. ωρες ολοκληρες στο ιντερνετ να διασταυρωσω τι εχω.. και μολις διαβαζα καπου κατι περιεργο επαιρνα αμεσως την ψυχολογο τηλεφωνο κλαιγοντας.. φυσικα συνεχεια αυθαιρετα συμπερασματα για τα συμπωματα κλπ.. κατι σαν υποχονδρια με τις ψυχικες αρρωστιες.. για ολα αυτα εμενα αγχωδη διαταραχη και πανικους μου ειχαν πει.. αρα οσο εχεις εσυ σχιζοφρενεια εχω κ γω :P
18-07-2011, 18:33 #15
αστροφυσικος επρεπε μολις περιεγραψες τις "μαυρες τρυπες" .....καταβροχθιζουν τα παντα ...ακομα και το φως
http://en.wikipedia.org/wiki/Black_holein my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
And the voices of those who stand looking...
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....