Απελπισια! Γερασα στα 25? - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 17 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 254
    Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by nature

Συμφωνώ ότι και η Θ. κακοποιήθηκε.

κανεις δεν κακοποιηθηκε επειδη ειπωθηκαν 5 ατακες.
    Η κακοποιηση υπαρχει οταν πιανεις τον αλλο και το χτυπας σαν χταποδι πανω στο προβλημα του.

Αυτα για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους.

Ok, αν θέλεις να ακριβολογήσω, κακοποιήθηκε σε μια χρονική στιγμή dt, ενώ αυτή κακοποίησε άτομα πάνω σε ευαίσθητες προηγούμενες εξομολογήσεις τους. Αν δεις το μύνημα που πυροδότησε την οργή του w. ήταν ένα αλαζονικό μύνημα που έλεγε ότι αν είσαι μόνος είναι γιατί είσαι χοντρός και άσχημος, τεμπέλης στη δουλειά και βαρετός στις συναναστροφές σου.
    Εγώ αν είχα δηλώσει μόνη και με κοινωνική δυσκολία θα ένοιωθα αυτά τα λόγια σαν μαχαιριά.....
    Ποιος δεν θα το ένοιωθε αλήθεια????

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Μπορούμε πάντα να πάμε εμείς τον εαυτό μας,άσχετα αν το κάνουν οι άλλοι.Αδύνατο λες κρίνο;Θα προτιμούσα να το κάνουμε όλοι μαζί,αλλά αν δε συμβεί,αυτό που είναι σημαντικό για μένα θα το επιλέξω και θα το γυρέψω η ίδια ούτως ή άλλως.

εμενα δεν με ενδιαφερει ο καυγας,
    και εγω σε καυγαδες εμπλεκα και γινομουν μαλλια κουβαρια.

Με ενδιαφερει οτι ενα μελος, που εχει χρονια φαρμακευτικη υποστηριξη και σαφως τους γιατρους τους εχει κανει σχεδον φιλους του, δεχεται επιθεσεις του στυλ να παει στο γιατρο του.

Με ποιο δικαιωμα γινεται αυτο?
    Και πως αυτο ειναι υποστηριξη στην τελικη?
    Αρχιζω και εχω αποψη για το θεμα, καπως ολοκληρωτικη.
    Ισως θα επρεπε το φορουμ, να ειναι κλειστο ως προς ατομα που δεν πασχουν απο τιποτα, δεν εχουν πιει χαπια ποτε τους, δεν ξερουν τι σημαινει οι ιδιοι να εισαι σε μια χρονια κατασταση οπως ειναι ο Χ winston.
    Τουλαχιστον αν πλακωνονται, αυτο θα γινεται με ισους ορους και κανεις δεν θα στελνει υποτιμητικα τον αλλο σε γιατρους.
    .................................................. ....

αυτό το ποστ σου με συγκίνησε κρίνο.....
    είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι.
    Ειλικρινά

Senior Member
    .....Βεβαια δεν μου ειπανε για γιατρο εμενα, γιατι θα ηταν 2 ματς, ο κηπ να μου πει για γιατρο.....

Ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης \"αγαπητη\" θεοφανια εντ δι οδερς, ειναι ανεπιτρεπτο να γραφεις σε καποιον που εχει φαρμακευτικη αγωγη πηγαινε στο γιατρο σου και μαλιστα 3 φορες .....
    xaxaxaxaxaxaxaax
    ο κρινο αποφασισε να μας κανει μαθηματα δεοντολογιας οταν ακομα και τωρα ειρωνευεται τον κιπ, ενω τις αξεχαστες εκεινες μερες τον ειχε βρισει καταμουτρα με αναφορα στα θεματα της υγειας του με αποτελεσμα να τον μουτζωσουν και οι πετρες εδω μεσα

κρινο αν εσυ ξεχνας, το φορουμ θυμαται τα ρεζιλικια σου...

σε καλο μας πρωινιατικα

Banned
    Ισοπεδώνεις κι εσύ όμως κρίνο.Το forum δεν έχει καμία σχέση με υποστήριξη γράφεις.Έχει.Το αποδεικνύουν αρκετά threads και αρκετά μέλη που έχουν λάβει βοήθεια όταν τη χρειάστηκαν,απαντήσεις όταν ρώτησαν και συμπαράσταση.
    Νομίζω πως έχεις την τάση να κοιτάς μόνο αυτά που επιβεβαιώνουν το ότι δεν υπάρχει υποστήριξη και να παραγνωρίζεις εντελώς αυτά που αποδεικνύουν πως υπάρχει.Γιατί λες πώς το κάνεις;Kαι δεν είσαι ο μόνος παρεπιμπτόντως.Το ωραίο υπάρχει πάντα,άσχετα αν δίπλα του υπάρχει και το άσχημο.Όταν εγώ επιμένω πως μόνο το άσχημο υπάρχει,ενώ το ωραίο όχι,ενώ άλλοι βλέπουν και τα δύο,κάτι τρέχει με τη δική μου όραση.Επίσης κάτι τρέχει όταν εγώ βλέπω μόνο το ωραίο,ενώ το άσχημο όχι.Το ίδιο είναι.
    Έξω από το forum,βλέπεις μόνο ομορφιά ή μόνο ασχήμια;Δε νομίζω.Εδώ γιατί λοιπόν δε βλέπεις και τις δύο όψεις που βλέπεις να υπάρχουν έξω από το forum;

Τι ζυγαρια παλι ειναι αυτη?
    Για πιο ασχημο και ομορφο μιλας?
    Ποιος στο ειπε οτι δεν υπηρχε παλια η ασχημια?
    οι καυγαδες? οι γκρινιες και τα πλακωματα?
    Ενταξει εισαι καινουρια εδω,
    αλλα αφιερωσε μια μερα να διαβασεις παλια ποστ.

Εγω λεω κατι αλλο και εσυ κατι αλλο.
    Εγω μιλαω για νεα τακτικη που παλια δεν υπηρχε και αυτο δεν μπαινει σε καμια ζυγαρια.
    Ειναι ανεπιτρεπτο για τον οποιονδηποτε, να εχει υποψη του οτι τον περιμενει η Χ θεοφανια να του την λεει να παει στο γιατρο του.
    ΑΥΤΟ δεν μπαινει σε καμια ζυγαρια και δεν αντιπαρερχεται ουτε ισοσκελιζεται με τα χιλιαδες ποστς που αναφερεις.
    Οταν καταργεις μια λειτουργια, αυτο κανεις και δεν μπορεις να στρογγυλεψεις για να νιωσεις καλυτερα.

Ξερεις αγαπητη ρειν,
    μιλαμε εκ του ασφαλους εσυ, εγω, η θεοφανια και ο καθε εξυπνακιας που γραφτηκε εδω μεσα και συζηταμε στου κασιδη το κεφαλι για να του την λεμε (οταν δεν μπορουμε να πουμε κατι αλλο) να παει στο γιατρο του η στα τσακιδια γενικοτερα.
    Εχεις παρει ποτε σου χαπια?
    Εχεις ερθει ποτε σου σε φαση πανικου?
    Θα ελεγες ποτε σε καποιον να παει στο γιατρο του?
    Ξερεις τι μπορει να σημαινει σε καποιον που ειναι σε μονιμη φαρμακευτικη υποστηριξη ολο αυτο?

Senior Member
    Kατέφτασαν και οι ενισχύσεις.....
    Φαίνεται σκούρυνε η θέση της Θεοφανίας...
    σε καλό μας....

Banned
    Επίσης θα διαφωνήσω.Αν εσύ το *******,ξεκωλιάρα,καργιόλα ,ψόφα και τα λοιπά δεν τα θεωρείς κακοποίηση,αλλά θεωρείς αντίστοιχα το πήγαινε στο γιατρό σου,μάλλον έχεις άλλα κριτήρια από εμένα.Αν κάποιος με έβριζε έτσι,δε θα έλεγα πως είπε 5 ατάκες.Θα σου θυμίσω επίσης πως έχεις αντιδράσει πολύ πιο έντονα και για πολύ περισσότερο για πολύ ηπιότερες κρίσεις άλλων για σένα.Αν σε συμφέρει να παραβλέπεις τη μία πλευρά της κακοποίησης και να επισημαίνεις μόνο την άλλη,τότε απλά δεν είσαι αντικειμενικός in my humble opinion.
    ακριβως ετσι.
    Τωρα αν δεν ειμαι αντικειμενικος ιν γιορ χαμπλ οπινιον,
    αυτο ειναι μια αλλη συζητηση.
    Σαφως και εχω αλλα κριτηρια απο εσενα, για αυτο και εχω σταματησει να γραφω ενω εσυ τα βλεπεις ολα καλα - ολα ανθηρα.

Banned
    Originally posted by Remedy
    .....Βεβαια δεν μου ειπανε για γιατρο εμενα, γιατι θα ηταν 2 ματς, ο κηπ να μου πει για γιατρο.....

Ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης \"αγαπητη\" θεοφανια εντ δι οδερς, ειναι ανεπιτρεπτο να γραφεις σε καποιον που εχει φαρμακευτικη αγωγη πηγαινε στο γιατρο σου και μαλιστα 3 φορες .....
    xaxaxaxaxaxaxaax
    ο κρινο αποφασισε να μας κανει μαθηματα δεοντολογιας οταν ακομα και τωρα ειρωνευεται τον κιπ, ενω τις αξεχαστες εκεινες μερες τον ειχε βρισει καταμουτρα με αναφορα στα θεματα της υγειας του με αποτελεσμα να τον μουτζωσουν και οι πετρες εδω μεσα

σε καλο μας πρωινιατικα

και αν χρειαστει να ειρωνευτω θα το ξανακανω μην εχεις αμφιβολια.
    Εγω οτι εχω πει για τον κηπ,
    το εχω κανει οταν εχω βρεθει και προσωπικα.
    Εχω αποψη και δεν μιαλω μεσω των οθονων.

Οσο για τα ρεζιλικια μου,
    αστο, κοιτα τα δικα σου και μετα κοιτας τα υπολοιπα.

Banned
    σε καλό μας....

κατσε θα ερθει και ο υπολοιπος στρατος....
    ολα ειναι δανεικα και το υπολοιπο κακο συναπαντημα......

Senior Member
    Είμαι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει υποδείξεις, θα αφήσω μόνο αυτό: Μέλη Online - Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 80 Επισκέπτες, 10 Μέλη και 1 Αόρατο μέλος οι οποίοι κοιτάζουν το forum

Senior Member
    σε καλό μας....

κατσε θα ερθει και ο υπολοιπος στρατος....
    ολα ειναι δανεικα και το υπολοιπο κακο συναπαντημα......

lol σε καλό μας.
    Ασε το στρατό να κοιμηθεί λιγάκι παραπάνω.

Senior Member

xaxaxaxaxaxaxaax

σε καλο μας πρωινιατικα

και αν χρειαστει να ειρωνευτω θα το ξανακανω μην εχεις αμφιβολια.
    Εγω οτι εχω πει για τον κηπ,
    το εχω κανει οταν εχω βρεθει και προσωπικα.
    Εχω αποψη και δεν μιαλω μεσω των οθονων.

Οσο για τα ρεζιλικια μου,
    αστο, κοιτα τα δικα σου και μετα κοιτας τα υπολοιπα.
    xaxaxaxaxaxaxxa
    Καινουρια στοιχεια στις αποψεις επι δεοντολογιας , του κυρ κρινο

οταν καποιος εχει συναντηθει προσωπικα με καποιον αλλο, μπορει να τον βριζει και να τον ειρωνευεται για την ασθενεια του κι ας ξερει οτι ειναι ασθενης!!!!!!!

ρε θειο
    γιατι δεν λες απευθειας οτι το κρινο μπορει να κανει και να λεει οτι μπουρδα του κατεβει ασχετως δεοντολογιας , ενω ολοι οι υπολοιποι μπορουν να λενε οτι εγκρινει ο κυρ κρινο? θα εισαι λιγοτερο ανακολουθος στα ανεκδοτα που μας λες....

γινεται ολο και πιο ενδιαφερουσα η τοποθετηση σου.....

Senior Member
    Μπορούμε πάντα να πάμε εμείς τον εαυτό μας,άσχετα αν το κάνουν οι άλλοι.Αδύνατο λες κρίνο;Θα προτιμούσα να το κάνουμε όλοι μαζί,αλλά αν δε συμβεί,αυτό που είναι σημαντικό για μένα θα το επιλέξω και θα το γυρέψω η ίδια ούτως ή άλλως.

εμενα δεν με ενδιαφερει ο καυγας,
    και εγω σε καυγαδες εμπλεκα και γινομουν μαλλια κουβαρια.

Με ενδιαφερει οτι ενα μελος, που εχει χρονια φαρμακευτικη υποστηριξη και σαφως τους γιατρους τους εχει κανει σχεδον φιλους του, δεχεται επιθεσεις του στυλ να παει στο γιατρο του.

Με ποιο δικαιωμα γινεται αυτο?
    Και πως αυτο ειναι υποστηριξη στην τελικη?
    Αρχιζω και εχω αποψη για το θεμα, καπως ολοκληρωτικη.
    Ισως θα επρεπε το φορουμ, να ειναι κλειστο ως προς ατομα που δεν πασχουν απο τιποτα, δεν εχουν πιει χαπια ποτε τους, δεν ξερουν τι σημαινει οι ιδιοι να εισαι σε μια χρονια κατασταση οπως ειναι ο Χ winston.
    Τουλαχιστον αν πλακωνονται, αυτο θα γινεται με ισους ορους και κανεις δεν θα στελνει υποτιμητικα τον αλλο σε γιατρους.
    .................................................. ....

αυτό το ποστ σου με συγκίνησε κρίνο.....
    είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι.
    Ειλικρινά
    Aς μείνουμε σε κάτι όμορφο.
    Ας μείνουμε στην ουσία....

Banned

xaxaxaxaxaxaxxa

οταν καποιος εχει συναντηθει προσωπικα με καποιον αλλο, μπορει να τον βριζει και να τον ειρωνευεται για την ασθενεια του κι ας ξερει οτι ειναι ασθενης!!!!!!!

ρε θειο
    γιατι δεν λες απευθειας οτι το κρινο μπορει να κανει και να λεει οτι μπουρδα του κατεβει ασχετως δεοντολογιας , ενω ολοι οι υπολοιποι μπορουν να λενε οτι εγκρινει ο κυρ κρινο? θα εισαι λιγοτερο ανακολουθος στα ανεκδοτα που μας λες....

axaxaxaxaxaxaxaxa
    ο καθενας εχει την δικη του ερμηνεια στο βρισιμο και στην ειρωνια.....

Μηπως μπορεις να βρεις ποστ μου,
    που να λεω σε καποιον 3 φορες να παει στο γιατρο του?
    Ετσι γιατι μου αρεσει να μιλαω συγκεκριμενα.....

Αν το βρεις,
    θα ηθελα να το διαβασω,
    γιατι δικαιουται μια συγνωμη μου για το ποστ μου αυτο.

Να ξερεις οτι ο κρινος ακομα και αν γινει αδικος ξερει να επανορθωνει.

Κατα τα αλλα,
    ωραιες οι εξυπναδες σου, οπως και εσυ σπαω και εγω πλακα.....

Senior Member

xaxaxaxaxaxaxxa

ρε θειο

axaxaxaxaxaxaxaxa
    ο καθενας εχει την δικη του ερμηνεια στο βρισιμο και στην ειρωνια.....

Μηπως μπορεις να βρεις ποστ μου,
    που να λεω σε καποιον 3 φορες να παει στο γιατρο του?
    Ετσι γιατι μου αρεσει να μιλαω συγκεκριμενα.....

Αν το βρεις,
    θα ηθελα να το διαβασω,
    γιατι δικαιουται μια συγνωμη μου για το ποστ μου αυτο.

Να ξερεις οτι ο κρινος ακομα και αν γινει αδικος ξερει να επανορθωνει.

Κατα τα αλλα,
    ωραιες οι εξυπναδες σου, οπως και εσυ σπαω και εγω πλακα.....

OYYYYYXOYXOYXOYXOXXOYXOY

και η κωμωδια συνεχιζεται χωρις ελεος!!!!!!!

οχι μονο το κρινο μπορει να βριζει ασθενεις και να τους λοιδωρει για την κατασταση της υγειας τους,

ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ: ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!(κατι σαν το :σε χωριζω, σε χωριζω, σε χωριζω των αραβων, αν γνωριζετε)
    οι λιγοτερες φορες παραγραφονται προς οφελος του κρινο
    εχεχεχεχεχεχεχεχεεχεχεχεχ

ε ρε ανεκδοτα πρωι πρωι

προς οφελος της αισθητικης μας δεν θα ανασυρω τα αισχη που ελεγες για τον κιπ σε σελιδες ατελειωτες αλλα συγκεντρωσου λιγο θειο.
    καινουριο συκωτι καναμε πρωι πρωι

ΟΥΥΥΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ

Banned

προς οφελος της αισθητικης μας δεν θα ανασυρω τα αισχη που ελεγες για τον κιπ σε σελιδες ατελειωτες

χαιρομαι που βρισκεις λογους για να κανεις την κινεζα.
    Εισαι σε πολυ καλο δρομο, συνεχισε ετσι.

Παρολα αυτα,
    αννννννννννννν καποτε αλλαξει η αισθητικη σου, εδω θα ειμαστε να τα λεμε.

Page 10 of 17 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast