Απελπισια! Γερασα στα 25? - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 254
    Banned
    Originally posted by giwta2

Οσο για τον Κρίνο αποχώρησε μόνο για τις μέρες που δεν υπάρχουν εντάσεις.Αλήθεια αυτό μήπως πρέπει να το ελέγξεις Κρινο και το λέω με καλή πρόθεση γιατί τόσος θυμός;Το θεωρείς σωστό όπου φασαρία και ο Κρίνο μέσα;δεν τραβάς κανενός την προσοχή απλά δείχνεις ότι δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.
    Οσο για μενα,
    το εχω δηλωσει επανηλλημενα,
    οτι πλεον δεν εχω κανενα λογο να γραφω παρα μονο σε αυτους που καταφεραν να φερουν το φορουμ σε αυτη την κατασταση.
    Δεν θα ξαναγραψω ουτε μισο θετικο ποστ οσο κυριαρχει αυτο το πνευμα στο φορουμ.

Και μην το κουραζεις αλλο,
    πλεον οπου φασαρια, ειναι ντεφακτο οτι ο κρινος θα ειναι μεσα.
    Τωρα το τι κανει ο εαυτος μου, αν θελει ψυχιατρο, αν χρειαζεται εγκλεισμο και οτι αλλο, θα περιμενω γνωματευση εισαγγελεα και θα ενημερωσω καταλληλως.

Τωρα για την προσοχη των αλλων, ας μην εκφραστω καλυτερα,
    ειπα ηδη σχετικα στην raindandwind.

Τελος,
    επειδη γιωτα σεβομαι την ηλικια σου,
    και πιστευω οτι οσο να ναι, λογω των βασανων που περναει κανεις μετα απο τοοοοοοοσα χρονια στο πλανητη,
    εγω ειμαι νεκρο μελος του φορουμ, οσο αυτο τιτλοφορειται φορουμ υποστηριξης.
    Κακως υπολογιζομαι σαν κατι αλλο, οποιος τουλαχιστον κανει κατι τετοιο.

Senior Member
    Originally posted by giwta2
    .................................Αλήθεια αυτό μήπως πρέπει να το ελέγξεις Κρινο και το λέω με καλή πρόθεση γιατί τόσος θυμός;Το θεωρείς σωστό όπου φασαρία και ο Κρίνο μέσα;δεν τραβάς κανενός την προσοχή απλά δείχνεις ότι δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου..

Γιώτα θα σχολιάσω και εγώ το ποστ σου επί της ουσίας και όχι βάσει με το ποιος το έγραψε.

Αυτό που καταλαβαίνω ότι βγάζεις σαν επιμύθιο είναι ότι πρέπει να πάει να κοιταχτεί ο κρίνο.

Πρώτον αυτό το αποφασίζει κάθε ένας μόνος του. Εμείς το υποδεικνύουμε μόνον σε όποιον μας ζητήσει τη γνώμη μας. Εγώ έτσι ξέρω. Δεν μου έχει τύχει στη ζωή μου να ακούω σε συζητήσεις μεταξύ ανύποπτων ατόμων να λέει ο ένας στον άλλο να πάει να κοιταχτεί όσο καλή πρόθεση και αν (διατείνεται) ότι έχει. Οταν δε, με τον άλλον οι σχέσεις είναι τεταμένες σίγουρα δεν μπορώ να φανταστώ μια τέτοια (αγαθή?) προσωπική υπόδειξη να μην έχει απρόβλεπτη έκβαση.

Δεύτερον πάλι σαν ηλίθια που είμαι, μου κάνει εντύπωση πώς σε ένα θρεντ που οι μισές σελίδες είναι κόκκινες από διαγραμμένα ποστς αλλονών, ειλικρινά είναι απορίας άξιο, πώς καταλήγεις ότι για αυτό φταίει ο κρίνο και ο γιατρός που δεν επισκέπτεται.

Aυτές είναι οι σκέψεις μου.
    Δεν ρωτώ ούτε θέλω απάντηση.

Εγώ πάλι έχω να κάνω μια άλλη ερώτηση αγαπητή γιώτα και κλερ γιατί και οι δυο με πολύ ευγενικό τρόπο οφείλω να ομολογήσω, αντιδράσατε στο ότι είπα στον γουίνστον να πάει στο γιατρό του.
    Γιατί αυτό πρέπει να είναι βρισια/μομφή/μπηχτή?
    Πόσες φορές εδώ μέσα δεν έχουμε ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ παρακινήσει κάποιον να πάει σε γιατρό βλέποντας πως έχει υποτροπιάσει ή χρειάζεται ιατρική υποστήριξη πέρα απο ψυχολογική?
    Γιατί τώρα η δική μου προτροπή μεταφράστηκε όπως βόλευε ορισμένους?
    Όποιος πρόλαβε και διάβασε τα μνμ του γούινστον και διαθέτει έστω και λίγο κουκούτσι μυαλό θα καταλάβαινε πως το παιδί δεν είναι καλά και είχε ξεφύγει.
    Και ΞΑΝΑ ΜΑΤΑ λέω σε περίπτωση που υπάρχει επιλεκτική τύφλωση: δεν προκάλεσα ποτέ τον γουίνστον να μου επιτεθεί, δεν τον έβρισα, δεν του μίλησα ούτε μια στιγμή ειρωνικα.
    Το μόνο που έκανα ήταν να δημοσιευσω τη σελίδα του στο φεισμπουκ όταν έκανε και κείνος το ίδιο με μια που πίστευε πως ήταν δική μου. Το έκανα μόνο και μόνο για να καταλάβει πως δεν μπορεί να αλωνίζει όπως γουστάρει και δεν το άφησα πάνω από δέκα λεπτά σε μια ώρα που το φόρουμ ήταν σχεδόν άδειο.
    Όλα αυτά η διαχείριση είναι σε θέση να τα γνωρίζει και δεν τα λέω εκ του ασφαλούς επειδη τα μνμ σβήστηκαν.
    Από κει πέρα αν νομίζει ο καθένας πως με λάβαρο την αρρώστια του θα βρίζει Θεούς και δαίμονες είναι γελασμένος.
    Και επειδή ανέχτηκα πολλά και με την πανικούλα και με τον γουίνστον, την επόμενη φορά δεν θα είμαι καθόλου ευγενική.
    Έλεος πια.

Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by Paolo_1
    Rain εγώ χαρακτηρίζω τυχερούς αυτούς που έχουν πραγματικούς φίλους και μια σχέση που τους γεμίζει.Και επίσης τυχεροί είναι για μένα όσοι έχουν επιτυχίες σ\'αυτούς τους τομεις,χωρίς να χρειάζεται να προσπαθούν πολύ.Να ζουν δηλαδή κάποια απλά πράγματα που για άλλους να είναι δύσκολα.Πιστεύω ότι αυτά τα δυο είναι τα πιο σημαντικά πράγματα για να έχει κάποιος ισορροπία μέσα του.Εγώ προσωπικά είμαι χωρίς σχέση εδώ κι ένα χρόνο περίπου κι ενώ το θέλω πάρα πολύ,δεν υπάρχει κάποια ελεύθερη κοπέλα στο περιβάλλον μου.Και σκέφτομαι πως κάποιοι με το που χωρίζουν τη μια βρίσκουν την άλλη μέσα σε λίγες μέρες,χωρίς να προλάβουν να νιώσουν μοναξιά.Γι\'αυτό τα βάζω με την τύχη μου.
    Πάολο, θα σου πω και μια άλλη λέξη απόψε και ελπίζω να μη σε τρομάξει. Λέγεται ποιότητα.
    Τύχη έχουμε στο λότο, στο πάρκινγκ, σε καλή θεση στο σινεμα.
    Στις σχεσεις, στη δουλεια και στους φίλους έχει να κάνει με την ποιοτητα μας σαν άνθρωποι.
    Τι είμαστε?
    Ας το πάρουμε ενα-ενα.
    Έρωτας
    Θέλω σχέση και είμαι εκατο κιλά, δεν προσέχω τον εαυτό μου, πετάω κοτσάνες, την πέφτω σε όποια βρω μόνο και μόνο για να μην είμαι μόνος μου.
    Τι εννοώ με αυτό? Σεβασμός στην εμφάνιση και στους τρόπους μας για να προσεγγίσουμε το άλλο φύλλο.

Δουλεια.
    Περιμένω να τελειώσει το 8ωρο, χωρίς στόχους, με βαρεμάρα, χωρίς κατάρτιση και ελπίζω στο θαύμα.
    Τι σημαίνει αυτο? Τεμπέλης.

Φιλία.
    Κλαίγομαι σε όλο τον κόσμο γιατι μου πάνε όλα τα παραπάνω στραβά, τους πρήζω, τους φρικάρω, δεν ρωταω ποτέ για τα δικά τους, το πρόβλημα είναι δικό μου και πρέπει να το λέω, μου φτάνει ακομη και αν δεν λυθει.
    Τι σημαινει αυτό?
    Ενας βαρετός άνθρωπος που δεν έχει ούτε να δώσει, ούτε να πάρει, παρά μόνο να καταριέται την κακιά του ώρα και την καλή των άλλων.
    Όλα αυτα τα βλέπεις τύχη?

Από αυτό το ποστ και μετά άρχισε να βρίζει με τα χειρότερα λόγια ο γουινστον. Βλέπει πουθενα οποιοσδήποτε την παραμικρή μομφή για τον γουίνστον?
    Δεν αναφέρομαι και δεν απαντώ ΚΑΝ σε αυτόν.

Winston_man
    Senior Member

Registered: 18-1-2008
    Member Is Offline

Εστάλη στις 5-1-2010 στις 17:14 Απάντηση με παράθεση Αναφορά μηνύματος στον Administrator

Παράθεση:
    Και ναι, για μένα ένας άνθρωπος που δνε κάνει σεξ είναι ανολοκλήρωτος. Είναι μια φυσική ανάγκη όπως το φαγητό, το νερό, ο ύπνος. Για μένα συζητώ. Αν για σενα δεν είναι οκ. Νο πρόμπλεμ. Περί ορέξεως....

Οκ σεβαστη η αποψη σου. Και για μενα οποια γουσταρει το ατελειωτο ****** ειναι ΠΟΥΤΑΝΑ. Περι ορεξεως...

Αυτή είναι απάντηση του γουίνστον σε μένα για ποστ που απευθυνόταν στην άλομπαρ.

Δείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
    Remedy
    Posting Freak

Registered: 11-11-2006
    Member Is Offline

Εστάλη στις 4-1-2010 στις 23:20 Απάντηση με παράθεση Αναφορά μηνύματος στον Administrator

ρε συ παολο
    σκεψου και καμια αλλη εκδοχη....οποιο προβλημα και να διαβασεις, γραφεις απο κατω \"βρες καμια γκομενα\"
    μηπως σου λειπει εσενα η γκομενα και εχεις γινει τοσο προβλεψιμος?
    Προφίλ μέλους Δείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
    Winston_man
    Senior Member

Member Is Offline

Εστάλη στις 4-1-2010 στις 23:30 Απάντηση με παράθεση Αναφορά μηνύματος στον Administrator

Remedy σε εχουν γαμησει πολλες φορες?
    Προφίλ μέλους Δείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member Αυτός ο χρήστης έχει MSN Messenger
    krino
    Posting Freak

Registered: 4-5-2004
    Member Is Online

Διάθεση: το χαμογελο του παιδιου :P

Εστάλη στις 4-1-2010 στις 23:38 Απάντηση με παράθεση Αναφορά μηνύματος στον Administrator

σε καλο μου....
    με επιασε ξαφνικα ενα γελιο.....

αλλο κακο να μην μας ευρει, πουλι πετουμενο να μην βρεθει μπροστα μας...

γκουντναιτ.

κανε το φαρμακο σου ζωη,
    και την ζωη σου φαρμακο σου.
    Προφίλ μέλους E-Mail User Δείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
    Remedy
    Posting Freak

Member Is Offline

Εστάλη στις 5-1-2010 στις 00:00 Απάντηση με παράθεση Αναφορά μηνύματος στον Administrator

Παράθεση:
    Originally posted by Winston_man
    Remedy σε εχουν γαμησει πολλες φορες?

παρα πολλες
    (σε βοηθησα?)
    Winston_man
    Senior Member

Member Is Offline

Εστάλη στις 5-1-2010 στις 00:21 Απάντηση με παράθεση Αναφορά μηνύματος στον Administrator

Απο όλες τις τρυπες?
    Προφίλ μέλους Δείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member Αυτός ο χρήστης έχει MSN Messenger
    Remedy
    Posting Freak

Member Is Offline

Εστάλη στις 5-1-2010 στις 00:41 Απάντηση με παράθεση Αναφορά μηνύματος στον Administrator

Παράθεση:
    Απο όλες τις τρυπες?

απο οσες γουσταρα.
    γιατι τοσο ενδιαφερον?
    Winston_man
    Senior Member

Member Is Offline

Εστάλη στις 5-1-2010 στις 00:43 Απάντηση με παράθεση Αναφορά μηνύματος στον Administrator

Τιποτα σε νομιζα για τσουλακι (Οπως ειναι οι περισοτερες) τελικα εισαι Τσουλα με Τ κεφαλαιο.
    Καληνυχτα.
    Remedy
    Posting Freak

Member Is Offline

Εστάλη στις 5-1-2010 στις 00:45 Απάντηση με παράθεση Αναφορά μηνύματος στον Administrator

Παράθεση:
    Τιποτα σε νομιζα για τσουλακι (Οπως ειναι οι περισοτερες) τελικα εισαι Τσουλα με Τ κεφαλαιο.
    Καληνυχτα.

χαχαχαχχα

καλα....

Στιχομυθια γουινστον και ρέμεντι χωρίς να του απευθύνει το λόγο ποτε!
    Αν μετά απο όλα αυτά το ότι είπα στον γούινστον να πάει να κοιταχτεί είναι βρισιά, οκ.

Banned
    ότι είπα στον γουίνστον να πάει στο γιατρό του.

τιποτα απο τα 3 δεν ειναι,
    μια προσπαθεια για να υποβιβασεις το ατομο που εχεις διαφωνια, αυτο ακριβως και τιποτα αλλο.

Αυτος ειναι ενας απο τους λογους που δεν μπορεσες ποτε σου να καταλαβεις τι ακριβως κανει (εκανε) αυτο το φορουμ.

Πόσες φορές εδώ μέσα δεν έχουμε ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ παρακινήσει κάποιον να πάει σε γιατρό βλέποντας πως έχει υποτροπιάσει ή χρειάζεται ιατρική υποστήριξη πέρα απο ψυχολογική?

ολοι?
    για να μην παρει μπαλα ολο το κοσμο,
    για ψαξε βρες ενα δικο μου ποστ, που να λεω στον οποιονδηποτε ΟΤΑΝ εχει υποτροπιασει καποιος, να παει στο γιατρο του, να παρει τα φαρμακα του κλπ κλπ.....
    Αντιθετα αυτη την βιολα την ειχατε κατα κορον τοτε που ειχε φρικαρει ο κηπ.....
    Αρκετος κοσμος τοτε πιπιλαγατε την καραμελα με το οτι εχει κοψει τα φαρμακα του και τις γνωστες σας αηδιες.

ΟΣΟΙ λοιπον βλεπεται καποιον να εχει υποτροπιασει,
    καλο θα ηταν να μαζευτειτε και να κοψετε τα μειωτικα σχολιακια να παρει τα χαπια του, να παει στο γιατρο του και τα λοιπα ομορφα.

Αλλα αν ξερατε που μπηκατε, θα τα λεγατε αυτα?

η δικη σου η προτροπη ειναι η γνωστη που την πεφτεις χωρις οριο σε οποιον σε κοντραρει.
    Δεν καταλαβαινεις χριστο και θα ψαξεις να βρεις οτιδηποτε μεχρι να τον λιωσεις.
    Ασε και σε εχω φαει στη μαπα δυο χρονια που τριγυρνας εδω μεσα.
    Αλλα οσα χρονια και να περασουν, εσενα ΔΕΝ θα σου περασει.

Όποιος πρόλαβε και διάβασε τα μνμ του γούινστον και διαθέτει έστω και λίγο κουκούτσι μυαλό θα καταλάβαινε πως το παιδί δεν είναι καλά και είχε ξεφύγει.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!
    λες και ειναι γιος σου και χρειαζεται νταντεμα....
    το δεν ειναι - ηταν καλα, αυτο ειναι δικη σου ερμηνεια και γνωματευση.
    Αλλα ας υποθεσουμε οτι ειχες καλους σκοπους....
    τι καταφερες τελικα, με το να λες συνεχόμενα σε καποιον να παει στο γιατρο του?

ναι τα διαβασα.
    Και αυτο που διαβασα ειναι ενας winston να βριζει και μια θεοφανια να πυροδοτει οσο μπορει το βρισιμο.
    Και οσο βριζει καποιος φυσικο ειναι να εισπρατει βρισιμο.
    Καλα κανατε και ξεχαρμανιασατε. (οπως και να εχει μετα θα σβηνονταν τα μυνηματα)
    Τα μειωτικα, \"δεν εισαι καλα, πηγαινε στο γιατρο σου\" αυτο ειναι δικο σου σχεδιο αγαπητη θεοφανια.
    Και οχι εδω μεσα δεν λέγονταν τετοια, ασχετως αν μετα την εισοδο σου, εσυ θες να κανεις δικο σου στυλ υποστηριξης.
    Αυτα τα λενε οι ομοιοι σου και μονο αυτοι.

Και ΞΑΝΑ ΜΑΤΑ λέω σε περίπτωση που υπάρχει επιλεκτική τύφλωση: δεν προκάλεσα ποτέ τον γουίνστον να μου επιτεθεί, δεν τον έβρισα, δεν του μίλησα ούτε μια στιγμή ειρωνικα.

βριστηκατε εξισου χωρις σταματημο.
    Και σε αυτο δεν εχει κανεις δικαιο η αδικο.
    Και δεν υπαρχει καμια επιλεκτικη τυφλωση,
    μεχρι το μεσημερι νωρις τα μυνηματα υπηρχαν.

Και προσωπικα δεν θα εκανα καμια παρεμβαση αν δεν διαβαζα προτροπες να παει καποιος στο γιατρο του σε τετοιο μειωτικο στυλ.

Ακριβως το ιδιο ειχα κανει πριν μηνες,
    οταν ειπα να το κοψετε με τον κηπ και το αν παιρνει τα χαπια του.

Το μόνο που έκανα ήταν να δημοσιευσω τη σελίδα του στο φεισμπουκ όταν έκανε και κείνος το ίδιο με μια που πίστευε πως ήταν δική μου. Το έκανα μόνο και μόνο για να καταλάβει πως δεν μπορεί να αλωνίζει όπως γουστάρει και δεν το άφησα πάνω από δέκα λεπτά σε μια ώρα που το φόρουμ ήταν σχεδόν άδειο.

το τι εκανες τα ειπαμε παραπανω,
    μην τα ξαναλεμε.

Όλα αυτά η διαχείριση είναι σε θέση να τα γνωρίζει και δεν τα λέω εκ του ασφαλούς επειδη τα μνμ σβήστηκαν.
    Από κει πέρα αν νομίζει ο καθένας πως με λάβαρο την αρρώστια του θα βρίζει Θεούς και δαίμονες είναι γελασμένος.

κανεις δεν δικαιουτε να βριζει,
    και εμενα με εχουν βρισει και εχω ανταποδωσει.
    Μπορουσες να κρατησεις το μυνημα, να απευθυνθεις στον αντμιν, η και να ανταποδώσεις - οπως και εκανες - αλλα κανεις ποτε δεν σου εδωσε το δικαιωμα να υποβιβαζεις ανθρωπους επειδη τυγχανει να εχει καποιο προβλημα και εκει πανω να στηνεις τις απαντησεις σου.

Και επειδή ανέχτηκα πολλά και με την πανικούλα και με τον γουίνστον, την επόμενη φορά δεν θα είμαι καθόλου ευγενική.

τι μας λες.....
    παρε φορα αμαναι για να πιασουμε και μυρωδια ευγενιας....

Έλεος πια.

κανενα ελεος,
    για αυτο να εισαι σιγουρη.

Senior Member
    Εγώ πάλι έχω να κάνω μια άλλη ερώτηση αγαπητή γιώτα και κλερ γιατί και οι δυο με πολύ ευγενικό τρόπο οφείλω να ομολογήσω, αντιδράσατε στο ότι είπα στον γουίνστον να πάει στο γιατρό του.
    Έλεος πια.
    εγώ προσωπικά είπα πως δεν διάβασα τίποτε άλλο, επειδή το θέμα είχε ήδη λογοκριθεί από τους υπεύθυνους.
    επίσης, μου φαίνεται διαφορετικό το να λέει κάποιος πόσο χάλια είναι και να ζητάει βοήθεια, οπότε και εκει τον συμβουλεύεις να πάει σε ένα γιατρό και άλλο σε προσωπική διαμάχη-διότι μάλλον πρέπει να έχετε προηγούμενα για να σκοτώνεστε έτσι ρε παιδιά δεν εξηγείται αλλιώς- να λες κάτι τέτοιο. αυτή είναι η οπτική μου θεοφανία και φυσικά μπορεί να είναι λάνθασμένη, δεν είμαι στο μυαλό του καθένα για να ξέρω τι μπορεί να εννοεί και να υπονοεί με τα λεγομενά του.

Senior Member
    Originally posted by claire

εγώ προσωπικά είπα πως δεν διάβασα τίποτε άλλο, επειδή το θέμα είχε ήδη λογοκριθεί από τους υπεύθυνους.
    επίσης, μου φαίνεται διαφορετικό το να λέει πόσο χάλια είναι και να ζητάει βοήθεια, οπότε και εκει τον συμβουλεύεις να παέι σε ένα γιατρό και άλλο σε προσωπική διαμάχη-

Πολύ σωστά!!!

Senior Member
    Originally posted by claire
    Έλεος πια.
    επίσης, μου φαίνεται διαφορετικό το να λέει κάποιος πόσο χάλια είναι και να ζητάει βοήθεια, οπότε εκει τον συμβουλεύεις να παέι σε ένα γιατρό και άλλο σε προσωπική διαμάχη-διότι μάλλον πρέπει να έχετε προηγούμενα για να σκοτώνεστε έτσι ρε παιδιά δεν εξηγείται αλλιώς- να λες κάτι τέτοιο. αυτή είναι η οπτική μου θεοφανία και φυσικά μπορεί να είναι λάνθασμένη, δεν είμαι στο μυαλό του καθένα για να ξέρω τι μπορεί να εννοεί και να υπονοεί με τα λεγομενά του.

Senior Member
    Τελικά, εκτός από ηλίθια είμαι και ..γρουσούζα, η ….Σαββατογεννημένη.
    Το είχα προβλέψει ότι κάποιοι θα προσβληθούν βαριά.
    Παραθέτω το παρακάτω ποστ από στιχομυθία με τη ρέιν στο θρεντ «ο» στις 5/1/09 στις 17:52.

Originally posted by nature
    Originally posted by RainAndWind
    Κι επειδή εσύ επικαλείσαι δημοκρατία το οτιδήποτε έχεις στο μυαλό σου ως τέτοια,εγώ πρέπει να δεχτώ τον ορισμό που σε συμφέρει και να σε αφήνω να κακοποιείς λεκτικά λες;Σε μία σωστή δημοκρατία οι άνθρωποι δεν χωρίζονται σε επιθυμητούς και ανεπιθύμητους,σε φασιστικά δημοκρατομορφώματα συμβαίνει αυτό.
    Επειδή λοιπόν το τελειωμένος γκέι δε συνάδει με σέβομαι,αλλά με κακοποιώ,στο επισημαίνω.Το αν θα το σκεφτείς είναι δικό σου θέμα.Εγώ κάνω το κομμάτι που έχω επιλέξει να μου αναλογεί.
    Ασε, και άλλοι το επισήμαναν αλλά εισέπραξαν …μια ακόμα ταμπέλα.
    Στο όνομα της …Δημοκρατίας βεβαίως βεβαίως (μην το ξεχνάμε), αλλά όσοι γεννήθηκαν πριν το 1970 δεν δικαιούνται δια να ομιλούν, άσε που σίγουρα …διάβαζαν Ρομάντζο. Σίγουρα. Χαχαχα.
    Τώρα βάλαμε και τους ανέραστους. Είτε είναι λόγω οργανικής πάθησης είτε λόγω έλλειψης συντρόφου είτε λόγω κατάθλιψης ή οτιδήποτε άλλης αιτίας, αν φίλε δεν κάνεις σεξ είσαι ανέραστος και ανολοκλήρωτος άνθρωπος.

Εσένα φίλε, που αυτή τη στιγμή που μου μιλάς, έχεις δηλώσει ότι δεν έχεις γκόμενα, μήηηηπως σε προσέβαλα?? Αααα, γιατί δεεεν το ήθελα.

Α! έχουμε και τους ανολοκλήρωτους στρέιτ…., αυτοί ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Άλλο ανολοκλήρωτος άνθρωπος και άλλο ανολοκλήρωτος στρέιτ…..Μη μπερδευόμαστε.

Ταμπέλες, στο όνομα της δημοκρατίας πάντα…. λαίμαι.

Ελα κόσμε, εδώ οι καλές ταμπέλες, πάρε νάχεις!!!!! Για όλους κάτι θα βρούμε. Να μη μείνει κανείς εκτός ταμπέλας και πάθει τίποτις.

Λες και τόξερα η γρουσούζα……………
    Αλήθεια πώς τόξερα???? Μήπως, λέω, ήρθα στη θέση κάποιων που στη παρούσα φάση δεν είναι τόσο ευτυχείς όσο ίσως είμαι εγώ???
    Ας μην ξεχνάμε πως η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει. Ας μην είμαστε αλαζονικοί. Σήμερα εγώ είμαι καλύτερα από άλλους, αύριο μπορεί να είναι οι άλλοι καλύτερα από μένα. Και τότε θα έχω ανάγκη από ανθρωπιά και κατανόηση. Όχι από αλαζονικές επιδείξεις ισχύος.

Senior Member
    κάτι πήγε στραβά και βγήκε πάλι το ίδιο, αλλά αυτό που ήθελα να συμπληρώσω είναι πως καλύτερο θα ήταν να επιστρέψουμε στο αρχικό θέμα του ποστ, που είναι αρκετά ενδιαφέρον!

Senior Member
    και γω νιωθω πολυ μεγαλη και ειμαι 28

δεν ειμαι μεγαλη

αλλα μεσα μου καποιες φορες νιωθω 88
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    γιατί ρε συ? νιώθεις κουρασμένη ψυχολογικά?

Senior Member
    νιωθω οτι κουραζομαι ευκολα ψυχολογικα

οτι η πραγματικοτητα με θλιβει

οτι χανω το θαρρος μου και την αισθηση εσωτερικης αξιας ευκολα

οτι μου ειναι πολυυυυ δυσκολο να εκπληρωσω μικρους και μεγαλους στοχους

αισθανομαι οτι με χανω μεσα απο τα χερια μου....
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast