Απελπισια! Γερασα στα 25? - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 17 FirstFirst ... 51314151617 LastLast
Results 211 to 225 of 254
    Senior Member
    η πραγματικότητα κι εμένα με θλίβει αρκετές φορές- και η δική μου πραγματικότητα και η γενικότερη κατάσταση της κοινωνίας- αλλά προσπαθώ πάντα να δω και τη θετική πλευρά, ή να βρω λύσεις.

για τους στόχους που λες, σημασία έχει και η προσπάθεια ακόμα κι αν στο τέλος έχουμε αποτυχία - το ξέρω τεράστιο κλισέ.

the hardest thing in this world is to live in it...

Senior Member
    κανω προσπαθεια

δεν το βαζω κατω

αλλα μου ειναι παρα πολυ δυσκολο να με κρατησω ψηλα η εστω σε ενα καλο συναισθηματικο επιπεδο

πεφτυω ευκολα

παιζει πολυ το συναισθημα

και στα 23 μου ετσι αισθανομουν

δεν ειανι το 28 που με ριχνει

ειναι αυτο που περιεχει ο εαυτος μου

καταλαβες

η μαλλον αυτο που δεν μπορω μα δωσω ενω υπαρχει

για τα χαρισματα που δεν βγαινουν λες και δεν εχω δυναμεις λες και ειμαι 88

εκει παει το 88

κουραζομαι πολυ ευκολα ψυχολογικα
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Originally posted by researcher
    κανω προσπαθεια

δεν το βαζω κατω

αλλα μου ειναι παρα πολυ δυσκολο να με κρατησω ψηλα η εστω σε ενα καλο συναισθηματικο επιπεδο

πεφτυω ευκολα

παιζει πολυ το συναισθημα

και στα 23 μου ετσι αισθανομουν

δεν ειανι το 28 που με ριχνει

ειναι αυτο που περιεχει ο εαυτος μου

καταλαβες

η μαλλον αυτο που δεν μπορω μα δωσω ενω υπαρχει

για τα χαρισματα που δεν βγαινουν λες και δεν εχω δυναμεις λες και ειμαι 88

εκει παει το 88

κουραζομαι πολυ ευκολα ψυχολογικα
    αυτό το καταλαβαίνω πολύ καλά. ενώ για άλλους είναι εύκολη η θετική σκέψη και βγαίνει μηχανικά και αβίαστα, εσύ πρέπει να προσπαθήσεις. το έχω κι εγώ σε κάποια θέματα...

Senior Member
    παντως ευχαριστω που ασχολεισαι μαζι μου

αυτο με κανει να αισθανομαι καλα αυτη τη στιγμη

ευχαριστω claire
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Οχι δεν αντιδρώ όταν λέμε σε κάποιον να πάει στον γιατρό προς Θεού.Αντιδρώ όταν λέγεται με τρόπο ειρωνικό κάτι που δεν νομίζω να έκανα, απλά μένοχλεί όταν κάποιος υποφέρει οπως και εγώ με την κατάθλιψη, όπως ενας απο τους γονείς μου ήταν ανάπηρος και κάποιος τον αποκάλεσε κουτσοδαιμόνιο.Για παράδειγμα εαν πει κάποιος αυτός είναι κουτσός, εμένα με χτυπάει στην καρδιά πόσο μάλλον τον ιδιον.Ειλικρινά δεν ειρωνεύτηκα και για τον λόγο αυτό ανέφερα ότι με ενόχλησαν κάποιοι χαρακτηρισμοί που εγιναν για τον Κιπ.Εγώ Κρίνομετά απο τοοοοοοοοσα χρόνια και βάσανα απορώ πως στέκομαι όρθια.Βέβαια δεν νομιζω να είσαι προσκοπος και εσύ;κάποια χρόνια κουβαλάς αλλά μαζί με αυτά κουβαλάς και πολύ θυμό,μίσος αυτό εσύ το ξέρεις.Η ταπεινή μου γνώμη ΄να είσαι παρών στις φασαρίες μουφαίνεται περίεργη.Είναι αυτό που λέμε όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη αλλά εδώ όπου καυγάς ο Κρίνο πρώτος.Αλήθεια θα μου πείς την ηλικία σου δεν νομίζω να διανύεις την ηλικία των 20.Αυτά και τέρμα.

Senior Member
    Γιώτα καλησπέρα. Αλλά η... Βασίλω δε χορεύει μόνη της στο χορό. Είναι κάτι σε χασάπικο, θέλει κι άλλους. Εγώ πάντως, μόνο ζεμπεκιά δε βλέπω.

Banned
    Originally posted by giwta2

Εγώ Κρίνομετά απο τοοοοοοοοσα χρόνια και βάσανα απορώ πως στέκομαι όρθια.

για τα δικα σου ζητηματα, εδω και καμποσο καιρο, σου ειχα πει την γνωμη μου.
    Δεν το κοβω τυχαιο, το οτι σε παντρευτηκε ο αντρας σου.
    Παρολο που σου φαινεται περιεργο τον καταλαβαινω, θα το καταλαβεις και εσυ στο τελος του μυνηματος.

Βέβαια δεν νομιζω να είσαι προσκοπος και εσύ;

α μπααααααααα.....
    για το ρεμαλι της φωκιωνος νεγρη εχεις ακουστα?

κάποια χρόνια κουβαλάς αλλά μαζί με αυτά κουβαλάς και πολύ θυμό,μίσος αυτό εσύ το ξέρεις.

τιποτα απο ολα αυτα....
    παρατηρικοτητα μονο, τετοια για να ξερω που πρεπει να μιλαω και πως πρεπει να μιλαω.

Η ταπεινή μου γνώμη ΄να είσαι παρών στις φασαρίες μουφαίνεται περίεργη.

δεν βρισκω κατι αλλο χρησιμο να κανω εδω μεσα.
    Παρολα αυτα, δεν προκαλω εγω αυτες τις φασαριες που αναφερεσαι.
    Τι περιμενεις?? να μην παιρνω θεση?

Είναι αυτό που λέμε όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη αλλά εδώ όπου καυγάς ο Κρίνο πρώτος.

it takes two for a tango....

Αλήθεια θα μου πείς την ηλικία σου δεν νομίζω να διανύεις την ηλικία των 20.Αυτά και τέρμα.

γεννηθηκα ιουνιο του 1967, διδυμος.
    Τα υπολοιπα βγαλτα μονη σου.

Απο το 1987 μεχρι το 97-98 ταξιδευα σαν ναυτικος.
    Εχω περιπου τα μισα στο ναυτικο μου φυλλαδιο.
    Εχω γυρισει την γη 5 φορες αναποδα και αλλες τοσες ισια.
    Εχω παει σε ολες τις ηπειρους και αρκετες χωρες.
    Εχω κανει τα παντα, γκαζαδικα 500.000 τονων, χημικα ειδικου φορτιου, σαπιοκαραβα φορτηγα που ηταν ετοιμα να βουλιαξουν, και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.
    Στο μεσοδιαστημα της μικρης μου καριερας,
    στο τελευταιο μου ταξιδι, κινδυνεψα να πνιγω, εγω και αλλες 35 ψυχες.
    Δεν το ειχα σιγουρο οτι θα ζουσα, σχεδον το ειχα παρει αποφαση οτι θα πεθανω και μαλιστα επειδη αυτο κρατησε μερες, απο ενα σημειο και μετα δεν με ενοιαζε ειτε θα ζουσα ειτε οχι. Απλα περιμενα να δω τι γινεται οταν τσακιζονται οι λαμαρινες η και πως ειναι τελικα οταν πεθαινεις.

Τα παιχνιδια της τυχης το εφεραν ετσι και εζησα.
    Ομως το βεβαιο ειναι οτι αφου εζησα απο αυτο, δεν προκειται να με σκοτωσει τιποτα πια στη ζωη μου.

Ανθρωπους σαν τον αντρα σου, τους εχω ζησει παρα πολυ και εχουμε φαει μαζι πολυ αλμυρα.
    Με ενα τροπο ημουν ο εξομολογητης τους.....

Ετσι η θαλασσα με διδαξε πολλα, για τους ανθρωπους, για τις συμπεριφορες τους κ.α.
    Τοσα πολλα που κανενα φορουμ δεν θα μπορουσε να χωρεσει για να τα δεις γραμμενα.
    Πιστευω οτι καταλαναινεις οτι δεν γνωρισα και τα καλυτερα παλικαρια στη ζωη μου.
    Σαφως και αν δεν ειχα την πολυταραχη ζωη που ειχα θα ημουν αλλιως.
    Ομως δεν μετανιωνω για τιποτα, γιατι τελικα η ζωη μου χαμογελασε και δεν αφησε τον θανατο να μπει.
    Και ετσι της ωφειλω πολλα.
    Με εστησε ετσι, που να ξερω να περπατω και να στεκομαι ορθιος.
    Μου ειπε οτι αμα δεν γονατισεις, παντα θα στεκεσαι στα ποδια σου.
    Γιατι κανεις δεν μπορει να σε γονατισει αν δεν το θες εσυ ο ιδιος.

Η αλμυρα σε ατσαλωνει περιεργα γιωτα....
    ρωτα τον αντρα σου και θα στο επιβεβαιωσει αυτο.

Κατι τελευταιο,
    ετσι για το χαιλικι,
    γραφω απο καιρο ενα βιβλιο, επειδη μου αρεσει να γραφω.
    Ειναι ας το πουμε τα ταξιδια μου, η ζωη μου.
    Εχω γραψει το μισο ισως και λιγο παραπανω.
    Οταν το τελειωσω θα το βαλω εδω.
    Ισως καποιος να ενδιαφερεται να το διαβασει.

Αυτα και τερμα.

Senior Member
    Γιατί δε μαζεύεστε να τα πείτε από κοντά;Είχαμε μια χαρά συζήτηση σ\'αυτό το forum κι εσείς το έχετε κάνει μπουρδέλο.Φαντάζομαι όλους εσάς μαζεμένους σ\'ένα group therapy και σκέφτομαι τί μαλλιοτράβηγμα θα\'πεφτε.Βέβαια αυτό είναι και το πλεονέκτημα σε τέτοια forums.Ο καθένας με σύμμαχο την ανωνυμία γράφει ότι θέλει.Μπορεί να βγάλει τα κομπλεξ του,τον θυμό του και γενικά πράγματα τα οποία για τους δικους του λόγους δεν μπορεί να τα εξωτερικεύσει στο περιβάλλον του.Που θα τα βγάλει λοιπόν;Σε κάποιο τυχαίο forum,όπως ακριβώς κάνουν και οι γνωστοί-άγνωστοι που τα σπάνε στις πορείες ή στα γήπεδα γιατί δεν τους παίρνει να τα σπάνε στα σπίτια τους.Εκεί βέβαια το ξέσπασμα γίνεται με πέτρες,ξύλα κλπ.ενώ εδώ τη θέση του παίρνει το πληκτρολόγιο.Είναι κι αυτή μια εκτόνωση για κάποιους,πως να το κάνουμε.

Banned
    Originally posted by Paolo_1

Φαντάζομαι όλους εσάς μαζεμένους σ\'ένα group therapy και σκέφτομαι τί μαλλιοτράβηγμα θα\'πεφτε.

για να μην φανταζεσαι, σου λεω εγω.
    Οποτε εχουμε βρεθει απο κοντα, ειμασταν ολοι κοσμιοι και περασαμε μια χαρα.
    Τουλαχιστον σε οσες συναντησεις ημουν παρων.

Senior Member
    Originally posted by researcher
    παντως ευχαριστω που ασχολεισαι μαζι μου

αυτο με κανει να αισθανομαι καλα αυτη τη στιγμη

ευχαριστω claire
    αααααα! δεν το βλέπω έτσι, ότι εγω ασχολούμαι μαζί σου. πιο πολύ σαν κουβέντα μου μοιάζει, έστω και διαδικτυακή

Senior Member
    Λοιπόν εχω να πω δυο λογακια πριν κλεισω οριστικα το θεμα αυτο. Δεν προκειται να επανελθω οτι και αν γραφτει.

Καταρχην απο καρδιας ευχαριστω τον Κρινο και τη Νατουρ και τη Γιωτα 2 για την υποστηριξη μικρη η μεγαλη δεν εχει σημασια. Τους ευχαριστω δημοσια. Με βοηθησατε πολυ ψυχολογικα ειδικα εσυ φιλε Κρινο που γνωριζεις να χειριζεσαι το λογο πολυ ωραια και να βαζεις τα πραγματα στη θεση τους. Δεν γεννηθηκες ετσι, ετσι σε εκανε η ζωη και τα βιώματά της. Σε ευχαριστω. Νατουρ σε ευχαριστω και εσενα οπως και τη Γιωτα 2 που εμμεσα με βοηθησατε και στηριξατε. Καλη χρονια χρονια πολλα με υγεια.

Αγαπητη Θεοφανια ερχομαι σε σένα. Θα σου μιλησω ευθεως χωρις να κρυβομαι πισω απο το δαχτυλακι μου. Σημερα κυριολεκτικα και μεταφορικα ΜΕ ΒΙΑΣΕΣ ΑΓΡΙΑ ψυχολογικα. Το παραδεχομαι ευθεως. Αν υποθεσουμε οτι ειχαμε πολεμο επαθα οτι παθαν οι Γερμανοι στο Σταλιγκραντ το 43 απο τους Σοβιετικους. ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ.

Εχω πει σχεδον τα παντα για μενα σε αυτο το φορουμ κατι που δεν θα εκανα ποτε αν ηταν γνωστη η ταυτοτητα μου. Πάτησα πανω στην ανωνυμια και ανοιχτηκα ελπίζοντας σε βοηθεια την οποια αλλοτε επαιρνα αλλοτε οχι και τοσο αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα. Εβγαλες τα προσωπικα μου δεδομενα στον αερα και αισθανομαι σαν να με εχουν βιασει για να μιλησω ευθεως. Έχω πέσει πολυ ψυχολογικα. Ναι εβγαλα και γω τα στοιχεια σου πρωτος (Δηλαδη αυτα που νομιζα οτι ειναι δικα σου - λανθασμενα οπως αποδειχτηκε στη πορεια και συγνωμη στη κοπελα που την εξεθεσα.) ΑΛΛΑ το τελευταιο ποστ σου πριν τα βγάλω αν θυμασαι ηταν ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΓΟΥΙΝΣΤΟΝ. Αυτο ηταν απαντηση οταν σου ειπα θα βγαλω τα στοιχεια σου στον \"αερα\" γιατι ΝΟΜΙΖΑ οτι λες ψεμματα εν γνωση σου και οτι ημαστε φιλοι στο φεισμπουκ και μαλιστα ΕΣΥ μου ειχες στειλει φρεντ ρικουεστ. (Η κοπέλα που ειμαστε φρεντς ετυχε να εχει το ιδιο ονομα με σενα και την ιδια ημερομηνια γεννησης (Δεν αναφερει ετος παντως οπως εσυ)) Νομιζοντας λοιπόν οτι εισαι ψευτρα εβγαλα τα στοιχεια της κοπελας στον \"αερα\". Τα εσβησα μετα οταν καταλαβα το λαθος μου - εκανα εντιτ.

Καποια (ειμαι 99,9% βεβαιος οτι ειναι γυναικα) με την οποια ειμαστε φρεντς στο φεισμπουκ (Ναι, ας προσεχα ποιους κανω φιλους οπως μου πε και καποιος και τον ευχαριστω) σου εστειλε με προσωπικο μυνημα τα στοιχεια μου τη ταυτοτητα μου στο φεισμπουκ την οποια εσυ εβγαλες στον αερα μετα και ολοι ειδαν ποιος ειμαι ΔΗΜΟΣΙΑ. Ονοματεπωνυμο-φωτο ΟΛΑ. Το πεπλο της ανωνυμιας με το οποιο μιλαγα και εβγαζα τα εσωψυχα μου εδω και 1,5 χρονο και βαλε το εκανες κομματια και με εξεθεσες ανεπανορθωτα για να μην το πω πιο χοντρα οπως πιο πανω. ΜΕ ΒΙΑΣΕΣ ψυχολογικα σημερα αγαπητη Θεοφανία.

Κλεινοντας εχω να πω ενα σε εσενα και στον \"εφιαλτη\" που με πουλησε σε σενα και δεν προκειται να επανελθω. Χαρειτε τωρα την μεγαλιωδη νικη σας αλλα εγω ειμαι ατομο που ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ οσος καιρος και αν περασει. Αυτο που μου εκανες σημερα Θεοφανια Πεμπτη 7 του Γεναρη ηταν μεγαλη μαχαιρια στη καρδια και τη ψυχη μου. ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ. (Μαζι με τον νομιμο τοκο...) Δεν ξερω ποτε, δεν ξερω πώς. Οχι όχι δεν σε απειλω, δεν απειλω κανεναν εγω. Απλα σου δινω μια ΥΠΟΣΧΕΣΗ. Και ειμαι ατομο που δεν αθετει τις υποσχεσεις του. Αυτο εχω να σου πω και κλεινω. Καληνυχτα - το θεμα αυτο τελειωνει εδω για μενα (απο αποψη ποστς εννοω) Περιττο βεβαια να πω οτι την ΙΔΙΑ υπόσχεση δινω και στον \"εφιαλτη\" που με πουλησε-μαχαιρωσε πισωπλατα. ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΙΑΣΑΤΕ.

Over and out...

Originally posted by Winston_man
    Λοιπόν εχω να πω δυο λογακια πριν κλεισω οριστικα το θεμα αυτο. Δεν προκειται να επανελθω οτι και αν γραφτει.

Καταρχην απο καρδιας ευχαριστω τον Κρινο και τη Νατουρ και τη Γιωτα 2 για την υποστηριξη μικρη η μεγαλη δεν εχει σημασια. Τους ευχαριστω δημοσια. Με βοηθησατε πολυ ψυχολογικα ειδικα εσυ φιλε Κρινο που γνωριζεις να χειριζεσαι το λογο πολυ ωραια και να βαζεις τα πραγματα στη θεση τους. Δεν γεννηθηκες ετσι, ετσι σε εκανε η ζωη και τα βιώματά της. Σε ευχαριστω. Νατουρ σε ευχαριστω και εσενα οπως και τη Γιωτα 2 που εμμεσα με βοηθησατε και στηριξατε. Καλη χρονια χρονια πολλα με υγεια.

Αγαπητη Θεοφανια ερχομαι σε σένα. Θα σου μιλησω ευθεως χωρις να κρυβομαι πισω απο το δαχτυλακι μου. Σημερα κυριολεκτικα και μεταφορικα ΜΕ ΒΙΑΣΕΣ ΑΓΡΙΑ ψυχολογικα. Το παραδεχομαι ευθεως. Αν υποθεσουμε οτι ειχαμε πολεμο επαθα οτι παθαν οι Γερμανοι στο Σταλιγκραντ το 43 απο τους Σοβιετικους. ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ.

Εχω πει σχεδον τα παντα για μενα σε αυτο το φορουμ κατι που δεν θα εκανα ποτε αν ηταν γνωστη η ταυτοτητα μου. Πάτησα πανω στην ανωνυμια και ανοιχτηκα ελπίζοντας σε βοηθεια την οποια αλλοτε επαιρνα αλλοτε οχι και τοσο αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα. Εβγαλες τα προσωπικα μου δεδομενα στον αερα και αισθανομαι σαν να με εχουν βιασει για να μιλησω ευθεως. Έχω πέσει πολυ ψυχολογικα. Ναι εβγαλα και γω τα στοιχεια σου πρωτος (Δηλαδη αυτα που νομιζα οτι ειναι δικα σου - λανθασμενα οπως αποδειχτηκε στη πορεια και συγνωμη στη κοπελα που την εξεθεσα.) ΑΛΛΑ το τελευταιο ποστ σου πριν τα βγάλω αν θυμασαι ηταν ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΓΟΥΙΝΣΤΟΝ. Αυτο ηταν απαντηση οταν σου ειπα θα βγαλω τα στοιχεια σου στον \"αερα\" γιατι ΝΟΜΙΖΑ οτι λες ψεμματα εν γνωση σου και οτι ημαστε φιλοι στο φεισμπουκ και μαλιστα ΕΣΥ μου ειχες στειλει φρεντ ρικουεστ. (Η κοπέλα που ειμαστε φρεντς ετυχε να εχει το ιδιο ονομα με σενα και την ιδια ημερομηνια γεννησης (Δεν αναφερει ετος παντως οπως εσυ)) Νομιζοντας λοιπόν οτι εισαι ψευτρα εβγαλα τα στοιχεια της κοπελας στον \"αερα\". Τα εσβησα μετα οταν καταλαβα το λαθος μου - εκανα εντιτ.

Καποια (ειμαι 99,9% βεβαιος οτι ειναι γυναικα) με την οποια ειμαστε φρεντς στο φεισμπουκ (Ναι, ας προσεχα ποιους κανω φιλους οπως μου πε και καποιος και τον ευχαριστω) σου εστειλε με προσωπικο μυνημα τα στοιχεια μου τη ταυτοτητα μου στο φεισμπουκ την οποια εσυ εβγαλες στον αερα μετα και ολοι ειδαν ποιος ειμαι ΔΗΜΟΣΙΑ. Ονοματεπωνυμο-φωτο ΟΛΑ. Το πεπλο της ανωνυμιας με το οποιο μιλαγα και εβγαζα τα εσωψυχα μου εδω και 1,5 χρονο και βαλε το εκανες κομματια και με εξεθεσες ανεπανορθωτα για να μην το πω πιο χοντρα οπως πιο πανω. ΜΕ ΒΙΑΣΕΣ ψυχολογικα σημερα αγαπητη Θεοφανία.

Κλεινοντας εχω να πω ενα σε εσενα και στον \"εφιαλτη\" που με πουλησε σε σενα και δεν προκειται να επανελθω. Χαρειτε τωρα την μεγαλιωδη νικη σας αλλα εγω ειμαι ατομο που ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ οσος καιρος και αν περασει. Αυτο που μου εκανες σημερα Θεοφανια Πεμπτη 7 του Γεναρη ηταν μεγαλη μαχαιρια στη καρδια και τη ψυχη μου. ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ. (Μαζι με τον νομιμο τοκο...) Δεν ξερω ποτε, δεν ξερω πώς. Οχι όχι δεν σε απειλω, δεν απειλω κανεναν εγω. Απλα σου δινω μια ΥΠΟΣΧΕΣΗ. Και ειμαι ατομο που δεν αθετει τις υποσχεσεις του. Αυτο εχω να σου πω και κλεινω. Καληνυχτα - το θεμα αυτο τελειωνει εδω για μενα (απο αποψη ποστς εννοω) Περιττο βεβαια να πω οτι την ΙΔΙΑ υπόσχεση δινω και στον \"εφιαλτη\" που με πουλησε-μαχαιρωσε πισωπλατα. ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΙΑΣΑΤΕ.

Over and out...

Και επειδή δηλαδή σου είπα κάνε ότι θες, έβγαλες τα \"στοιχεια\" μου δημόσια?
    Ενδιαφέρουσα δικαιολογία.
    Όμως, αγαπητέ βιασμενε γουινστον, δεν σε είδα πουθενα ακόμη και τώρα να λες για ποιο λόγο με έβρισες χωρίς ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ να σου απευθυνω το λόγο.
    Αυτή λοιπόν η ανωνυμία που σε κάλυπτε δεν υπάρχει πια όπως πολύ σωστά είπες και έτσι τις θρασύδειλες βρισιές σου την επόμενη φορά που θα τις εκτοξεύσεις να είσαι σίγουρος πως θα συναντηθούμε και αλλού.
    Και αυτο δεν είναι απειλή, αλλά υπόσχεση.

Senior Member
    απ οτι καταλαβα λοιπον γουινστον
    πληγωθηκες-καταρακωθηκες-καταπογοητευτηκες-εξοργιστηκες-βιαστηκες οπως ειπες ,και στην συνεχεια εκφραζεις την προθεση σου να ικανοποιηθεις- εκδικηθεις (δεν ξερω πως ακριβως το σχεδιαζεις) ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΑΝΕΣ.

το οτι απετυχες ειναι απλα συμπτωματικο.

ο σκοπος σου ηταν να πληγωσεις- καταρακωσεις- εκθεσεις- βιασεις την θεοφανια (συμφωνα με το δικο σου σκεπτικο) χωρις να σου εχει κανει ποτε τιποτε, κι ολα αυτα αφου την σκυλοβρισες με ακατανομαστες φρασεις χωρις να σου εχει απευθυνει ποτε τον λογο.

προφανως χιλιες βουρδουλιες σε ξενη πλατη δεν σε απασχολουν. την πλατουλα σου να μην πειραξει κανεις...

και τωρα που μας εξηγησες ποσο σε θιγει να σου επιτιθενται και ποσο θιγμενος εισαι

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ.
    ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΑΠΗΥΘΥΝΑ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΤΟΥ ΤΖΙΜ?
    Η ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΞΕΝΗ ΠΛΑΤΗ????????????

θα επρεπε να ντρεπεσαι να ζητας και τα ρεστα αντι να ζητησεις συγνωμη κι απο εμενα κι απο αυτους που σε καμαρωναν, καημενε

Senior Member
    Originally posted by Winston_man

Εχω πει σχεδον τα παντα για μενα σε αυτο το φορουμ κατι που δεν θα εκανα ποτε αν ηταν γνωστη η ταυτοτητα μου. Πάτησα πανω στην ανωνυμια και ανοιχτηκα ελπίζοντας σε βοηθεια την οποια αλλοτε επαιρνα αλλοτε οχι και τοσο αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα. Εβγαλες τα προσωπικα μου δεδομενα στον αερα και αισθανομαι σαν να με εχουν βιασει για να μιλησω ευθεως. .......................

Xαίρομαι που σε βοήθησα σε μια στιγμή που το είχες ανάγκη.
    Η ειλικρίνεια με την οποία καταθέτεις πως νοιώθεις ότι βιάστηκες επιβεβαιώνει ότι σωστά μπόρεσα να μπω στη θέση σου.
    Μου άρεσε που ζήτησες συγνώμη στο κομμάτι που σου αναλογεί.
    Σε διαβεβαιώ πως την όποια βοήθεια νοιώθεις πως σου παρείχα, δεν την έδωσα από φιλευσπλαχνία, αλλά γιατί έτσι μου υπαγόρευσε η κριτική μου σκέψη, ή για να το πω αλλιώς η προσωπική μου αίσθηση περί δικαίου.
    Όταν μαλώνουν μεταξύ τους τα παιδιά μου, δεν τα τιμωρώ αδιακρίτως, αλλά προσπαθώ να είμαι δίκαιη. Αν παρατηρήσω ότι το ένα βρίσκεται αισθητά περισσότερες φορές πίσω από την αιτία του καυγά, τότε καταλαβαίνω ότι πρέπει να κάνω κάτι πιο δραστικό και πιο ουσιαστικό από ένα ομαδικό τσουβάλιασμα ή ένα γενικόλογο ευχολόγιο..

Οσο για την πανωλεθρία που λες, έχω να σου πω αυτό. Αν κάποιος έχει να ντραπεί, αυτός είναι ο βιαστής και όχι ο βιασμένος. Αυτό ισχύει τόσο γενικά όσο και ειδικά. Θεωρώ απαράδεκτο να εκμεταλλεύεται κάποιος προσωπικές εκμυστηρεύσεις του άλλου σε μια στιγμή αδυναμίας και να τον χτυπά. Αυτός που το κάνει έχει όλη τη ντροπή δική του. Τόσο εδώ μέσα όσο και στη ζωή.

Τέλος να ξέρεις ότι στη ζωή υπάρχουν όλα τα φρούτα. Πορέψου με τα γλυκά και άσε τα πικρά να σαπίζουν στα αζήτητα. Τα «ξεπληρώματα» που λες στο τέλος σε συμβουλεύω να τα αφήσεις πίσω σου, μαζί με τα πικρά και τα σάπια φρούτα.
    Και πρόσεχε, γιατί το σάπισμα στα φρούτα είναι κολλητικό.
    Πάμε μπροστά…..

Senior Member
    Γιατί με παντρεύτηκε ο άνδρας μου Κρίνο;θα ήθελα να μου το εξηγήσεις.Εγώ κατάλαβα ότι έγινε σκληρός λόγω του επαγγέλματος του αντιμετωπίζοντας τέτοιες καταστάσεις.Φυσικά δεν θα γνωρίζεις ότι εχω ταξιδέψει αρκετα, ότι εχω αντιμετωπισει τυφώνες, ότι είχαμε προσάραξη σε κοφτερά βράχια, ότι άκουσα απο την τηλεόραση για ναυάγιο με καπετάνιο τον άνδρα μου και πολλά πολλά άλλα.Ολα αυτά όμως δεν τον σκλήρυναν σαν άνθρωπο,και πάντα λέω ότι πρόκειται για εναν ταλαιπωρημένο άνθρωπο.Το πρόβλημά του είναι η απόρριψη των γονιών και ειδικά της μάνας.Η δυσκολία να μάθει να δέχεται και να παίρνει αγάπη δεν προέρχεται απο τις φουρτούνες της θάλασσας.δεν έμαθε ν\'αγαπά γιατί η αγάπη είναι τέχνη όπως γράφει και ο Φρόμ.ο θυμός και ο φόβος να παραδεχτεί τα αισθήματά του και να αγαπήσει κάποιος έχουν βαθύτερα αίτια.και εγώ γεννημένη Ιούνιο του 59 είμαι Κρινο δίδυμος και εγώ.επειδή λοιπόν είμαι προχωρημένης ηλικίας δεν το έπιασα γιατί με παντρεύτηκε.Αν θες απαντάς.να προσβάλλω και να θίξω δεν είχα ποτέ πρόθεση αλλά εχω περάσει καταστάσεις που αφορούν θέματα υγείας και είμαι περισσότερο ευαισθητοποιημένη σε ορισμένα θέματα.Κάτι ξέρω για να μιλάω.Επίσης το να παροτρύνουμε καλοπροαίρετα να πάει κάποιος σε γιατρό το βρίσκω σωστό.Το να ειρωνευόμαστε το πρόβλημα του άλλου με θυμώνει

Page 15 of 17 FirstFirst ... 51314151617 LastLast