Απελπισια! Γερασα στα 25? - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast
Results 226 to 240 of 254
    Originally posted by Remedy
    απ οτι καταλαβα λοιπον γουινστον
    πληγωθηκες-καταρακωθηκες-καταπογοητευτηκες-εξοργιστηκες-βιαστηκες οπως ειπες ,και στην συνεχεια εκφραζεις την προθεση σου να ικανοποιηθεις- εκδικηθεις (δεν ξερω πως ακριβως το σχεδιαζεις) ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΑΝΕΣ.

το οτι απετυχες ειναι απλα συμπτωματικο.

ο σκοπος σου ηταν να πληγωσεις- καταρακωσεις- εκθεσεις- βιασεις την θεοφανια (συμφωνα με το δικο σου σκεπτικο) χωρις να σου εχει κανει ποτε τιποτε, κι ολα αυτα αφου την σκυλοβρισες με ακατανομαστες φρασεις χωρις να σου εχει απευθυνει ποτε τον λογο.

προφανως χιλιες βουρδουλιες σε ξενη πλατη δεν σε απασχολουν. την πλατουλα σου να μην πειραξει κανεις...

και τωρα που μας εξηγησες ποσο σε θιγει να σου επιτιθενται και ποσο θιγμενος εισαι

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ.
    ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΑΠΗΥΘΥΝΑ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΤΟΥ ΤΖΙΜ?
    Η ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΞΕΝΗ ΠΛΑΤΗ????????????

θα επρεπε να ντρεπεσαι να ζητας και τα ρεστα αντι να ζητησεις συγνωμη κι απο εμενα κι απο αυτους που σε καμαρωναν, καημενε

ρεμ, δεν έχει νόημα. πιστεύω πως όποιος διαθέτει έστω και ένα κόκκο νοημοσυνης βλέπει τι γίνεται και μπορει να κρίνει.
    Για μένα το θέμα τελείωσε, ας συνεχίσει το τσίρκο μόνο του.

Banned
    Originally posted by Θεοφανία

Και επειδή δηλαδή σου είπα κάνε ότι θες, έβγαλες τα \"στοιχεια\" μου δημόσια?
    Ενδιαφέρουσα δικαιολογία.
    Όμως, αγαπητέ βιασμενε γουινστον, δεν σε είδα πουθενα ακόμη και τώρα να λες για ποιο λόγο με έβρισες χωρίς ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ να σου απευθυνω το λόγο.
    Αυτή λοιπόν η ανωνυμία που σε κάλυπτε δεν υπάρχει πια όπως πολύ σωστά είπες και έτσι τις θρασύδειλες βρισιές σου την επόμενη φορά που θα τις εκτοξεύσεις να είσαι σίγουρος πως θα συναντηθούμε και αλλού.
    Και αυτο δεν είναι απειλή, αλλά υπόσχεση.
    ακου εδω πανεξυπνη του φορουμ,
    θα το πω για μια ακομη φορα και ας γινω κουραστικος.

Ο Winston ειναι υπευθυνος και των βρισιων που ειπε, οσο και για οποιαδηποτε δημοσιοποιηση στοιχειων, αυτα ειναι γνωστα ακομα και σε ενα μικρο παιδι.
    Τωρα αν πιεστηκε, αν βιαστηκε οπως αναφερει, αυτα ειναι εκτιμησεις που ο καθενας τις ερμηνευει οπως θελει, ειτε επαρκεις σαν εξηγησεις ειτε οχι.

Το να διαπληκτιστούν σε ενα φορουμ δυο η και περισσοτερα ατομα, ειναι συνηθες και εχει ξαναγινει και εδω μεσα και σε αρκετα φορουμ.

Εκεινο που δεν συνηθιζεται ειναι να παταμε εν μεσω της διαφωνιας μας, πανω στην αρρωστια του αλλου και εκει να προσπαθουμε να βγουμε απο πανω.
    Αυτη ειναι η πεμπτουσια του φορουμ αυτου στην τελικη?
    Οταν ξερουμε οτι ο αλλος πασχει πχ απο σχιζοφρενεια, και πλακωνομαστε, να του λεμε οτι πρεπει να παει στο γιατρο του??
    Η τελικα αν καποιος ειναι καταθλιπτικος δεν εχει το δικαιωμα να τσακωθει με καποιον εδω μεσα?? Θα υπαρχουν οι θεοφανιες που την εχουν στημενη με τα πορισματα τους?

Δηλαδη αν το φορουμ αντι για ψυχολογιας, ηταν το www.podilates.gr, τι θα ελεγε η θεοφανια στον winston?
    Αντε ρε χαμενε, παρε το ποδηλατο σου και κανε μια βολτα να ξελαμπικαρεις?

Και για να το ληγουμε,
    επειδη τελικα μπορει ολα αυτα να ειναι μονο δικη μου θεση - αποψη.
    Οταν θα ξαναυπαρξει θεμα, ειτε απο την θεοφανια ειτε απο αλλο μελος, εγω θα ειμαι εκεινος που θα το πει και θα το ξαναπει και θα το στηλιτευσει.

Οι θεοφανιες πρεπει να μπουν στην θεση τους οταν ξεπερνανε καθε ειδους κοινη νοημοσυνη και λενε οτι τους κανει κεφι.
    Αν χρειαστει, θα το κανω μονος μου οπου και με οποιο τροπο μπορω.

Banned

ρεμ, δεν έχει νόημα. πιστεύω πως όποιος διαθέτει έστω και ένα κόκκο νοημοσυνης βλέπει τι γίνεται και μπορει να κρίνει.
    Για μένα το θέμα τελείωσε, ας συνεχίσει το τσίρκο μόνο του.

εννοεις κοκκους ιδιους με αυτους που εχει εσυ στην κεφαλα σου, για να ειμαστε πιο σαφης.

Επειδη ομως υπαρχουν κοκκοι και κοκκοι, (οπως αυτοι του σκιπ, υπαρχουν και μπλε και πρασινοι κοκκοι) οι δικοι μου οι κοκκοι, λενε οτι ΔΕΝ εισαι σε θεση να καταλαβεις μερικα πραγματα και οταν παραφερεσαι χρειαζεται καποιος να σε μαζευει.

Και αυτο θα γινει.

ΥΓ....... ναι ξερω, χεστηκες και μπλα μπλα μπλα....

Banned
    Originally posted by giwta2
    Γιατί με παντρεύτηκε ο άνδρας μου Κρίνο;θα ήθελα να μου το εξηγήσεις.

προφανως γιατι πιστεψε (απο οτι φαινεται λανθασμενα) οτι τηρουσες τις ιδιοτητες της συζυγου ναυτικου.
    Εχεις υποψη σου τετοιες γυναικες?
    Πρεπει να εχεις, μιας και εχεις ταξιδεψει.

Αλλες γυναικες, που ζουν περιπου την ιδια ζωη, δεν δυσανασχετουν με μια παρομοια ζωη.
    Δεν ξερω αν αυτο ειναι σωστο, αλλα ετσι συμβαινει.

Εγώ κατάλαβα ότι έγινε σκληρός λόγω του επαγγέλματος του αντιμετωπίζοντας τέτοιες καταστάσεις.

αυτο ειναι η μια πλευρα, η βολικη.
    Οι ναυτικοι ξερεις φτιαχνονται να ζουν καπως.
    Η στερια δεν τους κανει, τους μαραζωνει σαν μια πελωρια φυλακη.
    Αν θες ενας λογος που σταματησα να ταξιδευω, ειναι και αυτος.

Φυσικά δεν θα γνωρίζεις ότι εχω ταξιδέψει αρκετα, ότι εχω αντιμετωπισει τυφώνες, ότι είχαμε προσάραξη σε κοφτερά βράχια, ότι άκουσα απο την τηλεόραση για ναυάγιο με καπετάνιο τον άνδρα μου και πολλά πολλά άλλα.

οχι αλλα το φανταζομαι,
    ολες οι γυναικες ναυτικων εχουν μια μικρη (η μεγαλη) καριερα στην θαλασσα. (θυμαμαι μια τυπισα, που επι σειρα ετων, ηταν μαζι με τον αντρα της....)
    εεεε και αμα κανεις καριερα, ολο και καποια περιπετεια θα σου κατσει.

Ολα αυτά όμως δεν τον σκλήρυναν σαν άνθρωπο,και πάντα λέω ότι πρόκειται για εναν ταλαιπωρημένο άνθρωπο.Το πρόβλημά του είναι η απόρριψη των γονιών και ειδικά της μάνας.Η δυσκολία να μάθει να δέχεται και να παίρνει αγάπη δεν προέρχεται απο τις φουρτούνες της θάλασσας.δεν έμαθε ν\'αγαπά γιατί η αγάπη είναι τέχνη όπως γράφει και ο Φρόμ.

περιμενεις ενας ανθρωπος, που η κοινωνια του ειναι οι λαμαρινες να μπορει οπως οι υπολοιποι ανθρωποι, να δινει και να δεχεται αγαπη? τουλαχιστον με την ιδια ευκολια?

ο θυμός και ο φόβος να παραδεχτεί τα αισθήματά του και να αγαπήσει κάποιος έχουν βαθύτερα αίτια.και εγώ γεννημένη Ιούνιο του 59 είμαι Κρινο δίδυμος και εγώ.επειδή λοιπόν είμαι προχωρημένης ηλικίας δεν το έπιασα γιατί με παντρεύτηκε.

νομιζω σου απαντησα.

Τωρα αν τελικα φαινεται οτι δεν σε αντιπροσωπευει αυτο το πακετο, αυτο το ξερεις πρωτα η ιδια.
    Οπως η ιδια πρεπει να σταθμισεις πως πρεπει να το χειριστεις για την υπολοιπη ζωη σου.
    Γιατι ολες οι κρισιμες αποφασεις εχουν υπερ και κατα.
    Υπερ υπαρχει οταν πεις, ξαναστηνω την ζωη μου απο την αρχη,
    υπερ υπαρχει οταν πεις οτι θα μεινω ως εχει και κοιταζω να δω τι μπορω να βελτιωσω.

Αλλα ξερεις στην ουσια, ο κομπος και το αγγουρι ειναι δικα σου και εσυ πρεπει να ζυγισεις.

Αν θες απαντάς.να προσβάλλω και να θίξω δεν είχα ποτέ πρόθεση αλλά εχω περάσει καταστάσεις που αφορούν θέματα υγείας και είμαι περισσότερο ευαισθητοποιημένη σε ορισμένα θέματα.Κάτι ξέρω για να μιλάω.Επίσης το να παροτρύνουμε καλοπροαίρετα να πάει κάποιος σε γιατρό το βρίσκω σωστό.Το να ειρωνευόμαστε το πρόβλημα του άλλου με θυμώνει

αυτο ακριβως θιγω εδω και πολλα ποστ.
    Βεβαιως εχω πει και εγω σε κοσμο, να επισκεφτει ειδικο.
    Αλλα οχι για να τον πατησω κατω οταν εχουμε διαφωνιες.
    Σε πληροφορω οτι ειναι κατι που μπορω ευκολα να το κανω,
    απλα δεν ειναι της ηθικης μου.

Βεβαια εμενα οχι απλως με θυμωνει,
    αλλα θα μπαινω μπροστα οπουδηποτε το βλεπω και θα το σταματω.
    Πιστευω βλεπεις στην ατομικη μας ευθυνη και σε οτι συμβαινει μπροστα μας τι σταση παιρνουμε.

Senior Member
    Εγω παλι ειμαι της αλλης αποψης...αν καποιος ξεφυγει σε καποιο ποστ δεν πειραζει γιατι ειμαστε ολοι ανθρωπινα οντα περαν των ασθενειων μας.
    Ολοι προσπαθουμε να βοηθησουμε-βοηθηθουμε.
    Απο κει και περα αν η \"προϊστορια\" των ποστ δειχνει ατομο το οποιο εμπλεκεται σε οσο το δυνατον περισσοτερες ασχημες καταστασεις μπορει με σκοπο να επιτεθει τοτε θα ελεγα οτι κατι τρεχει.
    Περαν των διαπροσωπικων-διαδικτυακων σχεσεων που αναπτυσσουν τα μελη μεταξυ τους...δεν ειμαστε και χανοι...οταν καποιος αρχιζει και επιτιθεται προς πασης φυσεως κατευθυνση...δεχεται αντεπιθεση-αμυνα απο καποιον αλλον που λεει ο λογος και εμφανιζεται ο ταδε να υπερασπισει τον επιτιθεμενο...εεεεεεεεε οκ κατι τρεχει.

Οσο για το οτι ενα ατομο ειναι \"αρωστο\"...σαφως και κανει τους ανθρωπους πιο ανεκτικους απεναντι του,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να του συμπεριφερομαστε ως ενα \"αρωστο\" ατομο αλλα ως ενα ισοτιμο μελος της ομαδας.

Δεν ψαχνω να βρω απο που ξεκινησαν ολα γιατι βαριεμαι να...διαβασω τα ποστ,ειδικα οταν αυτα προερχονται απο ατομα που εμπλεκονται σε ολους τους διαδικτυακους καυγαδες που υπαρχουν και εχουν αναπτυξει σαφως προϊστοριες κατα καποιων μελων.
    Φυσικα οταν γινεται αυτο, ο γραπτος λογος ειναι ενα ευελικτο οπλο και μπορεις να το στρεψεις με λογικα επιχειρηματα προς οποιαδηποτε κατευθυνση...αλλα χανει σε αντικειμενικοτητα και αν οχι ολοι ,τουλαχιστον οσοι ενδιαφερονται βλεπουν τι συμβαινει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Originally posted by krino

Όμως, αγαπητέ βιασμενε γουινστον, δεν σε είδα πουθενα ακόμη και τώρα να λες για ποιο λόγο με έβρισες χωρίς ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ να σου απευθυνω το λόγο.
    Αυτή λοιπόν η ανωνυμία που σε κάλυπτε δεν υπάρχει πια όπως πολύ σωστά είπες και έτσι τις θρασύδειλες βρισιές σου την επόμενη φορά που θα τις εκτοξεύσεις να είσαι σίγουρος πως θα συναντηθούμε και αλλού.

Το να διαπληκτιστούν σε ενα φορουμ δυο η και περισσοτερα ατομα, ειναι συνηθες και εχει ξαναγινει και εδω μεσα και σε αρκετα φορουμ.

Εκεινο που δεν συνηθιζεται ειναι να παταμε εν μεσω της διαφωνιας μας, πανω στην αρρωστια του αλλου και εκει να προσπαθουμε να βγουμε απο πανω.
    Οταν ξερουμε οτι ο αλλος πασχει πχ απο σχιζοφρενεια, και πλακωνομαστε, να του λεμε οτι πρεπει να παει στο γιατρο του??

Για πες....
    μηπως πρεπει να παρω και τα φαρμακα μου?
    Μηπως εχω υποτροπιασει?
    Μηπως νιωθω οτι με κυνηγανε?

Αλλα τωρα αν ειχες τσιπα,
    θα ταλεγες αυτα? πιστευω πως οχι.
    εισαι αξιολυπητος αυτο σου λεω μονο.

Κάτι τέτοιο εννοείς κρίνο? Ναι, έχεις δίκιο. Μόνο γελοίος μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος που πατά στην αρρώστια του άλλου για να τα βγάλει πέρα μαζί του σε ένα καβγά.
    Ξέρεις ποιο είναι το πιο κωμικοτραγικό αυτής της κατάστασης?
    Πως ο γουίνστον έχει την ψευδαίσθηση πως εσύ και το υπόλοιπο τσίρκο, έχετε ανοίξει όλο αυτό το θέμα επειδή πιστεύετε πως έχει δίκιο και τον υποστηρίζετε.
    Δυστυχώς για σας οι υπόλοιποι ξέρουν πως η \"ευαισθησία\" σας πηγάζει απ τα προσωπικά σας απέναντι μου.
    Τι να κάνουμε? Ξύδι.

Banned

Για πες....
    μηπως πρεπει να παρω και τα φαρμακα μου?
    Μηπως εχω υποτροπιασει?
    Μηπως νιωθω οτι με κυνηγανε?

Αλλα τωρα αν ειχες τσιπα,
    θα ταλεγες αυτα? πιστευω πως οχι.
    εισαι αξιολυπητος αυτο σου λεω μονο.

Κάτι τέτοιο εννοείς κρίνο? Ναι, έχεις δίκιο. Μόνο γελοίος μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος που πατά στην αρρώστια του άλλου για να τα βγάλει πέρα μαζί του σε ένα καβγά.
    Ξέρεις ποιο είναι το πιο κωμικοτραγικό αυτής της κατάστασης?
    Πως ο γουίνστον έχει την ψευδαίσθηση πως εσύ και το υπόλοιπο τσίρκο, έχετε ανοίξει όλο αυτό το θέμα επειδή πιστεύετε πως έχει δίκιο και τον υποστηρίζετε.
    Δυστυχώς για σας οι υπόλοιποι ξέρουν πως η \"ευαισθησία\" σας πηγάζει απ τα προσωπικά σας απέναντι μου.
    Τι να κάνουμε? Ξύδι.

ακριβως αυτο εννοω.
    Αυτα που γραφω,
    ειναι οι περιπου απαντησεις του κηπ,
    οταν υπηρχε η συζητηση που ολοι θυμουνται.

Τοτε ο εξυπνακιδης κηπ,
    ελεγε οτι δεν ειμαι καλα, και να απουσιασω απο ιντερνετ για ενα διαστημα μεχρι να συνελθω.
    Βλεπεις εμαθε και αυτος τα κολπα, εσυ του τα εμαθες αληθεια?

Η πλακα ειναι οτι τοτε,
    ακομα που ο κηπ προσπαθουσε να με μειωσει,
    εγω ΠΟΤΕ δεν του γυρισα κατι να του πω, δεν εισαι καλα, παρε τα χαπια σου και τα λοιπα που εσυ και η παρεα σου γνωριζετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Κρατα τις τακτικες σου για σενα και την παρεα σου,
    δεν θα γινουμε ολοι γουρουνια επειδη σε μερικους αρεσει η λασπη.

Για τον winston,
    εχω πει ξεκαθαρα τι πιστευω.
    Εχω πει σε ποια σημεια ηταν λαθος.
    Δεν το υποστηριζω σε ολα οσα εχει πει τις τελευταιες δυο μερες.
    Στο μονο που τον εχω υποστηριξει ειναι οτι δικαιουται να εχει μιας κριτικης η οποια δεν εχει εμπαθεια και επιθεση με βαση το προβλημα του.

Τωρα οσον αφορα την αρχοντομουτσουναρα σου,
    ειναι σαφες το τι κανεις και τι ΘΑ ξανακανεις.
    Αλλα επισης σαφες ειναι τι θα βρεις μπροστα σου στο επομενο ατοπημα σου που ειμαι σιγουρος οτι δεν θα αργησει πολυ.
    Εχεις αποφασισει να κανεις το φορουμ μπουρδελο, δικαιωμα σου, δεν ειμαι αυτος εγω που θα σε ανακοψω.
    Αλλα θα ειμαι αυτος σιγουρα που δεν θα αφησει να ξερνας τον εμετο σου πανω σε ατομα που περνανε ηδη αρκετα προβληματα με οσα κουβαλανε.
    Η δικη σου ενεση μονο περισσοτερα προβληματα προκαλει.

Και φυσικα ολα αυτα ισχυουν και για σενα και για την παρεα σου και για οσους επιδοξους θελησουν να σε μιμηθουν και για οσο διαστημα χρειαστει.

Το ξυδι μην το λες σε εμενα.....
    πες το στον αντμιν....

Senior Member
    ακριβως αυτο εννοω.
    Αυτα που γραφω,

Τοτε ο εξυπνακιδης κηπ,
    ελεγε οτι δεν ειμαι καλα, και να απουσιασω απο ιντερνετ για ενα διαστημα μεχρι να συνελθω.

Η πλακα ειναι οτι τοτε,
    εγω ΠΟΤΕ δεν του γυρισα κατι να του πω, δεν εισαι καλα, παρε τα χαπια σου και τα λοιπα που εσυ και η παρεα σου γνωριζετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Για τον winston,
    Στο μονο που τον εχω υποστηριξει ειναι οτι δικαιουται να εχει μιας κριτικης η οποια δεν εχει εμπαθεια και επιθεση με βαση το προβλημα του.

Αλλα επισης σαφες ειναι τι θα βρεις μπροστα σου στο επομενο ατοπημα σου που ειμαι σιγουρος οτι δεν θα αργησει πολυ.
    Εχεις αποφασισει να κανεις το φορουμ μπουρδελο, δικαιωμα σου, δεν ειμαι αυτος εγω που θα σε ανακοψω.
    Αλλα θα ειμαι αυτος σιγουρα που δεν θα αφησει να ξερνας τον εμετο σου πανω σε ατομα που περνανε ηδη αρκετα προβληματα με οσα κουβαλανε.

Και φυσικα ολα αυτα ισχυουν και για σενα και για την παρεα σου και για οσους επιδοξους θελησουν να σε μιμηθουν και για οσο διαστημα χρειαστει.

πες το στον αντμιν....
    Εγω προσπαθουσα να σε μειωσω?
    Εγω ο εξυπνακιδης?
    Εγω που εμαθα τα κολπα?
    Και εσυ που δεν γυρισες να μου πεις να παρω τα χαπια μου?

Καλα εχεις σκεφτει ποτε να γινεις πολιτικος....αχαχαχαχαχα.

Να κυλιστω λιγο στη λασπη αραγε με τα υπολοιπα γουρουνια?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by keep_walking
    ακριβως αυτο εννοω.
    Αυτα που γραφω,

Τοτε ο εξυπνακιδης κηπ,

Η πλακα ειναι οτι τοτε,

Για τον winston,

πες το στον αντμιν....
    Εγω προσπαθουσα να σε μειωσω?
    Εγω ο εξυπνακιδης?
    Εγω που εμαθα τα κολπα?
    Και εσυ που δεν γυρισες να μου πεις να παρω τα χαπια μου?

Καλα εχεις σκεφτει ποτε να γινεις πολιτικος....αχαχαχαχαχα.

Να κυλιστω λιγο στη
    λασπη αραγε με τα υπολοιπα γουρουνια?
    Δεν υπαρχουν και πολυ εξυπνακιδηδες εδω μεσα.....
    οσο για το που τα εμαθες αυτα τα κολπα, αμα εχεις καλη δασκαλα, τα υπολοιπα ειναι ευκολα.

Επισης για βρες που ειπα σε εσενα (η σε οποιον αλλον) να παρεις τα χαπια σου....

Για την λασπη οχι δεν χρειαζεται να κυλιστεις,
    ειναι κατι που ηδη το εχεις κανει.
    Για ποσο θα σου αρεσει, ειναι κατι που εμενα δεν με αφορα.

Senior Member
    Δεν υπαρχουν και πολυ εξυπνακιδηδες εδω μεσα.....
    οσο για το που τα εμαθες αυτα τα κολπα, αμα εχεις καλη δασκαλα, τα υπολοιπα ειναι ευκολα.

Επισης για βρες που ειπα σε εσενα (η σε οποιον αλλον) να παρεις τα χαπια σου....

Για την λασπη οχι δεν χρειαζεται να κυλιστεις,
    ειναι κατι που ηδη το εχεις κανει.
    Για ποσο θα σου αρεσει, ειναι κατι που εμενα δεν με αφορα.
    Μα αυτο λεω κρινο οτι δεν μου ειπες να παρω τα χαπια μου αλλα μου εχεις σουρει τα καρουλια μου για αγνωστους λογους και ακομα το κανεις.

Senior Member
    To μονο που λειπει ειναι να ξεθαψεις κανα παλιο ποστ και να πεις κοιτα εδω μου την ειπες λολ

Senior Member
    Τελευταία φορά που μπλέκομαι σε διαμάχη, http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Free_Internet_Relay_Chat_clients , διαλέχτε όποιον θέλετε, ορίστε server και channel μετά από διακονονισμό και κάντε ότι θέλετε. Γιατί πρέπει να μένουν άσχετα πράγματα με το forum γραμμένα σε αυτό; Είχε τον χαβαλέ του στην αρχή, τώρα δεν μου αρέσει καθόλου.

Έχω κάνει και εγώ 2-3 ποστς που τώρα που το σκέφτομαι ή θα τα διατύπωνα αλλιώς ή δεν θα τα έγραφα καθόλου. Υπάρχει το κουμπί report για ποστς που θεωρούμε προσβλητικά. Το ποστ μου αυτήν την φορά έχει το χαρακτήρα υπόδειξης. Δεν θα απαντήσω ότι quote και αν γίνει σε αυτό το ποστ.

Banned
    To μονο που λειπει ειναι να ξεθαψεις κανα παλιο ποστ και να πεις κοιτα εδω μου την ειπες λολ
    θα σου \"ξεθαψω\" την μνημη,
    για να δεις ποιος ειναι ο κρινος.
    Φυσικα δεν θα καταλαβεις τιποτα,
    αλλα ετσι για το θεαθηναι, να φρεσκαρεις με ποιον μιλουσες τοτε στην τριπολη.

Λοιπον κρινο λυπαμαι...σου εδωσα την αληθεια...εισαι εξυπνος...βλεπεις την αληθεια απο κει και περα,δεν εχει νοημα να γραφω.

Σου ειπα να το ξαναδιαβασεις γιατι θελω να εχεις πληρη συναισθηση του τι γραφεις.

Εφοσον λοιπον οπως γραφεις ολη αυτη η υποθεση ηταν δικια σου, σου λεω τα εξης:

Οταν βρεθηκαμε, οπως θυμασαι ηπιαμε καφεδακι,
    συζητησαμε επιπαντος επιστητου, και βεβαια καναμε και 2-3 σχολια για το εδω φορουμ.

Μεχρι εκει ομως σωστα?

Τωρα αν μου ελεγες,
    βρε συ κανουμε μια πλακιτσα με παρτουζιτσες να κανουμε χαβαλε?
    Να εισαι σιγουρος οτι θα σου απαντουσα, οτι η σκεψη σου ειναι λαθος και ποτε μην επιχειρησεις κατι τετοιο.
    Και οχι μονο εγω, αλλα και η υπολοιπη παρεα που ηταν μαζι μου.

Τωρα με αλλες συνθηκες με αλλο κοσμο,
    οπως λες ηπιατε καμποσο και η ιδεα της παρτουζιτσας σας βγηκε μια χαρα και οπως λες δεν εχεις σε κατι να μετανιωσεις.

Εχω ομως εγω.
    Γιατι οσο ειμαι δοτικος απεναντι στους ανθρωπους,
    οσο αλληλεγγυος ειμαι και μπορω να κανω απειρα χιλιομετρα για αυτους, αλλο τοσο ευκολα μπορουν να με κανουν να μετανιωσω για αυτους.

Ειχα γραψει τοτε,
    οτι ησουν ενας ανθρωπος που θα ηταν φιλος μου αν βρισκοταν στο δρομο μου.
    Εκανα λαθος.
    Οι φιλοι μου, οταν μαζευομαστε, δεν στηνουμε τετοιες πλακιτσες, αμα θελουμε να κανουμε παρτουζες παμε και το κανουμε. Πλακα ομως σε βαρος αλλων δεν κανουμε ποτε.

Γραψε λαθος, το πιο πιθανο ειναι λαθος δικη μου εκτιμηση στα οσα διαβασα στη ματια σου οταν βρισκομαστε στη τριπολη.
    Ομως οταν πινω ενα καφε, θελω να ξερω με τι ανθρωπο τον πινω. Αν ο κηπ ειναι αυτος που (νομισα) πως γνωρισα θα χαιρομουν πολυ. Αν ομως ειναι ο κηπ που κανει και τις πλακιτσες του, πολυ απλα δεν μου κανει.

Και ξερεις,
    δεν θα με ενδιαφερε αν ησουν απλα ενα λογκιν.
    Που ξερω εγω ποιος κρυβεται πισω απο μια οθονη?
    Οταν ομως οι ματιες συναντιουνται,
    απαιτω οι μασκες να πεφτουν και ξερουμε ολοι με ποιον μιλαμε.
    Εσυ ειδες ενα κρινο, και δεν ηταν αλλος απο τον κρινο που διαβαζες τοσα χρονια.
    Δεν ξερω αν με εχεις για περιεργο - κομπλεξικο η τι αλλο,
    παντως fake δεν ημουν ποτε.

Με συγχωρεις αλλα για λογους αξιοπρεπειας μου,
    ειμαι αναγκασμενος να μην εχω καμια σχεση μαζι σου στο μελλον ειτε προσωπικη ειτε δικτυακη.
    Πιστευω οτι δεν σε πολυενδιαφερει κατι τετοιο, οποτε θα θεωρησεις το ολο σκηνικο ευκολα ληξαν.

Banned
    αν θεωρεις οτι σε εχω βρισει,
    τοτε παω πασο.

Σεβαστη η εκτιμηση σου.

edit:

και εδω οι προτροπες για το τι πρεπει να κανω.....

keep_walking
    Posting Freak

Εστάλη στις 3-11-2009 στις 20:45

Α ρε Κρινο...ξεφτυλιζεσαι και δεν το εχεις παρει χαμπαρι...εισαι σε πολυ χειροτερη κατασταση απο τον Πανο και αν δεν ειχες την προυπηρεσια στο φορουμ θα ειχες φαει ban το τελευταιο διαστημα.
    Καλυτερα να απεχεις ενα διαστημα...καλα ξερω φωνη βοωντος εν τη ερημω

Εσυ εισαι αυτος που θα μου πει οτι ξευτιλιζομαι ετσι?
    Εσυ αυτος που θα μου πει οτι ειμαι σε πολυ χειροτερη κατασταση απο τον πανο, σωστα?
    Εσυ εισαι αυτος που θα μου πει, οτι αν δεν ειχα προυπηρεσια στο φορουμ (!!!!) θα ειχα φαει μπαν, σωστα?
    Εσυ εισαι αυτος που θα μου πει, να απεχω για ενα διαστημα, σωστα?

Καρουλια σου σερνω ειπες?
    Και εγω σου λεω οτι δεν εχεις δει τιποτα, ΑΚΟΜΑ.

Οτι σου ειπα σε σχεση με οτι ειπες,
    θα το εισπραξεις στο πολλαπλασιο.
    Και θα βγαζεις και το σκασμο, στην ολη υποθεση.

Banned

Μα αυτο λεω κρινο οτι δεν μου ειπες να παρω τα χαπια μου αλλα μου εχεις σουρει τα καρουλια μου για αγνωστους λογους και ακομα το κανεις.

οι λογοι δεν ειναι καθολου αγνωστοι,
    και στους φρεσκαρα, λιγα ποστ πιο πανω.

Και πλεον οχι καρουλια θα σου σερνω,
    τρακτερ θα παιρνανε απο πανω σου,
    μεχρι τελικης πτωσης.

Ο καθενας κανει τις επιλογες του και εσυ τις δικες σου.
    Ομοιως λοιπον και εγω τις δικες μου.

Εληξε τωρα?

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast