υπερτροφες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    :))))
    Πετράν...ζεις;;; Ήρθε τελικά η θεραπεύτρια ή η μαμά άκουσε που τη φώναζες και έκανε την εμφάνισή της;

ΥΓ. Αν και το baby-oil σε αυτές τις περιπτώσεις νομίζω ότι ανεβάζει, τον πυρετό...
    ts ts ts, the doctor says no no no...

Πωωω η μάνα μου με έπρηζε να μου κάνει καμια σούπα αλλά εγώ την έπεισα να μου φέρει club sandwich από το goodys (!)- μια ακόμη από τις λεγόμενες \"υπερ(υπο)τροφές\".

Καλα ε, μου έριξε κατευθείαν τον πυρετό...αλλά μου φαίνεται πως ήταν βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα γιατί τώρα αισθάνομαι χειρότερα.

Ηθικό δίδαγμα και Πείραμα-1

Club Sandwich= όχι υπερτροφή

p.s. Κοίτα, η θεωρία μου λέει (και είμαι φανατικός υποστηρικτής της) ότι το baby-oil από μόνο του δεν έχει καμία αξία...μόνο όταν εφαρμόζεται από μια...έμπειρη θεραπευτρια μπορεί να αποβεί αποτελεσματικό!

ΚΛΑΜΠ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ=ΜΗ ΥΠΕΡΤΡΟΦΗ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Originally posted by PETRAN

Ηθικό δίδαγμα και Πείραμα-1

Club Sandwich= όχι υπερτροφή

p.s. Κοίτα, η θεωρία μου λέει (και είμαι φανατικός υποστηρικτής της) ότι το baby-oil από μόνο του δεν έχει καμία αξία...μόνο όταν εφαρμόζεται από μια...έμπειρη θεραπευτρια μπορεί να αποβεί αποτελεσματικό!

Oh, I couldn\'t agree with you more...
    Εύχομαι γρήγορα περαστικά, με ή χωρίς baby-oil.

;)
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Olgaki,
    παίρνω βιολογική σπιρουλίνα ανά διαστήματα ,εδώ και 3 χρόνια.Πρόκειται στην ουσία για ένα \"θετικο\" μύκητα.Το έχω ψάξει πολυυυ ,έχω να σου πω οτι η ελληνική σπιρουλίνα θεωρείται η καλύτερη στον κόσμο,αναπληρώνει τις ελλειψεις του οργανισμου(και κατ΄επέκταση και του εγκεφάλου).
    Απο προσωπική εμπειρία σου εγγυώμαι θεαματικά αποτελέσματα σε ενεργητικότητα τουλάχιστον.:)

Banned
    Λοιπόν για τον βασιλικό πολτό συμφωνώ με Alobar ότι αν μη τι άλλο βελτιώνονται δέρμα-νύχια-μαλλιά. Τώρα δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά ο καλός μου που χρησιμοποιεί συστηματικά, είδε πως όχι μόνο σταμάτησαν να ασπρίζουν τα μαλλιά του, αλλά τα επόμενα βγήκαν στο φυσικό τους χρώμα! :)

Για το βαλσαμόχορτο είχα γράψει εδώ
    http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=2413&page=14

ΥΓ Πετράν, εγώ έχω ακούσει ότι το baby oil από έμπειρη θεραπεύτρια λειτουργεί άριστα προληπτικά... θα έπρεπε να είχες ξεκινήσει τις θεραπείες εδώ και καιρό...χεχε.... :)

Senior Member
    τρώω μήλα! i don\'t know, it works for me! :)
    όλα τα άλλα που λέτε τα έχω ακόυσει σαν ευεργετικά για τον οργανισμό, αλλά δεν έχω δοκιμάσει.

Senior Member
    και η γυρη ειναι πολυ σημαντικη στη διατροφη. και ποιο προσιτη απ το βασιλικο πολτο , και με παρα πολλες κοινες ιδιοτητες . Εχει χαρακτηριστει κατι σαν την \'\'πυριτιδα \'\' για την εξισοροπηση και την αναπτηξη του οργανισμου ! Μπορει να συνδιαστει με το μελι στη φετα με βουτυρο, η στο γαλα η στο τσαι κλπ κλπ

Senior Member
    το κακο με τις τροφες και τις υπερτροφες ειναι οτι πρεπει να εισαι συνεπης.
    εχω παρει και γυρη και β.πολτο και σπιρουλινα και χυμο ροδι.
    δεν πηρα περισσοτερες απο 2 φορες απο το καθενα....
    ακομα ετσι στεκονται...

Banned
    Α ναι και ο χυμός ρόδι! Το κόψαμε γιατί ήταν υπερβολικά...τονωτικό, οπότε δεν μπορούσαμε να ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε στις δουλειές μας!

Senior Member
    Ενοειται οτι πρεπει να εισαι συνεπΗς ! Το ραφι δεν ωφελειται ουτε και αυτο τιποτα ! ΕΠΙΣΗΣ πρεπει να παψει να τρεφεται με υποτροφες κυριως ο καθενας μας . Νομιζω ειναι θεμα συνηδειτοποιησης ,,,, ΑΝ ΔΕΝ ΝΟΙΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩς ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΤΡΑΦΕΙ ΣΩΣΤΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ . αΜΑ για καποιο λογο κλωτσησει λιγο ο οργανισμος του τοτε θα τρεξει ,,,,να αναπληρωσει \'ζημιες\' δεκαετιων !

Senior Member
    Ειναι και το κοινωνικο στατους που μας ΧΑΝΤΑΚΩΝΕΙ ! οι εφηβοι παρεα θα βγουν , που αλλου ? στα μακ η γκουντις να χτυπησουνε ΜΠΕΡΚΕΡς,,,,το πιτσιρικι στο σπιτι θα μαθει να χορευεει με τον ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΒΕΑΡ !!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ειδατε πουθενα κανα μαγαζι βενζετεριαν στη γειτονια , στα σχολεια , στην τηλεοραση ? στις πολεις της επαρχιας λ χ δεν ξερουνε τι σημαινει καν !

Senior Member
    Originally posted by path
    Ειναι και το κοινωνικο στατους που μας ΧΑΝΤΑΚΩΝΕΙ ! οι εφηβοι παρεα θα βγουν , που αλλου ? στα μακ η γκουντις να χτυπησουνε ΜΠΕΡΚΕΡς,,,,το πιτσιρικι στο σπιτι θα μαθει να χορευεει με τον ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΒΕΑΡ !!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ειδατε πουθενα κανα μαγαζι βενζετεριαν στη γειτονια , στα σχολεια , στην τηλεοραση ? στις πολεις της επαρχιας λ χ δεν ξερουνε τι σημαινει καν !

πολύ σωστό! ο κόσμος τρώει σε γενικές γραμμές χάλια, και μετά περιμένει να δει διαφορά με βασιλικό πολτό ή βιταμίνες ή ό,τι άλλο.

Banned
    Όσον αφορά το βάλσαμο ενδείνυται κυρίως για ήπιες μορφές κατάθλιψης και για βελτιωση της διάθεσης. Έχω ακολουθήσει \"αγωγή\" (δύο κούπες την ημέρα) για κάνα 3μηνο με σημαντικά αποτελέσματα. Βέβαια δεν μπορώ να ξέρω αν αυτή η βελτίωση οφείλονταν στο βάλσαμο ή σε άλλους παράγοντες. Φίλη από Γερμανία μου είπε ότι της το συνταγογράφησε (σε μορφή βοτάνου) αλλοπαθητικός γιατρός. Ψάχνωντας στο δίκτυο μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσα πράγματα. Στην Ελλάδα έρευνα διενεργείται στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (εστιάζοντας περισσότερο στις ευεργετικές του ιδιότητες στον καρκίνο της ουροδόχου κύστεως). Κάπου είχα διαβάσει και μια σχετική εργασία σε Ιατρικό συνέδριο στα Ιωάννινα.

Πιστεύω στις \"υπετροφές\" αλλά πάντα σε συνδυασμό με τη θεραπεία που ακολουθεί ο καθένας. Εδώ και πέντε χρόνια μπορώ να πω ότι τρέφομαι υγιεινά (πολλά φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, ροφήματα, άσπρο κρέας και σχεδόν καθόλου κόκκινο, όχι τσιγάρο, αλκοόλ με μέτρο) παρατηρώντας μια σχετική ευεξία σε σχέση με παλιότερα. Η διαφορά δεν είναι τεράστια αλλά σίγουρα υπάρχει. Το πρωινό ξύπνημα είναι πιο ανώδυνο και οι αντοχές μου (σε όλους τους τομείς :) ) έχουν αυξηθεί σημαντικά. Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι αν δεν φάω λαχανικά νιώθω αδύναμος. Δεν ξέρω... ίσως και να είναι ψυχολογικό.

Βασιλικό πολτό, μαζί με μαγιά (zel oxygen)μου είχε προτείνει ο ομοιοπαθητικός μου για ένα μήνα περίπου. Επίσης υπήρχαν αποτελέσματα κυρίως στην ενδυνάμωση των μαλλιών μου.

Έχω μια φίλη μου που ασχολείται με υπερτροφες, υγιεινη διατροφή και πραγματικά την έχουν βοηθήσει πολύ, ειδικά σε δέρμα, μαλλιά, υγεία. Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει στην κατάθλιψη, αλλα σίγουρα κακό δεν κάνουν.

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Αα έτσι ε? Ναι είχα ακούσει ότι είναι για ποιο ελαφριά. Ε άστο τότε λολ.

Εντωμεταξύ από χθες έχω πυρετό 38,5. Λέτε να είναι η νέα γρίπη!???? (υποχόνδριες αντιδράσεις και κρίσεις πανικού) :mad::mad::mad::mad: Τιιι να πααρωωωωω για να γιννωω καλααα κλαψψψψ????? :mad::mad:
    εμεισ με τον μπεμπη κολησαμε..ε και...μην φανταστεισ απλωσ θα πετασ μυξεσ απρστερα δεξια..για 2-3 εβφομαδεσ..δεν ειναι τιποτα¨)¨)¨)¨)¨)
    περαστικα...σουπιτσεσ...και πολλα καροτααααα
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast