Results 1 to 15 of 52
-
02-01-2010, 06:57 #1
To σκεφτηκα απο δω...το σκεφτηκα απο κει...
και φυσικα δεν κατεληξα πουθενα:P
Προσπαθεις να θεσεις καποιους κανονες και καποια προτυπα...αλλα παντα υπαρχει η αλλη οψη των πραγματων,παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις κλπ κλπ.
Πως μπορεις να θεσεις κανονες στον εαυτο σου ή ακομα και στις διαπροσωπικες σου σχεσεις με τους αλλους?
Ο αλλοι ειναι πολυπλοκα οντα και αυτα και ο εαυτος σου το αλυτο μυστηριο.
Ποια ειναι η ειδοποιος διαφορα που ολα τα βλεπεις θετικα ή ολα τα βλεπεις μιζερα τελικα?
Ελα ντε πες μας και μας μπαρμπα που λεει να βρουμε την ευτυχια:p
Κατσε να φτιαξω κανα καφε,να καπνισω κανα τσιγαρο και να ερθει το πρωι να συζητησω με κανεναν συνανθρωπο περι ανεμων και υδατων:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 02-01-2010, 10:39 #2
Καλημέρα και καλά ξυπνητούρια. Δεν έχω εύχερες τις απαντήσεις. Κάπου μέσα στον γιορτινό χαμό τον δικό μου και αφού αυτό πέρασε έχασα τις απαντήσεις. Ούτε για πρωινά chat δεν με βλέπω. Καλύτερα έτσι γιατί μάλλον πήρα πολλές απαντήσεις αυτές τις μέρες και μου κόπηκε η όρεξη για πολύ μπλα μπλα.
Originally posted by keep_walking
Πως μπορεις να θεσεις κανονες στον εαυτο σου ή ακομα και στις διαπροσωπικες σου σχεσεις με τους αλλους?
Ποια ειναι η ειδοποιος διαφορα που ολα τα βλεπεις θετικα ή ολα τα βλεπεις μιζερα τελικα?
02-01-2010, 13:25 #3
Γιατί κανόνες; Το ότι απλά είχες την δυνατότητα να ανακαλύψεις πως μερικοί άνθρωποι σε συμπάθησαν γι\'αυτό που είσαι λίγο είναι. Άλλο τώρα που με μια βλακεία, άγνωστης προελεύσεως, όλα μπορούν να ανατραπούν και τα πρόβατα να γίνουν λύκοι όπως είδαμε![COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
02-01-2010, 13:43 #4
Προσπαθεις να θεσεις καποιους κανονες και καποια προτυπα...αλλα παντα υπαρχει η αλλη οψη των πραγματων,παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις κλπ κλπ.
Ο αλλοι ειναι πολυπλοκα οντα και αυτα και ο εαυτος σου το αλυτο μυστηριο.................................. ..
Ενδιαφέροντα τα ζητήματα που θέτεις.
Η γνώμη μου είναι η εξής:
Για να καταλάβουμε τον εαυτό μας θέλει βούληση και …θάρρος.
Για να καταλάβουμε τους άλλους θέλει να μπορούμε να μπαίνουμε στη θέση τους.
Και τα δύο είναι εξίσου πολύυυυ δύσκολα….
Καλή Χρονιά με υγεία!
02-01-2010, 14:59 #5
Δεν ξέρω παίδες εγώ μπερδεύτηκα...πάω να φάω καμια δίπλα να στανιάρω! Αμα θέλετε σας φέρνω πάντως.
02-01-2010, 15:18 #6
Πετράν μην μου πείς οτι είναι σπιτικές; Φάε μια και για μένα είναι υπέροχες
02-01-2010, 15:35 #7
Keep μου ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι όλα ούτε μίζερα ούτε όλα θετικά για μακροχρόνια στη ζωή κανενός.
Όταν τα βλέπουμε είτε όλα από το άσπρο τους είτε όλα από το μαύρο τους τότε χάνουμε την αντικειμενική όψη τους. Όσο μπορεί βέβαια να είναι αντικειμενικά μέσα από τα υποκειμενικά μας μάτια.
Βλέπεις με τη δική σου ματιά ποια πράγματα στη ζωή σου σου αρέσουν και θες να κρατήσεις και ποια όχι. Αν σε αυτό που θα καταλήξεις σήμερα, καταλήξεις και αύριο και μεθαύριο, σημαίνει ότι δεν είναι ένα συναίσθημα εν βρασμώ οπότε πραγματικά κάποια πράγματα σου αρέσουν και κάποια όχι. Οπότε προσπαθείς να διατηρήσεις εκείνα που σου αρέσουν και να βελτιώσεις εκείνα που δε σου αρέσουν.
Όσο για τους κανόνες που λες για σένα και για τους άλλους, εννοείς τα όρια που θες να θέσεις στη συμπεριφορά του καθενός απέναντι σε σένα;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
02-01-2010, 15:41 #8
Originally posted by giwta2
Πετράν μην μου πείς οτι είναι σπιτικές; Φάε μια και για μένα είναι υπέροχες
Δυστυχώς δεν είναι σπιτικές γιώτα, τις πήρε η μάνα από το bakers lol. Μου φαίνεται πως είναι κρητικό γλυκό έτσι? Χα, ότι και αν είναι αυτό δεν αλλάζει την μοίρα τους...που είναι στο στομάχι μου! :D
p.s. Μόλις έφαγα μία και για σένα!
02-01-2010, 15:47 #9
ξεροτήγανα είναι τα κρητικά και μοιάζουν πολύ με τις δίπλες.Κάνω δίαιτα την χειρίτερη περίοδο με τόσα γλυκάαααααααααααααα
02-01-2010, 16:19 #10
Ελα ντε πες μας και μας μπαρμπα που λεει να βρουμε την ευτυχια:p
Κατσε να φτιαξω κανα καφε,να καπνισω κανα τσιγαρο και να ερθει το πρωι να συζητησω με κανεναν συνανθρωπο περι ανεμων και υδατων:)
Επί του θέματος, καλό είναι να εκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας ώστε οι άλλοι να μας επηρεάζουν μέχρι ενός ορίου και να μην εξαρτάται η ψυχολογική μας κατάσταση από το αν ο άλλος ξύπνησε στραβά και αυτό μας το μεταφέρει και χαλάει και τη δική μας τη μέρα.
Αυτό λέγεται άμυνα.
Όσο πιο πολύ οχυρώσουμε τον εαυτό μας, τόσο πιο δύσκολα θα μας επηρεάζουν αντιδράσεις και συμπεριφορές που δεν εξαρτώνται από μας.
02-01-2010, 17:37 #11
Eγω νομιζω πως και η πολυ σκεψη βλαπτει... καλο ειναι να περνουμε την ζωη λιγο πιο χαλαρα :)
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
02-01-2010, 22:03 #12
Χεχε εκει καταληγουμε τελικα:)
Ευχαριστω για τις απαντησεις:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-01-2010, 14:54 #13
Μπαίνουμε εδώ μέσα για να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις. Καλύτερα να εξωτερικεύουμε τις σκέψεις μας με εποικοδομητικό τρόπο χωρίς όμως να προσθέτουμε και άλλα προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα. (Άρτια?) η σκέψη από μόνη της δεν κάνει κακό. Η αλληλεπίδραση της σκέψης με άλλες σκέψεις παράγει το αποτέλεσμα και το οποίο πολλές φορές διαστρεβλώνεται.
Όμως δεν καταλαβαίνω keep.. τηλεκατευθυνόμενοι από τις γυναίκες είμαστε; Είναι πολύ κωλοπετσωμένες μερικές (και όχι μόνο) γιαυτό πρόσεχε. Κράτα και λίγη άποψη. Καλό κάνει.
Έτσι πάνω σε αυτό που λέει η Μαρία το ίδιο ισχύει και με άλλες λέξεις. Η πολύ ευαισθησία κάνει κακό, η πολύ αδιαφορία, η πολύ ανταγωνιστικότητα, η πολύ φιλοκέρδεια... (και πάει λέγοντας). Η βλακεία ποτέ όμως δεν έβλαψε κανέναν αλλά μάλλον η ασυνειδησία επιμένει να κερδίσει. Η μάλλον η αηδία βλάπτει όταν μερικοί έχουν κεφτέ αντί για μυαλό. (ποιοι καλέ; τι μπούρδες πετάω πάλι;.. :p). Άντε να πούμε μερικές βλακείες ακόμα μήπως και σώσουμε το χιούμορ. Αλήθεια υπάρχει και το good sense of humor.
03-01-2010, 15:00 #14
Originally posted by vince
Μπαίνουμε εδώ μέσα για να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις. Καλύτερα να εξωτερικεύουμε τις σκέψεις μας με εποικοδομητικό τρόπο χωρίς όμως να προσθέτουμε και άλλα προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα. (Άρτια?) η σκέψη από μόνη της δεν κάνει κακό. Η αλληλεπίδραση της σκέψης με άλλες σκέψεις παράγει το αποτέλεσμα και το οποίο πολλές φορές διαστρεβλώνεται.
Όμως δεν καταλαβαίνω keep.. τηλεκατευθυνόμενοι από τις γυναίκες είμαστε; Είναι πολύ κωλοπετσωμένες μερικές (και όχι μόνο) γιαυτό πρόσεχε. Κράτα και λίγη άποψη. Καλό κάνει.
Έτσι πάνω σε αυτό που λέει η Μαρία το ίδιο ισχύει και με άλλες λέξεις. Η πολύ ευαισθησία κάνει κακό, η πολύ αδιαφορία, η πολύ ανταγωνιστικότητα, η πολύ φιλοκέρδεια... (και πάει λέγοντας). Η βλακεία ποτέ όμως δεν έβλαψε κανέναν αλλά μάλλον η ασυνειδησία επιμένει να κερδίσει. Η μάλλον η αηδία βλάπτει όταν μερικοί έχουν κεφτέ αντί για μυαλό. (ποιοι καλέ; τι μπούρδες πετάω πάλι;.. :p). Άντε να πούμε μερικές βλακείες ακόμα μήπως και σώσουμε το χιούμορ. Αλήθεια υπάρχει και το good sense of humor.
βινς...έχω παρατηρήσει πως και σε άλλα θέματα το ρίχνεις στις γυναίκες.
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως το θέμα του κηπ είχε να κάνει με γυναίκα και όχι πχ, με έναν φίλο του ή ένα μέλος της οικογένειας του?
Εγω όταν διάβασα το θέμα δεν πήγε το μυαλό μου εκεί, εσένα όμως ναι όπως παντού τον τελευταίο καιρό.
03-01-2010, 16:22 #15
Vince εισαι λαθος...δεν ξερεις τιποτα γιατι δεν εχω πει τιποτα για τα προβληματα μου το τελευταιο καιρο.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....