Γυναικοκουβέντες...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 81

Γυναικοκουβέντες...

Μετά από προτροπή του βινς ανοίγω αυτό το θέμα, όπου όλα τα κοριτσάκια μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε.
    Πχ, Πόσο γαιδούρια μπορεί να είναι οι άντρες?
    Ένα πρόχειρο που μου ήρθε στο μυαλό, (αυτοί μιλούν για ομάδες).

(Εν τω μεταξύ η προτροπή πρέπει να έγινε για να μη χωσουμε τη μουσούδα μας στη χαζοσελίδα τους........:)

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    (Εν τω μεταξύ η προτροπή πρέπει να έγινε για να μη χωσουμε τη μουσούδα μας στη χαζοσελίδα τους........:)
    χαχα όντως!αυτό σκέφτηκα κι εγώ!
    Πάλι καλά που δεν μας είπαν να μιλήσουμε για κούκλες!!:o

Να δεις που στο τέλος θα \"τρώγονται\" να ποστάρουν στο δικό μας (σαφώς καλύτερο και πιο ενδιαφέρον) thread! :P

Ναι, αλλα εχετε εξαφανιστεί όλες και μας κερδίζουν.....:(

Senior Member
    Τι να πουμε για τους ανδρες.... για φτυσιμο ειναι ολοι τους :p :p :p
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Originally posted by Mariah
    Τι να πουμε για τους ανδρες.... για φτυσιμο ειναι ολοι τους :p :p :p
    Ειδικά αν τους δείξεις και λίγο αδυναμία..........σε πατήσαν στο λαιμό.

Senior Member
    Μα γιατι να δείξεις αδυναμία?Οι άντρες είναι αρνάκια.Δεν το ξέρουν αλλά για μας ζουν!!Χαχαχαχα!:P:D

Senior Member
    Θεοφανια ή αν τους δειξεις οτι εχεις πραγματικα συναισθηματα για αυτους :) Τοτε σε εχουν δεδομενη και μπορουν να γυριζουν με τη μια και την αλλη
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Originally posted by Αφωτεινή
    Μα γιατι να δείξεις αδυναμία?Οι άντρες είναι αρνάκια.Δεν το ξέρουν αλλά για μας ζουν!!Χαχαχαχα!:P:D
    Αχ, βρε Φωτεινή, πόσο δίκιο έχεις! Ίσα-ίσα που όσο τους δείχνεις πόσο τους αγαπας τους προσέχεις είσαι πιστη και ζεις γι αυτούς, σε προσέχουν ακόμη περισσότερο, κάνουν τάντα για σενα και σε έχουν κορώνα στο κεφάλι τους.

Originally posted by Mariah
    Θεοφανια ή αν τους δειξεις οτι εχεις πραγματικα συναισθηματα για αυτους :) Τοτε σε εχουν δεδομενη και μπορουν να γυριζουν με τη μια και την αλλη
    Δένουν τη γαιδάρα στη μουριά, αποκτούν άποψη για όοοοοοοολα τα ελλατωματα σου, λειτουργούν σα να σου κάνουν χάρη και από πάνω δεν το έχουν και σε τίποτα να σου ρίξουν και κανένα κερατο. Εσύ έτσι και αλλιώς εκεί θα είσαι, δεμένη.

Senior Member
    Eτσι ειναι Θεοφανια ! Εμεις οι γυναικες τα τραβαμε ολα ! Και το κερατο, και την αδιαφορια, και το ξυλο και ολα !! (Οχι οτι εχω φαει ξυλο αλλα κουβεντα να γινεται :p)

Senior Member
    Οι άντρες είναι πιο αγνοί και πιο ξεκάθαροι σε οτι αφορά τα συναισθήματά τους.Αν μια γυναίκα θέλει να κερδίσει έναν άντρα πρέπει να είναι και να δείχνει σίγουρη για τον εαυτό της..Είμαι σε θέση να δίνω συμβουλές σε αυτό το θέμα ..Εχω τον αντρομαγνήτη!!Οτι θελετε στη διαθεσή σας..

Τι εννοεις Φωτεινή?

Μαριαη, συμφωνώ απόλυτα.

Senior Member
    τα κολοπαιδα που δεν τους φτανει η μανα τους αλλα θελουν και δευτερη αναπληρωματικη και οταν την βρισκουν κ αυτην γινονται και αδελφαρες κακες,βγαζοντας ολα τα κομπλεξ τους επανω στις αμοιρες που νομιζουμε οτι πρεπει να γινουμε εκτος των αλλων και πιο sexy,ολο και πιο πολυ και σταματημο δεν εχει η ταλαιπωρια ,γιατι τα αγορακια μπορει να βαρεθουν και να πανε αλλου να παιξουν.
    Και το χειροτερο ειναι οτι δεν καταλαβαινουν οτι εξαφανιζονται!
    Αν βγαλω τους αντρες αδελφες (οι πιο πολλοι ειναι φιλοι μου και συγγενεις μου),τους αντρες παιδακια που τα συγχωρουμε ολα,και τους ανικανους προς χρηση (αγχωτικους τεχνοκρατες,αλκοολικους,με προβλημα στυσης του οργανου τους) ειλικρινα δεν μου μενουν καθολου αντρες!
    Μη μου πειτε οτι εσας σας περισσευουν?
    Και οταν λεω αντρες ενννοω αρσενικα ,αυτο το αλλο που συμπληρωνοντας το θηλυκο κυριως στις ιδιοτητες (δυναμη,θεληση,..) δημιουργουν μια ολοκληρωμενη εκφραση του ενα , ζωντας πραγματικα κ ολοκληρωμενα την ζωη τους.

Senior Member
    λιγα να λεω,πολλα να καταλαβαινετε.
    ενα ειναι το συνθημα:
    \"δεν χαλαρωνουμε ποτε!!!!\"

Page 1 of 6 123 ... LastLast