δεν αντεχω αλλο...βοηθηστε με! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ελληνική Ζυθοποϊία
    Posts
    1,023
    Originally posted by RainAndWind
    Επειδή έχω ζήσει χρόνια σε παρόμοια σκηνικά απείρου κάλλους,θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως η μητέρα σου είναι ενήλικη,άρα ικανή να ανταπεξέλθει.Δεν είσαι αυτή και κακώς ταυτίζεσαι.Αν ας πούμε εσύ τραβήξεις μία κατάθλιψη,πώς αυτό πιστεύεις θα επηρεάσει τη μητέρα σου;Έχεις και ζωή να ζήσεις,σκλήρυνε,άφησε και τη μητέρα σου να σκληρύνει.Μπορεί να κάνει μία μήνυση,να αδιαφορήσει,να μετακομίσει αλλού,δεν είναι η μόνη επιλογή να σκάτε και οι δύο για αμαρτίες άλλων.Η χειρότερη είναι μάλιστα.
    ... θα συμφωνήσω πάραυτα... βλέπω να κάνεις το ίδιο λάθος που έκανα κι εγώ παίρνοντας όλο αυτό το πράγμα πολύ βαθιά μέσα σου... προσπάθησε να το αποφύγεις, εγώ το πληρώνω ακόμη... αν η μητέρα σου δε τολμά να κάνει τίποτα απ\' αυτά που λέγονται παραπάνω, πάει να πει απλά ότι ζει για τον περίγυρο και τη γνώμη των άλλων, άρα μη θυσιάσεις το είναι σου γι\' αυτό. Ήρθες στον κόσμο για να ζήσεις τη δική σου ζωή, όχι για να ξεχρεώσεις τα χρέη των άλλων. Να προσέξεις πολύ, είναι χειριστικότατο το να προσπαθεί να σε κάνει να νιώθεις υπεύθυνη. Καλό κουράγιο από μένα...

  2. #17
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    ΑΘΗΝΑ
    Posts
    10
    Το ξερω οτι πρεπει να κοιταξω την δικη μου ζωη ομως οταν γινεται κατι μου ζηταει βοηθεια?Της το εχω πει παρα πολλες φορες οτι αστες να κανουν οτι θελουν νομικα δεν εχουμε καμια δουλεια να ανακατευομαστε και αρχιζει τα δικα της....Το κακο στην υποθεση που την επηρεαζει ειναι οτι νοιαζεται για το τι θα πουνε στο χωριο κατι που δεν με αφορα γιατι καποιος που ειναι λογικος βλεπει και κρινει και ακομα και αρνητικα να κρινει δικαιωμα του δεν με αφορα η γνωμη του...αλλα η γνωμη των δικων μου ανθρωπων...αυτο προσπαθω να της το περασω αλλα δε το καταλαβαινει αν το καταλαβαινε ολα θα ηταν καλυτερα!

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,495
    Και τι μπορείς να κάνεις εσύ;Nα της ανοίξεις το κεφάλι και να της το βάλεις μέσα;Κonstantinaki,οι άνθρωποι παλιότερων γενιών,έτσι έμαθαν,έτσι κάνουν.Είναι άτομο που δεν έχει ξεφύγει από το τι θα πει η γειτονιά,(που έτσι κι αλλιώς δε θα σταματήσει να λέει,γιατί κακά τα ψέματα,η ζωή σε μικροκοινωνίες τα έχει σύμφυτα αυτά τα σκατά),κατ\'αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσει να λειτουργεί,με τις ίδιες αρχές.Αλλά εσύ είσαι εσύ και οφείλεις να διαφυλάξεις τον εαυτό σου και τη δική σου ζωή.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •