xwrisa
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: xwrisa

Member

xwrisa

paidia xwrisa me to koritsi mou pou ta eixame edw kai 5 mhnes kai thn thelw para polu auth omws apo oti fenetai dn me thelei katholou gt idh ta eftiakse me allon:(
    dn antexw allo thn skeftomai sunexeia thn misw para polu...
    pleon den milame katholou alla thn skeftomai oloi mera ti na kanw.???:(

Senior Member
    να γραφτεις σε κανενα γυμναστηριο και να βγαινεις με τις παρεες σου...

Member
    gumnazomai phgenw podosfairo kai bgenw oso pio polu mporw omws akoma thn skeftomai...

Senior Member
    Είναι φυσικό να νιώθεις άσχημα, είναι ακόμα πολύ νωρίς.
    Αυτό που θα σου κάνει καλό να κατανοήσεις είναι ότι αν κάποιος άνθρωπος δε θέλει να είναι μαζί μας, έχει κάθε δικαίωμα στην επιλογή του αυτή. Όπως κι αν ήμασταν εμείς στη θέση του.
    Επίσης, το να επιλέγει ένας άνθρωπος να μην είναι μαζί μας, δε σημαίνει ότι αυτόματα χάνουμε την αξία μας ως άνθρωποι.
    Ξέρω, αυτά μπορεί να ακούγονται πολύ θεωρητικά, πόσο μάλλον σε σένα, που πονάς τώρα τόσο πολύ.
    Άσε το χρόνο να κυλήσει, είναι με το μέρος σου. Ο χρόνος γιατρεύει σιγά σιγά, ακόμα και τις πιο βαθιές πληγές. Κλισέ αλλά αληθινό...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Member
    kala ola auta exeis polu dikio omws twra einai to thema...!

Originally posted by xaliaola
    kala ola auta exeis polu dikio omws twra einai to thema...!
    χαλια....καταρχην γραφε ελληνικα.
    Κατά δεύτερον, μήπως να μας έλεγες περισσότερα για την ιστορία σου μήπως και βγάλουμε καμιά άκρη?
    Ήσουν με μια κοπελα και χωρίσατε.
    Πόσο καιρό ήσασταν μαζί?
    Γιατί χωρίσατε?

Πρεπει να αδιαφορησεις! Αφου εκεινη συνεχιζει τη ζωη της κανονικά, κανε- ή προσπάθησε να κανεις κι εσυ το ίδιο! Μην σε παιρνει από κατω!

Member
    λοιπον την γνωρησα το καλοκαιρι εκει που ειχαμε παει διακοπες..
    την ερωτευτηκα τρελα παρα πολυ και αυτη το ιδιο εμενα...
    μετα απο λιγες μερες τα φτιαξαμε..
    ομως ηταν σχεσει απο αποσταση αλλα δεν μας ενοιαζε γιατι ο ενας αγαπουσε τον αλλο υπερβοληκα πολυ...
    μετα απο 3 μηνες ομως εκανα εγω μια βλακεια και χωρησαμε ομως τα ξαναφτιαξαμε παρα πολυ γρηγορα μεσα σε τρεις μερες..
    ομως αυτη την φορα χωρησαμε οριστηκα τσακωθηκαμε και τις ειπα πως την μισω επειδη μου ειπε να χωρησουμε..και μετα απο 2 βδομαδες τα εφτιαξε με αλλον..!!
    ο λογος που χωρησαμε λεει ειναι επειδη εδινα εχω διακαιωματα σε αλλα κοριτσια κτλ..

λοιπον την γνωρησα το καλοκαιρι εκει που ειχαμε παει διακοπες..
    την ερωτευτηκα τρελα παρα πολυ και αυτη το ιδιο εμενα...
    μετα απο λιγες μερες τα φτιαξαμε..
    ομως ηταν σχεσει απο αποσταση αλλα δεν μας ενοιαζε γιατι ο ενας αγαπουσε τον αλλο υπερβοληκα πολυ...
    μετα απο 3 μηνες ομως εκανα εγω μια βλακεια και χωρησαμε ομως τα ξαναφτιαξαμε παρα πολυ γρηγορα μεσα σε τρεις μερες..
    ομως αυτη την φορα χωρησαμε οριστηκα τσακωθηκαμε και τις ειπα πως την μισω επειδη μου ειπε να χωρησουμε..και μετα απο 2 βδομαδες τα εφτιαξε με αλλον..!!
    ο λογος που χωρησαμε λεει ειναι επειδη εδινα εχω διακαιωματα σε αλλα κοριτσια κτλ..

Περίμενε...τι βλακεια έκανες εσυ όταν χωρίσατε την πρώτη φορα?

Και επίσης....λεει πως εδινες δικαιωματα με αλλες κοπέλες. Στη φαντασια της ήταν?

Ναι μήπως όντως εδινες ή ηταν υπερβολικά ζηλιαρα? Ή ηταν προφαση δικη της για να χωρισετε?αυτη

Member
    την πρωτη φορα εκανα μεγαλη βλακεια την αφησα για μια αλλη ομως μετα απο λιγο καταλαβα ποσο πολυ την αγαπουσα μπορει να σας φενεται γελειο αλλα αλληθεια μεσα απο αυτο την αγαπησα ακομα πιο πολυ γιατι μολις την χωρησα καταλαβα ποσο την ηθελα..
    παιδια ηταν υπερβολικα ζηλιαρα...
    δικη της ηταν η αποφαση να χωρησουμε..!!

την πρωτη φορα εκανα μεγαλη βλακεια την αφησα για μια αλλη ομως μετα απο λιγο καταλαβα ποσο πολυ την αγαπουσα μπορει να σας φενεται γελειο αλλα αλληθεια μεσα απο αυτο την αγαπησα ακομα πιο πολυ γιατι μολις την χωρησα καταλαβα ποσο την ηθελα..
    παιδια ηταν υπερβολικα ζηλιαρα...
    δικη της ηταν η αποφαση να χωρησουμε..!!
    χαλια σόρι, αλλα καλά σου κανει.
    Της έκανες ακριβως το ίδιο.
    Περίμενε, μπορεί και αυτη να χωρίσει τον άλλο και να ξαναγυρίσει. Ποτε δεν ξέρεις.

Member
    ναι ομως εγω την θελω και δεν μηλαμε και καθολου τωρα..!

Senior Member
    Πολύ δυνατή λέξη το μισώ.Και τη μισείς και την αγαπάς εν τω μεταξύ.Διάλεξε ποιο από τα δύο ισχύει.Πόσων χρόνων είσαι αν επιτρέπεται;
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Member
    16 ειμαι...!

Page 1 of 2 12 LastLast