πρωτη κινηση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Senior Member
    Οτι δεν βλεπει τοσο φιλικα ενα καφε που ειναι το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο αναμεσα σε συναδελφους κ φιλους.θελει μια δικαιολογια σε περιπτωση που σας δουν κ σχολιαστει.Αυτο σημαινει η οτι δεν ειναι ετοιμη να χωρισει η οτι εχει βαλλει κ καποιον αλλον στο ματι.
    Τελικα ειμαι πολυ κακος ανθρωπος:(

Junior Member
    Σε αυτό διαφωνώ, στην αθήνα ποιο μάτι θα σε δει(πας σε μια πολύ άσχετη περιοχή), εδώ θα με δουν να την συνοδεύω,. εγώ πιστεύω δεν είναι έτοιμη να χωρίσει και ξέρει ότι δεν θα είναι φιλικός ο καφές....πιστεύω και οι δύο πλευρές έχουν καταλάβει τι γίνετε, και να έχει κάποιν άλλον στο ματί δεν με νοιάζει.Αμα φοβόταν το μάτι δεν θα πρότεινε να πήγαιναμε μαζί στην εκδήλωση, μεταξύ συναδέλφων είπαμε και συμφωνώ είναι το ποιο ανθρώπινο!!

Senior Member
    Αν εχετε την γκαντεμια την δικη μου θα την δουν.Στην Αθηνα ,στον ιδιο κινηματογραφο συναντησα ατομο που δεν ηθελα με τιποτα να δω.Κ οι 2 μενουμε σε νησι.
    Στην εκδηλωση μεταξυ συναδελφων εχει μια ωραιοτατη δικαιολογια,Μια ερωτηση.Απαγορευεται να ερθουν κ οι συντροφοι των συναδελφων?{Ρητορικη ερωτηση}
    Παντως πες της οτι εχεις χωρισει.Ισως να αλλαξουν ολα.
    Παω για υπνο.Καληνυχτα:)

Page 3 of 3 FirstFirst 123