Results 16 to 17 of 17
Thread: Καποιες στιγμες ειναι μαγικες.
-
07-01-2010, 13:34 #16
Originally posted by keep_walking
Καποιες στιγμες ειναι μαγικες...αλλα μετα πλακωνει ο ορθολογισμος και τα κανει ολα μανταρα.
Αυτο συμβαινει στην περιπτωση μου...δεν αφηνω τον εαυτο μου ελευθερο...ειμαι δεσμιος των σκεψεων μου.
Λογικη-λογικη-λογικη...λοιπον καποια πραγματα ειναι ανεξηγητα...και αν προσπαθεις να τα βαλεις σε καλουπια και να τα μετρησεις εχεις χασει το παιχνιδι.
Πως μπορεις να βρεις παλι την μαγεια?
Ανεξηγητο.
Η ελευθερια που θα θελες μπορει να ειναι κατι μαγικο απο μονο του. Μια σπουδαια κατακτηση, αφου ολοι μας ειμαστε δεσμιοι διαφορων πραγματων. Δεν ξερω αν η ελευθερια διασφαλιζει μαγεια long term, αλλα σιγουρα διασφαλιζει ενα αλλο αισθημα, αλλες ευθυνες, αλλες χαρες:)
Οσο για την μαγεια κ τις μαγικες στιγμες, ναι πιστευω κ εγω πώς χρειαζεται ελευθερια τουλαχιστον στιγμιαια, χρειαζεται να αφεθουμε κ τοτε μπορει να αναγνωρισουμε το ανεξηγητο κ μεσα μας κ μπροστα μας:) Για μενα η μαγεια βρισκεται στα συναισθηματα:) Κ μετα σε κατι απλο: σε ενα τραγουδι, σε μια εικονα, σε μια κινηση, σε ενα κειμενο, σε ενα βλεμμα....ολα ομως πρεπει να προκαλουν κατι.
Οι Queen το παν πολυ καλυτερα, ο freddie το τραγουδησε θεικα κ εγω απλα και ταπεινα θα συμφωνησω μαζι τους:)
One dream one soul one prize one goal
One golden glance of what should be
Its a kind of magic
One shaft of light that shows the way
No mortal man can win this day
Its a kind of magic
The bell that rings inside your mind
Is challenging the doors of time
Its a kind of magic
The waiting seems eternity
The day will dawn of sanity
Is this a kind of magic
Its a kind of magic
There can be only one
This rage that lasts a thousand years
Will soon be done
This flame that burns inside of me
Im here in secret harmonies
Its a kind of magicπάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 07-01-2010, 14:37 #17
Originally posted by anoiksi
γιατι νομιζω οτι κατι μαγικο το νιωθεις και κατι λογικο πηγαζει απο το μυαλο, δεν λεω αναγκαστικα συνυπαρχουν, απλα παντα καποιο ειναι πιο δυνατο και καταστρεφει την μαγεια του αλλου :P:P:P....ενδιαφερον η πρωινη σου αποψη περι σπερματος:P:P:PΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή