Results 16 to 25 of 25
Thread: Λιγη Βοηθεια παρακαλω/αγχος
-
08-01-2010, 16:22 #16
ασε που τις τελευταιες ημερες νομιζω οτι εχω συνεχεια πυρετο, εχω κατι εξαψεις (λες να ειναι απο το αγχος ?) βαζω θερμομετρο και ειμαι γυρω στο 36,5 , κανονικα η θερμοκρασια μου ειναι 35.8 οποτε νομιζω οτι κατι εχω , ολο νομιζω οτι εχω ριγη και οτι θα ανεβασω δεκατα, οτι ειναι λευχαιμια κτλ κτλ κτλ, βαζω θερμομετρο συνεχεια, μου εχει γινει εμμονη ιδεα, δεν αντεχεται αλλο πραγματικα ....
νομιζω καινε τα χερια μου, το μετωπο μου και φανταζομαι τις πιο φριχτγες αρρωστιες....
- 12-01-2010, 14:56 #17
Night, γεια σου και παλι. σε καταλαβαινω απολυτα με οσα σου συμβαινουν, νιωθω ακριβως τα ιδια και πιστευα οτι μονο σε μενα συμβαινουν... τελικα το αγχος σωματοποιειται πολυ ευκολα... Εγω οπως σου ξαναειπα, ξεκινησα ψυχοθεραπεια, εχω κανει 2 συναντησεις, θα δουμε πως θα παει... Σημερα ξεκιναω και γυμναστηριο (μετα απο 2μισι χρονια, που εχω να γυμναστω) γιατι νομιζω οτι \"μου το ζηταει το σωμα μου\", λενε οτι βοηθα παντως στην καταπολεμηση του στρες, για να δουμε... Το μονο που με φοβιζει ειναι οτι, επειδη εχω εντονες ταχυπαλμιες σε καθημερινη βαση, μηπως μου δημιουργησει περαιτερω προβληματα, αλλα λεω να το δοκιμασω, ελπιζοντας οτι θα ηρεμησει ο οργανισμος μου, θα κοιμαμαι καλυτερα, θα παψει αυτη η νευρικοτητα... Τι να πω, ιδωμεν που λενε!
12-01-2010, 15:16 #18
παιδια μια απο τα ιδια πιστευω οτι θα περασουν ολα τα συμπτωματα μας υπομονη πρεπει να κανουμε
12-01-2010, 15:21 #19
Κάθε σωματική δραστηριότητα,γυμναστική,κ ολύμπι,περπάτημα,τρέξιμο,etc ,πιστεύω πως βοηθάει.Είναι εκτόνωση της περίσσιας ενέργειας(που αλλιώς καταναλώνεται όλη σε αναζήτηση του επόμενου \"ανησυχητικού\"συμπτώματος ),συν τοις άλλοις η αερόβια άσκηση ενισχύει το καρδιαγγειακό,οπότε και για τις άλλες σου\"ανησυχίες\"ενδείκνυται
Εκτός αυτού,η έκριση ενδορφινών δημιουργεί ευφορία και καλή διάθεση.Άντε,καλή αρχή!"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
12-01-2010, 19:32 #20
παιδια και εγω θελω να παω γυμναστηριο αλλα νιωθω οτι δεν εχω δυναμεις παντωσ το καλυτερο μου ειπε ο γιατρος για την σγχωδη διαταραχη ειναι το κολυμπι γιατι νερο διωχνει το αγχος.λεω σιγα σιγα να το ξεκινησω το αθλημα παρα τισ φοβιες
22-01-2010, 23:19 #21
se giatro piges file?? ego me ti voithia giatrou apo tin asximi katastasi pou imouna prin 1,5 xroni tora eimai poli kala.
22-01-2010, 23:48 #22
αγχος έχουμε όλοι μας προσπαθούμε να το καταπολεμήσουμε
23-01-2010, 17:33 #23
Επισκεψη σε ψυχιατρο, ειναι επιβεβλημενη. Οταν καταρρει η μηχανη που λεγεται μυαλο, δηλαδη οταν αρχιζει το ρεταρισμα, λογω κακης καταστασης των νευροδιαβιβαστων, που εχει σαν αποτελεσμα τις ΓΑΔ και δεν ξερω τι αλλο, αν δεν παρεις φαρμακακι, δεν γινεται τιποτα. Καλη η ψυχαναλυση, αλλα καλυτερη και η φαρμακευτικη βοηθεια. Το βλεπω καθημερινα με τον εαυτο μου. Εφαγα πολλα χρηματα σε ψυχοθεραπειες, αλλα την καλυτερευση την ειδα οταν επισκευθηκα ψυχιατρο, οπου μου εδωσε φαρμακο. Στην αρχη ενα \"απλο\" ssri, μετα snri οπου ειδα και το φως στο βαθος του τουνελ. Συνεχιζω ακαθεκτος, μεχρι να γινω τελειως καλα, και να σταματισουν τελειως οι ΓΑΔ που ειχα.
24-01-2010, 12:23 #24
Originally posted by aris1203
παιδια και εγω θελω να παω γυμναστηριο αλλα νιωθω οτι δεν εχω δυναμεις παντωσ το καλυτερο μου ειπε ο γιατρος για την σγχωδη διαταραχη ειναι το κολυμπι γιατι νερο διωχνει το αγχος.λεω σιγα σιγα να το ξεκινησω το αθλημα παρα τισ φοβιες
03-02-2010, 17:59 #25
ο ιασων εχει δικιο πηγαινε σε ψυχιατρο ,πιστεψε με το καταπολεμησα μονη μου χωρις φαρμακα με γυμναστικη κτλ για 10 χρονια αλλα η ζωη μου δεν ειχε ποιοτητα μονο με θεραπεια με αντικαταθλιπτικα θα δεις το φως σου Η ζωη ειναι μικρη και πρεπει να την απολαμβανουμε ,μας αξιζει ολους Βεβαια και τη γυμναστικη δεν τη σταματω βοηθαει πολυ ανεβαζει τη διαθεση
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία