Επιτροπή από γιατρούς - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Κλαψα...απο εναν αντρα...δεν μου αρεσει αυτο αλλα ηθελα να δειξω τη μη ροδινη πλευρα των πραγματων.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Με αγαπανε αλλα μονο με σκυμμενο το κεφαλι ως το δαπεδο και οπως θελουν αυτοι.
    εγω παντως αν σε ειχα γιο μου, θα σε αγαπουσα/εκτιμουσα/καμαρωνα για το ακριβως αντιθετο,δλδ για το εχεις κανει αλματα στον τομεα των σπουδων,της εργασιας και οχι μονο....και ολα αυτα ΜΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.(και ειμαι σιγουρη πως ετσι το βλεπουν και ολοι οι φιλοι σου-δικτυακοι και μη-)
    τωρα αν δεν το βλεπουν ετσι οι γονεις σου ειναι κριμα,αλλα οπως ειπαν και τα παιδια,κανε υπομονη,μαζεψε τα λεφτακια σου και οταν νοιωσεις ετοιμος κανε την με ελαφρα πηδηματακια....

Senior Member
    Xμ Αμελι οχι ακριβως ετσι...χαιρονται για τις επιτυχιες μου...αλλα δεν παυω να ειμαι ενας αρρωστος για αυτους που θελουν να εχουν κατω απο την προστασια τους...τωρα τα ψου-ψου απο δω και απο κει δεν μου αρεσουν και αυτο ακριβως κανουν.
    Πηγα για μια εγχειρηση στη μεση και αναστατωσαν ολο το νοσοκομειο οτι ειμαι αρωστος ψυχολογικα και τι θα κανω με τα \"φαρμακα\".
    Μιλησα με το γιατρο και του λεω πολυ λογικα σιγα γιατρε μην σε απασχολει απλως δεν θα τα παρω για μια μερα,δυο δεν τρεχει απολυτως τιποτα.
    Ναι οκ μου λεει και αυτος λογικο ειναι απλως με φερανε και μενα σε δυσκολη θεση...τωρα τι να του πω οτι εμενα να δεις?
    Φυσικα και εχει λογικη η ανησυχια μεχρι που γινεται \"παραλογη\" και καταπιεστικη.

Τρια πουλακια καθονταν και το να χαμηλωνει...ειμαι της αποψης οτι πρεπει να φευγετε απο το σπιτι οσο πιο γρηγορα γινεται,οσο ολοκληρωμενοι και να στε....βεβαια υπαρχουν και οι μη ιδανικες συνθηκες αλλα αυτο θα ηταν το ιδανικο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Τεσπα...αλλα λογια να αγαπιομαστε...προς το παρον απολαμβανω προστασια αλλιως ας εφευγα...αλλα ειμαι και λιγο γκρινιαρης:)

Senior Member
    Αν είσαι εσύ γκρινιάρης keep τότε άλλοι είναι θυμωμένοι γιατί αδυνατούν να καταλάβουν κάτι το πολύ απλό.

Είδα πρόσφατα μια ταινία που λες με ονομασία \"Θεωρίες Συνωμοσίας\" με τον Μελ Γκιμπσον. Λοιπόν Ο Μελ (Jerry στην ταινία) έπαιζε τον ρόλο ενός ψυχοπαθούς και ο Professor X (δεν θυμάμαι το όνομα του ηθοποιού) έπαιζε τον ψυχίατρο. Λοιπόν στην αρχή της ταινίας ρωτάει ο Doc τον Μελ: \"Έχεις βρεθεί ποτέ σου σε μέρος όπου η ελπίδα έχει χαθεί και το μόνο που έχει απομείνει είναι η υπομονή\"? Ο Μελ δεν απάντησε αλλά συνέχιζε να αντιδράει.

Senior Member
    Ξέρεις το ζητούμενο keep είναι να συνεχίσεις να είσαι αυτός που είσαι γιατί μερικοί από μας αισθάνονται πως έχουν αποδεχτεί το απαράδεκτο έργο που παίζεται πίσω από ασήμαντα ανθρωπάκια όπως εγώ.

Απλά keep να ξέρεις πως μερικές φορές για λίγες στιγμές η κάποια στιγμή μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος να σου μιλήσει ειλικρινά και να σου πει κάτι το πολύ απλό. Πρόσεχε γιατί μας κυβερνάνε κότες.

Senior Member
    Vince...παντα υπαρχει κατι να σου πει καποιος...ειναι αυτο που αποζητας εσυ και του δινεις αξια σαν διψασμενος στην ερημο ή ειναι μια στιγμη που καποια πνευματα ισως επικοινωνουνε.
    Το καλυτερο που ακουσα...δεστο χαλαρα απο καποιον-α και αυτο με ανακουφισε αρκετα.

Τεσπα δεν μου αρεσει η εννοια θεωριες συνομωσιας γιατι δεν ειναι...κανεις πισω και πισω και πισω λες ειναι ενα ψεμμα δεν μπορει, αλλα ναι ειναι η ανθρωπινη βλακεια δυνατη ισως, σε αυτο που δεν καταλαβαινει. Μερικοι ανθρωποι εχουν κατι πανω τους και σου βγαζουν κατι αλλοι δεν το εχουν.Ολοι αποτελουνται απο ενα μιγμα καλων μαλλον ανθρωπων αλλα μερικοι ειναι \"τυφλοι\" στο να δουν και να καταλαβουν.
    Πιστευω στην καλοσυνη των ανθρωπων και αυτο με βοηθαει να περπαταω...ναι βλεπω τα εκτροπα που γινονται γυρω μου αλλα πιστευω στην καλοσυνη των ανθρωπων και αυτο ειναι φιλοσοφια ζωης ειτε για καλο ειτε για κακο, προς τον εαυτο μου.

Senior Member
    ναι βλεπω τα εκτροπα που γινονται γυρω μου αλλα πιστευω στην καλοσυνη των ανθρωπων και αυτο ειναι φιλοσοφια ζωης ειτε για καλο ειτε για κακο, προς τον εαυτο μου.
    τι τρυφερη και αγνη θεωρηση ζωης που εχεις βρε κιπακο.:)
    με συγγινεις ειλικρινα.
    και οπως λες και συ και πιστευω και γω,αυτο αλλοτε μας βγαινει σε καλο και αλλοτε σε κακο...

Senior Member
    Keep μην πιστευεις στην καλωσυνη των ανθρωπων, μην την θεωρεις δεδομενη.Πιστευε ομως στον Ανθρωπο κ στις απιστευτες δυνατοτητες του

Senior Member
    Μαρια η καλοσυνη στους ανθρωπους σαφως και δεν ειναι δεδομενη, αλλα ευτυχως δεν εχει \"εξαλοιφθει\" απο ολους.
    αλλα ακομα και σε εναν φαινομενικα \"κακο\" ανθρωπο, μπορεις να βρεις στοιχεια καλοσυνης.
    και αντριστροφα ακομα και ορισμενοι αντικειμενικα \"ψυχουλες\",εχουν τις κακες στιγμες τους...
    \"και τα καλα και τα κακα στον κοσμο τουτο ειναι μικτα...\",οπως λεει και ενα ασμα...

Senior Member
    amelie συμφωνω μαζι σου.Η καλωσυνη στον ανθρωπο δεν προκειται να εξαλειφθει ποτε αλλα ουτε κ η κακια κ τα αγρια ενστικτα.Θα συνυπαρχουν παντα μεσα του κ θα βρισκονται σε ενα συνεχη αγωνα μεταξυ τους.Τι θα υπερισχυει καθε φορα εξαρταται απο πολλους παραγοντες.

Συμφωνω και γω με την αμελι. Το θέμα καλού-κακού παίζει σε όλους μας. Το θέμα είναι πιο υπερισχύει και πόσο δουλεύουμε με τονε αυτο μας για να γίνουμε καλύτεροι
    Γιατί όσοι βγάζουν κακία, την εκβάλουν μέσα από τη δυστυχία τους.

Senior Member
    Και επειδη δεν θεωρω τον εαυτο μου \"μπουλη\",να σκυβω το κεφαλι κατι πρεπει να κανω για αυτο...υπομενω σιωπηλα μεχρι να φυγω.
    Με αγαπανε αλλα μονο με σκυμμενο το κεφαλι ως το δαπεδο και οπως θελουν αυτοι.
    Αν δεν μπορω χωρις φαρμακα τοτε δεν μπορω,και τερμα.
    Δεν υπαρχουν συγγνωμες και ουτε προκειται να αλλαξω γωνια σε αυτο,εχω παψει ισως να θεωρω τον εαυτο μου σαν ενα πακο με ψυχολογικα προβληματα και κοιταω να δω τι θα κανω με τη ζωη μου.
    Η οργη δεν ειναι τρελλα...dont worry απλως την διοχετευω εδω.
    πολυ καλα τα λεσ κιπακο..και καλα κανεισ...σε οποιον αρεσουμε...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Κλαψα...απο εναν αντρα...δεν μου αρεσει αυτο αλλα ηθελα να δειξω τη μη ροδινη πλευρα των πραγματων.
    δεν φαινεσαι να κλαιγεσαι..καθε αλλο μην ανυσυχεισ:)

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    Xμ Αμελι οχι ακριβως ετσι...χαιρονται για τις επιτυχιες μου...αλλα δεν παυω να ειμαι ενας αρρωστος για αυτους που θελουν να εχουν κατω απο την προστασια τους...τωρα τα ψου-ψου απο δω και απο κει δεν μου αρεσουν και αυτο ακριβως κανουν.
    Πηγα για μια εγχειρηση στη μεση και αναστατωσαν ολο το νοσοκομειο οτι ειμαι αρωστος ψυχολογικα και τι θα κανω με τα \"φαρμακα\".
    Μιλησα με το γιατρο και του λεω πολυ λογικα σιγα γιατρε μην σε απασχολει απλως δεν θα τα παρω για μια μερα,δυο δεν τρεχει απολυτως τιποτα.
    Ναι οκ μου λεει και αυτος λογικο ειναι απλως με φερανε και μενα σε δυσκολη θεση...τωρα τι να του πω οτι εμενα να δεις?
    Φυσικα και εχει λογικη η ανησυχια μεχρι που γινεται \"παραλογη\" και καταπιεστικη.

Τρια πουλακια καθονταν και το να χαμηλωνει...ειμαι της αποψης οτι πρεπει να φευγετε απο το σπιτι οσο πιο γρηγορα γινεται,οσο ολοκληρωμενοι και να στε....βεβαια υπαρχουν και οι μη ιδανικες συνθηκες αλλα αυτο θα ηταν το ιδανικο.
    Κιπακο μου..εδω εγω πριν γεννησω..στο μαιευτηριο με ρωτησαν αν επαιρνα φαρμακα.. αν εχω αρωστησει ποτε κλπ.....και ειπα την αληθεια..πωσ ναι ..εχω περασει καταθλιψη και επαιρνα φαρμακα...ηρθε η γιατροσ μου φρικαρισμενη αργοτερα να με δει και μου λεει

\'\'γιατι καλε τουσ ειπεσ τετοι πραγμα?\'\'
    \'\'γιατι ειναι η αληθεια \'\'τησ ειπα..
    \'\'ναι μονο που μου πηρε αρκετη ωρα να τουσ πεισω πωσ εισαι πελατισα μου απο την αρχη...και πωσ σιγουρα εισαι οκ και σε φαση να κρατησεις το παιδακι σου ..\'\'...

τρομαξα..οπωσ και να εχει...με ειχαν στο ματι ..απο την μια καλα κανανε ..απο την αλλη ομωσ..δηλαδη αν εμφανιζα επιλοχεια καταθλιψη τοτε τι?θα μου το περνανε???ελεοοοοσσ...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast