Επιτροπή από γιατρούς - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Senior Member
    Εμενα εγινε μεγαλο σουσουρο για ενα εντελως γελοιο θεμα...που το ελυνα σε 10 λεπτα με το γιατρο...τελος παντων.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Vince...παντα υπαρχει κατι να σου πει καποιος...ειναι αυτο που αποζητας εσυ και του δινεις αξια σαν διψασμενος στην ερημο ή ειναι μια στιγμη που καποια πνευματα ισως επικοινωνουνε.
    Το καλυτερο που ακουσα...δεστο χαλαρα απο καποιον-α και αυτο με ανακουφισε αρκετα.

Τεσπα δεν μου αρεσει η εννοια θεωριες συνομωσιας γιατι δεν ειναι...κανεις πισω και πισω και πισω λες ειναι ενα ψεμμα δεν μπορει, αλλα ναι ειναι η ανθρωπινη βλακεια δυνατη ισως, σε αυτο που δεν καταλαβαινει. Μερικοι ανθρωποι εχουν κατι πανω τους και σου βγαζουν κατι αλλοι δεν το εχουν.Ολοι αποτελουνται απο ενα μιγμα καλων μαλλον ανθρωπων αλλα μερικοι ειναι \"τυφλοι\" στο να δουν και να καταλαβουν.
    Πιστευω στην καλοσυνη των ανθρωπων και αυτο με βοηθαει να περπαταω...ναι βλεπω τα εκτροπα που γινονται γυρω μου αλλα πιστευω στην καλοσυνη των ανθρωπων και αυτο ειναι φιλοσοφια ζωης ειτε για καλο ειτε για κακο, προς τον εαυτο μου.
    Καλέ μου άνθρωπε εφόσον ενδιαφέρεσαι και θέλεις να μάθεις θα σου πω κάποια πράγματα για μένα (για τους άλλους δεν μπορώ να μιλήσω) τα οποία δεν θα τα μάθαινα χωρίς την βοήθεια κάποιων ανθρώπων.

Εδώ και δύο μήνες keep δεν μπορώ να ευχαριστηθώ το σεξ. Ούτε και να πονέσω ψυχικά δεν μπορώ. Το μόνο που με πιάνει κατά στιγμές είναι ένας σκέτος πόνος. Χωρίς αισθήματα, χωρίς στεναχώριες παρά μόνο ένας σκέτος πόνος, κάποιες φορές στο κεφάλι, κάποιες φορές στο σώμα. Σαν να είμαι ένα κομμάτι κρέας που αγωνίζεται για να μην μεταλλαχθεί στο επόμενο στάδιο της λογικής του εξέλιξης (δηλαδή να μείνει ένας νους γέρου στο σώμα ενός έφηβου).

Οπότε ναι keep, η καλοσύνη δεν χάνεται γιατί αν είχε χαθεί θα είχα κάνει άλλα πράγματα και δεν θα προσπαθούσα (έστω και με ένα ψευδώνυμο) να διακυβερνήσω την δική μου αλήθεια.

Αλλά όπως σου είπε και η mariafound μην εμπιστεύεσαι και πολύ τους ανθρώπους. Για να είμαι ειλικρινής, αυτή την περίοδο πιο πολύ εμπιστεύομαι τους σκύλους, τις γάτες και τα πουλιά παρά τους ανθρώπους.

Και πάλι δεν μπορώ να υποστηρίξω με κάθε βεβαιότητα πως αυτό οφείλεται στα φάρμακα ή σε άλλες ουσίες, η σε κάποια θεωρία συνωμοσίας. Ούτε εικασίες μπορώ να κάνω και για τον λόγο αυτό μιλάω γενικά και αόριστα. Απλά και ξεκάθαρα, γενικά και αόριστα.

Senior Member
    Originally posted by libpa
    Παιδιά γειά σας

Θα περάσω από επιτροπή γιατρού για το βιβλιάριό μου και έχω κάποιες απορίες. Πρώτον και πιο σημαντικό, θα ήθελα να ρωτήσω τι ρωτάνε οι επιτροπές και τι πρέπει να απαντήσουμε ώστε να πάρουμε 67% αναπηρία. Το δεύτερο να μου το απαντήσουν όσοι έχουν περάσει παρόμοιες επιτροπές και έχουν πάρει 67% ή όσοι ξέρουν. Δεύτερον, πόσοι γιατροί είναι και τρίτον ποιές ασθένειες καλύπτουν; Αυτά, ευχαριστώ.

Page 3 of 3 FirstFirst 123