ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 17 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 245
    Senior Member
    κι εμενα μου λειπεις πετρααααν
    ντυσου προχειρα και

ριξε μας μια θεωρητικοποιηση της αποδομησης του αυτεπαγγελτα γελοιου ρε να γουσταρουμε

Banned
    καλημερα στο μικρο μου πονυ.....

Originally posted by Remedy
    εχω πει κι αλλη φορα, οτι ο βασικος τροπος που λειτουργει ο κρινο εδω μεσα, ειναι να θετει τον εαυτο του ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
    γενικως....
    απεναντι απο εναν στοχο που του καρφωνεται στο κεφαλι και να βαραει, χωρις λογικη, χωρις ελεος, χωρις επιχειρηματα ,χωρις αληθεια, με ανακριβειες,διαστρεβλωσει� � και φανατισμο, να υποθαλπτει και να κλεινει τα ματια σε οποιαδηποτε αθλια συμπεριφορα τον συμφερει(προσφατα αποκαλεσε το υβρεολογιο του γουινστον \"5 ατακες\") μονο και μονο για να σπασει τα @@ του ΑΠΕΝΑΝΤΙ και να τραβηξει λιγη απο την προσοχη που τοσο χρειαζεται, απο ολους τους υπολοιπους.

ενα θα σου πω, οτι τις κατινες πρεπει να τις χτυπας χωρις ελεος οπως ειπες.
    Και ναι στις κατινες φερομαι χωρις ελεος, γιατι αλλιως ο κατινισμος θα γινει και σταση ζωης.

Ε, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΣΥ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.

ελα ντε.... γιατι λοιπον δεν μου γυρνατε την πλατη?
    σας εβαλε κανεις με το ζορι να ειστε απεναντι μου?

θα αναγκαστει να χοροπηδαει γυρω σου σαν το κατσικακι(εδω κολλαει το κατσικακι ρειν )
    και κανενας καυγας δεν μπορει να γινει με εναν,οποιος και αν ειναι αυτος που τον πυροδοτει...

σωστο αυτο.
    Φαντασου λοιπον, οτι υπαρχει θεμα, αλλιως θα γινονταν οπως ακριβως τα περιγραφεις.

βρες μου εσυ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ που εχει δηλωσει και οχι μονο εχει δηλωσει, αλλα το αποδεικνυει καθημερινα και με καθε ποστ του, οτι δεν τον ενδιαφερει η λειτουργια του φορουμ και μπαινει μονο για να χωνει σε οποιους νομιζει , για να τον βρισκει ΑΠΕΝΑΝΤΙ του η θεοφανια που φθονει, ο κιπ (!!!!!!!!) επειδη δεν τον επαιξε οταν γνωριστηκαν και ζηλεψε τις υποτιθεμενες παρτουζες επειδη δεν του προτεινε κατι αναλογο και οποιον αλλο του καρφωθει στον εγκεφαλο, ετσι..μονο για να εκτονωνει την επιθετικοτητα του και τις ανικανοποιητες πλευρες του...

κανενας, να ξερεις οτι ο κρινος ποτε δεν λογάριασε ουτε συγκρουσεις, ουτε σκοπιμοτητες.
    Πανω απο ολα ηταν και ειναι το να αισθανεται αξιοπρεπης στο χωρο που κινειται.

Τωρα για τις παρτουζες τι να πω....
    χεχε... μακαρι και να κανανε καμια παρτουζα, ισως να ξελαμπικαρε το μυαλο μερικων.

και σε πληροφορω, επειδη του κρινο η προσοχη που μπορει να τραβηξει απο τους γυρω του του ειναι πολυτιμη, εαν κανεις δεν τον σιγονταρει σε καυγαδες, θα αναγκαστει να συμμετεχει οπως και ολοι εδω μεσα, κανοντας οτι καλυτερο μπορει, αν μπορει, αλλιως θα φυγει μονος του, οπως αναγκαστηκε και εκανε την προηγουμενη φορα και τωρα προσπαθει να το μαζεψει με ψεματα, οτι ταχα ειπε θα εφευγε ως μελος αλλα θα παρεμενε ως σπασ@@δης

εισαι γελασμενη αν νομιζεις οτι μπορει κανεις να με οριοθετησει ειτε επειδη θα μου μιλαει ειτε θα μου κοψει την καλημερα.

Θα αναγκαστω να φυγω λοιπον ετσι?
    Βαλε το στοιχημα της ζωης σου, να δεις οτι μονο ετσι δεν θα γινει.....

Οσο για την προηγουμενη φορα, εχω ξεκαθαρισει οτι δεν γραφω κειμενα που εχουν να κανουν με υποστηριξη και οι λογοι ειναι σαφεστατοι.
    Δεν θεωρω τον εδω χωρο με τα χαρακτηριστικα που εχει αποκτησει ως χωρος υποστηριξης.
    Ποσο δε μαλλον, ακομα και χθες δικαιωθηκα για μια ακομη φορα.
    Οταν η ξαδερφη σου, εστελνε τον γουινστον στο γιατρο του.....

Δεν κανετε τιποτα αλλο, παρα συνεχεια να με δικαιωνετε για την σταση μου.

λες και το κραξιμο το εφαγε για την υποστηριξη που παρειχε κι οχι για τις αθλιοτητες του.

αθλιοτητες ειναι ο κατινισμος σας που λερωνει το φορουμ.

λες και η φιλη του , για την οποια ταχα εφυγε, εφτασε σε απογνωση και την συμπονεσε, για την μεγαλη υποστηριξη που παρειχε κι οχι γιατι μουτζοπιαστηκε με οποιον βρηκε μπροστα του ....

η φιλη μου που αναφερεις ειναι η συντροφος της ζωης μου και σαν τετοια χαλιόταν να με βλεπει να προσπαθω να κυνηγαω ανεμομυλους και πολυ σωστα μου επισημανε, οτι καθομαι και αναλωνομαι σε ενα χωρο, χαλαω τα συκωτια μου τσαμπα και ασκοπα για να βοηθησω τι ακριβως?
    μια τρυπα στο νερο, αυτο και μονο.

Πλεον, για να γνωριζεις κανω την πλακα μου και περναω χαλαρα την ωρα μου.
    Και τετοια θρεντς που ανοιγεις ειναι τα καλυτερα μου,
    ειναι απο τα πλακατζιδικα που μου φτιαχνουν την μερα μου.

εννοειται οτι ειναι ευπροσδεκτος οποτε θελησει να συμμετεχει για συζητηση και υποστηριξη,και του μιλαμε ολοι,

παρε την υποστηριξη σου και βαλτη εκει που ξερεις,
    και αν δεν το καταλαβαινεις αυτο μπορω να το πω και καλυτερα...!
    Αντε καημενη που νομιζεις οτι εχεις αναστημα ΕΣΥ να με θεωρησεις καπου ευπροσδεκτο η να νομιζεις οτι θα σου ζητησω την αδεια και την ευνοια σου για οτιδηποτε με αφορα.
    Ουστ!

Κανε μου επιτελους την χαρη και μην μου ξαναμιλησεις ποτε,
    σας εχω παρακαλεσει εκτενως να μην μου μιλατε αλλα και να μην ασχολειστε μαζι μου αλλα τελικα αντι αυτου μου ανοιγετε και θρεντ για την παρτη μου....

Ειστε σε καλο δρομο της μη ασχολιας μαζι μου....
    keep going....

εννοειται οτι ειναι στο χερι μας να τον οδηγησουμε στην συμπεριφορα που θελουμε απο αυτον και απο καθε \"αυτον\" που τρεφεται μονο απο καυγαδες και αναστατωση.

εσυ και η παρεα σου θα με οδηγησετε?
    δεν πατε να δειτε αν ερχομαι?
    Δυστυχως για σας,
    δεν χανω την ψυχραιμια μου και το μονο που θα ειπραξετε απο εμενα ειναι αυτο που σας πρεπει:
    Ενα κραξιμο για το κατιναριο και για το κομπλεξ που βγαζετε.
    Και για μενα πειτε οτι θελετε, ειτε μου μιλατε ειτε δεν μου μιλατε το ιδιο μου κανει.
    Αλλα υπαρχουν ατομα που δεν αντεχουν την ανεγκεφαλαιοτητα σας.
    Ουτε σας ενδιαφερει αν προσθετετε πονο.
    Και σε αυτο το επιπεδο καποιος πρεπει να σας φρεναρει.
    Τωρα καλως η οχι, σε συγκρουσεις αν δεν σπασεις αυγα, ομελετα δεν κανεις.

θα σας ξαναπω σε ολους τους τονους στο παρεακι σας,
    πολεμηστε οσο γουσταρετε, θετε μου μιλατε - θετε δεν μου μιλατε.
    Μου ειναι αδιαφορο, εγω θα συνεχισω για οσο χρειαστει με αυτο ακριβως το ρυθμο.

Senior Member
    Originall
    y posted by krino

Senior Member
    Πετραν να σαι καλα ξεληγωθηκα.

εκει που συν-δυό, συν-τρεις δεν περπατούν, παρά πενήντα κι εκατό, και πάλι φόβον έχουν
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΔΕ ΜΠΑΙΖΕΣΑΙ ΠΕΤΡΑΝ!!!!!!!!!

Πετραν, δεν το συζητω πως είσαι Θεός ήλιος καλοκαιρινος, αλλα θα πρότεινα να το κόψουμε εδω μη φτιάξουμε άλλο ένα εξάμβλωμα. Άλλωστε ο νοών νοήτω και η ζωή συνεχίζεται.......στο φόρουμ.

Senior Member
    Kαι μετα με τι θα ασχολειται το \'\'κουνιστο λουλουδι\'\';
    Θα αναγκαστει να αποχωρησει ξανα. Οχι για εκεινο αλλα για την φουκαριαρα την φιλη του που θα πρεπει να τον ανεχεται
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Banned
    Originally posted by PETRAN
    Originall
    y posted by krino

Banned
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Kαι μετα με τι θα ασχολειται το \'\'κουνιστο λουλουδι\'\';
    Θα αναγκαστει να αποχωρησει ξανα. Οχι για εκεινο αλλα για την φουκαριαρα την φιλη του που θα πρεπει να τον ανεχεται
    δανεικε,
    ακου μια φιλικη συμβουλη,
    καλυτερα να εισαι με μια που σε ανεχεται,
    παρα να μην βρισκεις καμια παρα μονο στα ονειρα σου.

Η συντροφος μου, που με \"ανεχεται\" σημαινει οτι κατι βρηκε πανω μου και το εκτιμησε.
    Σταματα να εισαι μισογυνης, και πιθανον να βρεις κατι να ανεχτεις η οτι αλλο.

Senior Member
    Η μια ασυναρτησια μετα την αλλη
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Banned
    δανεικε,
    καταρχην προσεχε σπας το εμπαργκο....

κατα δευτερον, εσυ ξερεις καλυτερα τι θα κανεις την ζωη σου.
    Ωστοσο επειδη εισαι μισογυνης, αυτο θα ειναι δυσλειτουργικο τουλαχιστον.
    Βεβαιως αμα τα θεωρεις ασυναρτησιες ολα αυτα, εμενα δεν μου πεφτει λογος.
    Ο καθενας στρωνει την ζωη του οπως νομιζει εκεινος καλυτερα....

Senior Member
    μαζι σου μαλλωνω και οχι με γυναικες ωστε να ειμαι μισογυνης. εκτος και αν θες να πεις κατι για σενα που δεν το ξερουμε :P

Banned
    απορω τι λογους εχεις να μαλωσεις ειτε μαζι μου ειτε με οποιον αλλον εδω μεσα,
    αντι να σε απασχολει να βελτιωσεις κατι απο το σκεπτικο σου.
    Σου ξαναλεω οτι να εισαι μισογυνης, δεν θα σε βοηθησει.

Παντως μου προκαλειται εντυπωση μερικοι μερικοι....
    Στησατε ολοκληρο θεμα, για να καταφερε τελικα τι ακριβως?
    Οτι 4-5 θα προσπαθησουν να με μπουκοταρουν....
    Τοσοι μαζευτηκατε, παραπανω δεν βγαινουν.
    Αλλα εδω υπαρχει ενα προβλημα,
    οτι δεν γραφω για να κανω διαλογο η για να διαβαζω απαντησεις των τεσσαρων σας.
    Δεν γραφω γιατι θελω να τρεφομαι απο καυγαδες η τις υπολοιπες ονειρωξεις σας.
    Γραφω αποκλειστικα οταν αρχιζετε το κυνηγι μαγισσων, οταν σας βγαινει ο κατινισμος,
    οταν αρχιζετε και την πεφτετε σε ατομα οπως ο γουινστον.

Το καλυτερο που θα ειχατε να κανετε,
    ειναι να μαζευτείτε, και να μην χρειαζετε να με αναγκαζετε να γραφω ουτε μια λεξη.
    Ετσι θα απαλαχτειτε απο την παρτη μου και εγω θα ασχολουμε λιγοτερο.
    Μπορειτε να μου κανετε αυτη την χαρη?
    Θα μεινω υποχρεος.....

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=jkxdvvEu_lA

Senior Member
    Αντικατασταθηκε ο Νίκος;η κατάσταση εχει ξεφύγει τελείως.Η σύντροφος πόσο θα αντέξει αναρωτιέμαι εγώ.

Page 3 of 17 FirstFirst 1234513 ... LastLast