Results 61 to 75 of 245
-
11-01-2010, 00:33 #61
Θεοφανια ειμαι καλοπροαιρετος ανθρωπος και θα σε πιστεψω οτι δεν απευθυνεται σε μενα. Αλλα απευθυνεται σε μια φιλη μου την οποια προσβαλλεις βαναυσα. Μια φιλη που με στηριξε στα δυσκολα. Μια φιλη που δεν την εχω γνωρισει ποτε προσωπικα και ισως δεν τη γνωρισω και στο μελλον αλλα παρολα αυτα την αισθανομαι φιλη μου. Και οι φιλοι στα δυσκολα φαινονται. Σταματα λοιπόν τις ειρωνιες και τους λεκτικους προπυλακισμους πριν να ειναι πολυ αργα για ολους...
- 11-01-2010, 00:38 #62
Originally posted by Winston_man
Θεοφανια ειμαι καλοπροαιρετος ανθρωπος και θα σε πιστεψω οτι δεν απευθυνεται σε μενα. Αλλα απευθυνεται σε μια φιλη μου την οποια προσβαλλεις βαναυσα. Μια φιλη που με στηριξε στα δυσκολα. Μια φιλη που δεν την εχω γνωρισει ποτε προσωπικα και ισως δεν τη γνωρισω και στο μελλον αλλα παρολα αυτα την αισθανομαι φιλη μου. Και οι φιλοι στα δυσκολα φαινονται. Σταματα λοιπόν τις ειρωνιες και τους λεκτικους προπυλακισμους πριν να ειναι πολυ αργα για ολους...
γουινστον...χαιρομαι από τη μια που έχεις τόσο αγνα συναισθηματα, λυπαμαι απ την άλλη γιατί δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Η \"φιλη¨σου σε έβαλε να με κανεις ντα?
Κρίμα. Ηταν το μονο που δεν περιμενα να διαβασω απόψε.
Όσο για τια απειλες συνεχιζω να στις επιστρέφω.
Φιλικα. Θεοφανια.
11-01-2010, 00:41 #63
Originally posted by Θεοφανία
γουινστον...χαιρομαι από τη μια που έχεις τόσο αγνα συναισθηματα, λυπαμαι απ την άλλη γιατί δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Φιλικα. Θεοφανια.
11-01-2010, 00:45 #64
Φιλικα. Θεοφανια.
Οπότε καλύτερα να μου το πεις αυτο όταν θα κάνω εγώ την πρώτη κίνηση.
Όσο για τα παρατράγουδα που με απειλείς πως θα αρχίσουν, στα επιστρέφω και σου λέω πως ειδικα σε αυτά έχω ντοκτορα.
Φιλικα πάντα.
11-01-2010, 00:50 #65
γουινστον....οπως συνέβη και στη δική σου την περίπτωση, έτσι και σε αυτή, δεν ειρωνεύομαι και δεν προκαλώ αν δεν το κάνει πρώτα ο άλλος.
Όσο για τα παρατράγουδα που με απειλείς πως θα αρχίσουν, στα επιστρέφω και σου λέω πως ειδικα σε αυτά έχω ντοκτορα.
Φιλικα πάντα.
11-01-2010, 00:54 #66
Ειμαι καποια που βοηθηθηκε απο το φορουμ, παρακολουθει, και εχει γνωμη αποψη και μπορει να την καταθετει κοπελια..
11-01-2010, 00:55 #67
γουινστον....οπως συνέβη και στη δική σου την περίπτωση, έτσι και σε αυτή, δεν ειρωνεύομαι και δεν προκαλώ αν δεν το κάνει πρώτα ο άλλος.
Φιλικα πάντα.
Φαντάζομαι πως όχι.
Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις απ την αρχή αυτο το θέμα δεν θα έμπαινες καν στη διαδικασία να μου ανοιξεις τετοια κουβεντα.
Απο κει και πέρα, η φίλη σου και εγω είμαστε ενηλικα ατομα, οποτε είναι λίγο άκυρο όλο αυτο.
Πααααααντα φιλικα.
11-01-2010, 00:57 #68
Originally posted by elpi68
Ειμαι καποια που βοηθηθηκε απο το φορουμ, παρακολουθει, και εχει γνωμη αποψη και μπορει να την καταθετει κοπελια..
11-01-2010, 00:57 #69
Θεοφανια με το να λειτουργεις αυτη την στιγμη οπως η μητερα φυση ή το κουνιστο λουλουδι τι κερδιζεις;
Εκανες λαθος με αυτο το βιντεακι και καλο θα ηταν να το σβησεις. Δεν εχει νοημα να κανεις αυτα που κατηγορεις
Υ.Γ. Βρε τις κοπελιεςΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
11-01-2010, 00:59 #70
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Θεοφανια με το να λειτουργεις αυτη την στιγμη οπως η μητερα φυση ή το κουνιστο λουλουδι τι κερδιζεις;
Εκανες λαθος με αυτο το βιντεακι και καλο θα ηταν να το σβησεις. Δεν εχει νοημα να κανεις αυτα που κατηγορεις
Υ.Γ. Βρε τις κοπελιες
Πειραζει δηλαδή που ειμαι φαν των Κις μαδιαμ?
11-01-2010, 01:00 #71
Μήπως υπάρχει περίπτωση να με πείσει κανείς ότι υπάρχουν δύο στρατόπεδα;... εγώ πάντως παιδιά βλέπω ένα. Τώρα δε ξέρω βέβαια ποιός θα αποκτήσει τα πολυπόθητα πρωτεία. Κατ\' τ\' άλλα, θα συνεχίσω να σχολιάζω τα γραφόμενα του οποιουδήποτε αρκεί να νιώσω ότι κάτι έχω να πω. Μου θυμίζει η φάση εκείνη την ατάκα του Νίκου Φέρμα από ελληνική ταινία... \'όταν τους βλέπω να μιλάνε (αγγλικά), απορώ πώς συνενοούνται μεταξύ τους...\'. Να ζητήσω παρακαλώ να μη σχολιαστώ μιας και δεν αλλάζει η άποψή μου κι ελπίζω να μην είναι δύσκολο... καλημέρα κιόλας...
11-01-2010, 01:01 #72
...................., δεν ειρωνεύομαι και δεν προκαλώ αν δεν το κάνει πρώτα ο άλλος.
.
αυτό μου ακούγεται στην καλύτερη περίπτωση σαν παρτίδα τάβλι ή στην καλύτερη περίπτωση ....σκάκι.
Πάντως σίγουρα όχι σαν υποστήριξη όπως διατείνεσαι ότι παρέχεις και μάλιστα ...εύρυθμη.
11-01-2010, 01:01 #73
Ειναι φανερο τι μηνυμα ηθελες να στειλεις.
Αν ειναι να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας δεν γινομαστε καλυτεροι απο αυτους τους δυο. Δεν θα επιμεινω αλλο αλλα για μενα ειναι λαθος να πεφτεις στο επιπεδο τουςΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
11-01-2010, 01:01 #74
γουινστον...σε έχει προσλάβει κανείς για δικηγόρο ή διεκπαιρεωτη?
Φαντάζομαι πως όχι.
Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις απ την αρχή αυτο το θέμα δεν θα έμπαινες καν στη διαδικασία να μου ανοιξεις τετοια κουβεντα.
Απο κει και πέρα, η φίλη σου και εγω είμαστε ενηλικα ατομα, οποτε είναι λίγο άκυρο όλο αυτο.
Πααααααντα φιλικα.
Οσο για αυτο το τελευταιο περι \"ενηλίκων\"... Ναι ειστε ενηλικα ατομα δεν αντιλέγω. Αλλα εσυ αν ενας φιλος σου δεχοταν επιθεση θα αδιαφορουσες για αυτον? Ειλικρινα δεν ξερω πως εσυ οριζεις τη φιλια αλλα για μενα λεξεις οπως ηθικη-κωδικας τιμης-αλληλοβοηθεια κτλ εχουν αξια μεσα μου. Ετσι μεγαλωσα αυτα διδαχτηκα. Ισως ειμαστε απο αλλους κοσμους δεν ξερω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα αλλαξω τα πιστευω μου για τον οποιονδηποτε. Φιλικα Γουινστον.
11-01-2010, 01:02 #75
Originally posted by Alobar
παρακαλώ να μη σχολιαστώ μιας και δεν αλλάζει η άποψή μου κι ελπίζω να μην είναι δύσκολο... καλημέρα κιόλας....
ΚαλημεραΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία